ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

tedavi süreci biraz yorucu bir süreç ve yıpratıcı .belirtilere kafanı takma derim ben. En yakın belirti adetin geçmesi o da tedavi yüzünden gecikebiliyor. Yani belirti diye kendini yıpratma yorma bence :( ben çok takıyordum şu an daha sakinim. Sende kendimi gördüm birazcık kendi heyecanımı o yüzden yazdım bunları. Merak etme demek kolay diyebilirsin , keske kolay olsa :)

Hee hee tskler canim su son bi h haftadır kafam çok takıldı düşünmekten kendimi aksamıyorum bu 5.ayim iğnemin de ilk ayı bu ay umutluyum hayırlısı artık

Evet canım o yüzden bu kadar telasliyimmm
anladım zaten onuda geç ilk iğneyle insan çok heyecanlı olur yani canm insan kendini hamile bile sayıyor kesin oldu diye tabi inş.ilkinde tutturusun
teşekkür ederim canım inşallaaaaah bu sefer olur dediğin gibi bizim gibi kisti olanlara da umut olur. inşallah sen de ben de topikteki tüm arkadaşlarımızda Allahın izniyle en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz. sen dinlen kafan rahat olunca belkide süpriz olur he ne dersin. Hadi inşallah.
aminnn canımkaç yumurtan vardı kız ya keşke o sürpriz benim için mucize olur valla
tedavi süreci biraz yorucu bir süreç ve yıpratıcı .belirtilere kafanı takma derim ben. En yakın belirti adetin geçmesi o da tedavi yüzünden gecikebiliyor. Yani belirti diye kendini yıpratma yorma bence :( ben çok takıyordum şu an daha sakinim. Sende kendimi gördüm birazcık kendi heyecanımı o yüzden yazdım bunları. Merak etme demek kolay diyebilirsin , keske kolay olsa :)
canım sendemi iğne yaptın bi kaç gündr takip edemiyorum regl oldumya hiç düşünmüyorum keşke iğne yapıldıktan sonrada insan rahat olsa günler geçmiyorki

hee hee tskler canim su son bi h haftadır kafam çok takıldı düşünmekten kendimi aksamıyorum bu 5.ayim iğnemin de ilk ayı bu ay umutluyum hayırlısı artık

alabiliyorum diyene inanmam zaten hele o son günler saatler uzuyo uzuyo yıl oluyo sanki oyalayacak bişeyler bulmalı son günler hele benimde hep hafta sonuna geliyo son 2 gün geçmiyo o iki gün yani anlıycan erkenden belirti diyoruz bunaltıyoz kendimizi zaten hamilelik belirtileri= adet belirtileri :)
ama 1 hafta sonra inşallah hepsi birer belirtidir neden olmasın ki :)inşallah iyi haberler verirsin burda iyi haberler geldikçe insan daha umutlu oluyor senden güzel haber gelir bizde umutlanırız:)))

aminnn canımkaç yumurtan vardı kız ya keşke o sürpriz benim için mucize olur valla QUOTE]

bu sefer tek yumurtam var dün akşam baktık 22 mm di bu sabah da iğnemi oldum bakalım hayırlısı, bu sefer kistin olduğu tarafta ki yumurta olgunlaştı hemde ilk gittiğimde o tarafta yumurta da gözükmemişti diğer tarafta vardı. sonra kist tarafındaki büyümüş diğeri küçülmüş. :) bakalım inşallah olur bu sefer kistime rağmen büyüdüyse benim de umudum var demektir. :) inşallah canım mucizelerimiz gerçekleşir.

canım sendemi iğne yaptın bi kaç gündr takip edemiyorum regl oldumya hiç düşünmüyorum keşke iğne yapıldıktan sonrada insan rahat olsa günler geçmiyorki[/QUOTE]

STRES FALAN DERKEN YUMURTA FALAN YOKTU BU AY 1 TANE VARDI O DA FAZLA BÜYÜMÜŞ YANİ BU AY ÜMİTSİZ VAKAYIM ŞİMDİLİK AMA BELLİ DE OLMAZ GEÇ YUMURTALAR OLUŞUR FALAN YADA HER AY EN AZ 7-8 YUMURTA OLUYODU OLMADI HAMİLELİK BELKİ BU AY 1 TANEYLE OLUR HAYIRLISI ALLAHTAN O NE ZAMAN DERSE O BİDE PSİKOLOĞA GİTTİM RAHATLADIM RELAX BİŞEY OLDUM NE GÜN SAYIYORUM NE BELİRTİ KESKE BÖYLE OLSAM HEP :)
SENİN İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM HANİ İNSAN NE DİYCEĞİNİ BİLEMEZ YA BAZEN ÖYLE OLDUM YAZAMADIM HİÇ BİRŞEY :( AMA YILMAK YOK İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİLE OLUP BULANTILARIMIZDAN DERTLENECEZ :)

bende ilk iğnemde çok telaş yaptım kesin oldu dedim durmadan bir belirti aradım 16. 18 gün test yaptım çıkmayınca geç döllenmiştir dedim adet oldum ilk gün çok az geldi üstüne görüyorumdur dedim dedim de dedim biz çok sitres yapıyoruz galiba bu ay rahatım olmuycağındanda okadar eminim nisanın 4 üne randevümü bile aldım

canım sendemi iğne yaptın bi kaç gündr takip edemiyorum regl oldumya hiç düşünmüyorum keşke iğne yapıldıktan sonrada insan rahat olsa günler geçmiyorki

STRES FALAN DERKEN YUMURTA FALAN YOKTU BU AY 1 TANE VARDI O DA FAZLA BÜYÜMÜŞ YANİ BU AY ÜMİTSİZ VAKAYIM ŞİMDİLİK AMA BELLİ DE OLMAZ GEÇ YUMURTALAR OLUŞUR FALAN YADA HER AY EN AZ 7-8 YUMURTA OLUYODU OLMADI HAMİLELİK BELKİ BU AY 1 TANEYLE OLUR HAYIRLISI ALLAHTAN O NE ZAMAN DERSE O BİDE PSİKOLOĞA GİTTİM RAHATLADIM RELAX BİŞEY OLDUM NE GÜN SAYIYORUM NE BELİRTİ KESKE BÖYLE OLSAM HEP :)
SENİN İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM HANİ İNSAN NE DİYCEĞİNİ BİLEMEZ YA BAZEN ÖYLE OLDUM YAZAMADIM HİÇ BİRŞEY :( AMA YILMAK YOK İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİLE OLUP BULANTILARIMIZDAN DERTLENECEZ :)[/QUOTE]

canım psikoloğun ne dedi bu kadar relax oldun sende bizim psikoloğumuz ol

alabiliyorum diyene inanmam zaten hele o son günler saatler uzuyo uzuyo yıl oluyo sanki oyalayacak bişeyler bulmalı son günler hele benimde hep hafta sonuna geliyo son 2 gün geçmiyo o iki gün yani anlıycan erkenden belirti diyoruz bunaltıyoz kendimizi zaten hamilelik belirtileri= adet belirtileri :)
ama 1 hafta sonra inşallah hepsi birer belirtidir neden olmasın ki :)inşallah iyi haberler verirsin burda iyi haberler geldikçe insan daha umutlu oluyor senden güzel haber gelir bizde umutlanırız:)))

Allahım en kısa zamanda kucagimizi doldurur inşallah ben burda yeniyim bi ksc gündür takip ediyorum çok güzel hikayeler var umutlar sevinçler herşey süper

SENİN İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM HANİ İNSAN NE DİYCEĞİNİ BİLEMEZ YA BAZEN ÖYLE OLDUM YAZAMADIM HİÇ BİRŞEY :( AMA YILMAK YOK İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİLE OLUP BULANTILARIMIZDAN DERTLENECEZ :)[/QUOTE]

kız ya aslında o küçük yumurtalar bile büyüyüp adet dönemine yakın çatlayabiliyor yumurtlama dönem,in bittikten sonra regl olana kadar gün aşırı dene neden olmsın 1 yumurta genelde daha kaliteli olrmuş yeterki allah ol desin anlıyorum insan diyece söz bulamıyor psikolog neler söyledi keşke bulantılarımız olsadaa kız dertlensek razıyız vala bal şeker kkaymak gelir bulantılar bize

Kızlar şimdi doktordan geldim yumurtalığın içinde 5 santim kist varmış çok üzüldüm dünyam yıkıldı 21 günlük ilaç tedavisi verdi onu kullancam

kız papatye 7 8 yumurta ne demek bir tanesidemi tutmaz ne kullanıyorsun klomenmi iğnemi benim hep 1 tane olur geç büyür adetten 18. 19. gün sonra anca olgunlaşır oğlumdada birtaneydi olucağı varsa farketmiyor yumurta sayısı bu ay 2 taneydi benim onlarda ağrıya ağrıya kist oldu heralde

bende ilk iğnemde çok telaş yaptım kesin oldu dedim durmadan bir belirti aradım 16. 18 gün test yaptım çıkmayınca geç döllenmiştir dedim adet oldum ilk gün çok az geldi üstüne görüyorumdur dedim dedim de dedim biz çok sitres yapıyoruz galiba bu ay rahatım olmuycağındanda okadar eminim nisanın 4 üne randevümü bile aldım

canımmm yemin ederim dehşet bir anlatım aynen öyle bende senin gibi düşünmüştüm bide az regl olunca psikolojikmen bile midem bulanıyordo evet o stresi yanemiyikkk stres bizi yeniyor canım bide günler geçmiyorkii
kız neden öyle düşünüyosun relax olll şekerimmm aaaa allah korusun bu sefer kırmızı kartı görmeee

canımmm yemin ederim dehşet bir anlatım aynen öyle bende senin gibi düşünmüştüm bide az regl olunca psikolojikmen bile midem bulanıyordo evet o stresi yanemiyikkk stres bizi yeniyor canım bide günler geçmiyorkii
kız neden öyle düşünüyosun relax olll şekerimmm aaaa allah korusun bu sefer kırmızı kartı görmeee

valla canım elimden geleni yaptım biz önce 3 gün diyordu doktor 3 gün ilişkiden sonra bırakıyorduk bende 19. gün oluyordum geçende bir yerde okudum arkadaş 17. günümde adet oldum demiş başka bir arkadaşta ozaman iğneden 3 gün sonra çatlamış demiş bende 18 gün sonra olduğuma göre hemen bir matematiksel zekamla( hiç anlamam ondan zaten adalet okuyorum) hesapladım benimki ozaman 5. gün çatlıyo dedim 8 gün üst üste yaptım şimdide gınaa geldi bıraktık siperm 1 haftaya yakın yaşadığına göre yine benim dengesiz bünyemde 3 4 gün yaşasa 11 güne kadar yapmış sayılıyoruz eeee daha ne olcak gerisi rabbimin ol emrine bakıyooo ayyyy ne çok yazdım yaaa

valla canım elimden geleni yaptım biz önce 3 gün diyordu doktor 3 gün ilişkiden sonra bırakıyorduk bende 19. gün oluyordum geçende bir yerde okudum arkadaş 17. günümde adet oldum demiş başka bir arkadaşta ozaman iğneden 3 gün sonra çatlamış demiş bende 18 gün sonra olduğuma göre hemen bir matematiksel zekamla( hiç anlamam ondan zaten adalet okuyorum) hesapladım benimki ozaman 5. gün çatlıyo dedim 8 gün üst üste yaptım şimdide gınaa geldi bıraktık siperm 1 haftaya yakın yaşadığına göre yine benim dengesiz bünyemde 3 4 gün yaşasa 11 güne kadar yapmış sayılıyoruz eeee daha ne olcak gerisi rabbimin ol emrine bakıyooo ayyyy ne çok yazdım yaaa
bende 16.gün oldum yani canım ne zaman çatlamış oliyyyy kız ya kocan seni görünce nerdeyse kabus görmüşe dönmüş valla bi zahmat sprmlr dalsın artık yumurtanın içine boş gidip boş gelmesinler

bende 16.gün oldum yani canım ne zaman çatlamış oliyyyy kız ya kocan seni görünce nerdeyse kabus görmüşe dönmüş valla bi zahmat sprmlr dalsın artık yumurtanın içine boş gidip boş gelmesinler

aynen hortlak görmüş gibi ayrı takılıyoruz zaten ben bilgisayarda o tv de içerde erkeklere hergün versen almam demiyo zaten de ben evdeki muza tahammül edemez oldum allahın meyvesine yaa ayy kız ayıp mı yazdım:17::17::17::26::26::26:

Klomenle oluyor yumurtalar .hep sağda 1 tane solda sayısı değişiyo ama hep sağ 1. Bu seferde sağda o tek yumurtam. Olmuyo valla geçen ay gittiğimde tam yumurta çatlıyormuş ultrasonda bakarken. Yani çatladığınıda gördük iğnesiz bide ama yokk olmuyo hemde 2 buçuk yıldır.

Psikoloğum bayağı derinlere girdi ve çok rahatlattı beni. çok bunaltmamak gerekiyor kendini bunu ancak psikologla anladım. çok bunalmıştım bu ay depresyona bile girdim sanırım. çok sıkılıyorsanız eğer öneriyorum psikoloğa gidin gerçekten işe yarıyor.

Psikoloğumun dediği en önemli şey artık bunu başarı ve başarısızlık gibi görüyorsun, çevrendeki insanların sürekli hamile kalması ya da doğum yapması etkilemiş seni.artı annemden ayrıyım hamilelik süreci kişinin annesi ile olan problemleri yada uzaklıkları ,özlemleri depreştirir hamile kalmış olsan daha çok problem bile yaşayabilirmişim. Ve artık bu durumu yaşamayan beni anlamayacak kimseye hiç bişey anlatmıyorum. çünkü anlattıkça seni anlamadığını biliyosun ve sürekli depreştirip duruyorsun içindekileri.

Doktorum bi kaç ay süre planlaması yapmadan yiyeceksin içeceksin gezeceksin eşinle kaliteli vakit geçireceksin
( bu süreçte onları hep ihmal ediyoruz ) dedi. Bende öyle yapıyorum :)

evet canım öylşe bu durum var yani ğneden 2 gün sonra çatlamış senin adet gününden 14 gün çıkarınca yumurtlama günün oluyo biz bunu iğneyle yaptığımız için yumurtanın durumuna göre ve kişiye göre 1 vaya bir kaç gün sonra da çatlayabilir o yüzden sarkmalar oluyo malesef bizde bunları adet gecikmesi sanıyoruz:(

Back
X