10gun dedı 9 gun kaldı gun asırı dedı bakalım bugun cok agrım var sureklı oturdugum ıcın batmaya basladı artık
umurtalar büyüdüğü için batmalar oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10gun dedı 9 gun kaldı gun asırı dedı bakalım bugun cok agrım var sureklı oturdugum ıcın batmaya basladı artık
canım hsg tabi klomene başlamadan çekildim bu yıl ekim ayında çekildim bir sorun yok şükür tüpler açık....aşılamadan önce dedi bilmiyom canım inşallah gerek kalmaz![]()
inşallah ceklmezsın canım ama nedenınıde sor isterse doktoruna cunku kolay bışey degıl agrı falan cok fazla olmuyo ama uyanırken narkoz cok kötu etkılıyo
ben hsg de anestezili çekildim canım çok tatlıdır![]()
doktor verdi canım evet eczaneden alınıyo zaten su bazlı olduğundan spermlere zararı yokmuş. zaten çok az sürüyoruz. hepsi çok geliyo 1 tüp halinde
senınkisi daha zormuş canım ya allah yardımcımız olsun benım öle bı sorunum yok çok şukur olsaydı laparoskopide bellı olurdu zaten canım ya
,canım banada daha önceki dr.preseedjell vermişti çok pahalı diye almadım aynı sıkıntı bende de var evlililiğim ilk 1,5 yılı oldum bu ağrıdan nefretetmiştim ama çoçuk için dayanıyodum sonra baktım olacğı yok dedim yenmem lazim bunu buda engelmiş çünkü bebeğe o kasma ve sikinti salgıları etkiliyomuş ve spermlerin hızlı gitmelerini yeni dr.öle demişti neyse velhasıl kelam ben kullanmadım psikoljikmen yendim şimdi hiç acı yok tabi buarada eşiminde ömrünü yedim o ayrı yatakta birazdaha fazla zaman ayırın yarım saat değilde 1 saatte olsun 1 saat değilde 2 saat tabi eşin dayanırsa sonra gör bak aşıyosun eski dr.kalsa bende hayatta normal doğum yapamazmışım![]()
![]()
![]()
kızlar dün gece rüyamda ben eşimi çağırıyorum yatağa ilişki olcak diye eşim 2 elinde de koca 2 koca tabak ağzına kadar tıka basa dolu yemek ile geliyor. hamburger, patates kızartması, kola ( en sevdiğim yemekler) var tabakta. hadi bunları yiyelim diyor sonrasını hatırlamıyorum hayır olsun gerginlikten sanırım artık kabus görmeye başladık![]()
,
canım benim acı olmuyo sadece kuruluk varıslanmıyo yani öyle olunca da girmiyo tabiiki:18: her zaman olmuyo ama her gün yapınca oluyo maalesef
![]()
kız anam o rahmi çeviriyolar ama geri benim biu ark.da olmuştu dr.muayene esnasında düzeltti bunu sen bi sor bence çok eminim hemde olduğuna kız ondan sonra hamiş oldu hem sen bunu bi başka dr.daha sor bence
o ne kız 10 dediği ilişki mi ohaaa![]()
valla herif beni boşar öyle bişey dersem
ya ben yarın kontrol gitcem çatladı ise bi de yarın akşam yaparım sonra bitiririm çatladıktan sonra zaten anlamı yok ilişkinin yumurta max. 24 saat yaşıyo ya
ay şekerim bugun başla 10 gün devam et gün aşırı dedi ee şimdi 10 gunde 5 kere oluyor. 10 kereye bakarsan oooooooher aksam mı yapsak
canım puregon mu kullanıyordun kacıncı gundu bugun
günaydın canım ben hep para verip alıyorum iğneleri nasıl rapor çıkarılıyoki benim hiç bilgim yok.bundan dr.hiç sölemedi bana
ben hsg de anestezili çekildim canım çok tatlıdır![]()
bende de var öyle su gibi akıntı ama benim daha yumurtalar yeni çatladı çatlıcak benim ondan heralde benim de su gibi kokusuz renksiz hatta altıma mı kaçırdım dedim kendi kendime![]()
bende istiyorum ağrılarım olsun akıntılarım olsun nolur nolur