• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlarr nasılsınız..bugün çok sinirim bozuk bizim etrafımızda bu çevre varken hiç bi zaman hamile kalamayız herhalde stresten :47::47: en iyisi tatile gidip orda çocuğu yapıp gelmek galiba :9::9: kızlar ya bişey sorucam batı bekliyorum ama camlarım leş gibi oldu cam silmem lazım hamilelik varsa zarar verir mi ki :44::44::44:

kızlarr nasılsınız..bugün çok sinirim bozuk bizim etrafımızda bu çevre varken hiç bi zaman hamile kalamayız herhalde stresten :47::47: en iyisi tatile gidip orda çocuğu yapıp gelmek galiba :9::9: kızlar ya bişey sorucam batı bekliyorum ama camlarım leş gibi oldu cam silmem lazım hamilelik varsa zarar verir mi ki :44::44::44:

çevrelere baktınmı hep sınır bozucu canım hiç kafaya takmamaya çalış soruna gelınce bence bı zararı olmaz yada şöyle anlatayım her ay dıkkat ederdım ya hamıleysem dıye fakat son ay bata 5 gun kala işim aceleydı merdıvenlerden koşarak inmiştim ama kasıklarım 2 gun agrımıştı meger hamıleymışım allah koruyo canım agır kaldırmdan yapabılırsın

çevrelere baktınmı hep sınır bozucu canım hiç kafaya takmamaya çalış soruna gelınce bence bı zararı olmaz yada şöyle anlatayım her ay dıkkat ederdım ya hamıleysem dıye fakat son ay bata 5 gun kala işim aceleydı merdıvenlerden koşarak inmiştim ama kasıklarım 2 gun agrımıştı meger hamıleymışım allah koruyo canım agır kaldırmdan yapabılırsın

bu çevre yakın çevren olunca bakmadan edemiyosun işte sinir bozuluyo..inşallah canım ya kaynanayla aynı binada oturuyoruz utanıyorum artık silmem lazım :9::9::9: haberleri yok ya diyemiyorum belki bişey vardır diye..ay inşallah vardır da kimsenin karşında üzülmek zorunda kalmam :10::10::10:

bu çevre yakın çevren olunca bakmadan edemiyosun işte sinir bozuluyo..inşallah canım ya kaynanayla aynı binada oturuyoruz utanıyorum artık silmem lazım :9::9::9: haberleri yok ya diyemiyorum belki bişey vardır diye..ay inşallah vardır da kimsenin karşında üzülmek zorunda kalmam :10::10::10:

anladım canım inş vardır :34:

birsencim doktoru dinledin mi neler anlattı:15:

canım açtıgımda doktor gelmemişti..o arada başa kanala zapladım..5 dk sonra tekrar açtıgımda doktor gıdıyordu hıc bısey anlamadım valla..zeynışun dedıgı gıbı cok kısa kaldı sanırım doktor...ben actıgımda fıyatları anlatıyordu..azosperm ve ıkı tüpü kapalı olnlr 3 seneyı beklemeden raporlu tüp bebek yapabılıyormuş..745 tlmı oyle bısey dedi..gördüğüm kdrıyla efendı ıyı bı doktora benzıyor bkalım canlı gorusmede neler yasanıcak...

kızlarr yaa ben grip oluyorum galıba..başım çatlıyor bugunden berı yuzum ateş gibi yanıyor boğazlarım felakett hapşırık o biçim..ne içsem iyi gelir banaaaaaaaaaaaaaaaaa :2::ssz:

kız 4 gün önce erken cıkmaz tabıı....ayyy ıstermısın hamıle olasın..ayy ne çok isterim bilemezsin..sen bı test daha al yarın yaparsın kuzummmmmmmmmm

hvc nerdesinn tatlımmmm...gelmedi dimi kırmızılarrrrrrrrrrrrr
:52:

Cnm burdayim hafta sonu kardesim geliyo turkiyeden onun icin biraz alisveris yaptim bugun kirmizilar gelmedi sabah feci karin agrim var biraz bacaklarimi dikip uzandim simdi agrida yok oyle bekliyom ama test yapmicam cok istedim bugun test almayi ama sabrettim tek cizgiye dayanamam dua ediyorum bu guzel mubarek haftafa mujdele Allahim diye nasip cnm dua edin nolur bana olmazsam haftaya pazartesiye kadar o zaman yapacagim insallah iste boyle

Cnm burdayim hafta sonu kardesim geliyo turkiyeden onun icin biraz alisveris yaptim bugun kirmizilar gelmedi sabah feci karin agrim var biraz bacaklarimi dikip uzandim simdi agrida yok oyle bekliyom ama test yapmicam cok istedim bugun test almayi ama sabrettim tek cizgiye dayanamam dua ediyorum bu guzel mubarek haftafa mujdele Allahim diye nasip cnm dua edin nolur bana olmazsam haftaya pazartesiye kadar o zaman yapacagim insallah iste boyle

kızz o kdar nsl bekıyceksın bak bende merak ettım çok yaa o kdar beklemeeeeeee...edıyoruz yavrum sende bol bol et tefrıcıyeden 150 kusur kaldı onları çek duat et bagısla kendıne tatlım
:34:

ıyı aksamlar kızlar moralım bozuldu yaa. doktordan gelıyoruz. bugun ıgneden sonrakı 10. gunum. progesteron ıcın kan verdım. o arada yumurta catlamıs mı dıye doktor vajınal ultrason ıle baktı. daha oncekınde bakmamıstı. bu sfeer ben ıstedım bı baksın dıye. neyse dedı kı kıst duruyor ya dedı. kist mı dedım. yanı folıkul duruyor dedı. belkı de catlamıstır ama kalıntısıdır dedı. sen kanı ver progesteron hormonuna bakalım 12den yukarı olursa ıyı olur dedı. kanı verdım yarın sabah arayacagım doktoru. bakalım ne dıyecek. boyle durumda olan var mı? bırde doktor baktıgında ıgneden once 17mm dı bana ıkı gunsonrası sabahı vurul dedı. ama ben 1 gun sonrası aksam vuruldum. acaba dedı erken mı vuruldun dedı. sıze sordum ben aksam vurulsam dıye tamam demıstınız dedım. gercı evet 17mm dı bır gun daha beklemıs oldu buyumustur dedı. ne dıyorsunuz sımdı off?

kızlarr yaa ben grip oluyorum galıba..başım çatlıyor bugunden berı yuzum ateş gibi yanıyor boğazlarım felakett hapşırık o biçim..ne içsem iyi gelir banaaaaaaaaaaaaaaaaa :2::ssz:

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben grip olduğumda hep kendime kocişe yaparım bunu hemencecik iyleşiriz...ıhlamur Zencefil 1çubuk tarçın yarım elma kabuğuyla vede limon bunları kaynatıp 10dakika demlendirilir. 1su bardağına 1kaşıkta bal katıp iç canım tavsiye ederim ilaç gibi çok iyi geliyor

Canım inşallah hiiiç gelmez kırmızıların inşallah hamişsindir..bende bütün gün tetikteydim sürekli kontrol ettim geldimi gelmedimi ama şu saat oldu henüz benimde gelmedi kırmızılar bende o tek çizgiden okadar nefret ediyomki ondan yapmadım test doktor bana yarın için gel demişti ama gitmicem olmazsa cumaya belki hoş umudum yok ama

ıyı aksamlar kızlar moralım bozuldu yaa. doktordan gelıyoruz. bugun ıgneden sonrakı 10. gunum. progesteron ıcın kan verdım. o arada yumurta catlamıs mı dıye doktor vajınal ultrason ıle baktı. daha oncekınde bakmamıstı. bu sfeer ben ıstedım bı baksın dıye. neyse dedı kı kıst duruyor ya dedı. kist mı dedım. yanı folıkul duruyor dedı. belkı de catlamıstır ama kalıntısıdır dedı. sen kanı ver progesteron hormonuna bakalım 12den yukarı olursa ıyı olur dedı. kanı verdım yarın sabah arayacagım doktoru. bakalım ne dıyecek. boyle durumda olan var mı? bırde doktor baktıgında ıgneden once 17mm dı bana ıkı gunsonrası sabahı vurul dedı. ama ben 1 gun sonrası aksam vuruldum. acaba dedı erken mı vuruldun dedı. sıze sordum ben aksam vurulsam dıye tamam demıstınız dedım. gercı evet 17mm dı bır gun daha beklemıs oldu buyumustur dedı. ne dıyorsunuz sımdı off?

moralini bozma canım.. her şey olacağına varır.yarın hormon testin iyi çıkacak merak etme sen.. dua et bo bol.. benim de yarın reglimin 3. günü. doktora gidicez eşimle.. yine hormon testi wericek biliyorum. aynı telaşları hepimiz yaşıyoruz.. Allah sağlık versin.. moralin iyi olsun yeter.. bu hormonlar çok kuduruk

moralini bozma canım.. her şey olacağına varır.yarın hormon testin iyi çıkacak merak etme sen.. dua et bo bol.. benim de yarın reglimin 3. günü. doktora gidicez eşimle.. yine hormon testi wericek biliyorum. aynı telaşları hepimiz yaşıyoruz.. Allah sağlık versin.. moralin iyi olsun yeter.. bu hormonlar çok kuduruk

ınsallah canım. bakalım progesteron kac cıkacak. o folıkul hala neden orda duruyor acaba sınır oldum:) kalıntı olabılır dedı. oyle kalıntı nasıl olacak anlamadım yaa

canım inşAllah gelmez kırmızılar ve bizlere sevinçli haberlerle gelirsin inşAllahhh:49::16:

hayırlısı cnm yaa bu adet gelsede bi dert gelmesede :31:

cnm gelmedi dha bakalim insallah hic gelmesinler 9 ay boyunca bana veda etsinler....

selam kızçeler hadi bugun biri hamiş olsun kim olsunn hımm:44::44:

ben olabilirmiyim lutfen??Allahim insallah hepimize iyi haberler almayi nasip etsin cok istiyorum hamileyim diyebilmeyi ilk sizlerle paylasacagim ve sizden akil alacagim aileye mujdelemek icin

a.s. canımm bugün zeynep ve hvc arkadaşlarımızın bat tarihleri onlardan müjdeler bekliyoruzzz:29::16:

cnm evet bugun bat ama olmadim daha testde yapmiycam pazartesiye kadar beklicem insallah olmam insallah Allahim nolursun adet olmayayim bebegim benimle olsun Allahim

kiz birsen bisey icme bence dogal cay filan ic belkide hamilesindir ben bi yerde okumustum bazen hafif grip belirtisi hamilelik belirtisi oluyomus ilac icme Allah cok buyuk kimbilir belki bebegin seninledir

kızz o kdar nsl bekıyceksın bak bende merak ettım çok yaa o kdar beklemeeeeeee...edıyoruz yavrum sende bol bol et tefrıcıyeden 150 kusur kaldı onları çek duat et bagısla kendıne tatlım
:34:

cnm bi kac gun bekleyeyim yinede bazi arkadaslar 20. gunde oldular o yuzden tek ciizgi gormek istemiyom adet olursam kirmizi goreyim tek cizgi yerine cok dua ediyorum Rabbim ruyamda goster eger varsa diye ama goremiyorum gecen esim gormus bu kadar ...

Canım inşallah hiiiç gelmez kırmızıların inşallah hamişsindir..bende bütün gün tetikteydim sürekli kontrol ettim geldimi gelmedimi ama şu saat oldu henüz benimde gelmedi kırmızılar bende o tek çizgiden okadar nefret ediyomki ondan yapmadım test doktor bana yarın için gel demişti ama gitmicem olmazsa cumaya belki hoş umudum yok ama

umudum yok deme Allah'tan umut kesilmez bence biraz bekle kacinci gunundu bugun??testi beraber yapalim bekle cnm

aminnnnn canımmm inş.kızzz eşine yansıtmadınmı orda aynı odayamı geçiliyyyy eşim sperm ereceği zaman bi saat ayrı yerlerde durduk ikimizde utanıyoruz ya çıkınca mesaj attım sen git 1 saat sonra gel al beni akşama kadar ikimizde enterasandık valla

canım bizim doktor klinikte yaptı aşılamayı spermi ise başka bi yerde tahlil yapılan bi klinikte yaptırdık orasıda eve 5 dk mesafedeydi eşim evden götürdü oraya:17: 2 saat sonra ordan aldık ve doktorun yanına gittik buna rağmen ben çok stres oldum Rabbim tüp bebeğe gerek kalmadan nasib etsin o zaman nasıl olurum bilmiyorum ben onun yerinede strese giriyorum çünkü:31:

ya deli oluyorum bu sakinliğe ogun diyo bi iki sene bekleyelim bende bağırdım benden çocuğun olmasın istiyorsun sanırım bu ne ya tek taraflı çaba benmki ya stres olma diye diyorum diyo üzülüyormuş da bilmem neee:47:

kız öyle demeyin sizi üzüp strese sokmamak için bişey demiyodur adamlar ne beterleri var karısını ezip psikolojik bunalıma sokuyolar tabi onlarda istemezler mi yuvaları şenlensin ne desinler neden olmuyo falan deseler olmaz bu sefer biz hassasız kırılırız:50: Allah razı olsun böyle sıkıntı vermeyen eşlerden:42::46:

kızzzz allahhh canını almasın sana bebiş versin emiii güldürdün beni vallahi helal olsun inş.olmazsın ya yumurta akı deniliyor ya pişmiş halimi pişmemiş halimi nasıl birşeyyy bu anlamıyorumm vallahi yapış yapışmı o akıntı

kız zeynoş sende beni güldürdün:9: benimde ilk defa bu ay geldi aşılamadan sonraki gün bende bilmiyodum nasıl bişey olduğunu çok şaşırdım görünce resmen yyumurtanın akı gibiydi:53:

aman cnm benim dikkat et kapılma gribe doğal şeyler iç bencede zencefil çok iyi ıhlamur la beraber bide soğan sarımsak limon elma kaynatıp içiyoduk biz oda iyi geliyodu tadı biraz tuhaf olsada:ssz:

cnm evet bugun bat ama olmadim daha testde yapmiycam pazartesiye kadar beklicem insallah olmam insallah Allahim nolursun adet olmayayim bebegim benimle olsun Allahim

çok sevindim cnm Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşAllah bebişin seninledir:16::16:

Back
X