Ovitrelle ile hic agri sanci yumurtlama akintisi olmadan hamile kalan varmi ?

lataknatuminrahmetillah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
223
58
28
Merhabaa 4 gun once Ovitrelle catlatmaa ignesi oldum ama hic bir sancim,kasik agrim,akintim olmadi acaba yumurtam catlamadimi ? Bu durumu yasayip hamile kalan varmi ? Belirtiler olmamasi olumsuz sonuc mu gosterir ? Illa bu belirtiler olmasimi gerek olmadan hamile kalanlar cevap verim bizlere umut olabilirmi ?

Canım ben bir bucuk ay önce yaptırmıştım ilk Bi kaç gün birsey hissetmedim iğneden mi acaba diyeceğim Bi ağrım vs olmadı daha sonra akıntı ve batma lar gerçekleşti ama her bayan farklı acı eşiği yada belirtileri çatladı mı çatlamadı mı falan diye strese girme hayırlısını dileyip beklemek en iyisi

bnde 3 gün once yaptırdım ıgneyı ara ara cok hafif bır sancı hıssedıyorum baska hıc belırtım yok akıntı vs olmadı

Peki sonuc ne oldumu hamilemisin suan canim ?

Hamile kaldım ama maalesef kimyasala sonuçlandı betam 200 lerdeyken düşüşe geçti sıfırlandı kanamam oldu ve kaybettim
Gecmis olsun canim bu konudan oncede tamda o konuyu actim cunku fark ettimki cogu ilaclarla ozellikle femarayla hamile kalanlar genelde hep kimyasal veya dusukle sonuclaniyo oyle olmadan hamile kalan varmi diye sordum ama oyle cevaplayan olmadi

Burda da bekleyim mi Bi köşede

Benim ilk ay bikaç gün belirtim olmadı, sonraki günler kasık ağrısı batma, ilişki sırasında batma vs oldu. İkinci kullandığımda iğneden önce başladı akıntı yoğundu ve batmalar çok fazlaydı. İkisi de negatif gerçi ama :)
Bu ay da şuan yumurtam 14 mm, ama akıntı ve batma başladı, iğneden sonra nolur bilmiyorum artık.
Belirtilere fazla takılma bence, olacağı varsa oluyor

Aynen oyle diyolar ama ne bilim bi umut ariyoruz ondan :) yaptinmi igneni

Bende aynisi bi yanim Allahtan umit kesilmez olur diye ama bi yanimda sanki inanamiyorum bu ayda hamile kalamicakmisim gibi geliyo
İlk ay kesin olacak gözüyle bakıyordum, hüsran olunca kendime gelemedim psikolojim bozuldu. Sonraki ay biraz daha hazırlamıştım kendimi ama negatifi görünce yine bikaç gün ağlayarak geçirdim, bu ay saldım
Zaten bu ay da olmazsa bi süre akışına bırakmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…