Ovitrelle-Klomen

3. Gün evet benimde sağ yumurtalığım 21 mm solum çatladı galiba dedi doktor ama çok şükür tuttu
Catlamadan önce dr gıdılıyor sonrasında yumurta buyuklugune göre ovitrelle vuruyor sonrasında catladımı diye dr agidip takip yaptırıyor musunuz ve ovitrelle dan sonra ne zmn gıdılmeli

Catlamadan önce dr gıdılıyor sonrasında yumurta buyuklugune göre ovitrelle vuruyor sonrasında catladımı diye dr agidip takip yaptırıyor musunuz ve ovitrelle dan sonra ne zmn gıdılmeli
20 gün sonra çağırdı bizi ama ben evde test yaptım 14. Gün çift çizgi olunca gittim

Reactions: Wqy
Ovitrelle vurulduysanız ilk 15 gün testte pozitif çıkması çok normalmiş HCG hormonu ya o bakımdan ama inşaallah gebesinizdir olumlu sonuçlar alırsınız siz yinede kan testi yaptırın bi kaç gün sonra

Klomen+ ovitrelle kullandım. O kadar ümitliydim ki ilkinde hemen hamile kalacaktım hem de doktor 2 adet yumurtanın olgunlaştığını ikiz bebeklere bile hazırlıklı olmamı söyledi Sonra adet oldum, biraz üzüldüm. Doktora gittim, birini atmışım yumurtanın ama diğerini atamamışım. Foliküler kist olmuş. Bu yüzden bu ay tedaviye ara vereceğiz yoksa bu ilaç kisti daha da büyütür, kendiliğinden atılır bu dedi. Tedaviye sadece 1 ay ara verme fikri beni arabaya bindiğim an salya sümük ağlattı. Veeeeee o adetim son adetimdi. Kistim kendiliğinden atıldı. Diğer ay hamile kaldım, kendiliğinden
Bebeğim şu an yanımda yatıyor, 6 aylık oldu Rabbim bu dünya armağanını isteyen herkese versin

Ayy hayırlı ugurlu olsun bornal tbai benimde sürekli öyleydi iğnenin etkisi hemde hamileliğinin belirtileri

Arkadaşlar 5 hafta 2 günlük hamileyim betam geçen çarşamba 596 çıkmıştı kesenin görünmemesi kötü bir şey mi moralim çok bozuldu

Bende bugün adetimin 3. Günü Klomen başladım aynı şekilde 5 gün kullan 27 ve 30 Ağustos ilişki bir Eylül gel dedi ama ovitrelle vermedi bana sana aynı gün mü verdi

Bana yardımcı olur musunuz klomen gecen ay kullandım 15 20 temuz arası 24 temuz kontrole gittim çatlama olduğumu söyledi doktor ama adet oldum 2. Kullanım 14 18 agustostt bitti bugün gittim sağ over 21 sol over 18 vs dedi ama adetim devam yarın bitecek

Ay maşallah canım kaç mm olmustu bu aradaiğneden kac gun sonra test vs yaptın o takip süresini de anlatır mısın

Bende bugün adetimin 3. Günü Klomen başladım aynı şekilde 5 gün kullan 27 ve 30 Ağustos ilişki bir Eylül gel dedi ama ovitrelle vermedi bana sana aynı gün mü verdi
Bence ilacın bittikten sonra doktora git canım ne kadr bütüdüğünü ve iğne neden vermediğini sor sonucta herkesin yumurtası kendiliğinden çatlamıor benim geçen ay yumurtlama olmadığı için çatlama iğnesi vurdum bugun ben de feöara 5 gün kullandım ilaç bittikten 4.gün dra gittim ve iğne oldum hatta dün bile gidebilir nişim yeterince büyümüş dedi

Ay maşallah canım kaç mm olmustu bu aradaiğneden kac gun sonra test vs yaptın o takip süresini de anlatır mısın
Kaç mm olduğunu hatırlayamadım iğneden sonra test yapmadım, beklemiştim regli. Maalesef regl olmuştum. Sonraki ay yumurtlama takvimime göre hareket etmiştik ve döllenme gerçekleşmişti

Kaç mm olduğunu hatırlayamadım iğneden sonra test yapmadım, beklemiştim regli. Maalesef regl olmuştum. Sonraki ay yumurtlama takvimime göre hareket etmiştik ve döllenme gerçekleşmişti
Sonraki ay bişey kullanmıs mıydın canım iğne ya da ilaç felan

Hayır hiçbir şey kullanmadım ama soğan ve incir kürlerini yapmıştım. Bütün hormon değerlerim, kan değerlerim normaldi.
Ben de yptım canım suan yumurtlamam bitti acaba yapayım mı incir kürüne ne kadr yaptın canım süre olark

Noldu tutttumu acaba iğne hamilelik var mı

Klomeni kaç ay kullandınız olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…