- 19 Aralık 2020
- 223
- 58
- 28
- Konu Sahibi lataknatuminrahmetillah
-
Canım ben bir bucuk ay önce yaptırmıştım ilk Bi kaç gün birsey hissetmedim iğneden mi acaba diyeceğim Bi ağrım vs olmadı daha sonra akıntı ve batma lar gerçekleşti ama her bayan farklı acı eşiği yada belirtileri çatladı mı çatlamadı mı falan diye strese girme hayırlısını dileyip beklemek en iyisiMerhabaa 4 gun once Ovitrelle catlatmaa ignesi oldum ama hic bir sancim,kasik agrim,akintim olmadi acaba yumurtam catlamadimi ? Bu durumu yasayip hamile kalan varmi ? Belirtiler olmamasi olumsuz sonuc mu gosterir ? Illa bu belirtiler olmasimi gerek olmadan hamile kalanlar cevap verim bizlere umut olabilirmi ?
bnde 3 gün once yaptırdım ıgneyı ara ara cok hafif bır sancı hıssedıyorum baska hıc belırtım yok akıntı vs olmadıMerhabaa 4 gun once Ovitrelle catlatmaa ignesi oldum ama hic bir sancim,kasik agrim,akintim olmadi acaba yumurtam catlamadimi ? Bu durumu yasayip hamile kalan varmi ? Belirtiler olmamasi olumsuz sonuc mu gosterir ? Illa bu belirtiler olmasimi gerek olmadan hamile kalanlar cevap verim bizlere umut olabilirmi ?
Peki sonuc ne oldumu hamilemisin suan canim ?Canım ben bir bucuk ay önce yaptırmıştım ilk Bi kaç gün birsey hissetmedim iğneden mi acaba diyeceğim Bi ağrım vs olmadı daha sonra akıntı ve batma lar gerçekleşti ama her bayan farklı acı eşiği yada belirtileri çatladı mı çatlamadı mı falan diye strese girme hayırlısını dileyip beklemek en iyisi
Ayni ilerliyoruz gunumuz yakin bakalim insAllah guzel sonuc aliriz :)bnde 3 gün once yaptırdım ıgneyı ara ara cok hafif bır sancı hıssedıyorum baska hıc belırtım yok akıntı vs olmadı
Hamile kaldım ama maalesef kimyasala sonuçlandı betam 200 lerdeyken düşüşe geçti sıfırlandı kanamam oldu ve kaybettimPeki sonuc ne oldumu hamilemisin suan canim ?
Hamile kaldım ama maalesef kimyasala sonuçlandı betam 200 lerdeyken düşüşe geçti sıfırlandı kanamam oldu ve kaybettim
inşallahhhhAyni ilerliyoruz gunumuz yakin bakalim insAllah guzel sonuc aliriz :)
Burda da bekleyim mi Bi köşedeMerhabaa 4 gun once Ovitrelle catlatmaa ignesi oldum ama hic bir sancim,kasik agrim,akintim olmadi acaba yumurtam catlamadimi ? Bu durumu yasayip hamile kalan varmi ? Belirtiler olmamasi olumsuz sonuc mu gosterir ? Illa bu belirtiler olmasimi gerek olmadan hamile kalanlar cevap verim bizlere umut olabilirmi ?
Aynen oyle diyolar ama ne bilim bi umut ariyoruz ondan :) yaptinmi igneniBenim ilk ay bikaç gün belirtim olmadı, sonraki günler kasık ağrısı batma, ilişki sırasında batma vs oldu. İkinci kullandığımda iğneden önce başladı akıntı yoğundu ve batmalar çok fazlaydı. İkisi de negatif gerçi ama :)
Bu ay da şuan yumurtam 14 mm, ama akıntı ve batma başladı, iğneden sonra nolur bilmiyorum artık.
Belirtilere fazla takılma bence, olacağı varsa oluyor
Bekleyebilirsin canimda pek cevap veren yokkiBurda da bekleyim mi Bi köşede
Aynen canımBekleyebilirsin canimda pek cevap veren yokki
yok daha yapmadım, bugün 16 mm olmuş, cumartesi tekrar gideceğim sanırım 20 olur diye düşünüyoruz bakalımAynen oyle diyolar ama ne bilim bi umut ariyoruz ondan :) yaptinmi igneni
Hmm iyi hayirlisi olsun bu ay nasip olur insAllahyok daha yapmadım, bugün 16 mm olmuş, cumartesi tekrar gideceğim sanırım 20 olur diye düşünüyoruz bakalım
Hayırlısı diyelim ama pek umut yok bende, negatiflerden artık hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyorHmm iyi hayirlisi olsun bu ay nasip olur insAllah
Bende aynisi bi yanim Allahtan umit kesilmez olur diye ama bi yanimda sanki inanamiyorum bu ayda hamile kalamicakmisim gibi geliyoHayırlısı diyelim ama pek umut yok bende, negatiflerden artık hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor
İlk ay kesin olacak gözüyle bakıyordum, hüsran olunca kendime gelemedim psikolojim bozuldu. Sonraki ay biraz daha hazırlamıştım kendimi ama negatifi görünce yine bikaç gün ağlayarak geçirdim, bu ay saldımBende aynisi bi yanim Allahtan umit kesilmez olur diye ama bi yanimda sanki inanamiyorum bu ayda hamile kalamicakmisim gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?