- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
günaydın kardeşlerimmmmmmmmmmmmm sizi seviyorum iyiki varsınız rabbim gönlünüzden her ne geçiyosa kat kat fazlasını versin size bugun içimde bir umut bir mutluluk varkı anlatamam nedendir bilmem ilerleyen saatlerde bozulmasam iyi
canım bu arada ben istanbulda eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım.
Ve memnun kaldım 4 bin lira aldılar.
Bu arada tefriciyeler ne oldu?
Ben bu güne kadar okuyamadım ama
okunacak varsa okurum bu gün itibariyle inşaallah.
canım ben yokken yazılanları okuyordum.TÜM BANA CVP YAZAN ARKADAŞLARA AYRI AYRI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
canım anlatırım tabiki seve seve ADETİMİN İKİNCİ GÜNÜNDEN İTİBAREN İĞNE OLDUM.VE 18 MART GECE 1,5 DAÇATLATMA İĞNEMİ OLDUM
20 MART ÇARŞAMBA SAAT 13:00 DE 3 TANE YUMURTA TOPLANDI.BİLİNCİMİ TAM KAYBETMEDİM AMA YARI BAYGINLAŞTIRDILAR
HİÇ ACI HİSSTEMEDİMYANİ ANLATILAN KADAR ZOR DEĞİLMİŞ.YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİNDEN SONRA 1 SAAT
DİNLENME ODASINA ALDILAR DİNLENDİM.BİRAZ KANAMA OLDU AMA BİR GÜN SÜRDÜ VE AZ AZDI.
VE SONRAKİ GÜN BİRAZ AĞRI HİSSETTİM SOL KASIĞIMDA.
EŞİM BEN DİNLENME ODASINDA YATARKEN GİDİP SPERM VERDİ
SPERM VE YUMURTA BİRLEŞTİKDEN SONRA 2 İLA 5 GÜN İÇİNDE DÖLLENME OLABİLİR DEDİLER.
AMA ERTESİ GÜN BİZİ ARAYIP DÖLLENME İŞLEMİ BAŞLADI BAŞARILI DEDİLER.VE 22 MART CUMA SAAT 13:00 DE
TRANSFER OLACAK DEDİLER.BİZ ÇOK SEVİNDİK ÇÜNKÜ DÖLLENME ÇOK ÇABUK GERÇEKLEŞMİŞTİ.
HA BU ARADA BU 3 YUMURTADAN 2 Sİ DÖLLENMEYİ BAŞARABİLMİŞ.VE BU İKİSİNDEN EN KALİTELİSİ TRANSFER EDİLDİ.
TRANSFERDE NORMAL MUAYENE GİBİYDİ HİÇ CANIM YANMADI VE ÇOK KOLAYDI.
ELİMİ GÖREVLİ BİR KADIN TUTTU TRANSFER SIRASINDA.VE RAHATLATICI BİR MÜZİK ÇALIYORDU.
BİRAZ UZUN OLDU AMA
BUGÜN TARANSFERİN 5. GÜNÜ.İLK 3 GÜN ÇOK DİKKAT ETTİM.HİÇ İŞ YAPMADIM.DÜN YAVAŞ YAVAŞ YEMEK YAPTIM SADECE
AMA EV İŞİ GEBELİK TERSTİNE KADAR YASAK YEMEK YAPMANIN DIŞINDA ODA EN FAZLA 1 SAAT AYAKTA KALMAK ŞARTIYLA
AÇIKCASI BEN ÇOK STRES İÇİNDEYDİM TRANSFERDEN ÖNCE AMA İNAN O KADAR STRES YAPACAK HİÇ BİR ŞEY YOK
NASIL OLDU BİTTİ ANLAMIYORSUN BİLE O KADAR ÇABUK GEÇİYOR Kİ
ŞİMDİ 3 NİSANI BEKLİYORUZ 3 NİSAN YANİ GEBELİK TESTİNDEN 12 GÜN SONRA GEBELİK TESTİ YAPILACAK KANDA.
BELİRTİLERİME GELİNCE YUMURTA TOPLAMADAN SONRA HEP SOLDA AĞRI HİSSETMİŞTİM AMA
TRANSFERDEN SONRAKİ GÜNLERDE SAĞ TARAFDA ARADA ANİ KRAMPLAR OLUYOR.
BİR DE DÜN NEDEN BİLMEM AMA SAĞ KASIĞIMDA AKŞAMA KADAR SÜREN VE SANİYELİK GELİP GİDEN AĞRI MI DESEM SANCI MI
AMA KENDİNİ HİSSETTİREN VE BAYAĞI RAHATSIZ EDEN SIZLAMALAR HİSSETTİM.
CANIM BAŞKA SORMAK İSTEDİĞİN BİR ŞEY VARSA SEVE SEVE CVPLARIM
RABBİM HEPİMİZİN EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN
canım benim öncelikle tüp bebeğin hayırlı olsun inşallahkuzucuk sana tutunur..ayyy nee heycanlı suuanda ıcınde bı canlı var ve tutunmayı bsarırsa 9 ay boyunca senınele..ben olumlu sonuç alacagına ınanıyorum herşey çok guzel gelişmiş sende hep dınlen ılk uc ay kendını ve bebısı rıske atıcak hereketlerden sakın canım....
​uzun uzun bze anlattıgın ıcınde cok sağol..çok korkuyordum sayende korkularım bıraz hafıfledı..yumurta toplama ıslemı korkutuyrdu beni hep..nerede yaptırdın ve maalıyetı ne kadar tuttu paylaşırmısın canım..bide bilmediğimiz herhangı b ı işlem oldumu..
canım çok iyiymiş orayıda araştırayı ben hangı semtte..
canım sana çekiyoruz kızlardan haber yok 500 tane ckıldı sanırım bende adetlı oldugum ıcın cekemıyrum eger detlı cekılıyorsa başlarım çekmeye sende yattıgın yerde okuyabıldıgın kadar oku canım
canım ne demek yardımcı olabildimse ne mutlu bana.
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
yok bilmediğimiz bir işlem olmadı.
Ve inan bende çok korkuyordum ve çok soru işaretleriyle gittim ama
hiç ama hiç korkulacak bir şey yok
dedimya olaylar öyle gelişiyorki nasıl geçtiğini bile anlamıyorsun.
Inşaallah olumlu olur sonucuda ve ben belkide yıllarca neden bekledim diyeceğim
benide çok korkutuyorlardı şöyle zor böyle zor hiç alakası yokmuş
yumurta toplamadan sonra toplam 1 yada iki gün ağrın oluyo o kadar oda inan çok çabuk iyileşiyo.
Rabbim gönlüne göre versin inşaallah gönlünü ferah tut
geçen araştrma yaparken gördüm güzel hastanalr baya indirimde 3,500 yapan var 2,deneeme 200olup 3.deneme ücretsiz yapn hastalar var canım iyi araştr int.elinin altında
çok sağol bitanemm dualarımız senınle rabbım çabalarını karsılıgını verır inşllah canım sende hep olumlu düşün ve bol bol dua et...şimdi netten baktım sıtesıne ssk anlaşması fln var dıyo o nsl oluyor sız yararlandnızmı hangı doktorda yaptırdın ilgi nasıldı cnm çok soru soruyorum :26:
​ewt fiyat süpermiş canım orayıda kara listeye aldım bı gıtmek lazım..ayy heycanlandım sımdı bende bıran once yatırmak ıstıyorum allahım inşallah şifayı tüp bebekle werir
canım altunizadede nete yazarsan eurofertil diye çıkar canım.başarı oranı yüksek bir yer burası canım.
canım çok iyiymiş orayıda araştırayı ben hangı semtte..
Canım sana çekiyoruz kızlardan haber yok 500 tane ckıldı sanırım bende adetlı oldugum ıcın cekemıyrum eger detlı cekılıyorsa başlarım çekmeye sende yattıgın yerde okuyabıldıgın kadar oku canım
amiiin canım çok saol rabbim hepimizin kucaklarımızı bebişlerle doldursun inşaallah.[ı]canım hayırlı olsun bu tedavin inş.son olur bebeğin sana tutunur rabbim boşa çıkartmasın çok heyecanlı çok etkileyici son umut olan tüp bebeği inş.başarıyla alırsın
arkadaşım çok güzel anlatmışsın inş.içinde canlanmayı bekleyen yavrun sana tutunabilir rabbim yardım etsin hiç birimiin emeği boşa çıkmaz inş.hayırlı olsun canım benim[/ı]
canım altunizadede nete yazarsan eurofertil diye çıkar canım.başarı oranı yüksek bir yer burası canım.
Sen yinede araştır tabiki.tamam ben de çekebildiğim kadar çekerim yazarım buraya.allah razı olsun çeken arkadaşlardan.ben sizlerede çekerim inşaallah.
amiiin canım çok saol rabbim hepimizin kucaklarımızı bebişlerle doldursun inşaallah.
Canım bazen acaba diyorum umutsuzluk kaplıyor içimi.bazende ani kramplar olunca seviniyorum.
Hiç belirtim olmadığı zamanlarda oluyor hemen üzülüyorum.
Yani hislerim çok karışık.
Transferin 2. Günü bir rüya gördüm.
Sarışın böyle tombul bir oğlan çocuğu vardı eşimin kucağında
bunu satın aldım ben dedi bana
bende bebeği aldım kucağıma çocuk çok acıkmış yanağıma yapıştı emmeye başladı zorla ayırdım yanağımdan
göğsümü açtım verdim emdi.
Ama bebek çok güler yüzlü ve sevimliydi.
Allah hayır etsin inşaallah çok da ümitlenmek istemiyorum ama az da olsa umudunun olması insanın
çok mutluluk verici.
kızzzz öyle yapılıyomu gerçekten varsa dr.söylesem yapar bana benni asla redetmez olmasa bile istesem yapar valla tüpten önce onuda konuşayımm
çok sağol bitanemm dualarımız senınle rabbım çabalarını karsılıgını verır inşllah canım sende hep olumlu düşün ve bol bol dua et...şimdi netten baktım sıtesıne ssk anlaşması fln var dıyo o nsl oluyor sız yararlandnızmı hangı doktorda yaptırdın ilgi nasıldı cnm çok soru soruyorum :26:
ESTAĞFİRULLAH CANIM NE DEMEK AMİN ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN
SSK ANLAŞMASINI HİÇ BİLMİYORUM AMA RAPOR FALAN GEREKİR ONUN İÇİN SANIRIM
ONUN DA UZUN SÜRDÜĞÜNÜ DUYMUŞTUM.AMA SEN BİR ARAŞTIR ARA SOR BAKALIM.
BİZ YARARLANMADIK AMA NORMAL FİYATI 4 BİN 750 LİRA DİYE BİLİYORUM.
BEN BOLUDAN BİR ÖZEL HASTANE ARACILIĞIYLA GİTTİĞİM İÇİN BİZE İNDİRİM YAPTILAR.
YUMURTA TOPLAMAYI ALEV HANIM YAPTI.
AMA TRANSFERİ HAKAN BEYİN YAPMASINI İSTEDİM VE HAKAN BEY YAPTI
HAKAN BEY İŞİN BAŞINDA OLAN VE ASIL İŞİN EHLİ O.
İLGİ GAYET İYİYDİ AMA HAKAN BEY ÇOK YOĞUN.TRANSFERDEN ÖNCE EMRE BEYLE GÖRÜŞDÜM ODA TRANSFER YAPIYOR
AMA HAKAN BEYLE GÖRÜŞEMEDİM.AMA BUNU HİÇ SORUN ETMEDİM BENİM İÇİN TRANSFERİ HAKAN BEYİN YAPMASI YETERLİYDİ.
DEDİĞİM GİBİ HAKAN BEY ÇOK YOĞUN SADECE ONUN DIŞINDA SENİ İSTEDİĞİN DOKTORLA UZUN UZUN KONUŞTURUYORLAR.
HAKAN BEYLEDE GÖRÜŞEBİLİRSİN AMA ÖNCEDEN RANDEVU ALMAK GEREKLİYMİŞ ONUNLA KONUŞMAK İÇİN.
HAKAN BEYİN SÜREKLİ TELEVİZYON PROĞRAMLARI VE YURT DIŞI PROĞRAMLARI OLUYORMUŞ.
SEDA SAYANIN PROĞRAMINDA ÇIKIYORMUŞ.BEN İZLEMEDİM AMA.
CANIM ÇOK OTURDUM BİRAZ AĞRIM OLDU RAHATSIZLIK HİSSETTİM.
SEN SORUN OLURSA YAZ BEN YİNE BAKARIM ARADA CVPLARIM MUTLAKA
ŞİMDİLİK ÇIKMAK ZORUNDAYIM CANIM
GELİRİM YİNE GÖRÜŞÜRÜZ
birde doktorum olurmu öyle şey diyomuş yok hiç kimse yapmaz derse siz yapın ismizi duyurmak benden derimmbence de konuş bende aşılamaya gidince konuşcam aslında mantıklı bile geliyor insanın kulağına. belki de tüp bebek olmadan bakmışsın bunla hamile kalmışsın. Allahın neyi sebep vereceğini kim bilebilir
SENİN HAMİLE KALDIĞINI DÜŞÜNMEK BİLE MUTLU ETTİ BENİ. EN AZ KENDİM KADAR İSTİYORUM BURDAKİ HERKESİN BEBİŞİNİN OLMASINI.
İNŞALLAHHH EN YAKIN ZAMANDA ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL EDER BEBİŞLERİMİZ OLUR:)
[ı]birde doktorum olurmu öyle şey diyomuş yok hiç kimse yapmaz derse siz yapın ismizi duyurmak benden derimm
bana mantıklı geldi iki kez yapılsın valla hem tüp bebeğe gidecek olan para bebeğimize harcamış oluruz amiinnn canım hepimiz listeyi doldursak hamişlerle başka bir topik açıp yine bberaber bu sefer bebeklerimiz sayesinde kalabalık olsak çok güzel oluurdu rabbi bizlere nasip etsin hepimiz sırayla birbirimize uğur getiririz inş.[/ı]
evettt kız tabikide kıymetli olur birde bizim gibi sonradan zorla görenler bi başkasının bebeği öpmesine bile müsade etmiyolar mikrop kaparlar ama kucağına alma çok yakın durma falan filan amcamın hanımı 2 yıldan sonra getirince öyle yapardı hatta kimseye göstermezdi nazar için nefret ettm vallahi ben öyle yapmam bebek birazcıkta mikrop alsınki bağışıklılık kazansın 1 yaşından sonrada toprağa salacamm oynasın yutsun tozu toprağıbiz büyük ihtimal bebişi kıymetliler falan oluruz topikte.
önceden düşündüğümde rahat bir anne olurum diyordum ama gittikçe korkar oldum kendimden çok üstüne düşeceğim gibi geliyor çok pimpirikli olacağım galiba benim o halimde hiç çekilmez bebişe allah şimdiden sabır versin :))
Cnm ins bebegin tutunur ve bize guzel haberler verirsin insallah! Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin kimseyi annelik duygusundan mahrum etmesin
ESTAĞFİRULLAH CANIM NE DEMEK AMİN ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN
SSK ANLAŞMASINI HİÇ BİLMİYORUM AMA RAPOR FALAN GEREKİR ONUN İÇİN SANIRIM
ONUN DA UZUN SÜRDÜĞÜNÜ DUYMUŞTUM.AMA SEN BİR ARAŞTIR ARA SOR BAKALIM.
BİZ YARARLANMADIK AMA NORMAL FİYATI 4 BİN 750 LİRA DİYE BİLİYORUM.
BEN BOLUDAN BİR ÖZEL HASTANE ARACILIĞIYLA GİTTİĞİM İÇİN BİZE İNDİRİM YAPTILAR.
YUMURTA TOPLAMAYI ALEV HANIM YAPTI.
AMA TRANSFERİ HAKAN BEYİN YAPMASINI İSTEDİM VE HAKAN BEY YAPTI
HAKAN BEY İŞİN BAŞINDA OLAN VE ASIL İŞİN EHLİ O.
İLGİ GAYET İYİYDİ AMA HAKAN BEY ÇOK YOĞUN.TRANSFERDEN ÖNCE EMRE BEYLE GÖRÜŞDÜM ODA TRANSFER YAPIYOR
AMA HAKAN BEYLE GÖRÜŞEMEDİM.AMA BUNU HİÇ SORUN ETMEDİM BENİM İÇİN TRANSFERİ HAKAN BEYİN YAPMASI YETERLİYDİ.
DEDİĞİM GİBİ HAKAN BEY ÇOK YOĞUN SADECE ONUN DIŞINDA SENİ İSTEDİĞİN DOKTORLA UZUN UZUN KONUŞTURUYORLAR.
HAKAN BEYLEDE GÖRÜŞEBİLİRSİN AMA ÖNCEDEN RANDEVU ALMAK GEREKLİYMİŞ ONUNLA KONUŞMAK İÇİN.
HAKAN BEYİN SÜREKLİ TELEVİZYON PROĞRAMLARI VE YURT DIŞI PROĞRAMLARI OLUYORMUŞ.
SEDA SAYANIN PROĞRAMINDA ÇIKIYORMUŞ.BEN İZLEMEDİM AMA.
CANIM ÇOK OTURDUM BİRAZ AĞRIM OLDU RAHATSIZLIK HİSSETTİM.
SEN SORUN OLURSA YAZ BEN YİNE BAKARIM ARADA CVPLARIM MUTLAKA
ŞİMDİLİK ÇIKMAK ZORUNDAYIM CANIM
GELİRİM YİNE GÖRÜŞÜRÜZ
1300 muayene falan dahil tüp bebek her yerdekiyle aynı akşam bile arayıp danışıyorlar istedikleri zaman arıyorlar doktoru çok ilgileniyormuş. hatta osman hoca birine iki kere aynı ayda aşılama yapmış daha önce hiç duymamıştım ilk önce 1 aşılama yapmış 24 saat sonra tekrar yapmış falan. çok çok uzman diyorlar bakalım bende gitcem
bursalı bebek sahibi olamayanlar var forumda orda kızlarla buluşmaya karar verdik 6 nisanda gelmek istersen sende gel. buluşalım tanışalım birazda dertleşelim diyoruz :)))
[ı]evettt kız tabikide kıymetli olur birde bizim gibi sonradan zorla görenler bi başkasının bebeği öpmesine bile müsade etmiyolar mikrop kaparlar ama kucağına alma çok yakın durma falan filan amcamın hanımı 2 yıldan sonra getirince öyle yapardı hatta kimseye göstermezdi nazar için nefret ettm vallahi ben öyle yapmam bebek birazcıkta mikrop alsınki bağışıklılık kazansın 1 yaşından sonrada toprağa salacamm oynasın yutsun tozu toprağı[/ı]
Cnm cok sevindim senin adina dualarimda hep sizleride aniyorum Allah insallah kucaginada almayi nasip etsin benimde bu ay ikinci deneme klomenle ovitreli aldim ama vurulmadim daha bugun adetin onuncu gunu insallah bende guzel haber alirim hamileyken dualar cabuk kabul olurmus benim icin dua et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?