• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

günaydın herkese.. 11 saat uyku ve mükemmel bir kahvaltı.. tatil gibisi yok.. hazırlandım ve az sonra çıkıcam.. bu arada ağzımın kenarında uçuk gibi bi yara çıkmış.. ağzımı açamıyorum yaa.. bugün olmam gereken regl imi de olmadım.. ptesi gününü bekliyorum bakalım.. ptesi iğneden sonraki 19. gün oluyo..

günaydınlar canım bişey kalmamış hadi bakalım haftaya senin müjdenle başlarız inş. unutma idrar testini yaparken bizimle olucaksın o heyecanı yaşamak istiyorum:52:

günaydın herkese.. 11 saat uyku ve mükemmel bir kahvaltı.. tatil gibisi yok.. hazırlandım ve az sonra çıkıcam.. bu arada ağzımın kenarında uçuk gibi bi yara çıkmış.. ağzımı açamıyorum yaa.. bugün olmam gereken regl imi de olmadım.. ptesi gününü bekliyorum bakalım.. ptesi iğneden sonraki 19. gün oluyo..

inş.olmasın canım keşke bi test tutsaydın daha önce iğneden kaç gün sonra regl oluyodun ki

hoşgeldin canımmmmm

canımmm evet bi kaç tane zeynep var şans işte
bu arada benimde o takvimde gözüm var canım inş.hepimize nasip olur 67 diye biliyordum 63 kiloyum altı yedi kilo almışım yani

ben geldim canım sen yoksun değişiklik olsun diye yakama ağaç dalı taktım daha rahat gör diye

geldım kız zeynoş agac dalı buyuk olur ya:1:

bu 2. iğnem.. geçen ay 19. gün oldum regl.. o yüzden p.tesiyi bekliyorum.. p.tesi 19. gün maalesef:18::18::18::18:

ayyy çok riskli canım insan korkiyyyyy ya demek ki geç çatlıyo çalışmalara inş.erken pes etmemişsindr aslında oldumu bi kerede olur da

ayyy çok riskli canım insan korkiyyyyy ya demek ki geç çatlıyo çalışmalara inş.erken pes etmemişsindr aslında oldumu bi kerede olur da

yok çalışmalar tam gaz dewam etti.. bu hafta sadece 3 gün arayla denedik.. bu akşam yine sırası.. son güne kadar dewam anlayacağın :38::38:

ewt tırsıyorum olacam diye yaa :18::18:

ay cok teşekkur ederım canım :1:
önemli değil canım ayıpsın yani
yok çalışmalar tam gaz dewam etti.. bu hafta sadece 3 gün arayla denedik.. bu akşam yine sırası.. son güne kadar dewam anlayacağın :38::38:

ewt tırsıyorum olacam diye yaa :18::18:

aammmannnn tırsmakta haklısın valla çalışmalr iyi gitmiş kız inş.güzel heberlerini veririsin bende bu sefer senin gibi yapacam

hoşgeldin canımmmmm

bu arada benimde o takvimde gözüm var canım inş.hepimize nasip olur 67 diye biliyordum 63 kiloyum altı yedi kilo almışım yani

ben geldim canım sen yoksun değişiklik olsun diye yakama ağaç dalı taktım daha rahat gör diye

Canim az kaldi bence takvim bizim olacak ..ben de utanmasam kizim olunca adini zeynep koyarm o kadar severm zeynepleri

Ne guzel iste sen turk musun ben arabim esim kurt cocugum olunca melez olacak
kürt canım canım kız 3yıl önce falan seyyar satıcı gelmişti memlekete araptı urfadan gelmiştiler bulaşık set falan satıyodular benim arkadaşlarla falan toplanmıştık oraya sazan gibi sizde başlık parası ne kadar dedim bizde esmer 5milyar kumral 10 milyar sarışında 20 milyar demişti tabi ozamanki para tl falan değildi ben nişanlıydım senin ne kadar demişti 50 cumhuriyet altını deyincee sizde çok almışlar sarışınlar ne kadar burda demişti kandırdık adamaı bi ev 100cumhuriyet altını demiştik doğrumu sarışınlara çok mu önem verilir merak ettim

kürt canım canım kız 3yıl önce falan seyyar satıcı gelmişti memlekete araptı urfadan gelmiştiler bulaşık set falan satıyodular benim arkadaşlarla falan toplanmıştık oraya sazan gibi sizde başlık parası ne kadar dedim bizde esmer 5milyar kumral 10 milyar sarışında 20 milyar demişti tabi ozamanki para tl falan değildi ben
nişanlıydım senin ne kadar demişti 50 cumhuriyet altını deyincee sizde çok almışlar sarışınlar ne kadar burda demişti kandırdık adamaı bi ev 100cumhuriyet altını dyemiştik doğrumu sarışınlara çok mu önem verilir merak ettim

Yok canm ya urfayi bilmem ama buralar oyle degil sen neden gittin ist.a esin ni is yapiyo

hadı bakalım ınsallah olmazsın hasta:) 19. gunu ama olsun bence sen 2 3 gun daha bekle garantı olsun. eger olmazsan kesın hamılesındır ınsallah. ya ben de bu sabah 10 gıbı calısmıstık ya saat 1 gıbı dısarı cıktık pıknık gıbı bır yer cok yokus yukarı yol yurudum yarım saate yakın bacaklarım agrıdı kasıgım falan. bır sey olur mu? tutacagı varsa da tutmaz mı acaba? bana gore bugun yumurta catlamıs olabılır cunku:(

günaydın canım benim çalışmalar bitti bekleme dönemine girdim

hoşgeldin canımmmmm

hos buldummmmmm:) yenı geldım eve yorulmusum yaaa.....

slm kızlarr
arkadaşım 4 aylık hamileydi bebeğin kalbi durdu kürtajla alındı maaalesef kaç gündür onlayım :( ne kadar zormuş Allah kimseye yaşatmasın
bir süre daha onun yanında olcam. tefriciyye benle yürümeyecek galiba beni silin. ben okuyabildiğimi girebildiğim zamanlarda yazarım artı olarak eklersiniz.
2-3 defa bilgilerimi tekrar yazmıştım güncellermisin diye galiba gözden kaçtı.
neyse sıkıntı yok.

Back
X