- 9 Ocak 2013
- 448
- 57
- 123
catlatmaa iğnesini 20 martta oldum canım nisan 3 gibi olması lazım umarım olmazzzz
kızlar klomende 2.ayım ilk ayda adet tarihimin 8 günüden itibaren adet olana kadar ara ara bazen şiddetli kasık ağrım oldu.ama bu ay hiç bi ağrı yok adetin 12 günündeyim acaba normalmi ?
kızlarr ben bu topiği farklı sanırdım kimse destek olmadı sadece bir arkadaşım yazdı neden tedavim olumsuz deyince kimse teselli etmedi böyle mi olcaz biz:44:
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 3 ay klomen kullandım bu ayda klomen + çatlatma iğnesi oldum. İğneyi olalı 8 gün oldu.
Kasıklarım baya ağrıyor. Test yapmak için çok mu erken?
bende 21 martta oldum iğnemi bende 4 -5 nisanı bekliyrm. bakalım inş. ardarda olur :) ama son 1 hafta kalınca 1 gün 2 gün gibi geçiyo çoook zor. Allah sonucunu hayırlı etsin.
keşkeee canım yumurtlama dönemime daha var biberiye hormonları düzene sokuyo cıvan perçemi her derde deva hayıt tohumu adet düzene sokmak için iyi tabi daha var bu üçünün faydaları dene kaya yarpuzunu şiddetle tavsiye ederim inş.gerekte kalmaz bu ay hamile kalsamm sanaaaaa sakız alırımmm
catlatmaa iğnesini 20 martta oldum canım nisan 3 gibi olması lazım umarım olmazzzz
cnm gormedim bozma moralini hemen umudunu tekrar topla ve ikinci ayina basla benimde ikinci ay bak ilk gun agladim baya bi sonra dualara sarildim ve umidimi toplayip yine basladim hadi toparlan Allah cok buyuk
canlarım adet olmadım fakat 14.gün testim 0 cıktı o yüzzden bu arada progesteron da :13.3 cıktı drum yumurtlamıssın dedi siz ne dersiniz bu duruma ve ben aynı zamanda ates ölcüorum atesşim kaç gndr düşmüyo bgn 36.8 di beklemedeyim dr um adet olmazsan ayın 3 de tekrar test yaptır sonbra duruma göre bakarız dedi ama daha önce ki dr la görüşmem de bana ilaç iğne tedavisini sadece 1 kere deneyeceğini sonra aşılamaya gececeğini demişti bilmiorum ne yapacağımı ben 2 ay ara verip hem maddi hem manevi toparlanıp tüp bebeğe gecmek istiyorum eşimin sperm hızı cok az oldugu için
inşallah adet olmazsın bakalım çıkmamış candan umut kesilmez. :) evet 10dan yukarısı yumurtlamış oluyo. bu arada aşılama deneyebilirsin spermlerin hızlı ve kalitelileri enjekte ediliyo sadece çünkü tabi doktorunla görüşürsün o daha iyi bilir değerlere bakarak seni yönlendirecektir. umudunu kaybetme moralini yüksek tut.
inşallah olmazsın canım o beş gün ne zor geçer şimdi
evet canım öyle allah nasip etsin ama iyi tutmuş baya iğnelere rapormu çıkartınız
evet canım rapor çıkarttık
moralim çok bozuk
dua edin yine kötü rüyalar görmeye başladım
içimde bir sıkıntı var
sanki yine olmadı
iki gündür hiç belirtim yok
çok üzülüyorum
yani kızlar erkenmi yumurtluyorummm daha 2 günüm var eşim 3 gündür geceleri yok ki
öyle düşünme canım herkes ne kadar belirti yaşıyo olmuyo . arkadaşımın sadece solda ufacık bir kasılması olmuştu oda ara ara ve adete yakınken sonra bi baktık hamileee. içini daraltma bak o da zarar pozitif düşün stres çok zararlı biliyosunevet canım rapor çıkarttık
moralim çok bozuk
içimde bir sıkıntı var
sanki yine olmadı
çok üzülüyorum
biyerde okumuştum kadın sadece pozitif düşünceyle hamile kaldım demişti. hatta bi kitap okumuş bu ünlü kitaplardan birini. işte stres gidince oluyo demekki :)
canım hiç bi belirtin yok yani öylemi ahanda buraya yazdım güzel haber vereceksin gör bak demedi deme allahın izniyleevet canım rapor çıkarttık
moralim çok bozuk
içimde bir sıkıntı var
sanki yine olmadı
çok üzülüyorum
yumurtlamışsındır belki cnm ...gündüzler ne güne duruyo geceleri bekleme:)
gündüzleride yarım saatliğine gelip gidiyor canlar sağlık olsun nisana tüp bebek yapayım bari ne yapayım
evet canım rapor çıkarttık
moralim çok bozuk
içimde bir sıkıntı var
sanki yine olmadı
çok üzülüyorum
ya sen elinden geleni yaptın
şimdi bunları düşünme
ye iç keyfine bak abuk subuk programlar izle
oyunlar ooyna
hatta bi kaç gün siteye de girme aklından çıkar düşünme olumsuz
moral çok önemli olduğu zamanda böyle yapma
iyi düşün iyi olsun. gerisi Allaha kalmış. inşallah olur.
şimdi bunları düşünme
oyunlar ooyna
kızzzz dur bari kendisindende haber versinnn
öyle düşünme canım herkes ne kadar belirti yaşıyo olmuyo . arkadaşımın sadece solda ufacık bir kasılması olmuştu oda ara ara ve adete yakınken sonra bi baktık hamileee. içini daraltma bak o da zarar pozitif düşün stres çok zararlı biliyosun
biyerde okumuştum kadın sadece pozitif düşünceyle hamile kaldım demişti. hatta bi kitap okumuş bu ünlü kitaplardan birini. işte stres gidince oluyo demekki :)
canım hiç bi belirtin yok yani öylemi ahanda buraya yazdım güzel haber vereceksin gör bak demedi deme allahın izniyle
İNŞAALLAH BİTANEM İNŞAALLAH O GÜZEL YÜREĞİNE SAĞLIIIIIK
şimdi bunları düşünme
oyunlar ooyna
hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim iyi dileklerinizden dolayı
sanırım haklısınız moral çok önemli
Ve de ALLAH IN dediği olur biz ne desek boş
kendimi başka uğraşlara vermeliyim galiba
bol bol kur an okuyup namaz kılıp tefriciye çekicem
stresten bir türlü başlayamadım tefriciyeye de
canlarıııım hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
RABBİM SİZLERİNDE O GÜZEL YÜREKLERİNİZDE NE MURADINIZ VARSA
HEPSİNİ HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?