vallahi herkes tarafından sevildiğinden eminim canım benim yaa siz her zaman dualarımdasınız hiç merak etme Rabbim nasib ederse bugün ümre yapma ihtimalim var akşam o zamanda herbirinize dua edicem inşAllah Rabbim topiğimizi hamileler topiği haline getirsin inşAllah aciilleeennnn
aminnnnn canım canımm bol dua et allah kabul etsinvallahi herkes tarafından sevildiğinden eminim canım benim yaa siz her zaman dualarımdasınız hiç merak etme Rabbim nasib ederse bugün ümre yapma ihtimalim var akşam o zamanda herbirinize dua edicem inşAllah Rabbim topiğimizi hamileler topiği haline getirsin inşAllah aciilleeennnn
dün çıkarken gelmişsin demek sayfayı kapatmıyorum öyle bırakıyorum kendiliğinden kapanıyo zaten al sana buda gezmelere alıştıııkız ben hiç bi yere gıtmedım evde oldugumda hergun gırıyorum dun dışardaydım eve geldım actım pcyı sızede ben geldım yazdım sende acıktın bı hoşgeldın bıle demedın kustum işte sana bugunde annemdeyım orda bı bakayım neler yazmışsınız dıe öle gırdım
biliyorum kız işin var sen fazla giremiyorsun diye listeyi kimse önemsemio
kızz bbbzz çatlak kiremeiti nıye alınmıyormusum bennn..kuran yapıcam iş güç içinde yıne laf yetıstırıyorum size..şu yarını bı atlatayaım hep burdayım bıktırıcam seniiiiiiiiiiiii..............
haticeeeeeeeeeeee kızzz hastalanmadınmııııııı..hadii süprizzz yapp bizeee neşelenelim keyfımız yerıne gelsin..umut ol bizlereeee
sen ne dedikoducusun öylee korkulur senden kız, ayrıca hep buralardayım ben ama pek merak edilmediğim için sanırım bişey yazmayınca sen görmüyosun
Bİ ZAMANLAR AYŞEGÜL DİYE BİRİ VARDI ODA GİTTİİİİİİİİ
BİZ MİLLETİ KARŞILAR VE UĞURLARDIK ŞİMDİ BAŞKA ALEMDEEEE
BİRSENDE ARADA ATLAR BİR VAR Bİ GİDERDİ MÜBARAK HEP GEZMELRDEYDİ BOŞ ZAMANI YOKTU DA DA DAA AMA HAMARAT KIZ BELLİ BİRDE HAZIR CEVAP AMAN HİÇ ALINMAZ HEP ÖYLE KALSIN TABİİİ AA
SONRA HACI VARDI SÜRPRZ YUMURTA GİBİ BAZEN ÇOK TAKILIR BAZEN TAKILMAZDI ŞİMDİ GECELERİ TAKILIYOOO
HATİCEDE MÜBAREK GECE 12DEN SONRA TAKILIRDI 2AY FALAN BOYUNCA SONRA BU ARALAR SAATLARİ BELLİ OLMUYO GÜNDÜZDE ESKİSİ GİBİ GİRMEYE BAŞLADI
SONRA PINAR ODA BAZEN MUTLU BAZEN MUTSUZ TK ANLADIĞIM NEŞESİ YERİNDE OLDUĞUNDA GÜZEL OLUYO TAKILMAK GEREK ONA SÜPER KAFA DENGİ YANİ
NURAYA GELİNCE ÇOK HEYECANLI BENİM GİBİ UFACIK Bİ ŞEYDE UMUT ARIYO KOCASI NÖBETTEYSE 9DAN SONRA GELİN KAHVE İÇELİM DER BENDE İNANDIM GELMEYECEĞİMİZİ BİLE BİLE GELİN DER GİTSEK KANIMCA Bİ BARDAK SU BİLE VERMEZ HEPSİNİ BİZE YAPTIRIR
KARANFİLDE GÜZEL DİLEKLERİ OOLUR SAKİN AMA HEPİMİZ GİB ŞAKADAN ANLAYAN BİRİ ZAMANI OLSA KENDİNİ VERSE BU TOPİĞİ İYİ KAYNATRR BEN RUMUZUNU SEVİYORUM KARANFİL DESTESİ YA O
KUDAY YANİ BEYZAA SEVİLMEYECEK GİBİ DEĞİL KUTSAL Bİ YERDE DUALARI ÇOK HOŞUM A GİDER SANKİ ETTİĞİ DUALAR HEMEN KABUL OLCAKMIŞ GİBİ GELİİİYYYY BANA TÜM DUALARINA AMİNNNA
SERVET YENİ HAMİŞİMİZ ODA BİR ARA KAYBOLDU GİTTİ BİŞEYLER OLDU ÇITIR HAMİŞİMİZ ŞİMDİLİK İŞİ YOK DUA ETSİN YETER BİZDE AMİN DERİZ
ARKASIYARIN CERN DİYELİM BEN ONU SİZDEN ÖNCE TANIYODUMM YANİ BİZİM TOPİĞE GELMEDEN ÖNCE KONUŞMUŞTUK TOPİĞİNDE HEMENDEN SEVMİŞTİM ŞİMDİ ARAMIZDA CEVAPSIZ BIRAKMAZ SORULAN SORULARI ÖYLE BİLİMM TŞK.ONADA İYİKİ GELMİŞ
PAPATYA ONU N Bİ KONUŞMASINI YANLIŞ ANLAMIŞTIM KAFA BASMAMIŞTI HİÇ UNUTMAM SANKİ KIRICI OLMUŞTUM AMA O ALINMAMIŞTI BANA ONAHELALLL SANA AÇIKLAMASINI YAPMIŞTI
aAYŞE FURİZEM HERŞEY ÇOK ANİ OLDU TAM GELMİŞKEN ANİ Bİ ŞEKİLDE TÜP BEBEK YAPTIRDI BİZLERİ SEVİYO KANIMCA İNŞ.GÜZEL HABERLERİNİ VERİR DUALRIMIZ:13::13::13:
HVC YENİ AMA ONUNLA İYİ ANLAŞACAZ GALİBA BEN ONA SORUŞTUM FRANSZCA BİLİYOMUSUN EVLENDİKTEN SONRA GİTTİ SANDIMDA MEĞER DOĞMA BÜYÜME ORDAYMIŞ HATİCEDE DALGA GEÇMİŞTİ BENLE
AHMET ÖZLEM YENİSN TANIYCAZ DAHA AMA İYİ KAPAK YAPMIŞTINNN
DEDİKODUUUU YAPTIMDA AZICIKKKK
1,5 aydır bu sitedeyim beni yok saydığın için teşekkürler((
selamun aleyküm canlarımmm
kızlar yaa ben hep bi tuhaflıklar içindeyim bu ay branca ursului getirtmiştim onu kullanıyorum nasıl kullanacağımı bilemedim kullanırken korunmak gerekiyomuş dr umda bana bu ay dk hapı vermişti işte bende ne yaptım 12 gün boyunca ikisini kullandım şimdi bıraktım normal yumurtlama dönemini sanki iğne yemişim gibi değerlendirmek istedim bilmiyorum iyi mi kötü mü yaptım sanki akıntımdan falan anladığım kadarıyla yumurtam gelişmiş çatlama raddesine gelmiş gibi hissettim bende değerlendiriyim dedim kendi kendime
kızlar yaa göğüs uçlarının ağrıması hamilelik belirtisi mi yoksa adet belirtisi mi benim her ay sonucunda adet belirtisi oluyo da şimdiden başladı normal mi bu yaa
adetine ne kadar varrrr canımmm önceleride ağrırmıydııı herkese göre değişiyo hamilelik adet belirtisi
hiçç sorma kız bizim iki kızları nasıl olmuşsa atlatmışm valla keria kapak yaptı sıraaa zeynep29da daha dün zeynoş listeye ekle demişti oda kapak yapacak bende vicdan azabı çekecemmmm gülme kurtar beni ikisindennnnbbbz:
alemsin canım yaaaa çok iyi olmuş dedikoduların güldürdün biziii :))))
zaten benim adetlerim hep düzensizdi ama iğnelere başladığımdan beri 14 veya 15 inde oluyorum ayın yani daha 15 gün var ama bu ay 12 gün dk hapı kullandım sonrada bıraktım bilmiyorum iyi mi yoksa kötü mü yaptım ama değerlendirmek istedim branca kullandığım için herşey çok karışık yaa
canımmmmm yemin edrimki kapım çalıyordu bahane değil 2 kez üstünde kalkmışım telefon çalmış kudaydan sonra hep dkattim dağıldı yoksa bende biliyorum hvc özlmahmet arkasıyarından papatyadan ayşefurzden önce burda olduğunu unuttuğum sendin vallahiiii birde gönderdikten hem sonra çıktım düşündüm düşündüm unuttuğum arkadaşlarım vardı diye ve aklımda seninde dedikodun varddııı öylecek atlamışım affeeettttt beniiiii birgün dedikodu hariç sürpriz yapacam san a darılma bana çok özürdilerim zeynep29 yeminle sende vardın geçen bi konuşman aklımda kalmıştı onuda yazacaktım 2nizi atlattım yazamadım untmadım farzedelim ben unuttum rabbim sizleri unutmasın dedikodu başa bela 40yılda bir yaotım kızlar kırılmayın bana bu saatten sonra zate yapamamda ama bundan sonra bunun telafisini allahın izniyle yapacammmm [/Q
yerim seni yaaaaaaaa.ya birbirimizi görmesekde çoğu samimi arkadaşlarımızdan daha samimi olduk.her fırsatta nete girip sayfayı açıyorumherşeyi sizlerle paylaşabiliyorum .kimseyle bişeyde anlatamıyosun konuşamıyosun çünkü çevremde hiç böyle sorunu olan yok hepsinin çocuğu var anlatsan bile önemseyerek dinlemiyolar bile.ya bi sorun olsa eşim bile kadınlar kulubündeki arkadaşlarına sor diyor o bile alıştı:)))))
güzel yapmışsın ne olacak yani doğum k h. kullandın yumurtalarını bastrdı brancada belki patlamasına sebep olur çokmu ağrıyo önceleride öyle eğrırmıydı
yerim seni yaaaaaaaa.ya birbirimizi görmesekde çoğu samimi arkadaşlarımızdan daha samimi olduk.her fırsatta nete girip sayfayı açıyorumherşeyi sizlerle paylaşabiliyorum .kimseyle bişeyde anlatamıyosun konuşamıyosun çünkü çevremde hiç böyle sorunu olan yok hepsinin çocuğu var anlatsan bile önemseyerek dinlemiyolar bile.ya bi sorun olsa eşim bile kadınlar kulubündeki arkadaşlarına sor diyor o bile alıştı:)))))
evet öyle olduk hepimiz kız içim bi garip burukluk var neyse insaflı çıktın vallahi huzursuzlandımmmcanımmmmm yemin edrimki kapım çalıyordu bahane değil 2 kez üstünde kalkmışım telefon çalmış kudaydan sonra hep dkattim dağıldı yoksa bende biliyorum hvc özlmahmet arkasıyarından papatyadan ayşefurzden önce burda olduğunu unuttuğum sendin vallahiiii birde gönderdikten hem sonra çıktım düşündüm düşündüm unuttuğum arkadaşlarım vardı diye ve aklımda seninde dedikodun varddııı öylecek atlamışım affeeettttt beniiiii birgün dedikodu hariç sürpriz yapacam san a darılma bana çok özürdilerim zeynep29 yeminle sende vardın geçen bi konuşman aklımda kalmıştı onuda yazacaktım 2nizi atlattım yazamadım untmadım farzedelim ben unuttum rabbim sizleri unutmasın dedikodu başa bela 40yılda bir yaotım kızlar kırılmayın bana bu saatten sonra zate yapamamda ama bundan sonra bunun telafisini allahın izniyle yapacammmm [/Q
eşinde doğru söylüyo biz hep arkadaş olarak kalacaz zaten herşeyimizi paylaşıyoruz kızmadın bana sevindim buna teşekkürler arkadaşımmm
vallahi bende bilmiyorum doğum kontrol hapıda göğüs ağrısı yapar adet bitiminden yumurtlama gününe kadr kullandıysan yetr canımmmm benimde saksıyı karıştrmaaaİşte önceden adetten 1 hafta önce falan oluyodu ağrı şimdiden başlaması garibime gitti ya dk hapı bıraktım diye önceden gelicek kırmızılar yada inşAllah branca işe yarar Allahın izniyle gerçi 12 gün kullanıp bıraktım bilmiyorum doğru kullanıyomuyum ama kullanırken hamile kalınırsa düşüğe sebep olur demişlerdi bende bıraktım işte çok karışık durumdayım :26:
kızlar keşke komşu olsaydık ben uyanık takılırdım sabahtan gelirdim sırayla birinizde kahvaltı birinizde öğle yemeği birinizde akşam yemeği yerdim korkmayın gece yatıya kalmazdımmmm sonra temizlik günleri çok hastayım derdim yalandan belki biriniz insaflı çıkarda yapardı temizliğiiiigerçekten bi derdimiz olduğunda veya sevincimiz olduğunda burdaki arkadaşlarımızla paylaşıyoruz çünkü birbirimizi bizden başka anlayacaklar çok az hepiniz iyiki varsızınızz
vallahi bende bilmiyorum doğum kontrol hapıda göğüs ağrısı yapar adet bitiminden yumurtlama gününe kadr kullandıysan yetr canımmmm benimde saksıyı karıştrmaaa
kızlar keşke komşu olsaydık ben uyanık takılırdım sabahtan gelirdim sırayla birinizde kahvaltı birinizde öğle yemeği birinizde akşam yemeği yerdim korkmayın gece yatıya kalmazdımmmm sonra temizlik günleri çok hastayım derdim yalandan belki biriniz insaflı çıkarda yapardı temizliğiiii
hep menfaat çıkar oldu benm komulukta ayıptr söylemesi burda bi kadın öyle yapıyormuşta onu örnek aliiiiiiimmmmm
kızlar keşke komşu olsaydık ben uyanık takılırdım sabahtan gelirdim sırayla birinizde kahvaltı birinizde öğle yemeği birinizde akşam yemeği yerdim korkmayın gece yatıya kalmazdımmmm sonra temizlik günleri çok hastayım derdim yalandan belki biriniz insaflı çıkarda yapardı temizliğiiii
hep menfaat çıkar oldu benm komulukta ayıptr söylemesi burda bi kadın öyle yapıyormuşta onu örnek aliiiiiiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?