ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün canım benim Allah razı olsun

keşke öyle imkan olsaydıda gelseydin kız başımızın üstünde yerin var her zaman
aminnn hepimizi güldürsünnn kız size güvenmiyorum kapıya asrdıız bi not sen geldin kesin ben yokum tabii herşey şaka iyi olurdu hepimiz aynı kafa dengiyiz iyi olurdu ama nerdeeee
ya ne güzel olurdu hepimiz aynı apartmanda sabah akşam sürekli bebek muhabbeti:)))hamile kaln olunca o gün parti yapar kutlardık:)))

hayali bile güzel valla her konuda anlaşırdık sonra benim bebek sizinkileri bi güzel döverdi yaaa ne güel olurduuu anne tebiyesi işte olsunda allahım bizede hayırlı sağlıklı bebek ver

umarım idrar testi pozitifti pazartesi kanda baktırcam inşallah olumsuz düşünmek istemiyorum çift çizgiyi her zaman görmüyorum hala adet te olmadım

zeyno ben seni seviyorum arkamdan da sen gel

allahıma sonsuz şükürler olsun bana dua eden herkesden allah razı olsun rabbim hepinizin gönlündekileri versin allah hepinize nasip etsin topiğin önü açıldı hadi kızlar

yaaa nerdesiniz birsencim benimde ikonumu değiştirirsin 200 daha tefriciye çektim onuda yazarsın yaaa sevincimi paylaşcak kimse yokmuu

:26:gelsin halaylar çok sevindim canım her yazını okuduğumda hep dualarımdaydın allah tamamına erdirsin....

umarım idrar testi pozitifti pazartesi kanda baktırcam inşallah olumsuz düşünmek istemiyorum çift çizgiyi her zaman görmüyorum hala adet te olmadım

canım anlat yenimi yaptın testi, heemn çıktımı ,eşine söyledinmi ? oooooo artık topiğimizde 3 gün 3 gece bayram var....yarabbim dualarımızı kabul etti

canım anlat yenimi yaptın testi, heemn çıktımı ,eşine söyledinmi ? oooooo artık topiğimizde 3 gün 3 gece bayram var....yarabbim dualarımızı kabul etti

canım 4 de yaptım eşime tabi söyledim testi o aldı zaten yanımdaydı çok sevindik beni yemeğe götürdü yeni geldik takvimi yapmaya çalıştım size haber vermek için sabırsızlandım valla ama bu takvimde anormallik yoktur heralde olsa olsa 19 günlük olur 6 haftalık diyor beni erken doğurtacak

canım son adet tarihin baz alınarak hesaplanıyor ..bende senin gibi 18 günden önce idrar testi yapmıycam daha benim yumurtam çatlamadı gerçi bana çok varrr

canım son adet tarihin baz alınarak hesaplanıyor ..bende senin gibi 18 günden önce idrar testi yapmıycam daha benim yumurtam çatlamadı gerçi bana çok varrr
benim bu gün 19. günümdü canım bide içimde hiç ümit yoktu sabaha karşı olurdum hep bu sefer sabaha karşı rüya gördüm şükrederek uyanıyordum saat 6 kalktım bişey yok ve dedim hamileyim test doğrudur inşallah aksi olursa şoooooookkkk
hayırlı olsun canım cok sevındım ya ayagımı surümuşum
evet bende sürüycem şimdi herkes sırayla göbüşlü olucak
gerçekten çok çok çok sevindim canım benim Rabbim kucağına almayıda nasib etsin ne güzel yaa maşallah topiğimiz dolmaya başlasın
allah razı olsun canım sanada yaşadığın yerin hürmetine mevlam nasip etsin
evet bende ayşegülde ve sende aynı duyguyu hissettim gözlerim doğdu tarifsiz bi duygu ,ve sadece yazışarak tanıştığımız arkadaşlarımızın sevincine ortak olmak çok özel bi duygu...

evet canım eşime dedim anneme kız kardeşime dedim sonra aklıma siz geldiniz eve gelene kadar çatladım

evet senin hiç umudun yoktu yazılarını takip ediyordum dualarımdaydın,acabamı deme testte yapılma payı yok denecek kadar az ,sen dikkat et kendine bide belirtilerini bidaha yazarmısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…