Bende görüyorum inşaallah hamilesinizdir ezanlar hürmetineKızlar merhaba bugün ovitrellenin üzerinden 8 gün geçti. Test yaptım, çok silik bi çizgi var. Ya da benim gözüm mü artık öyle görmek istiyor bilmiyorum. Yalancı pozitif midir eğer varsa. Eki Görüntüle 3680369
Ya çok sağolsun Allah razı olsun güzel duanız için. Umarım öyledir ya da yalancı pozitif midir hala bilmiyorumBende görüyorum inşaallah hamilesinizdir ezanlar hürmetine
Amin cümlemizden bacım. Markası ne inşaallah sakat test değildirYa çok sağolsun Allah razı olsun güzel duanız için. Umarım öyledir ya da yalancı pozitif midir hala bilmiyorum
Acilde kan verme durumun var mı bir veriver ya da bi test daha yap ama sağlam test al awox gibiYa çok sağolsun Allah razı olsun güzel duanız için. Umarım öyledir ya da yalancı pozitif midir hala bilmiyorum
Peki iğne etkisi olabilir mi sizce ?Acilde kan verme durumun var mı bir veriver ya da bi test daha yap ama sağlam test al awox gibi
Olabilir evetPeki iğne etkisi olabilir mi sizce ?
Neyse bakıcaz bakalım inşallah öyle değildir :)Olabilir evet
Sürekli yapmak istiyorum çok enteresan bi duyguİnşaallah. Yarın bitane daha test yap yada iki günde bir
Bendede öyle oluyo yalnız değilsin yap yine sağlam test alıpSürekli yapmak istiyorum çok enteresan bi duyguAllah ım inşallah nasip etmiştir
Dayanamayıp 2. Testi yaptım o negatif çıktı ya. Ne gördü de negatife döndü acabaBendede öyle oluyo yalnız değilsin yap yine sağlam test alıp
Markası neDayanamayıp 2. Testi yaptım o negatif çıktı ya. Ne gördü de negatife döndü acaba
Arastırmalarıma göre femara klomenden daha iyiymiş. Doktormu kullandırıyo sızmı kullanıyorsunuzBen de klomen tedavisine başlayacağım bu ay ve yumurtam güzel büyürse çatlatma iğnesi vurulacağım. Benim bildiğim kadarıyla iğneden 12-14 gün sonra net bir sonuç veriyormuş testler. Evet testinizde silik bir çizgi var ama bunun iğne etkisi mi yoksa gerçek bir gebelikten ki kaynaklı olduğunu öğrenmek için henüz erken.
Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sizin ilk ayınız mı klomen+çatlatma iğnesi için
Evet ilk ayım, 3 yumurtam olmuştu 17-23-24 mm sonra iğneyi kullandım işte ama sanırım hoş şeyler olmuyor :)Ben de klomen tedavisine başlayacağım bu ay ve yumurtam güzel büyürse çatlatma iğnesi vurulacağım. Benim bildiğim kadarıyla iğneden 12-14 gün sonra net bir sonuç veriyormuş testler. Evet testinizde silik bir çizgi var ama bunun iğne etkisi mi yoksa gerçek bir gebelikten ki kaynaklı olduğunu öğrenmek için henüz erken.
Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sizin ilk ayınız mı klomen+çatlatma iğnesi için
Doktorum bunları önerdiArastırmalarıma göre femara klomenden daha iyiymiş. Doktormu kullandırıyo sızmı kullanıyorsunuz
BebetimeMarkası ne
Doktor kontrolünde ilerleyeceğimArastırmalarıma göre femara klomenden daha iyiymiş. Doktormu kullandırıyo sızmı kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?