Ovitrelle ile hic agri sanci yumurtlama akintisi olmadan hamile kalan varmi ?

Off off aynen banada aynisi oluyoda akişina birakincada olmuyo bi kac ay akişina biraktim şubattan beri yumurtlamiyodum hic yumurtlama akintim yoktu sonuda gecen ay doktora gittim pko oldugumu soyledi yumurtlamamis olmam normal olabilir dedi iste ilac verdi bu ay yumurtam buyudu catlatma ignesi verdi ama iste catlayip catlamadigini bilmiyorum ilk gunler hicbir belirtim yoktu bi 5.gununden sonra sadece gogus agrim var.. ondan acaba catlamadimi diye umitsizleniyorum bi an.. ama iste subattan bu zamana kadar bosuna oluruna biraktim pko oldugumu bile bilmiyodum boş zaman kaybettim

Bende ara formda pko var yumurtam 20 mm olmuştu sadece iğne verdi (meşhur ovitrelle )doktor. Cuma günü yapmıştım. Bende de farklı bir etki olmadı senin gibi. Bekliyorum sadece.

Bende ara formda pko var yumurtam 20 mm olmuştu sadece iğne verdi (meşhur ovitrelle )doktor. Cuma günü yapmıştım. Bende de farklı bir etki olmadı senin gibi. Bekliyorum sadece.
Bende sadece dedigim gibi 5.gunden sonra gogus agrisi basladi hala var sendede varmi o ? Ne zaman test yapmayi dusunuyosun canim :)

Göğüs ağrılarım var canım . Adet günüme de daha var ama adet olcakmis gibi hissediyorum. Sen peki ?
Yani suan aynimiyiz ikimizinde sadece gogus agrisimi var :) benimde daha 13.gün var adetime.. bi kac gun once az sürdu o his baskada yok... peki senin o yumurtlama denen akintin oldumu ? Sana niye bi igne yazdi ilac niye kullanmadinki canim kendiliginden buyuyolarmi yumurtalarin ?

Adetliyken gittim sonra yumurta takibi yapalım dedi. Bir hafta nerdeyse hiç buyumemisti aynı hafta içinde yine takibe gittim ve o hafta 20 mm ye ulaştı kendiliğinden. İlaç vs kullanmadım. Sonra ovitrelle verdi ilk kullanisim zaten. Ama dediğim gibi adet agrilari gibi şu an. Bu arada benim iğne 19. gune denk geldi. Biraz geç büyüdü yani . Adet günüm hafta içine denk gelicek benim büyük ihtimalle canım.

Benimde hic agrim yok ignesi 5 ocakta vuruldum sadece ilk iki gunu belimde ve sag tarafimda agri hissettim bugun 5. Gunum hic agrim yok senin ne oldu hamilemisin

Yarın

Kan vericem insallah
Yok malesef olmamisti canimm.. sen naptin hamilemisin
bnde 3 gün once yaptırdım ıgneyı ara ara cok hafif bır sancı hıssedıyorum baska hıc belırtım yok akıntı vs olmadı

Kızlar sizin durumunuz ne oldu şimdi denk geldim topiğinize? Hamile kalan var mı aranızda?

Canım sende hamilesin durumundan anladığım kadarıyla bizede bahseder misin biraz iğneden sonraki sürecinden :)

Kızlar sizin durumunuz ne oldu şimdi denk geldim topiğinize? Hamile kalan var mı aranızda?

Canım sende hamilesin durumundan anladığım kadarıyla bizede bahseder misin biraz iğneden sonraki sürecinden :)
Canım ben kaldım hamile ama kimyasal olmuştu beta 200 de kaldı şimdi yeniden kullandım klomen cuma yumurta takibi var

Canım ben kaldım hamile ama kimyasal olmuştu beta 200 de kaldı şimdi yeniden kullandım klomen cuma yumurta takibi var
bende bu kimyasal olayını yaşamamak için mümkün olduğunca geç test yapmak istiyorum. çünkü bunu duymak adet olmaktan daha çok üzer insanı İnşallah bu sefer olur kuzum. Kimyasal da da hiç belirtin varmıydı?

Canım sen klomen mı kullandın femara mı . İğne olmustun dimi sen de

Canım o hiç belli olmuyor Bi arkadaşımın beta 800 den düştü benim 200 den hatta bilmeden 20 yada 30 ile de geçiren var kimyasalı zaten iğne olduğum için ilk 14 gün gebelik belirtisi yasadım iğnenin etkisi geçince de akıntı ve gögüs ağrısı vardı yoğun normal gebelik belirtileri inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canim evet bu ay hamile kaldim suan 5 haftayi gectim. Igneden sonra pek belirtim olmadi aslinda bikac gun kasik agrisi oldu o kadar. Adet gunu yaklastikca üsümeye basladim aksamlari cok, ilk belirtim oydu. Goguslerim cok sertlesti canim yaniyodu. Bir de sık idrara cikiyodum. Yine hamilelige yormadim ama adet olacam kesin dedim iste sonra test yapinca direk cikti zaten ertesi gunde kanda cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…