• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

öyle canım ufakda olsa ümi,dim var yarın sabah olmam gereken gün eğer olmazsam ümidim çoğalır inş. sende olmazsın. yarın burda olmıycam birlikte kovardık kırmızıları.perşembe burdayım sende ol ama ikimizde kırmızıları görmemiş gelelim:52:

Cnm persembe 16. Gun daha gecen ay 16 da oldu bu sabah cok geldim gittim eczanenin onune kadar gittim sonra yenik dusmedim almadim testi cunku moralim bozulcak kendi kendime dedim ya bi supriz olursa diye ama sonra vazgectim bu ay kararliyim test yapmicam olursam oluruum olmazsam 25 gun filan bekliycem galiba dayanirsam :))

saat 13 .00 itibariyle regl oldum.. çok üzgünüm sadece.. 20. gün ve az da olsa umutlanmışım. 1 günlükmüş sevincim.. yapacak bir şey yok.. görüşmek üzere..

öyle deme. inş senin tutar da hamiş kalırsın.. Alah hayırlısını weriyor ne yapalım.. isyan etmicem bu sefer

DEWAM EDİYORUZ ..DURMAK YOK TABİKİ.. SADECE BEKLEMESİ SIKINTI .. HEYECAN ..UMUT VS.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

amin canım.. inşallah ..

canım demek adet oldun:( üzülme diyeceğim ama insan haliyle hayal kırıklığına uğruyor. eminim bir zamanı vardır arkadaslara katılıyorum.belki de hiç beklemediğmiz anda olacak ne bileyim ne diyeceğimi bilemiyorum. olsun. sen adetin biter bitmez başla canım.hiç boş durma günaşırı ara verme hiç. ve hep silkelet canım:) ben de adetin 5.gününden 23. gününe kadar çalıştık. hayırlısıyla tutar inşallah. tutmazsa aşılama yaparız dedı doktor. gerçi sadece 2 kez klomen kullanıp aşılamaya geçmek ne kadar doğru orası tartışılır.

haticecim ne zamandır senden haber alamıyoruz nerelerdesin hamiş oldun bizi unuttun mu yoksa :44:

sizi hiç unuturmuyum canım kaynana hala yanımda hamileliğim sitresli geçiyor sayesinde canım hiç bir şey istemiyor sınavlarda yaklaştı ders çalışıyorum ama hep aklımdasınız geçmişi çok okuyamıyorum karanfil arkadaşımızı merak ediyorum bu arada aşılaman hayırlı olsun bitanem inşallah hayırlısıyla olur hayırlı zaman değilsede allah hayırlı edip verir daha fazla bekletmez seni ve bekleyen herkesi

birsencim bulantım falan hiç bişeyim yok canım bol bol sinir sitres ağlama krizi

Son düzenleme:
Bakalım önümüzdeki ay belki bende giderim..benimde sonuç bölümünde sağda proksimal tubal oklüzyon yazıyor..yani hidroselping değil ay inşallah benimde ameliyatlik değildir canım

cnm o kağıtta başka bişey yazmıyormu..bende mesela solda hava kabarcıkları gozuktu yazıyor..bence senınde oyledır..sen bunları düşünme şimdi aşılama oldun inşallah tıtucak başka bıseye gerek kalmıycak...

inşAllah canım benim Allah razı olsun iyi dileklerin için kız istemezmiyimmmm inşAllah Rabbim bizi doğumdaş etsin bu ay hamiş olalım sonrada birer gün arayla doğuralımm inşAllahhh

birsencimmm sat 2 nisan bat 2 mayıs 14 nisan aşılama oldum canım ..

inşallahh kuzucum..eklıyorum bıtanem

çok sevindim canım ne güzel konuşmuş doktor böyle şeyler duyunca moralin yerine geliyor değilmi ne kadar çok üzülmüştün halbuki, hakkında herşeyin hayırlısı olsun. inşallah o uğurlu ellerde hamile kalırsın olursa kalkar bende giderim burdan o doktora benim bile moralimi düzeltti :1:

sağol bıtanem..düzelmezmi hıc moralım dunden berı havalarda ucuyorum..sankı haımıle hberı almış gıbı cok mutluyum canım inşallah devamıda gelır..gel tatlım gel ben senı mısafır ederım evımde hehehe

birsencim merak etmezmiyiz tabikide merak ettik seni bak cok sevindim herseyin gayet iyi olmasina bencede diger merkezide dinle ona gore bi degerlendirme yaparsin asilama dene bence bi tane icinde kalmasin Allah buyuk ve herseye Kadir insallah hayirlisi olur

saol tatlım haftaya dıger merkezlede gorusıyım ona göre bı degerlendırme yaıpıcam..hayırlısı bakalım..bide diğer taraf farklı konusuyormuş ayyyyy su dıger tarafıda bı atlatsam allahın ıznıyle...

Birsencim sabah 100 daha okudum yani 200 daha ekleyver tabloya sana zahmet bugun 14. Gunum igneden sonra asiri karin agrim var aysegul servet sizdedeboyle karin agrisi olmusmuydu??Allahim nolur adetim yerine bebegim gelsin…

eklıyorum tatlım sen çekmeye ve dua etmeye devam et gelmıycek ınş. kırmızılar..

birsencim ayıptır söylemesi kime okuyoruz ben hvc yani ece arkadaşımız diye biiliyordum yoksa ayşegülmüydü benim gibi bilmeyenler vardr belki söylermisin bu arada kudayda aşıllama oldu bende olicim keşke yetiştirebilsek

yavrucum valla ben sıze bırakmıstım..zeynep29 ile hvc aynı gun ıgne vurulmuş haksızlık olmasın aranızda dedım o yuzden sız kendı aranızda anlasın..herhalde anlaşmışlar hvc bana okuyoruz dedı bızde ona okuyoruz..bi sonrakı kudayın ama sonrakınede senı alırız kuzum
:34:

birsencim 500 tefriciye eklermisin

allah kabul etsın tatlım..

sizi hiç unuturmuyum canım kaynana hala yanımda hamileliğim sitresli geçiyor sayesinde canım hiç bir şey istemiyor sınavlarda yaklaştı ders çalışıyorum ama hep aklımdasınız geçmişi çok okuyamıyorum karanfil arkadaşımızı merak ediyorum bu arada aşılaman hayırlı olsun bitanem inşallah hayırlısıyla olur hayırlı zaman değilsede allah hayırlı edip verir daha fazla bekletmez seni ve bekleyen herkesi

birsencim bulantım falan hiç bişeyim yok canım bol bol sinir sitres ağlama krizi

kızz nee olıyyyyyyyyyy:53: nıye aglıyon tatlım yaa kendını rahat bırak..yıgenıme bısey olursaa gelır senı oralarda döverim..aa bebişe yazık gunahh :20:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]19 şubat[/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]21 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]15 şubat[/TD]
[TD]28 şubat[/TD]
[TD]​16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD]4 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]​7 nısan[/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]2 nısan
[/TD]
[TD]14 nısan
[/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama
[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]1 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]ece[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD]16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]26 mart[/TD]
[TD]13 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD]6 nısan[/TD]
[TD]20 nısn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD]okundu:34:[/TD]
[TD]​245 okudu[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemmm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​300 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD]500 okudu[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​200 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7)kuday[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]444 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​500 okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria[/TD]
[TD][/TD]
[TD]400 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14)mmery[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15)zynn[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​250 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır.........

2889 olmus Allahin izniyle bitiyo kizlar ha gayret dua edin benim icin bebegim benimle olsun bu ay

Cnm persembe 16. Gun daha gecen ay 16 da oldu bu sabah cok geldim gittim eczanenin onune kadar gittim sonra yenik dusmedim almadim testi cunku moralim bozulcak kendi kendime dedim ya bi supriz olursa diye ama sonra vazgectim bu ay kararliyim test yapmicam olursam oluruum olmazsam 25 gun filan bekliycem galiba dayanirsam :))

Benim geçen ay belirtim hiç yokken bu ay birçok belirtim vardı o yüzden gaza gelip evdede test vardı yaptım ama sen iyi iradelisinde 25 günde çok en azından 20.gün yap derim kesin sonuç olur kimisi 19.gündede oluyorya :52:

kızlar yaa ben aşılama olalı 2 gün oluyo göğüs uçlarım dünden beri fena hassas:17: bu aynı zamanda benim adet beliirtimde oluyo şimdiden çıkar mı adet belirtisi yaa:44: :18:
kız sen daha yumurtlama dönemindesin adet belirtisi için daha erken bence bi tek bunu diyebilirim
Kizlar tefriciye ne durumda??bitirelim artikda bagislayayim lutfen
evet haklısın otursak birgünde 500 tanede okunur ben okurumda liste belli 15 kişiyiz 300 tane kişi başına okunsa hadi biride içnden 200 okunsa biter ama yavaş gidiliyor
cnm o kağıtta başka bişey yazmıyormu..bende mesela solda hava kabarcıkları gozuktu yazıyor..bence senınde oyledır..sen bunları düşünme şimdi aşılama oldun inşallah tıtucak başka bıseye gerek kalmıycak...

yavrucum valla ben sıze bırakmıstım..zeynep29 ile hvc aynı gun ıgne vurulmuş haksızlık olmasın aranızda dedım o yuzden sız kendı aranızda anlasın..herhalde anlaşmışlar hvc bana okuyoruz dedı bızde ona okuyoruz..bi sonrakı kudayın ama sonrakınede senı alırız kuzum
:34:
keşke biraz daha hızlansak 10 günde nerdeyse zor bir kişiye okuyoruz valla kuday aşılama oldu isterim okumayı ama keşke yavaş gidilmese

kuday arkadaşım sana tefriciye okumuşmuyduk okumadıysak aşılamada olmuşsun bundan sonraki tefriciyeyi sana başlayalım derim ben ...

okunmadı canım benim ama senin batın çok yakın biraz hızlansak sana bitirip bana başlasak öyle olucaktı öyle anlaşmıştınız sanki hvc arkadaştan sonra sen gelicektin sanırım ama bi türlü bitiremedik

kız yapmaa başkaları yüzünden bebişini ziyan etme anne karnı çok önemli sen daha iyi bilirsin zaten :20: önemli olan bebiş biliyosun ne meşakkatlerden sonra geliyo şimdi böyle yapıp onuda kendinide perişan etme canım benim
iyi dileklerin için çok teşekkürler bitanem sen hamişsin dua et bol bol bizlere başkalarını kafana takma

kız sen daha yumurtlama dönemindesin adet belirtisi için daha erken bence bi tek bunu diyebilirim

evet haklısın otursak birgünde 500 tanede okunur ben okurumda liste belli 15 kişiyiz 300 tane kişi başına okunsa hadi biride içnden 200 okunsa biter ama yavaş gidiliyor

Allah hayra çıkarsın bu göğüs ağrılarını zeynoşumm:18:

slm cnm nasilsin nasil gidiyo hamilelik bulantin falan varmi?biz beklemedeyiz bugun 13. gun igneden sonra aslinda test yapsam negatif cikarsa hic degilse umitlenmem diyorum birde bekleyeyim adeti diyorum hic oldu gibime gelmiyor ama hayirlisi artik gecen 16. gun olmustu nasip artik

slm cnm iyiyiz bakalım bebişle..bebişimiz geldi ama bu seferde anne de baba da işsiz bakalım iş bakıcaz hakkımızda hayırlısı olsun artık...bu aralar terslikler üst üste geliyo bebegimiz ugur getiri inşallah bakaım kısmet...inşallah bu ay hamiş kalırsın sabret bakalım bu ay en az3 hamiş istiyoruz inşallah:)

okunmadı canım benim ama senin batın çok yakın biraz hızlansak sana bitirip bana başlasak öyle olucaktı öyle anlaşmıştınız sanki hvc arkadaştan sonra sen gelicektin sanırım ama bi türlü bitiremedik

yok canım sonra sıra bende değildi benim bat yarın zaten bana yetişmesi imkansız. ben adet olursam bi dahakine yetişirmi acaba diye düşünmeye bile başladım, ama senin bi 10 günün var sana yetişiriz inş. bende elimden geldiğince fazla fazla okumaya çalışırım yetiştirirz . arkadaşlarında itirazı yoksa birsen de aynı fikirdeydi sana başlarız...

cnm ben son testi eşime aldırmıştım ugur getirsin diye.. bi arkadaşımda eşine aldırdıgı ay öğrendi bebegini bence sende öyle dene 25 gün falan da bekleme bence yap sen yarın vardır inşallah:)

kızlar tefriciye okuyamıyorum pek de bi yerde yazmışsınız 41 yasin okualım diye eger başlarsanız bende okurum inşallah yasini...

canım ya merak etmişsin beni maalesef bende sendenim kaynana geldi yine bende pek giremiyorum oyüzden:50::50::50::50:
bugün aşılamanın 13.günü ama heran adet olacak gibiyim....benim yıllardır klasik olan heray adetten önce koltukaltımdan göğüslerime doğru olan bir ağrım var buay yine aynı şekilde var...yine olmadı sanırım olmadı:50::50::50:

Son düzenleme:
Back
X