canımmm valla ümit vermek istemem ama kardeşimde hep böyle derdi hadi inşallah ve onunda seninki kadar erken başlamıştı
valla canım regl bittiğinden beri ilişki bi kez oldu tedavilerde ancak kollarımı sıvıyorum bu ay kendime dubaide 7yıldızlı otelde tatil yapıyorum hayali benim için beraberlik işkence o yüzden şimdilik arkadaşız kızzz olsaydı kesin derdim inş.kötü birşey yoktr içimde ama ben kaya yarpuzu yapıyor diye düşünüyorum
canımmm valla ümit vermek istemem ama kardeşimde hep böyle derdi hadi inşallah ve onunda seninki kadar erken başlamıştı
diğer dua listemz çok iyi gidiyordu herkes görevini yapıyoduda bu sefer bende farkettim yavaş gidiyo 500 tane okudumzeynoş tefirciye ne durumda dualarımız yavaş ilerliyor sanki ?
tuttumu birkerede tutar zati 10 kere olmasına gerek yok
bebeğim ozaman yumurtlama günlerinde de olabilirsin niye bir keree ya değerlendir şu günleri doktor deseydi yapardın ben deyince yapmıyosun kendini tatilde hissetmen daha iyi tatilde mik mik daha güzel olur arkadaşım
diğer dua listemz çok iyi gidiyordu herkes görevini yapıyoduda bu sefer bende farkettim yavaş gidiyo 500 tane okudum
hayırlısıyla güzel haberlerini verde kızzzz bana sakız alllll lütfen bu arada kaç embriyo transferi yapıldı
CANIM İSTEDİĞİN SAKIZ OLSUN İSTEDİĞİN KADAR ALIRIM
MAALESEF YAŞIMDAN DOLAYI TEK EMBRİYO TRANSFER EDİLDİ
BU YÜZDENDE ÜZÜLÜYORUM YA ŞANSIM AZ YANİ:26:
​yavrular gerçekten tefrıcıyeden hıc haber yok..kaç gun oldu sozde 3 gunde bır arkadasa bagıslıycaktık..adetlıyekn cekılıyormu cekılıyorsa bnde başlıycam bılgısı olan söylesin hadi bıtırelım ayşe arkadasımızınkını onunda moralı bozuk dualarla ınş. Içi huzur dolar..
​yavrular gerçekten tefrıcıyeden hıc haber yok..kaç gun oldu sozde 3 gunde bır arkadasa bagıslıycaktık..adetlıyekn cekılıyormu cekılıyorsa bnde başlıycam bılgısı olan söylesin hadi bıtırelım ayşe arkadasımızınkını onunda moralı bozuk dualarla ınş. içi huzur dolar..
​yavrular gerçekten tefrıcıyeden hıc haber yok..kaç gun oldu sozde 3 gunde bır arkadasa bagıslıycaktık..adetlıyekn cekılıyormu cekılıyorsa bnde başlıycam bılgısı olan söylesin hadi bıtırelım ayşe arkadasımızınkını onunda moralı bozuk dualarla ınş. içi huzur dolar..
kızlar dalga geçmeyin ama benim kasıklarıma öyle sancılar giriyoki kramp ne deseniz batmalr falan filan hiç öyle olmazdı karnımda öyle çok acayip enterasan şeyler oluyo yoğun adet görmesem üstüne gördüm derim hiç böyle şeyler olmazdı yumurtalrım sanki birbirine çarpıp kırılıyo gibi birşey bilmiyorum krnımda bişeyler dönüyo korkyorum içimde acaba ne olup bitiyo
inşallah iyi şeyler oluyordur:)))
korktum valla gelip gidiyo kistim azıtmasındaben hiç çekemedim ama rahatsızım o yüzden. hafta sonu acilde geçti toparlayamadım. elimde morarma oldu birden ve başım dönüyo sürekli. kafamı veremedim bi türlü kusura bakmayın. ama azcık iyileşiyorum gibi çekmeye başlarım artık
canım bende 500 okudum
okuyan tüm arkadaşlarımızdan Allah razı olsun
bırsencım adetlıykende cekılıyo ben 150 tane cekebıldım cokta bışeyın üstüne düştüm mü basım dönuyo oyuzden az okuyabılıyorum fırsat budukca okuyacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?