hay allah ya genemi başlayamıycam bu tedaviye yoksa cuma günü başladı adetim pazartesi gidicem daha erken olmazki aşılama olcaktım bu ay ben şubat'tada da geç kalmıştım hep cumaya denk geliyo adetimben aldım canı gerçi çok kullandım klomn iğne miğne ben nerdeyse 7 kilo olacak rahat ol ilaçlar aldırtıyo yapı meselesi hiç yemesen dikkat etssen bile alabilirsin
hayırlı olsun canım öyle yap her hastaneye git tabi tüp bebek olduğu için ilgi alaka daha fazla olur
geldeee ekle senin şu gezmeler bitmezkiiiiii
canım daha erken gidemezmisin 3.günde falan git bari biliyorsun bir günün bile çok önemi var bu arada ben 2.günü kullandım fiyatıda 365tl şekerimmmm hayırlı olsun yeni tedavin
ben 1 senedir tedavi görüyorum canım klomenler menegonlar sıra buna geldiHayirli olsun canm kacinci ayin tedavide benim asilama icin2.gun gel dedi gonalf onun icin mi kullaniliyor
kürt canım canım kız 3yıl önce falan seyyar satıcı gelmişti memlekete araptı urfadan gelmiştiler bulaşık set falan satıyodular benim arkadaşlarla falan toplanmıştık oraya sazan gibi sizde başlık parası ne kadar dedim bizde esmer 5milyar kumral 10 milyar sarışında 20 milyar demişti tabi ozamanki para tl falan değildi ben nişanlıydım senin ne kadar demişti 50 cumhuriyet altını deyincee sizde çok almışlar sarışınlar ne kadar burda demişti kandırdık adamaı bi ev 100cumhuriyet altını demiştik doğrumu sarışınlara çok mu önem verilir merak ettim
bizim köyede geliyodu o araplardan paranın hesabınıda bilmiyodu yanında bir adam getirmiş o hallediyodu kız sana başlık parasımı ödedi eşin