• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım ben böğürtlen kürü yapmıştım geçen ay oda kiste çevirmiş herşeyden korkar oldum artık:(

canım bende çektirdim ama kasıklarımı çekti ovaladı rahmin eğrilmiş dedi ama nasıl bir acı aklım gitmişti çok ağrıtmıştı 2 yıl oldu hamiş filan kalmadım umarım sende tutarda hamiş olursun.....r

banada aynı sekılde yaptı ovaladı boyle bastıra bastıra cok agrılı bısey cıglık cıglıga kaldım cekılırken.dun aksam bı arkadasım daha dedı daha once hamıle kalan cektırınce hamıle kalamadı dıye aklıma suphe dustu.ama cevremdede kasıgını cektırıp hamıle kalan cok varmıs duyduguma gore

yok 2yıl oldu burdayım canım nerde olduğumu özeline yazarım burası tehlikeli tanıdığım bi kaç kişi burda kimsede tedavi olduğumu bilmiyor ya

mrb. canım bunlar hep eski usul emin olki genelde zararı olmuyo kasık çekme karın çekme göbek yerine oturtma falanda filan hep eski usul eskiden yaparlardı şimdikilerde ya annesinden ya nenesnden yada büyüklerinden öğreniyolar
onlar elle dokunduğunda yada masaj yaptığında çıkan sesten sertlikten falan filan şeylerden anlıyorlarki devam et bence

ya soyledıklerıne gore bu kadın babaannesının elını almıs asıl babaannesı yapıyomus bu ısı.daha oncede aynı kadın ayagım cıktıgında yerıne takmıstı.ama kasık cekme olayının faydasını gorurmuyum bılmıyorum.aksam canım cok yanınca korkmadım desem yalan olur.acaba zarar verırımıkı yumurtalıklarıma dıye:44::44:

canım ben denızlıdeyım bana bu kasık cekme olayını 2 yıldır herkes soyluyo hamıle kalan cokmus kasık cekmeyle hatta bı arkadasımın yengesı her cektırdıgınde hamıle kalmıs o ay 3 cocugu varmıs.bakalım benımkı ne olcak.10 gun boyunca yatcaksın hep dedı sureklı esınle bırlıkte olcaksınız mısafır bıle kabul etmıceksın dedı bende evde oyle yatıyorum ama cok acı veren bısey kan beynıme sıcradı resmen cok canım yandı

benim arkadaşımda 3 çocuğunu bel çektirdiği ay hamile kalmış bu ay çektiriyim yine kalırım diyor acaba aynı şeymi bi bel çektirmeyle kasık çektirme o halde sen bize bilgi ver bakalım sende tutucakmı ?acısına ağrısına razıyım bebişim gelsinde :49:

banada aynı sekılde yaptı ovaladı boyle bastıra bastıra cok agrılı bısey cıglık cıglıga kaldım cekılırken.dun aksam bı arkadasım daha dedı daha once hamıle kalan cektırınce hamıle kalamadı dıye aklıma suphe dustu.ama cevremdede kasıgını cektırıp hamıle kalan cok varmıs duyduguma gore

geçen senede başka ebeye gittim canım belime yakı yapıştırdı kürler verdi yine olmadı:50::50:herşey rabbimden elbetteki bol bol dua etmekten başka çaremiz yok...hatta geçen ayda böğürtlen kökü kürü yaptım oda kiste dönüşmüş yumurtam çatlamamış yaaaaa:43:inşallah sende işe yarar canım nasıl olsa bir kere gitmişin devam et boşa gitmesin:16:

benim arkadaşımda 3 çocuğunu bel çektirdiği ay hamile kalmış bu ay çektiriyim yine kalırım diyor acaba aynı şeymi bi bel çektirmeyle kasık çektirme o halde sen bize bilgi ver bakalım sende tutucakmı ?acısına ağrısına razıyım bebişim gelsinde :49:

acaba bel cekme dedıgın bel bosluguna bakayım yerındemı dıye baktıydı kadın belıme boyle bastırarak omukı acaba.bakalım bugun ve yarında gıtcez haftayada doktora gıdıcem hısteroskopı ıcın randevu almaya ama ınsallah rabbımın mucızesı olurda hıcbıseye gerek kalmadan hamıle kalırım kasık cekmeyle:31::31::31:

siz ne kadardır istiyorsunuz ?

10 ay doluyo canım..kızlar bi de bu bel çekme olayını bana eşimin babaannesi yapmaya kalkmıştı kendi kendine benim çocuğum olmadığını düşünmüş benimde belim sürekli ağrır fazla iş yapmaya gelmez bana diyo ki belini çekeyim de belin ağrımasın daha..bende korktum bişey olur diye yaptırmak istemedim sonradan ağzından kaçırdı birine yaptım kadın menapoza girmişti hamile kaldı birine yaptım çocuğu olmuyodu hamile kaldı diye anlattı..bende sonra kızmıştım benim çocuğum olmadığını nerden çıkarttın diye üste çıkmaya çalışıyorum sözde :9: neyse sonradan fazla bişey diyemedim eş tarafı ya ısrar edince iyi yap belimin ağrısı gitsin dedim ama benim etim çok sert olduğu için yapamamıştı kaldı öyle..diyeceğim o ki bizim babaanne menapozlu kadını hamile bırkmış belki sizde faydasını görürsünüz :9::9::9:

kızlar ilk kez ovitrelle vurdum kendime. ama ucunda büyük bir hava boşluğu vardı. onu çıkardım. sonra vururken 1 damla dışarı kaçtı ya. zaten küçücük iğne, etkisi azalır mı ki. benim yumurtalar zaten çatlamakta güçlük çekiyor. bir de iğnenin ucundaki dar kısımda da kalıyor biraz ilaç zaten. 2-3 damla eksik vurulmuş oldum :18:

kızlar ilk kez ovitrelle vurdum kendime. ama ucunda büyük bir hava boşluğu vardı. onu çıkardım. sonra vururken 1 damla dışarı kaçtı ya. zaten küçücük iğne, etkisi azalır mı ki. benim yumurtalar zaten çatlamakta güçlük çekiyor. bir de iğnenin ucundaki dar kısımda da kalıyor biraz ilaç zaten. 2-3 damla eksik vurulmuş oldum :18:

canım bende bu ay ilkkez yaptırmıstım kendim yapmadıgım için bilemiyorum.
ay sen nasıl kendine yapabildin:18:
inşallah şifa olmustur.

klomen kullandın mı?kaç yumişin kaç cm olmustu?
ilişki için neler dedi doktorun?

ya soyledıklerıne gore bu kadın babaannesının elını almıs asıl babaannesı yapıyomus bu ısı.daha oncede aynı kadın ayagım cıktıgında yerıne takmıstı.ama kasık cekme olayının faydasını gorurmuyum bılmıyorum.aksam canım cok yanınca korkmadım desem yalan olur.acaba zarar verırımıkı yumurtalıklarıma dıye:44::44:

yola devam inş.faydası olur sana karın kasık bel ağrısı normal yaşayacaksın canım memlekete gidersem kaynanam da götürecek beni canım
o yüzden eski usul yöntemleri genelde iş göriyyyyyyy

bilmiyorum tam googleden hesapladım 15 diyo normalde 19 diye biliyordum kız tedavilelrle ancak biliydim bi kaç güne gelir my babyyy

gelemezz olsunnlarr inşallahhh..9 ayy ugramasınlarrr sana..ohh ohh ne gzl beddua ettım snaa :32:

gelemezz olsunnlarr inşallahhh..9 ayy ugramasınlarrr sana..ohh ohh ne gzl beddua ettım snaa :32:

aminnn allahta sana 2 tane birden bebiş versin hayali uyuyabilesin inş.daha ne diyiimmm arada bir uğrayıp buraya maraton koşusu yapıyorum diyesin inşallahhhhhh

kızzzz allah sanaa öyle bi bebiş versinki onla ugraşmaktann buraya gıremeyesın inşallahh..b.k içindeee kalasınn inşallahhhhh aminnnnnnnnn..oldumu begedınmı bedduanı
:1::1::1:

kızzzzzz birsen beni nasıl güldürdüyseniz dilerim rabbimde sizi güldürsün işte birsen helallll olsunnnn bende burdan aminnnn diyorummmm:46::46::46::46::46:

Back
X