bende hiç ağrı olmuyo ama olan arkadaşlar var normaldir canım çatlıyodur yumoşların
bana bahsettiler ama hiç bi dr.gelde yapalım demedi ne bilyim ben herkez çok ağrılı olduğunu söylo bende anestezimi alsam diyorum acaba
Mrb hanımlar bende 7 gün önce ovitrelle oldum ve adet ağrısi gibi ağrı var belimde ve kasiklsimda ilk kez kullanıyorum bu normal mi
bana bahsettiler ama hiç bi dr.gelde yapalım demedi ne bilyim ben herkez çok ağrılı olduğunu söylo bende anestezimi alsam diyorum acaba
slm kızlar uyumuşum biraz rüya gördüm hayırdır inşallah...gösteri uçagı vardı uçtu tepemizden sonra tekrar yakınımıza geldi birinin patladğını gördüm ikiside düştü büyük bi ses duydum ağlammaya başladım pek görüşmediğim bi kuzenime düştü düştü diyip ağlıyordum hayra yormak istiyorum bebek hayallarim düşmüş olmasınbirinin üzerindeki türk bayrağını net bi şelikde gördüm o hayra yorumlanırmış:)[/QUO
Allah hayra getirsin canım pozitif düşün herşey için
canım tamam ozaman niyet etmediysen benim kısmetimmiş allah kabul etsin tamamlandı allahın izniyle herkese muradını versin rabbimbi ay önce başladım okumaya zaten arada okuyordum 1 haftadr hiç okuyamıyodum geçmiyordu bi kez okuyodum ağırlık basıyordu nasibin varmış ki ondan yoksa regl halinde okumamı istersen yarına başlarım 500 tane okurum ama önceden okuduklarım abdestli okunmuştu kendi isteğimle cani gönülden sana bağışlıyorum senin için sakıncası yoksa birde niyeti sona bırakacaktım ben sen veya diğer arkadaşlar farketmiyor nasibin varmış içinde belki
haticecimmm 144 de tamamladım benımkısını we toplam 4444 tane oldu..baışlamanı yapabılırsın kuzum allah kabul etsin..
​sabah ilk idrarla yapsam daha ıyı sonuç almzmıyım cnm
canım ben burdayım
Kızlar şimdi doktordan geldim yumurtalığın içinde 5 santim kist varmış çok üzüldüm dünyam yıkıldı 21 günlük ilaç tedavisi verdi onu kullancam
Kızlar şimdi doktordan geldim yumurtalığın içinde 5 santim kist varmış çok üzüldüm dünyam yıkıldı 21 günlük ilaç tedavisi verdi onu kullancam
merhaba canım nasılsın ayşegülüm senin hiç adete 8 9 gün kala sadece göğüs uçlarında ellediğin zaman ağrın oldumu benim ağrıyo ya yine olmadımı bilmiyorum arkadaşım beni çok ümitlendirdi bu ay geçen sene rüya görmüştü kaynana yanına gelcek çok uzun kalcak sende hamile olcaksın demişti kaynana geldi bu ayda 2 kere görmüş beni gördüğü rüyalarda çıkıyo genelde bana gelince onunda rüyaları çıkmaz gerçi o çok ümitli ama ben değilim geçen 2 ay çok ümitliydim
ya çok üzüldüğüm için ben bu ay umutluydum ama olmadı ewet eritiyormuş galibaüzülme canım hayırlısı bizim şer bildiklerimiz de hayır varmış dünyam yıkıldı ne demek
her bünye farklı tepki veriyo normaldir canım seninde ben oğlumda hiç hatırlamıyorum göğüs ağrısı adet sancısı gibi karnımın ağrıdığını biliyorum kız kardeşiminde adetten 8 gün sonra ağrıları başladı hala devam ediyo göğüs kasıkcanım inş. ruyalarınız gercek olur bende cok ruya görmuştum dıger ay hamıle oldugumu öğrendım evet canım elleyınce acıyodu sadece normlde acımıyodu halada acımıyo bu norml mı bende onu bılmıyorum belırtılere takılma adet belırtılerıyle gercekten aynı
ewet d. Kontrol hapı verdi eritiyormuş galiba bakalım kullanımdagecmiş olsun canım d.kontrol hapımı verdı eriyomuymuş ilacla:44:
her bünye farklı tepki veriyo normaldir canım seninde ben oğlumda hiç hatırlamıyorum göğüs ağrısı adet sancısı gibi karnımın ağrıdığını biliyorum kız kardeşiminde adetten 8 gün sonra ağrıları başladı hala devam ediyo göğüs kasık
ewet d. Kontrol hapı verdi eritiyormuş galiba bakalım kullanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?