sen beni güldürdün Rabbimde seni güldürsün canım benim Allah razı olsun
aminnn hepimizi güldürsünnn kız size güvenmiyorum kapıya asrdıız bi not sen geldin kesin ben yokum tabii herşey şaka iyi olurdu hepimiz aynı kafa dengiyiz iyi olurdu ama nerdeeeekeşke öyle imkan olsaydıda gelseydin kız başımızın üstünde yerin var her zaman
ya ne güzel olurdu hepimiz aynı apartmanda sabah akşam sürekli bebek muhabbeti:)))hamile kaln olunca o gün parti yapar kutlardık:)))
canımmmmm yemin edrimki kapım çalıyordu bahane değil 2 kez üstünde kalkmışım telefon çalmış kudaydan sonra hep dkattim dağıldı yoksa bende biliyorum hvc özlmahmet arkasıyarından papatyadan ayşefurzden önce burda olduğunu unuttuğum sendin vallahiiii birde gönderdikten hem sonra çıktım düşündüm düşündüm unuttuğum arkadaşlarım vardı diye ve aklımda seninde dedikodun varddııı öylecek atlamışım affeeettttt beniiiii birgün dedikodu hariç sürpriz yapacam san a darılma bana çok özürdilerim zeynep29 yeminle sende vardın geçen bi konuşman aklımda kalmıştı onuda yazacaktım 2nizi atlattım yazamadım untmadım farzedelim ben unuttum rabbim sizleri unutmasın dedikodu başa bela 40yılda bir yaotım kızlar kırılmayın bana bu saatten sonra zate yapamamda ama bundan sonra bunun telafisini allahın izniyle yapacammmm [/Q
çok tatlısın zeynoş dedikodularını gülerek okudum ismimi görmeyince çok fazla giremiyorum kimi zamanda sadece yazdıklarınınzı okuyorum çok fazla yorumlarda bulunmadığım oluyor benimle ilgili aklına bişey gelmemiştir diye düşündüm yoksa topiğimizin gülü benim sık girdiğimi ve buranın bi ferdi olduğumu biliyordur
zeyno ben seni seviyorum arkamdan da sen gel
allahıma sonsuz şükürler olsun bana dua eden herkesden allah razı olsun rabbim hepinizin gönlündekileri versin allah hepinize nasip etsin topiğin önü açıldı hadi kızlar
umarım idrar testi pozitifti pazartesi kanda baktırcam inşallah olumsuz düşünmek istemiyorum çift çizgiyi her zaman görmüyorum hala adet te olmadım
:26: gelsin halaylar çok sevindim canım her yazını okuduğumda hep dualarımdaydın allah tamamına erdirsin....
allah razı olsun olsun canım çok şükür inanıyorum rabbim hepinize vercek
canım anlat yenimi yaptın testi, heemn çıktımı ,eşine söyledinmi ? oooooo artık topiğimizde 3 gün 3 gece bayram var....yarabbim dualarımızı kabul etti
hepimize umut oldun tekrar sağol canım çooook sevindim inan bana
canım 4 de yaptım eşime tabi söyledim testi o aldı zaten yanımdaydı çok sevindik beni yemeğe götürdü yeni geldik takvimi yapmaya çalıştım size haber vermek için sabırsızlandım valla ama bu takvimde anormallik yoktur heralde olsa olsa 19 günlük olur 6 haftalık diyor beni erken doğurtacak
kızlarrrrrrr
kızlarrrrrrr
inanıyorum tabiki ben ayşegül hamile kaldığında ağlamıştım
hayırlı olsun canım cok sevındım ya ayagımı surümuşum
benim bu gün 19. günümdü canım bide içimde hiç ümit yoktu sabaha karşı olurdum hep bu sefer sabaha karşı rüya gördüm şükrederek uyanıyordum saat 6 kalktım bişey yok ve dedim hamileyim test doğrudur inşallah aksi olursa şoooooookkkkcanım son adet tarihin baz alınarak hesaplanıyor ..bende senin gibi 18 günden önce idrar testi yapmıycam daha benim yumurtam çatlamadı gerçi bana çok varrr
evet bende sürüycem şimdi herkes sırayla göbüşlü olucakhayırlı olsun canım cok sevındım ya ayagımı surümuşum
allah razı olsun canım sanada yaşadığın yerin hürmetine mevlam nasip etsingerçekten çok çok çok sevindim canım benim Rabbim kucağına almayıda nasib etsin ne güzel yaa maşallah topiğimiz dolmaya başlasın
evet bende ayşegülde ve sende aynı duyguyu hissettim gözlerim doğdu tarifsiz bi duygu ,ve sadece yazışarak tanıştığımız arkadaşlarımızın sevincine ortak olmak çok özel bi duygu...
benim bu gün 19. günümdü canım bide içimde hiç ümit yoktu sabaha karşı olurdum hep bu sefer sabaha karşı rüya gördüm şükrederek uyanıyordum saat 6 kalktım bişey yok ve dedim hamileyim test doğrudur inşallah aksi olursa şoooooookkkk
evet canım eşime dedim anneme kız kardeşime dedim sonra aklıma siz geldiniz eve gelene kadar çatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?