Merhabalar biraz konunuzdan alakasız ama ovitrelle yi nereden aldınız acaba hiç bi yerde bulamıyoruz maalesefMerhaba kızlar,
Ben bu ay doktor tavsiyesi ile adetemin 3. Günü 5 gün klomen kullandım ve sonra 29 temmuz yani bugün ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorum belli bi takvim verdi fakat benimle aynı yolda olanlara şansımızı arttıracak şeyleri sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim. Birde klomen ve ovitrelle kullanıp hamile kalanlar yazıp bize de cesaret verirse çooook mutlu olurum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hamiş annelerim bol dua edin lütfen
Merhaba istanbulda oturuyorsanız eğer Sultangazi bahat hastanesi yanı ve göktürk eczanesinden bulabilirsiniz oralarda mutlaka oluyorMerhabalar biraz konunuzdan alakasız ama ovitrelle yi nereden aldınız acaba hiç bi yerde bulamıyoruz maalesef
Merhaba öncelikle inşallah hayırlı haberler alırsınız. Çatlatmadan sonra mı birliktelik yaşadınız nasır oldu azcık bilgi verseniz. Ben dün klomen başladım bakalımMerhaba canım. Ben şubat ayında klomen ovitrelle kullandım ilk tedavimdi. Ve gebelik oluştu. İğnenin 16.Günü beta hcg 130 ile öğrendim gebeliğimi. Sonraçok güzel artış gösterdi. Mucize gibiydi ama maalesef kısa sürdü 8. Haftada bebeğimin kalbi durdu. Bütün gebelik belirtilerim vardı kasıklarda aşırı sancı, beyaz peynirimsi akıntı, aşırı göğüs hassasiyeti ve yerleşme kanaması hepsini yaşadım. 4 ay geçti bu defa letu ve ovitrelle kullandım bugün 1.Haftası. Heyecanla ve merakla sonucu bekliyorum.
Merhaba. İğneden 36 saat sonra ilk birliktelik oluyor sonra gün aşırı veya her gün doktorunuz yönlendirecektirMerhaba öncelikle inşallah hayırlı haberler alırsınız. Çatlatmadan sonra mı birliktelik yaşadınız nasır oldu azcık bilgi verseniz. Ben dün klomen başladım bakalım
Teşekkür ederim siz nasılsınız var mı gelişmeler :)Merhaba. İğneden 36 saat sonra ilk birliktelik oluyor sonra gün aşırı veya her gün doktorunuz yönlendirecektir
Canım ben dün gece acile gittim çarpıntım vardı başım dönüyor gözüm kararıyordu gebelik sordu olabilir dedim sonuç çıkınca doktor gebe değilsin dedi eve geldim e nabızdan baktım beta 35.4 çıkmış İnşallah bu bir gelişmedirTeşekkür ederim siz nasılsınız var mı gelişmeler :)
Merhaba ben bu şekilde hamile kaldım 15 Temmuz’da vurulmuştum çatlatin şu anda dört haftalık hamileyim öncelikle bugün lütfen kendinizi yormayın bütün gün gerekirse yatın ilk 36 saat ilişki önerilmiyor sonra bence günaşırı değil her günü değerlendirin yedikleriniz içtiklerinizi de dikkat edinMerhaba kızlar,
Ben bu ay doktor tavsiyesi ile adetemin 3. Günü 5 gün klomen kullandım ve sonra 29 temmuz yani bugün ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Doktorum belli bi takvim verdi fakat benimle aynı yolda olanlara şansımızı arttıracak şeyleri sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim. Birde klomen ve ovitrelle kullanıp hamile kalanlar yazıp bize de cesaret verirse çooook mutlu olurum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah hamiş annelerim bol dua edin lütfen
35e göre gebesinşzCanım ben dün gece acile gittim çarpıntım vardı başım dönüyor gözüm kararıyordu gebelik sordu olabilir dedim sonuç çıkınca doktor gebe değilsin dedi eve geldim e nabızdan baktım beta 35.4 çıkmış İnşallah bu bir gelişmedir
İnşallah öyledir İnşallah yükselir35e göre gebesinşz
Klomeni gunde 4 tablet mı aldınızMerhaba kızlar,
Kendimi dinlendirebildiğim kadar dinlendirdim canım ve betam 596 çıktı geçen çarşamba günü doktorumuz pazartesi gibi kese görünür dedi ama benim arada kasık karın bel ağrılarım oluyor bunlar normal mi acaba bir kere düşük yaptım çok korkuyorum bir şey olacak diye yaMerhaba ben bu şekilde hamile kaldım 15 Temmuz’da vurulmuştum çatlatin şu anda dört haftalık hamileyim öncelikle bugün lütfen kendinizi yormayın bütün gün gerekirse yatın ilk 36 saat ilişki önerilmiyor sonra bence günaşırı değil her günü değerlendirin yedikleriniz içtiklerinizi de dikkat edin
3.gun başladınız dimi ben tek tablet kullanınca tek yumurta gelıstı hep dr bu defa 2 kutu yazdı bakalım kac tane olacakGünde sabah ve akşam olmak üzere 2 tablet kullandım
3. Gün evet benimde sağ yumurtalığım 21 mm solum çatladı galiba dedi doktor ama çok şükür tuttu3.gun başladınız dimi ben tek tablet kullanınca tek yumurta gelıstı hep dr bu defa 2 kutu yazdı bakalım kac tane olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?