- 18 Şubat 2021
- 80
- 45
- 38
- 24
- Konu Sahibi GulcanKarakayaTurker NZ
Mrb arkadaşlar. Bu ay klomen kulandim şu an bir yumurtam var 18 mm doktor Ovitrelle verdi. Yarin saat 10 da kulanicam.kulananlar ve gebe kalanlar varsa lutfen cvp verin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 2. Denemem cumartesi vuruldum bakalım beklemedeyimMrb arkadaşlar. Bu ay klomen kulandim şu an bir yumurtam var 18 mm doktor Ovitrelle verdi. Yarin saat 10 da kulanicam.kulananlar ve gebe kalanlar varsa lutfen cvp verin.
İgneyi vurduktan sonra dikkat edilmesi gereken seyler var mi. Yan etkisi fln.Benim 2. Denemem cumartesi vuruldum bakalım beklemedeyim
Kullandım ama gebelik olmadı çok şişlik yapıyor klomen ve ovitrelleMrb arkadaşlar. Bu ay klomen kulandim şu an bir yumurtam var 18 mm doktor Ovitrelle verdi. Yarin saat 10 da kulanicam.kulananlar ve gebe kalanlar varsa lutfen cvp verin.
Doktorum bana sadece 36 saat sonra ilişki olsun dedi onun dışında pek bişey yok çevreden duyma ayaklarımı kaldırıyorum o kadar. Cumartesi 9 da vuruldum pazartesi sabah 2 ağrım başladı o gün işe bile gidemedim salı biraz düzeldim bugün iyiyim doktoru arayıp sordum pazartesi günü geleyim mi diye yok yumurta çatlamıştır dedi ama bazı doktorlar kontrole çağırıyormuşİgneyi vurduktan sonra dikkat edilmesi gereken seyler var mi. Yan etkisi fln.
İgneyi vurduktan sonra dikkat edilmesi gereken seyler var mi. Yan etkisi fln.
Ama çok erken daha . İlk çıkan pozitifler ovitrelle etkisiyle çıkmıştır. Şimdi ilacın etkisi gitti eğer gebelik varsa 15.günden sonra kanda yükselmeye başlar.Bende kullandım canım 1 Mart Pazartesi günü ilk çatlatma iğnemi oldum 1 hafta sonda göyüslerimde şişkinlik+mide bulantısı oldu dayanamadım idrar testi yaptım hep pozitif çıktı 10. Günden itibaren kan testi verdim beta HCG 1.72 çıktı şuan doktorum 4 gün daha bekle dedi sonucun ne olacağını bilmiyorum
Umudum kalmadı ama yine de doktorumun tavsiyesine uyup 4 gün sonra 14. Ğünüme giriyorum Beta HcG vereceğim şuan 1.71 Herkes yükselmez diyor ben ise bekliyorumAma çok erken daha . İlk çıkan pozitifler ovitrelle etkisiyle çıkmıştır. Şimdi ilacın etkisi gitti eğer gebelik varsa 15.günden sonra kanda yükselmeye başlar.
Ben de sizden 2 gün sonra vuruldum . Beklenen adetim 22 Mart ama ben 20 mart gibi test yaparım. Sonuçta 17 günde çıkar.Ama çok erken daha . İlk çıkan pozitifler ovitrelle etkisiyle çıkmıştır. Şimdi ilacın etkisi gitti eğer gebelik varsa 15.günden sonra kanda yükselmeye başlar.
Yani ben 3 defa iğne kullandım hiç test yapmadım ama kaç çıkmalı bilemiyorum ama bana erken gibi geldi . Çünkü şöyle düşünün iğneden 48 saat sonra bile çatlama ihtimali var . O yüzden 14.gün bile çıkmayan ya da düşük değer çıkan var.Umudum kalmadı ama yine de doktorumun tavsiyesine uyup 4 gün sonra 14. Ğünüme giriyorum Beta HcG vereceğim şuan 1.71 Herkes yükselmez diyor ben ise bekliyorum![]()
Eşim de bana doktor 4 gün dediyse sen 7 gün bekle diyor beklemek cok zor ama Başka çare de kalmadı hamileysem zaten Adet gecikmemden anlarım diye düşünüyorumYani ben 3 defa iğne kullandım hiç test yapmadım ama kaç çıkmalı bilemiyorum ama bana erken gibi geldi . Çünkü şöyle düşünün iğneden 48 saat sonra bile çatlama ihtimali var . O yüzden 14.gün bile çıkmayan ya da düşük değer çıkan var.
Katılıyorum bence de umutsuz olmadan bekleyin. Beklemenin ne kadar zor olduğunu inanın çok iyi biliyorum. Dilerim güzel haber alırsınız , isteyen herkes alırEşim de bana doktor 4 gün dediyse sen 7 gün bekle diyor beklemek cok zor ama Başka çare de kalmadı hamileysem zaten Adet gecikmemden anlarım diye düşünüyorum
Ben de ilk kez vrcamBenim 2. Denemem cumartesi vuruldum bakalım beklemedeyim
Mrb arkadaşlar. Bu ay klomen kulandim şu an bir yumurtam var 18 mm doktor Ovitrelle verdi. Yarin saat 10 da kulanicam.kulananlar ve gebe kalanlar varsa lutfen cvp verin.
Canım ovitreli direk dolaptan çıkarıp mı oluyorum yoksa yarım saat beklemem mi lazımBende kullandım canım 1 Mart Pazartesi günü ilk çatlatma iğnemi oldum 1 hafta sonda göyüslerimde şişkinlik+mide bulantısı oldu dayanamadım idrar testi yaptım hep pozitif çıktı 10. Günden itibaren kan testi verdim beta HCG 1.72 çıktı şuan doktorum 4 gün daha bekle dedi sonucun ne olacağını bilmiyorum
Eczacı verirken buz torbasıyla veriyor direk dolaba koy diyordu dışarda kalmaması gerekiyormuş ben çıkarım vurdum kendimeBen de ilk kez vrcam
Canım ovitreli direk dolaptan çıkarıp mı oluyorum yoksa yarım saat beklemem mi lazım