battaşım banamı dedin emin olamadım atıntısız yazmışsın ama cvp veriyim.bana gelirsek hafif bi bel ağrısı var bide başka topikde bi arkadaşı okudum en belirgin gebelik belirtisi gögüste kahverengi yerin genişlemesi onda dikkat edicem en azından bata 5 gün kala belirti ortaya çıkmış.sende bi değişiklikler varmı ?
beklemedeyim canım iğneden soınraki 7.gün geçmiyor günler.senide takip ediyorum tüp bebeğe karar verdiysen inş. fazla uzamadan işlem gerçekleşir ve muvaffak olursun.
evt cnm sana yazmistim battasim :)bende hic belirti yok cnm ya bi yokluyom kendimide yok nerde ne bi agri ne ates nede baska bisey bu ay pek umudum yok ama ALLAH cok buyuk umidimi kesmiyom hic bir zaman birazda kapilmak istemiyom kapilinca zor oluyo...
cnm benimde igneden sonra altinci gun bugun valla cok uzun geldi bu ay bana sanki bir yil oldum igneyi vurulali ic mi bi belirti olmaz icim cok aciyo kafami baska seylerle doldurmak istiyorum ama oda olmuyo
mrb kızlar nasılsınız bakalım..
evet canım gün aşırı bazen hergün devam ediyorum taki 5 gün kalana kadar devam etmeyi düşünüyorum.geçen ay aksilikler oldu ç.iğnesinden sonra bi seferinde spoşlar dışarı çok aktı diğerindede uyuyakaldığım için ilişki olmamıştı belkide oyüzden tutmadı bu ay çalışmalar güzeldi pozisyonumuda aldım spoşlar biryere kaçaamdı silkelettimde bakalımsenin durum ney ?
şu listeye bende dahil olayım bari kaderdaş olarakyaş 23..10 aydır bebek istiyoruz..istanbul..sat 20 mart..bat 20 nisan..iğne tarihi 6 nisan ve ilk denemem..rabbim en kısa zamanda tüm istiyenlere anne olabilmeyi nasip etsin inşallaahh
mrb kızlar nasılsınız bakalım..
ayyy kız ne güzel gitsene yahu keşke ben orda olsamm yaa
amiinnn canım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhhh
canım belirti için çok erken ümitsizliğe kapılma sakın birlikte bekliycez birlikte kutlıycaz inş.
ben geçen aya nazaran daha az kafaya takıyorum havalarda güzelleşti geziyorum tatil planları yapıyorum senin fransada ortam nasıl sende geziler felan planlayamazmısın ?
cnm bende bu gune kadar hergun devam ettim calismalara insallah Allahim rahmimizi kendi katindann meleklerle doldursun iliskiye giresim gelmiyor ama mecbur devam bes gun kalasiya kadar senin tavsiyenle :)
yani hastaların güler yüzlü doktorlara ihtiyacı vAr suratsızlarda psikoloji bozar ancak kız titriyomusun heyecandan rabbim bizi hastanelerdn uzak tutsun artık
şimdilik bişey getimedim ama inşallah ayın 20sinden sonra bi hamiş getiririm
selam kızlar nasılsınız Allah muhabbetinizi daim etsin :)
bu ay iğnelerini vurulan ve vurulacak olan ve tedaviye yeni başlayan sevgili arkadaşlarım çalışmalarınızı çok güzel bi şekilde devam ettirin son hız devam hepimiz adına ümrede dua ettik Rabbim kabul etsin herkes güzel haberlerle gelsin inşAllah
aramıza hoş geldin cnm inşAllah ilk denemende tutturursun
iyiyiz canım sen nasılsın ? doktor kontrolüne gittin mi tekrardan hamilelik belirtileri başladı mı ?
canım oteller çok pahalı ümre zamanı olduğu için ondan gidemiyorum her seferinde bide yer bile yok çok kalabalık eşin diğer arkadaşlarıyla kalıyo aynı odada onun için gidemiyorum her seferinde =(
ewt canım titremıyorum ama heycadan ne soylıycegımı unutuyoum...şimdi bıde ılk kez erkek doktora gıdıcem onun stresı var bende ne yapcam nasıl ypcamm bılmıyorum..utancımdan düşer bayılırım bu seferr :=))
ayyy hadii inşallahhhh ayın 20 nı beklemedeyızzzzz hele bı hamişş getrmedeee göreyimm seniiii
gell beraberr etsin tatlımm..bu çatlak kiremit şarkı yolladı bana kopup duruyorum kendı kendımeee bırı görse delırmış bu derrr
aşkıııııııııııııımm benımm allah razı olsun senden..allahım ne muradın varsa tez zamanda versın inşallahh..çok şanslıyız senın gıbı bı arkadasımız oldugu ıcınbendee tüp bebişten önce son şansımı denıyorum gun aşırı bızde ilişkiye gırıoruzz wee silkelitıyorum kendımıııı son umut naparsınn
gell beraberr etsin tatlımm..bu çatlak kiremit şarkı yolladı bana kopup duruyorum kendı kendımeee bırı görse delırmış bu derrr
aşkıııııııııııııımm benımm allah razı olsun senden..allahım ne muradın varsa tez zamanda versın inşallahh..çok şanslıyız senın gıbı bı arkadasımız oldugu ıcınbendee tüp bebişten önce son şansımı denıyorum gun aşırı bızde ilişkiye gırıoruzz wee silkelitıyorum kendımıııı son umut naparsınn
ne olur ümitsiz olma bu ay olmadı bi dahaki ay olur mesela ben bu ay gün aşırıyı denedim doktorumun şiddetle tavsiyesiydi ama olmazsa bir dahaki ay çatlatma iğnesi sonrası ve öncesi olmak üzere yaklaşık 10-12 gün hergün düşünüyorum bakalım ayşegül dü sanırım hergün ilişkiye girdik demişti
o olmazsa bol bol dua ve muhabbet getiririm yetmez mi
senden de hepinizden de razı olsun bitanem benim ne demek artık ne zaman kendim için bişey yapsam sizler de varsınız çok çok sevdim sizleri iyiki buraya gelmişim sizleri bulmuşum iyiki varsınıııızzzzzz canlarımminşAllah bu ay gelsin sağlıklı sıhhatli bebişler
olurr kızzz olmamııııııııııı
aminn canımmmm aminnnnnnnnnnnn
evet canım gün aşırı bazen hergün devam ediyorum taki 5 gün kalana kadar devam etmeyi düşünüyorum.geçen ay aksilikler oldu ç.iğnesinden sonra bi seferinde spoşlar dışarı çok aktı diğerindede uyuyakaldığım için ilişki olmamıştı belkide oyüzden tutmadı bu ay çalışmalar güzeldi pozisyonumuda aldım spoşlar biryere kaçaamdı silkelettimde bakalımsenin durum ney ?
bu ay iğnelerini vurulan ve vurulacak olan ve tedaviye yeni başlayan sevgili arkadaşlarım çalışmalarınızı çok güzel bi şekilde devam ettirin son hız devam hepimiz adına ümrede dua ettik Rabbim kabul etsin herkes güzel haberlerle gelsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?