Ovitrelle ile hamile kalanlar burada toplanalım

EfSa_SeNe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
214
113
53
37
Merhaba arkadaşlar ben 5 gün femera ardından ovitrelle iğne kullandım ve bugün iğnenin 8. Günü

Kasık ağrım hafif karın ağrım ve çok fazla uyku isteği var

Şuan sonuç almak için çok erken

Sizler de nasıl oldu şuan bu süreçte benim gibi bekleyen kimler yada bu şekilde hamile kalanlar bizlere belırtılerınızı deneyımlerınızı yazarmısınız

Bende ilk iğnemde hamile kaldım ve çift çizgiyi 16.günden sonra görmeye başladım.. Bu dönemde akıntım baya oluyodu göğsüm ağrıodu kasık batmalarım oldu.. Buna benzer şeyler oldu

Benim de 9. Gunumdu bugün adet olcak gibi ağrılarım var üç gündür sizde durum nedir

Benim bugün 10. Günüm hafif bel ağrım var şuan ama hasta olacakmısım gibi bir his var korkuyorum

Bende ilk iğnemde hamile kaldım ve çift çizgiyi 16.günden sonra görmeye başladım.. Bu dönemde akıntım baya oluyodu göğsüm ağrıodu kasık batmalarım oldu.. Buna benzer şeyler oldu
16. Gunden once sizin hep negatif miydi. Benimle igne yaptigim gunu sayarsam
13.-14. Gun negatifti bugun 15. gun test yapmadim ama adette olmadim. Umut var midir

Kızlar iyi akşamlar.
Benim bugün 9. günüm ovitrelle vuruldum öncesinde hap kullanmadım tesadüf oldu biraz sağ yumurtalığımda 20mm yumurtam vardı. Progestan kullanıyorum vajen.
9 gündür ağrım, sızım bitmedi. Adam akıllı temizlik dahi yapamadım. Biraz önce farkettim sağ yumurtalığım biraz şiş ve sert, batma da oluyor.

Siz de oldu mu böyle bir durum? Acaba tutmadığı için kist falan mı oluştu?

16. Gunden once sizin hep negatif miydi. Benimle igne yaptigim gunu sayarsam
13.-14. Gun negatifti bugun 15. gun test yapmadim ama adette olmadim. Umut var midir
Canm olabilir ben 12.günde bile negatif gördüm en son 16 da yaptım pozitif görmeye başladım.. Adetim geçtikten sonra da hastane de kesinleştirdm.. İnşAllah sizde vardır. Yarın bi deneyin isterseniz

Canm olabilir ben 12.günde bile negatif gördüm en son 16 da yaptım pozitif görmeye başladım.. Adetim geçtikten sonra da hastane de kesinleştirdm.. İnşAllah sizde vardır. Yarın bi deneyin isterseniz

Yarin da olmazss test yapacagim zaten. İnsallah vardir. Belirtiniz vAr miydi

Bende de yumurta büyüklüğünde hatta dokunduğumde elime gelen kitle gibi bir şey vardı ama sıkıntı çıkmadı

Bu arada 12. Ve 16. Gun mu test yaptiniz. Yeni belki 13. Gun test yapsaniz o gun cikar miydi

Bu arada 12. Ve 16. Gun mu test yaptiniz. Yeni belki 13. Gun test yapsaniz o gun cikar miydi
7 de yaptım pozitif çıktı ama o iğnenin etkisiydi. 10 ve 12 de yaptım negatif çıktı ondan sonra yapmadım en son 16 pozitif çıktı... 13 ve 15 te falan yapsaydım çıkar mıydı bilmiyorum valla..

7 de yaptım pozitif çıktı ama o iğnenin etkisiydi. 10 ve 12 de yaptım negatif çıktı ondan sonra yapmadım en son 16 pozitif çıktı... 13 ve 15 te falan yapsaydım çıkar mıydı bilmiyorum valla..
Himm ben 13-14 yaptim cikmadi. Suan sizden umutlanicaktim ama umutlanmamaliyim sanirim tesekkur ederim saglikla kucaginiza alin insallah

Yine denk geldik ben de umut arayışı icerisindeyim. Napsam ki acaba doktor salı günü kontrole çağırdı hafta sonu yine test yapsam mi ki?

Günü iğnenin yapıldığı günü 1. gün sayarak mi hesapladınız yoksa iğne olduğunuz günden sonraki 16 gün mu?

Himm ben 13-14 yaptim cikmadi. Suan sizden umutlanicaktim ama umutlanmamaliyim sanirim tesekkur ederim saglikla kucaginiza alin insallah
İnşALLAH vardır ama umutlanmayın sonra psikoloji kötü etkileniyo.. Tşk ederm ama ne yazık ki 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Şuan kürtajdan sonraki ikinci adetim 3 gün gecikti bende onu beklyrm.. Eğer hamile iseniz kesnlkle çok dikkat edin sonuçta emek verip hamile kalıyoruz kıymetini bilmeliyiz. Ben dikkatsz davrandım sonuç kötü oldu. Hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…