Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben böğürtlen kürü yapmıştım geçen ay oda kiste çevirmiş herşeyden korkar oldum artık
canım bende çektirdim ama kasıklarımı çekti ovaladı rahmin eğrilmiş dedi ama nasıl bir acı aklım gitmişti çok ağrıtmıştı 2 yıl oldu hamiş filan kalmadım umarım sende tutarda hamiş olursun.....r
yok 2yıl oldu burdayım canım nerde olduğumu özeline yazarım burası tehlikeli tanıdığım bi kaç kişi burda kimsede tedavi olduğumu bilmiyor ya
mrb. canım bunlar hep eski usul emin olki genelde zararı olmuyo kasık çekme karın çekme göbek yerine oturtma falanda filan hep eski usul eskiden yaparlardı şimdikilerde ya annesinden ya nenesnden yada büyüklerinden öğreniyolar
onlar elle dokunduğunda yada masaj yaptığında çıkan sesten sertlikten falan filan şeylerden anlıyorlarki devam et bence
canım ben denızlıdeyım bana bu kasık cekme olayını 2 yıldır herkes soyluyo hamıle kalan cokmus kasık cekmeyle hatta bı arkadasımın yengesı her cektırdıgınde hamıle kalmıs o ay 3 cocugu varmıs.bakalım benımkı ne olcak.10 gun boyunca yatcaksın hep dedı sureklı esınle bırlıkte olcaksınız mısafır bıle kabul etmıceksın dedı bende evde oyle yatıyorum ama cok acı veren bısey kan beynıme sıcradı resmen cok canım yandı
banada aynı sekılde yaptı ovaladı boyle bastıra bastıra cok agrılı bısey cıglık cıglıga kaldım cekılırken.dun aksam bı arkadasım daha dedı daha once hamıle kalan cektırınce hamıle kalamadı dıye aklıma suphe dustu.ama cevremdede kasıgını cektırıp hamıle kalan cok varmıs duyduguma gore
benim arkadaşımda 3 çocuğunu bel çektirdiği ay hamile kalmış bu ay çektiriyim yine kalırım diyor acaba aynı şeymi bi bel çektirmeyle kasık çektirme o halde sen bize bilgi ver bakalım sende tutucakmı ?acısına ağrısına razıyım bebişim gelsinde
siz ne kadardır istiyorsunuz ?
kızlar ilk kez ovitrelle vurdum kendime. ama ucunda büyük bir hava boşluğu vardı. onu çıkardım. sonra vururken 1 damla dışarı kaçtı ya. zaten küçücük iğne, etkisi azalır mı ki. benim yumurtalar zaten çatlamakta güçlük çekiyor. bir de iğnenin ucundaki dar kısımda da kalıyor biraz ilaç zaten. 2-3 damla eksik vurulmuş oldum :18:
ya soyledıklerıne gore bu kadın babaannesının elını almıs asıl babaannesı yapıyomus bu ısı.daha oncede aynı kadın ayagım cıktıgında yerıne takmıstı.ama kasık cekme olayının faydasını gorurmuyum bılmıyorum.aksam canım cok yanınca korkmadım desem yalan olur.acaba zarar verırımıkı yumurtalıklarıma dıye:44::44:
​kızz zeynoşş naberr senın bat nezaman
bilmiyorum tam googleden hesapladım 15 diyo normalde 19 diye biliyordum kız tedavilelrle ancak biliydim bi kaç güne gelir my babyyy
gelemezz olsunnlarr inşallahhh..9 ayy ugramasınlarrr sana..ohh ohh ne gzl beddua ettım snaa![]()
gelemezz olsunnlarr inşallahhh..9 ayy ugramasınlarrr sana..ohh ohh ne gzl beddua ettım snaa![]()
birsen banada beddua edermisin ?![]()
ama öyle değilmi zeynoşum
![]()
kızzzz allah sanaa öyle bi bebiş versinki onla ugraşmaktann buraya gıremeyesın inşallahh..b.k içindeee kalasınn inşallahhhhh aminnnnnnnnn..oldumu begedınmı bedduanı![]()