• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Birsencim sabah 100 daha okudum yani 200 daha ekleyver tabloya sana zahmet bugun 14. Gunum igneden sonra asiri karin agrim var aysegul servet sizdedeboyle karin agrisi olmusmuydu??Allahim nolur adetim yerine bebegim gelsin…

hadii bakalım kuzucuklar listeyı guncelleyın....tefrıcıye okuyanlarda haber versın..gözden kaçan olduysa tekrar söyleyin kızlarrr..
birsencim ayıptır söylemesi kime okuyoruz ben hvc yani ece arkadaşımız diye biiliyordum yoksa ayşegülmüydü benim gibi bilmeyenler vardr belki söylermisin bu arada kudayda aşıllama oldu bende olicim keşke yetiştirebilsek

Birsencim sabah 100 daha okudum yani 200 daha ekleyver tabloya sana zahmet bugun 14. Gunum igneden sonra asiri karin agrim var aysegul servet sizdedeboyle karin agrisi olmusmuydu??Allahim nolur adetim yerine bebegim gelsin…

günaydın cnm ara ara olmuştu hastalanıcam diye korkuyordum ...inşallah bebiş gelir hep dua ediyorum cnm

kızlar bugün iğneden sonraki 19. günüm ve şükür hala olmadım.. geçen ay 19. gün sabahı regl olmuştum.. az önce rest yaptım ama negatifti.. 2-3 gün bişi yapmıcam.. regl olursam zaten tutmamıştır.. olmazsam perşembe sabahı yapıcam.. kafam bi dünya oldu şimdiden:37:

canım dün girememiştim seni çok merak ediyordum adet olmamana çok sevindim inş. da olmazsın kim doktorlar adet gecikmesinden 5 veya 10 gün sonra test yapın diyorlar belkide senin geç göstericek inş. bende pazar günü dayanamadım test yaptım negatifi gördüm ama bilmiyorum 13. gündü ama bakalım işte seninle bi nevi aynı durumdayız yarında benim olmam gereken gün ...

kızlar bu ay ne zaman regl olacamı bilmiyorum ya düne kadarda gğsüm acıyordu oda bugün geçti olsam pazartesi günü ön görüşme için kıbrısa uçacamm bekliyorum olmiyyy aşılama yapmasam mı siz ne diyorsunuz aşılamada vakit kaybı olmasınmı bendeki kistle aşılamada olmuyormuş doktorlar tedavisz zaten tüp bebek direk diyormuş ortada kaldım valla çok kararsızım

canım dün girememiştim seni çok merak ediyordum adet olmamana çok sevindim inş. da olmazsın kim doktorlar adet gecikmesinden 5 veya 10 gün sonra test yapın diyorlar belkide senin geç göstericek inş. bende pazar günü dayanamadım test yaptım negatifi gördüm ama bilmiyorum 13. gündü ama bakalım işte seninle bi nevi aynı durumdayız yarında benim olmam gereken gün ...

saat 13 .00 itibariyle regl oldum.. çok üzgünüm sadece.. 20. gün ve az da olsa umutlanmışım. 1 günlükmüş sevincim.. yapacak bir şey yok.. görüşmek üzere..

günaydın cnm ara ara olmuştu hastalanıcam diye korkuyordum ...inşallah bebiş gelir hep dua ediyorum cnm

Saol cnm Allah insan senin yolundan gidettirsin beni ve diger isteyenleri 14 oldu bugun cok korkuyorum adet olcam diye cok yakin adet Allah bilir tabiki

kızlar bu ay ne zaman regl olacamı bilmiyorum ya düne kadarda gğsüm acıyordu oda bugün geçti olsam pazartesi günü ön görüşme için kıbrısa uçacamm bekliyorum olmiyyy aşılama yapmasam mı siz ne diyorsunuz aşılamada vakit kaybı olmasınmı bendeki kistle aşılamada olmuyormuş doktorlar tedavisz zaten tüp bebek direk diyormuş ortada kaldım valla çok kararsızım

kız zeynoş olmamasında bi hayır vardır kız inşAllah hamişsindir kol ağrında geçmiş ne aşılama ne tüp kendiliğinden olmuştur belkii

saat 13 .00 itibariyle regl oldum.. çok üzgünüm sadece.. 20. gün ve az da olsa umutlanmışım. 1 günlükmüş sevincim.. yapacak bir şey yok.. görüşmek üzere..

cnm benim sözün bittiği yer hepimiz bu günü yaşadığımız için anlayabiliyorum diyecek bişey bulamıyorum sabret ve yılmadan devam et bugün geçicek yarın yepyeni umutlarla uyanacaksın Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Cnm oyle deme belki test icin erkenmistir biraz bekle bakalim adet yok daha Allahtan umit kesilmez

öyle canım ufakda olsa ümi,dim var yarın sabah olmam gereken gün eğer olmazsam ümidim çoğalır inş. sende olmazsın. yarın burda olmıycam birlikte kovardık kırmızıları.perşembe burdayım sende ol ama ikimizde kırmızıları görmemiş gelelim:52:

kız zeynoş olmamasında bi hayır vardır kız inşAllah hamişsindir kol ağrında geçmiş ne aşılama ne tüp kendiliğinden olmuştur belkii

cnm benim sözün bittiği yer hepimiz bu günü yaşadığımız için anlayabiliyorum diyecek bişey bulamıyorum sabret ve yılmadan devam et bugün geçicek yarın yepyeni umutlarla uyanacaksın Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

ayyy canım ya keşkeee ama nerde bu kistle zor regl hesapladım 3 ayınkini bu ay ayın 15olmam gerek dr.gidecem uçak biletleri indirimde biraz acele ediyorumm

DEWAM EDİYORUZ ..DURMAK YOK TABİKİ.. SADECE BEKLEMESİ SIKINTI .. HEYECAN ..UMUT VS.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

sakın canım ne isyanı allahım en doğru zamanı biliyordur o zaman bebişlerimizi vericek ben buna yürekten inanıyorum.

amin canım.. inşallah ..

kızlar yaa ben aşılama olalı 2 gün oluyo göğüs uçlarım dünden beri fena hassas:17: bu aynı zamanda benim adet beliirtimde oluyo şimdiden çıkar mı adet belirtisi yaa:44: :18:

DEWAM EDİYORUZ ..DURMAK YOK TABİKİ.. SADECE BEKLEMESİ SIKINTI .. HEYECAN ..UMUT VS.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

amin canım.. inşallah ..

evet cnm haklısın beklemek çok zor Rabbim bizleri mükafatlandırsın inşAllah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişlerle..

kızlar yaa ben aşılama olalı 2 gün oluyo göğüs uçlarım dünden beri fena hassas:17: bu aynı zamanda benim adet beliirtimde oluyo şimdiden çıkar mı adet belirtisi yaa:44: :18:

kuday arkadaşım sana tefriciye okumuşmuyduk okumadıysak aşılamada olmuşsun bundan sonraki tefriciyeyi sana başlayalım derim ben ...

Back
X