- 6 Haziran 2025
- 21
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi laylililom97
-
Merhaba canm. Bende tedavi sürecindeym bu klomenin dozu senin yumurtalarının tedaviye nasıl tepki verdiğiyle alakalı mesela ben de ilk ay senin gibi sabah akşam içiyordum ama yumurtam hiç büyümedi geçen ay da baktı doktor dozu arttıralm dedi 2 sabah 2 akşam şeklinde kullandm ve yumurtalar istediğimiz seviyeye ulaştı. Pozisyon konusuna gelince bence onla bi alakası yok zaten sperm haraketli bi hücre sadece ilişki sonrası hemen kalkmamak önemli bi 20 30 dk uzanman yeterli olacaktır.Arkadaşlar merhaba geçen ay klomen kullandım sağda bir tane yumurtam vardı catlattık tutmadı, doktor bu ay da deneyelim tutmazsa aşılama yaparız dedi.. Zaten iğne zor bulunuyortekrar klomen kullanmaya basladım ama burda kimileri günde 3 kere falan alıyorms neye göre oluyor.. Benim sabah akşam 1
Bir de hurafe mi bilmiyorum iğneden sonra pozisyon vs önemlimi sizce
Teşekkür ederim ❤Merhaba canm. Bende tedavi sürecindeym bu klomenin dozu senin yumurtalarının tedaviye nasıl tepki verdiğiyle alakalı mesela ben de ilk ay senin gibi sabah akşam içiyordum ama yumurtam hiç büyümedi geçen ay da baktı doktor dozu arttıralm dedi 2 sabah 2 akşam şeklinde kullandm ve yumurtalar istediğimiz seviyeye ulaştı. Pozisyon konusuna gelince bence onla bi alakası yok zaten sperm haraketli bi hücre sadece ilişki sonrası hemen kalkmamak önemli bi 20 30 dk uzanman yeterli olacaktır.
Bende sabah 1 akşam 1 kullanmıştım. Bende burda pozisyon vs şeyleri okuduğum için denemekten zarar gelmez diye ayaklarımı biraz yükseğe kaldırıp 15-20 dakika öyle durmuştumArkadaşlar merhaba geçen ay klomen kullandım sağda bir tane yumurtam vardı catlattık tutmadı, doktor bu ay da deneyelim tutmazsa aşılama yaparız dedi.. Zaten iğne zor bulunuyortekrar klomen kullanmaya basladım ama burda kimileri günde 3 kere falan alıyorms neye göre oluyor.. Benim sabah akşam 1
Bir de hurafe mi bilmiyorum iğneden sonra pozisyon vs önemlimi sizce
Korkma kendini boşuna strese sokma çünkü başta stresle başa çıkmamız gerekio. Bende bugün hsg olcam bakalm ne olcakTeşekkür ederim ❤
inşallah bu ay tutar yoksa aşılama hsg vs olucakmıs çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum
Ya bende durmaya çalışıyorum hemen tuvaletim geliyor napıcam bilmiyorumBende sabah 1 akşam 1 kullanmıştım. Bende burda pozisyon vs şeyleri okuduğum için denemekten zarar gelmez diye ayaklarımı biraz yükseğe kaldırıp 15-20 dakika öyle durmuştum
Elif selam istanbul da mısın, hsg nasıl geçti, acıyor mu anlatır mısııınKorkma kendini boşuna strese sokma çünkü başta stresle başa çıkmamız gerekio. Bende bugün hsg olcam bakalm ne olcak
Canm ben anestezili oldum. Çok kolay oldu sonrasında da ağrım sızım olmadı. 30 dkka bile sürmedi girdiğimle çıktığım bir oldu. Korkcak bişey yok. Pazartesi günü çıkcak sonıç.Elif selam istanbul da mısın, hsg nasıl geçti, acıyor mu anlatır mısııın
Yaa çok sevindim..❤güzel sonuçlar alırsınız inşallah, Bizim burda fiyat sordum 17 bin sizin gittiğini yer uygun muCanm ben anestezili oldum. Çok kolay oldu sonrasında da ağrım sızım olmadı. 30 dkka bile sürmedi girdiğimle çıktığım bir oldu. Korkcak bişey yok. Pazartesi günü çıkcak sonıç.
Yok aynı canm 17.000 verdm bende.Yaa çok sevindim..❤güzel sonuçlar alırsınız inşallah, Bizim burda fiyat sordum 17 bin sizin gittiğini yer uygun mu
Gittiğiniz yer özel hastane mi tüp bebek merkwzimiYok aynı canm 17.000 verdm bende.
Özel hastane cnm muayene eden. Doktırum yaptı filmi. Sen de yaptırcakmısın?Gittiğiniz yer özel hastane mi tüp bebek merkwzimi
Bende özel hastaneye gıdıyorum doktor bir ay daha klomen ovitrelle deneyelim dedi olmazsa film çekilicem sonra aşılama vs konusuruz dedi.. Siz nereye gidiyorsunuzÖzel hastane cnm muayene eden. Doktırum yaptı filmi. Sen de yaptırcakmısın?
Tekirdağ çerkezköy de irmet var oraya gidiyorum sen?Bende özel hastaneye gıdıyorum doktor bir ay daha klomen ovitrelle deneyelim dedi olmazsa film çekilicem sonra aşılama vs konusuruz dedi.. Siz nereye gidiyorsunuz
Ben yüzyıl Gebze'de gidiyorumTekirdağ çerkezköy de irmet var oraya gidiyorum sen?
Hmm anladm cnm hayırlısı olsun hakkımızdaBen yüzyıl Gebze'de gidiyorum
Amin hepimizin inşallahHmm anladm cnm hayırlısı olsun hakkımızda
Teşekkür ederim ❤
inşallah bu ay tutar yoksa aşılama hsg vs olucakmıs çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?