Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle kulananlar varmi. ???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GulcanKarakayaTurker NZ

🌙🐥Kün fe yekün 🌙🐥
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
80
45
38
24
Mrb arkadaşlar. Bu ay klomen kulandim şu an bir yumurtam var 18 mm doktor Ovitrelle verdi. Yarin saat 10 da kulanicam.kulananlar ve gebe kalanlar varsa lutfen cvp verin.

Mrb arkadaşlar. Bu ay klomen kulandim şu an bir yumurtam var 18 mm doktor Ovitrelle verdi. Yarin saat 10 da kulanicam.kulananlar ve gebe kalanlar varsa lutfen cvp verin.
Benim 2. Denemem cumartesi vuruldum bakalım beklemedeyim

İgneyi vurduktan sonra dikkat edilmesi gereken seyler var mi. Yan etkisi fln.
Doktorum bana sadece 36 saat sonra ilişki olsun dedi onun dışında pek bişey yok çevreden duyma ayaklarımı kaldırıyorum o kadar. Cumartesi 9 da vuruldum pazartesi sabah 2 ağrım başladı o gün işe bile gidemedim salı biraz düzeldim bugün iyiyim doktoru arayıp sordum pazartesi günü geleyim mi diye yok yumurta çatlamıştır dedi ama bazı doktorlar kontrole çağırıyormuş

GulcanKarakayaTurker NZ GulcanKarakayaTurker NZ T Tupbebekk ben de çarşamba vuruldum iğne. Bir defa klomone ovitrelle kullandım kist oldu. Femara ovitrelle kullandım gebelik olmadı. 1 ay boş geçti şimdi yine Femara ovitrelle döngüsündeyim. İlk defa iğneden sonra belirtilerim oldu ve bu sefer doktorun söylediğinin dışında iğneden sonra 12.saat ve 36. Saat ilişki oldu. Pek umudum yok ama bakalım olmazsa tüp bebek görüşmesine gideceğim.

Bende kullandım canım 1 Mart Pazartesi günü ilk çatlatma iğnemi oldum 1 hafta sonda göyüslerimde şişkinlik+mide bulantısı oldu dayanamadım idrar testi yaptım hep pozitif çıktı 10. Günden itibaren kan testi verdim beta HCG 1.72 çıktı şuan doktorum 4 gün daha bekle dedi sonucun ne olacağını bilmiyorum

Bende kullandım canım 1 Mart Pazartesi günü ilk çatlatma iğnemi oldum 1 hafta sonda göyüslerimde şişkinlik+mide bulantısı oldu dayanamadım idrar testi yaptım hep pozitif çıktı 10. Günden itibaren kan testi verdim beta HCG 1.72 çıktı şuan doktorum 4 gün daha bekle dedi sonucun ne olacağını bilmiyorum
Ama çok erken daha . İlk çıkan pozitifler ovitrelle etkisiyle çıkmıştır. Şimdi ilacın etkisi gitti eğer gebelik varsa 15.günden sonra kanda yükselmeye başlar.

Ama çok erken daha . İlk çıkan pozitifler ovitrelle etkisiyle çıkmıştır. Şimdi ilacın etkisi gitti eğer gebelik varsa 15.günden sonra kanda yükselmeye başlar.
Umudum kalmadı ama yine de doktorumun tavsiyesine uyup 4 gün sonra 14. Ğünüme giriyorum Beta HcG vereceğim şuan 1.71 Herkes yükselmez diyor ben ise bekliyorum :(

Ben de sizden 2 gün sonra vuruldum . Beklenen adetim 22 Mart ama ben 20 mart gibi test yaparım. Sonuçta 17 günde çıkar.

Umudum kalmadı ama yine de doktorumun tavsiyesine uyup 4 gün sonra 14. Ğünüme giriyorum Beta HcG vereceğim şuan 1.71 Herkes yükselmez diyor ben ise bekliyorum :KK43:
Yani ben 3 defa iğne kullandım hiç test yapmadım ama kaç çıkmalı bilemiyorum ama bana erken gibi geldi . Çünkü şöyle düşünün iğneden 48 saat sonra bile çatlama ihtimali var . O yüzden 14.gün bile çıkmayan ya da düşük değer çıkan var.

Yani ben 3 defa iğne kullandım hiç test yapmadım ama kaç çıkmalı bilemiyorum ama bana erken gibi geldi . Çünkü şöyle düşünün iğneden 48 saat sonra bile çatlama ihtimali var . O yüzden 14.gün bile çıkmayan ya da düşük değer çıkan var.
Eşim de bana doktor 4 gün dediyse sen 7 gün bekle diyor beklemek cok zor ama Başka çare de kalmadı hamileysem zaten Adet gecikmemden anlarım diye düşünüyorum

Eşim de bana doktor 4 gün dediyse sen 7 gün bekle diyor beklemek cok zor ama Başka çare de kalmadı hamileysem zaten Adet gecikmemden anlarım diye düşünüyorum
Katılıyorum bence de umutsuz olmadan bekleyin. Beklemenin ne kadar zor olduğunu inanın çok iyi biliyorum. Dilerim güzel haber alırsınız , isteyen herkes alır 🙏

Benim 2. Denemem cumartesi vuruldum bakalım beklemedeyim
Ben de ilk kez vrcam
Canım ovitreli direk dolaptan çıkarıp mı oluyorum yoksa yarım saat beklemem mi lazım

Ben de ilk kez vrcam

Canım ovitreli direk dolaptan çıkarıp mı oluyorum yoksa yarım saat beklemem mi lazım
Eczacı verirken buz torbasıyla veriyor direk dolaba koy diyordu dışarda kalmaması gerekiyormuş ben çıkarım vurdum kendime

Back
X