yarın 15.günüm genelde 15.günde adet olurum bu sefer 3 gün erken yaptım iğnemi 18.gün olmam gerek adet günüm o gün sanırım kasık ağrım var her zamanki gibi birde göğüs ağrım bazen oluyo bazen olmuyo tam regl oldum diyorum olmuyorum bugün karım ağrım çoktu keşke 9 ay gecikse adettim
allah razı olsun canım500 tefriciyye de benden yazın okundu :)
[ı] [sıze=3] yarın 15.günüm genelde 15.günde adet olurum bu sefer 3 gün erken yaptım iğnemi 18.gün olmam gerek adet günüm o gün sanırım kasık ağrım var her zamanki gibi birde göğüs ağrım bazen oluyo bazen olmuyo tam regl oldum diyorum olmuyorum bugün karım ağrım çoktu keşke 9 ay gecikse adettim [/sıze][/ı]
[ı] allah kabul etsin[/ı]
[ı] ben yarın okuyacam canım birgünde bitiririm 500 tane bi kaç gündr gelen giden oluyo ezbere biliyorum zaten daha hızlı gider
kist belirtileri zaten yumurta kisti olduğu için kasık ağrısı yapar daha çok alt karın ağrısı yapar bende 2 kez çıkmıştı daregl olsan bile alt karın ağrısı devam eder öksürsen bile yalandan alt karına sızı girdimi kisttr[/ı]
Iyiki 3 4 günüm var şanslı günlerim dedim bana okuyalım dedim kız niye başlamadınız yaaaadualara ben 1400 yaptım ayşegülüm birtek sen okuyodun naptın canım kaç oldu kardeşimde hamile ben birazda ona vercem daha çabuk kabul olur diye bide benim bu kasık ağrılarım hala oluyo ilişki sırasında biraz hafiflemiş şekliyle zeyno ve taze hamişimiz sizin olmuştu geçen ay kist belirtiler nasıldı
500 tefriciyye de benden yazın okundu :)
canım gormemişizdir neden almayalım..bzen benım yazdıklarımada kımse cvb vermıyor..canım inşallah rabbım çabalarınızın karsılıgını gosterır...tefrıcıyeye başlanmadı henuz..bende bu ara yogun olacagımdan katılmıyorum...ama başlayıpta yardım ısteyenlere yardım etmeye çalışırım...
canım bıde tüp bebegı ne kadara yapıyorsunuz süreçler nsl bende bu aydan sonra başlıycam doktor bakmaya bılgılendırırsen sevınırım..kafanı rahat bırak inşallah tutar rbbım onca emegı çabayı gerı cevırmez..
Allah yardımcın olsun işini kolaylaştırsın inşallah ilk seferde tutarcanım güzel dileklerin için çok saol
günlerdir çok gerginim
eşimin spermini bu kadar kötü beklmiyodum
tüp bebeğinde bi garantisi yok ki
maddi manevi çok zor bir süreç
ama başka çaremiz de yok
kendi kendime moral vermeye çalışsamda stresimi atamıyorum bir türlü
ben boluda özel bir hastaneye gidiyorum
buradaki hastane eurofertil ile anlaşmalıymış,SİZE İNDİRİMLİ OLUR DEDİ
eurofertil tüp bebek merkezi altunizadede yani istanbulda
normalde ne kadardır hiç bilmiyorum ama
İNDİRİMLİ FİYATI 4 buçuk civarı tutar dedi buradaki doktorum
bugün yine randevum var tekrar fiyatı sorucam taksit falan var mı dicem:26:
RABBİM HEPİMİZİN TEZ ZAMANDA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞAALLAH
canım ikinci ayda galiba aynı tedavi olur kız inş.bu sefer tutar ya benim kasık kasık ağrım şiddetlendi elektrik veriyler sank akşama kadr olurummmcnm yarin test yapiyomusun? insallah geciksin adetin benim adet dun aksam geldi siddetli sekilde suruyo bakalim yarin doktora gidiyorum ikinci ay icin ne diyecek insallah birgun bende annelik duygusunu tadarim
allah razı olsun canım
inşallah 9 ay gecikir kız sonra bi daha kalırsın bir 9 ay daha gecikir
öksürürken aksırırken olmuyo bişey başta tuvalete oturuncada oluyoduşimdi o da olmuyo sadece ilişki sırasında
canım güzel dileklerin için çok saol
günlerdir çok gerginim
eşimin spermini bu kadar kötü beklmiyodum
tüp bebeğinde bi garantisi yok ki
maddi manevi çok zor bir süreç
ama başka çaremiz de yok
kendi kendime moral vermeye çalışsamda stresimi atamıyorum bir türlü
ben boluda özel bir hastaneye gidiyorum
buradaki hastane eurofertil ile anlaşmalıymış,SİZE İNDİRİMLİ OLUR DEDİ
eurofertil tüp bebek merkezi altunizadede yani istanbulda
normalde ne kadardır hiç bilmiyorum ama
İNDİRİMLİ FİYATI 4 buçuk civarı tutar dedi buradaki doktorum
bugün yine randevum var tekrar fiyatı sorucam taksit falan var mı dicem:26:
RABBİM HEPİMİZİN TEZ ZAMANDA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞAALLAH
anca kalkabıldık canım ya şimdide mama yıyorum sen belırtılerden haber varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?