• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle ile gebelik

benzeynep1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2025
98
13
3
28
Merhaba kızlar yumurta tembelliği var bende doktor klomen verdi kullandım sonra ovitrelle iğnesi vuruldum perşembe günü vurulduğum gün birliktelik olmadı sadece ondan sonraki 2 gün ve dün oldu bugün doktora gittim çatlamış yumurtan dedi ilk iğnede hemen gebelik oluştu mu sizde yoksa bikaç kere daha mı denemek lazım ?

Merhaba kızlar yumurta tembelliği var bende doktor klomen verdi kullandım sonra ovitrelle iğnesi vuruldum perşembe günü vurulduğum gün birliktelik olmadı sadece ondan sonraki 2 gün ve dün oldu bugün doktora gittim çatlamış yumurtan dedi ilk iğnede hemen gebelik oluştu mu sizde yoksa bikaç kere daha mı denemek lazım ?

Merhaba
İlk iğnede hamile kalanlar da var kalmayanlar da var
Benim 4. iğnede oldu mesela

Stres yapma akısına bırak ben ılk iğnemde sonuç almıştım

Back
X