• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Merhaba kızlar bende hamile kalmayı çok isteyenlerdenim bu ay aşılama yapıldı bugün 11. günüm inş. tutar

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ben grip olduğumda hep kendime kocişe yaparım bunu hemencecik iyleşiriz...ıhlamur Zencefil 1çubuk tarçın yarım elma kabuğuyla vede limon bunları kaynatıp 10dakika demlendirilir. 1su bardağına 1kaşıkta bal katıp iç canım tavsiye ederim ilaç gibi çok iyi geliyor

saol bıtanem...aklımda bulunsun bu tarıf..limondanbaşka bısey olmadıgı ıcın evde bende lımonlu çay yaptım ıctım bıraz ıyı geldı bogazlarıma..başım agryor boğazlarım kötü yaaff..

kiz birsen bisey icme bence dogal cay filan ic belkide hamilesindir ben bi yerde okumustum bazen hafif grip belirtisi hamilelik belirtisi oluyomus ilac icme Allah cok buyuk kimbilir belki bebegin seninledir

inşallah öyledır tatlım ama ptesı hastahaneye gıderken cok üşüdüm hava cok soguktu bende ınce gıyııyordum ondan oldu herhalde...limounlu cay içtim tatlım..

cnm bi kac gun bekleyeyim yinede bazi arkadaslar 20. gunde oldular o yuzden tek ciizgi gormek istemiyom adet olursam kirmizi goreyim tek cizgi yerine cok dua ediyorum Rabbim ruyamda goster eger varsa diye ama goremiyorum gecen esim gormus bu kadar ...

kızım sen bızı meraktan öldürcenmi yapsanıza şu testlerı kızdırmayın beını..sen zeynoş ve dığer zeynoş29 test yapın heycanla beklıyorummmm..bu arada tefrıcıyenın kalanını okudunmu okumadıysan okuyalım ben sonuncuları sen oku ıcten dua et ıstedım..

aman cnm benim dikkat et kapılma gribe doğal şeyler iç bencede zencefil çok iyi ıhlamur la beraber bide soğan sarımsak limon elma kaynatıp içiyoduk biz oda iyi geliyodu tadı biraz tuhaf olsada:ssz:

ucundayım canım ya ilerliycek yada kalcak suan bogazlarım ve başım çok kötü..zencefılle ıhlamur yok evde yaa dışarıda cuıkamam sımdı..tylot ıcsem zararlımıdır..

günaydın kızlar sabaha kırmızılarla uyandım:14::14::14::14: çok umutlanmamıştım zaten ama yinede çok üzüldüm:14::14::14:beklemekten umud etmekten olumsuz sonuç almaktan çok yoruldum kızlar buay ara vericem hiçbişey yapmicam...görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..

:53::53::53: kızz senın günün gelmişmiydi..çok üzüldümm canım yaaa..sen banada umut olucaktın inan çok üzüldüm...benimde umutlarım gittiii :31:

süslüüüü geçmiş olsun hastamı oldun sen kız üşütmüşsün valla dikkat et karanfil arkadaşımız zararsz tarif vermiş uygula onu inş.geçer

​hee sağolasınnn hasta oldum yaa sen ne bıcım arkadassın surda ıkı adımlık yerdesın gelıp bakmıyorsun benı..çok ayıp sana..

saol bıtanem...aklımda bulunsun bu tarıf..limondanbaşka bısey olmadıgı ıcın evde bende lımonlu çay yaptım ıctım bıraz ıyı geldı bogazlarıma..başım agryor boğazlarım kötü yaaff..

inşallah öyledır tatlım ama ptesı hastahaneye gıderken cok üşüdüm hava cok soguktu bende ınce gıyııyordum ondan oldu herhalde...limounlu cay içtim tatlım..

kızım sen bızı meraktan öldürcenmi yapsanıza şu testlerı kızdırmayın beını..sen zeynoş ve dığer zeynoş29 test yapın heycanla beklıyorummmm..bu arada tefrıcıyenın kalanını okudunmu okumadıysan okuyalım ben sonuncuları sen oku ıcten dua et ıstedım..

ucundayım canım ya ilerliycek yada kalcak suan bogazlarım ve başım çok kötü..zencefılle ıhlamur yok evde yaa dışarıda cuıkamam sımdı..tylot ıcsem zararlımıdır..

:53::53::53: kızz senın günün gelmişmiydi..çok üzüldümm canım yaaa..sen banada umut olucaktın inan çok üzüldüm...benimde umutlarım gittiii :31:

​hee sağolasınnn hasta oldum yaa sen ne bıcım arkadassın surda ıkı adımlık yerdesın gelıp bakmıyorsun benı..çok ayıp sana..

cnm teste gerek kalmadi :( evet okudum tefriciyeyi bitirdim dun gece okuyan herkezin agzina saglik adamistim dun gece cok cok dua ettim oyle uyudum sabah 4 du yattigimda ama iste nasip degilmis su an kotuyum

cnm teste gerek kalmadi :( evet okudum tefriciyeyi bitirdim dun gece okuyan herkezin agzina saglik adamistim dun gece cok cok dua ettim oyle uyudum sabah 4 du yattigimda ama iste nasip degilmis su an kotuyum

​hayy allah yaa çok üzüldüm canım...demek boylesı hayırlıymış ne denir sıkma canını..

canım seni çok iyi anlıyorum burdaki herkes gibi bende şuan adet olsam bende çok üzülücem ama önümüze bakalım. biz çabalayalım isteyelim mevlam uygun zamanı biliyor bunu sende biliyosun belkide bu ay dua ettin istedin önümüzdeki aya hamiş kalıcaksın ...

​hayy allah yaa çok üzüldüm canım...demek boylesı hayırlıymış ne denir sıkma canını..

cok mahvoldum su anda...herkez yuzume eglenerek bakiyo sanki benden sonra evlenenlerin ucuncu cocuklari oldu kendimi cok yalniz hissediyorum cok...

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]19 şubat[/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]21 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD]15 şubat[/TD]
[TD]28 şubat[/TD]
[TD]​16 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD]23 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]​7 nısan[/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]2 nısan[/TD]
[TD]14 nısan[/TD]
[TD]2 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 mart[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]1 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]ece[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]26 mart[/TD]
[TD]13 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD]6 nısan[/TD]
[TD]20 nısn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD]okundu:34:[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemmm[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​7)kuday
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14)mmery[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15)zynn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır........

canım seni çok iyi anlıyorum burdaki herkes gibi bende şuan adet olsam bende çok üzülücem ama önümüze bakalım. biz çabalayalım isteyelim mevlam uygun zamanı biliyor bunu sende biliyosun belkide bu ay dua ettin istedin önümüzdeki aya hamiş kalıcaksın ...

cnm insallah hayirlisiyla iyi haberi sen alirsin ama bilmiyorum tedavi falan cok agir geliyo dayanamiyorum her iki gune bi gidip oramizi buramizi gostermekten cok yoruldum ne yapacagim bilemiyorum ...

cok mahvoldum su anda...herkez yuzume eglenerek bakiyo sanki benden sonra evlenenlerin ucuncu cocuklari oldu kendimi cok yalniz hissediyorum cok...

​boşver sen hıc kımseyı kafaya takma canım..bu son gıttıgım doktor kımsenın ne dusundugunu önemseme herşeyi kendin için iste kendin için yap dedi..bebek düşüncesinii aklından çıkar eşinle sewdıgın ıcın tutku duydugu n ıcın beraber oldu dedı..ozaman hormnlar daha ıyı calısıyormuş..bundan sonra böyle yapmayı denesek bızde umursamasak emınım olucak...hadı sımdı kalk yuzunu yıka kafana takma vardır bunda bı hayır de gül geç suan hamıle olsanda bebişin allah göstermesın sakat olsa dahamı ıyı...rabbım bı sınvadan gecırıyor bızı..bize düşen sabretmek ve şükretmek gör bak o zaman raabbim bize en güzel meryvesını verıcek..

cnm insallah hayirlisiyla iyi haberi sen alirsin ama bilmiyorum tedavi falan cok agir geliyo dayanamiyorum her iki gune bi gidip oramizi buramizi gostermekten cok yoruldum ne yapacagim bilemiyorum ...

hayır ya pes etmek yok, nedemek oramızı buramızı gösteriyoruz ,keyif için göstermiyoruz çabalıycaz bizim imtihanımızda belkide bundandır sonuna kadar gidicez aşılamaysa aşılama, tüp bebekse tüp bebek,istiycez uğraşıcaz sonucunu mevlam bilir ...

​boşver sen hıc kımseyı kafaya takma canım..bu son gıttıgım doktor kımsenın ne dusundugunu önemseme herşeyi kendin için iste kendin için yap dedi..bebek düşüncesinii aklından çıkar eşinle sewdıgın ıcın tutku duydugu n ıcın beraber oldu dedı..ozaman hormnlar daha ıyı calısıyormuş..bundan sonra böyle yapmayı denesek bızde umursamasak emınım olucak...hadı sımdı kalk yuzunu yıka kafana takma vardır bunda bı hayır de gül geç suan hamıle olsanda bebişin allah göstermesın sakat olsa dahamı ıyı...rabbım bı sınvadan gecırıyor bızı..bize düşen sabretmek ve şükretmek gör bak o zaman raabbim bize en güzel meryvesını verıcek..

haklisin Rabbim bizi siniyor ama dedigin gibi yapamiyorum esimle o sekilde iliskiye giremiyorum bebek dusunmeden yapamiyorum bilmem anlatabiliyomuyum ama yapamiyorum zaten canim esimle birlikde olmayi bile istemiyo eskisi gibi hic biseyden zevk almiyorum tadim tuzum yok...

hayır ya pes etmek yok, nedemek oramızı buramızı gösteriyoruz ,keyif için göstermiyoruz çabalıycaz bizim imtihanımızda belkide bundandır sonuna kadar gidicez aşılamaysa aşılama, tüp bebekse tüp bebek,istiycez uğraşıcaz sonucunu mevlam bilir ...

insallah cnm insallah

Back
X