Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kırmızılar geldımı yoksa canım[/Q
malesef canım ya ama şunu anladım iğneden sonra 16.günde oluyorum ve ikidirde 3 gün öncesinden hafif bi kanama oluyor bunları görünce artık adet oluyorum derim
Kızlar yakın zamanda rahim filmi çekinen varmı
mrb canım tesekkur ederım ben 21 şubatta olmuştum evde kendım yapmıştım ben 3 gun gecınce yaptım hemen cıktı bazen gecıktırebılıyo canım en ıyısı kan testı yaptır
kuday ve zeynooo arkadaşlar naptınız zeyno senin günündü bugün kudayında 3 gündür az kanaması oluyodu merak ediyom ya sizinerdesiniz ya hadi hafta sonunu anladık hafta içi nareye gidiyonuz
Kızlar yakın zamanda rahim filmi çekinen varmı
kırmızılar geldımı yoksa canım[/Q
malesef canım ya ama şunu anladım iğneden sonra 16.günde oluyorum ve ikidirde 3 gün öncesinden hafif bi kanama oluyor bunları görünce artık adet oluyorum derim
cnm benimde igneden snr 16 gunde oldu senin kacinci igne?? ben bu ay ikinci klomene basliyorum bismillah diyorum insallah bu ay gelmezler ve insallah bu ay hamile kaliriz allah buyuk
selam hatunlar nabersiniz bakalım
benimkiler yolda canım geldi gelecekler korkar oldum olsamda kurtulsam karnım ağrıyo çok fena sanki sıcak birsey akıyo bakim kupkuruyum korkuyorum
as canım ben idare ediyorum şimdilk sen nasılsın canım
cnm iyi haberlerini bekliyorum ne zaman gunun bugun demi?birde test yaptinmi hic??hadi insallah iyi haberini alalim ltf
iyiyim işte tatlım aynı yani nolurr hamiş ol o yüzden gelmiyor olsunar![]()
aman kız nerdeeeee gelecek benimkiler eee sen ne yaptın
cnm hayırlı olsun inş.çok sevindim.ben senden 1 gün önce iğne olmuştum.ama benim tutmadı.ama senin adına çok sevindim.darısı bizim başımıza inş.hamilelerin duası kabul olurmuş.dua et bizede cnm
iyiyim işte tatlım aynı yani nolurr hamiş ol o yüzden gelmiyor olsunar![]()
hayırlısı be gülüm ben zihinsel engelliler öğretmeniyim bugun bir öğrencimin velisi hocam nolur hayırlısını iste dedi cidden öyle tatlım anne olupta çoook zor sınavlardan geçiyor insanlar bende napayım tatlım bende beş altı güne olurum sanırım canm bu ay napacaz hiç bimiyorum içim dışım seropen oldu ...iğneler daha mı etkili yoksa ilaç mı etkili fikrin var mı tatlım
hatırlayan varmı ben iğnenin kaçıncı gününde adet olurdum yazardım ya bi ay araya girdi diye unutmuşum tek hatırladığım bi arkadaşla aynı iğnenin 15.günümü 16.günümü ne olurduk