henüz hastalanmadımda çıkmadık candan ümit kesilmezmi diyosun![]()
hmm hastalanmadın mı ıyı guzel canım. BAT ne zaman?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz hastalanmadımda çıkmadık candan ümit kesilmezmi diyosun![]()
hmm hastalanmadın mı ıyı guzel canım. BAT ne zaman?
üşüyorum eve gitmek istiyorum kocam gelsede gitsek ya bu saate kadar işyerinde kalınırmı offf offfff![]()
heeee kız bugün temizliğimi yaptım oturuyorum sabahtan dedikkodu yapıyorum sen gül diye yazdım ama öyle sbah karnımın sesiyle uyandık vallahi korktummmm
sen hep gül canım benimmm
kız keşke o biriktirdikkklerim daha farklı şeylere gidecek ama bazı şeylerden vazgeçerek yapacam çok param gidecek kıbrısa gidece yaaa
kuday ama doktorum gecen ay progesteron sevıyem 5 cıktıgında da 10 gun bekle adet olmazsan gebesın demıstı. sımdı de 13 cıkmıs progesteron gene aynı seyı dedı. ama ultrasonda ıse folıkulun duruyor hala dedı. anlamadım ben bu ısı((((((((((((
ıyı de daha adet olmadın kı hala sansın var..... 1 gun gecmıs bılee
bana cevap verecek kımse yok muuuu(((
canım bende geçen ay yaptırmıştım progesteron yumurtan çatlamış demişti doktorum sonra adet olup gittiğimde folikül kist var dedi bende hani çatlamıştı dedim.. benim 2 yumurtam vardı biri çatlamış diğeri çatlamayıp kiste dönüşmüş belki seninde öyledir kaç tane yumurtan olmuştu
kuday yani beyza veee papatya1655hoş geldiniz kızlarrrrr
listede olmaya dewam etmek ısteyen sayın ciciş anne adayları..bilgilerinizi güncelleyiniz lütfen..liste bi hayli uzamış...bilgileri güncellemeyenleri liste dışı bırakmak zorunda kalıcam..sewgilerr :))
tefriciyede KUDAY arkadaşımız için başlamıştır![]()
canım eskiden 1cmlik kistleri ameliyat ediyorlardı yok bilmem yumurtalar alınırdı şimdi benimki ameliyatlık değil yapsak bile daha byük kendini tekrarlıyabilir bu yeni gittiğim doktor öv öv bitiremiyor insanlar onu bakem gidecem 2gün sonra herşeyi konuşacam artıkkkbence öncelikle bir kaç tane doktora görün hepsinede danış ne yapmalıyım diye çoğunluk ne diyo ona göre karar ver ne yapacağına, önceden bana çikolata kistin var diyolardı o zamanlar hep kistin küçük ama çocuk istiyosan almamız lazım onları diyolardı belki böyle bişey gerekebilir
evettt canım demiştin bazen bakıyorum gelmişsin birşey demeden sonra gitmişsin kendinden haber ver unutturtma kendini biliyorsun seni unutmam ben kapak yapmıştın ya allah kimseyede öyle acı yaşatmasınnnnhoş bulduk canım geçen anlatmıştım arkadaşımın bebeği düştü onla ilgileniyorum . ikinci düşüğüydü çok üzüldü((( foruma bakıyorum okuyorum çıkıyorum:)
bugün nasıl bir günmüş ki hepiniz birden iyi yönünden bakalım gelecek ay aynı tarihte hepiniz hamileyimmmm dersiniz bizdee o gün bayram ederizzz :)))))
biliyormusun bende onu geçen duymuştum ama doğru doktor nerde şöyle işini hakkıyla yapan şimdiki doktoruma gidecem konuşacam herşeyi mormal yolla bi santimde olsa engel olabiliyor rahimde eski kanı biriktiriyo bu kist
canım nerde oturuyosun benim doktorumu tavsiye debilirim ben çok seviyorum kendisinifatihte hastanem canım yakınsa bi görün bence
![]()