• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

benim cumartesi bat ama pazartesiye kadar bekliyecem iğneden 2 gün sonra falan çatlıyoya bekliyelim bakalım :52::52::52:

inş.senin sonun bizim gibi olmaz canım yap testi aynı gündede varsa çıkar ben hiç testi sorun etmiyorummmm kendime nedense bana kırmızılar daha zor geliiyyyy oyuzden ttestte negatifi görünce psikolojikmen rahatlıyorum

ama uzak gitsem ne olacak nasıl tedavi edecek beni

yaa bigünn ayarlayıp gıdemezmısınız ne olucakkı hem onemlı bı konu bu..tek doktora baglı kalma..cevrende duyulmus ıyı doktor vrsa onada gıt göster sonuçlarını en azından yol göstersin..sonra soylenenlerı karsılaştır ona göre hangı tedavı olacaksa ona karar verırsın...

birsencimm cnm benim 200 tane tefriciye kuzum

eklıyorum kuzum...bu arada biz hastalandık hep..bu şekilde okuyalımmı oluyormu cnm..

merhaba birsen ben bi kaç kere yazdım atladın sanırım 3 nisan sat 1 mayıs bat ara verdik tedaviye

bu sıra okuyamadım çünkü işe gidiyorum ordan düşük yapan arkadaşımın yanına gidiyorum onu toparlıyorum işte.
o da diyo beraber okuruz kızlara affettirirsin kendini :)) bugün okumaya başladı o da tefriciyye liste için sorcam bakalım kac olmuş :)

merhaba cnm arada gçözden kaçırabılıyorum...haksızlık oluyor ama bu şkilde okunan arkadaşlara..azda olsa yine çekmeye bak tatlım ;)

canım nerde oturuyosun benim doktorumu tavsiye debilirim ben çok seviyorum kendisini :52: fatihte hastanem canım yakınsa bi görün bence :52:

​canım fatıhte kıme gidiyorsun ve hangı hastahaneye ..bende medicalparkta esra çebiye gıdıyordum..

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]​7 nısan[/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]2 nısan[/TD]
[TD]14 nısan[/TD]
[TD]2 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 nısan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]ece[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]26 mart[/TD]
[TD]13 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD]6 nısan[/TD]
[TD]20 nısn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD]okundu:34:[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemmm[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​7)kuday[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​200 okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14)mmery[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15)zynn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır........

fatihte uuzak yaaa eşimin işleri var ondan soğuk bakıyorum tşk.bana 5dk uzak yre götürünve işlerindn oluyo

ozaman birsen arkadaşımızın da dediği gb başka doktorlara göster bence canım..her doktor aynı şekilde söylemiyo hepsinden bi karar çıkartırsın..bu arada sen istanbulu pek bilmiyosun galiba tek başına gidemiyosun dimi..

inş.senin sonun bizim gibi olmaz canım yap testi aynı gündede varsa çıkar ben hiç testi sorun etmiyorummmm kendime nedense bana kırmızılar daha zor geliiyyyy oyuzden ttestte negatifi görünce psikolojikmen rahatlıyorum

bende testten çok etkilenmiyorum ama pazartesiye kadar bekliyeyim ki diyorum acaba testte çıkmadı mı ki diye kendi kendimi yemeyeyim sonra :52:

eklıyorum kuzum...bu arada biz hastalandık hep..bu şekilde okuyalımmı oluyormu cnm..
​canım fatıhte kıme gidiyorsun ve hangı hastahaneye ..bende medicalparkta esra çebiye gıdıyordum..

tefriciye hastaykende okunuyo diye biliyorum canım yine bi araştın da..bende medicalpark ama şule hanım canım..sen memnun değilmiydin ordan?

okunur canım benim tefriciye salavat olduğu için bi mahzuru yok Allah razı olsun şimdiden Rabbim hepinizin mükafatını versin inşAllah:16::16::16:

tefriciye hastaykende okunuyo diye biliyorum canım yine bi araştın da..bende medicalpark ama şule hanım canım..sen memnun değilmiydin ordan?

memnundum cnm..esra hanım çok iyi bi doktor..eşide tüp bebek doktoru...hastahane bana çok uzaktı gıdıp gelmek zor oluyordu bıde çok yogun esra hanım randovum 1 deyse 2 de içeri giriyordum ve cok cabuk cabuk hemen sıradaıkıne gecyordu yeterlı bilgi alamıyordum...ilaç tedavımı orda gördüm hep..daha sonra 2 ay ara verdım ve nisa hstahanesınde asıye uzuna gıttım oda çok ıyı bı doktordu..bana vakit kaybetmek ıstemıyosam dırek tüp bebek yapmamı soyledı ve medipol hastahanesıne yönlerdirdi..bende orda dr hande akbaş güleçe gittim we inanılmaz memnun kaldım..bi kere doktor çok sıcak kanlı ve olumlu moralımı yerıne getırdı ve cok guzel açıklama yaptı..daha öncede bahçeci tüp bebek ve alman hastahanesı tüp bebek merkezinde çalışmış..şimdi 23 nisanda aret kamarla randövüm var ve onunda söylediklerine göre yoluma dewam edıcem..haa bu gıttıgım doktorlardan hangısını tercıh etmem gerektıgını sorarsan kesınlıkle hande akbaş güleç derim
:34:

okunur canım benim tefriciye salavat olduğu için bi mahzuru yok Allah razı olsun şimdiden Rabbim hepinizin mükafatını versin inşAllah:16::16::16:

tamam canım bugun başlarım ozaman okumaya...nasılsın bıtanem hormonlarla ilgili bi yorumunu gördüm..hormonlarınla ılgılı sorunmu var ?

yaa bigünn ayarlayıp gıdemezmısınız ne olucakkı hem onemlı bı konu bu..tek doktora baglı kalma..cevrende duyulmus ıyı doktor vrsa onada gıt göster sonuçlarını en azından yol göstersin..sonra soylenenlerı karsılaştır ona göre hangı tedavı olacaksa ona karar verırsın...

şimdi hakkını yemiyim eşimin tek günlükse istediğim her yere götürür bakmayla baktıacam ama bunun tedavisi haftada 2 kez gitmem gerek diye düşünmmüştüm

ozaman birsen arkadaşımızın da dediği gb başka doktorlara göster bence canım..her doktor aynı şekilde söylemiyo hepsinden bi karar çıkartırsın..bu arada sen istanbulu pek bilmiyosun galiba tek başına gidemiyosun dimi..

kızlar çok mantıklı düşünüyorsunuz haklısınız yapacam dediklerinizi
yok canım bilmiyorummm ama geçen yıl bir çok semtine gittim onada bilmek denmez herhalde yaa birinizde yakın olsa ne olacaktıkii

bende testten çok etkilenmiyorum ama pazartesiye kadar bekliyeyim ki diyorum acaba testte çıkmadı mı ki diye kendi kendimi yemeyeyim sonra :52:

aynıyız demek ki ama testte tek çizgiyse kesin öyledr der hiç anılmadım olsa zaten çıkar kız birde pazar günü yapma isteği oluyormuş bir tane yanında bulundr

memnundum cnm..esra hanım çok iyi bi doktor..eşide tüp bebek doktoru...hastahane bana çok uzaktı gıdıp gelmek zor oluyordu bıde çok yogun esra hanım randovum 1 deyse 2 de içeri giriyordum ve cok cabuk cabuk hemen sıradaıkıne gecyordu yeterlı bilgi alamıyordum...ilaç tedavımı orda gördüm hep..daha sonra 2 ay ara verdım ve nisa hstahanesınde asıye uzuna gıttım oda çok ıyı bı doktordu..bana vakit kaybetmek ıstemıyosam dırek tüp bebek yapmamı soyledı ve medipol hastahanesıne yönlerdirdi..bende orda dr hande akbaş güleçe gittim we inanılmaz memnun kaldım..bi kere doktor çok sıcak kanlı ve olumlu moralımı yerıne getırdı ve cok guzel açıklama yaptı..daha öncede bahçeci tüp bebek ve alman hastahanesı tüp bebek merkezinde çalışmış..şimdi 23 nisanda aret kamarla randövüm var ve onunda söylediklerine göre yoluma dewam edıcem..haa bu gıttıgım doktorlardan hangısını tercıh etmem gerektıgını sorarsan kesınlıkle hande akbaş güleç derim
:34:

bende o hastane de başka doktorlar duydum ama bu doktor çok hoşuma gitti bi de kapalı ondan da sevdim :) bazı doktorlar sırf inanmadıkları için hamileyken falan oruç tutma diyolar ya bende dedim eğer hamile kalırsam buna giderim diye öyle başladım ben hem inançlı hem doğru yönlendirir diye :52: ama sen şu medipolu o kadar güzel anlattın ki bi de oraya da mı gitsem diye düşünmüyo değilim yani :9::9: sen nerde oturuyosun canım

şimdi hakkını yemiyim eşimin tek günlükse istediğim her yere götürür bakmayla baktıacam ama bunun tedavisi haftada 2 kez gitmem gerek diye düşünmmüştüm

yok canım bilmiyorummm ama geçen yıl bir çok semtine gittim onada bilmek denmez herhalde yaa birinizde yakın olsa ne olacaktıkii

aynıyız demek ki ama testte tek çizgiyse kesin öyledr der hiç anılmadım olsa zaten çıkar kız birde pazar günü yapma isteği oluyormuş bir tane yanında bulundr[/QUOTE]

nerde oturuyosun ki canım çevrende yokmu arkadaşın sana eşlik edecek? bence de en iyisi ben bugün yarın alayımda pazar dayanamazsam yaparım :9::9:

aynıyız demek ki ama testte tek çizgiyse kesin öyledr der hiç anılmadım olsa zaten çıkar kız birde pazar günü yapma isteği oluyormuş bir tane yanında bulundr

nerde oturuyosun ki canım çevrende yokmu arkadaşın sana eşlik edecek? bence de en iyisi ben bugün yarın alayımda pazar dayanamazsam yaparım :9::9:[/QUOTE]
bari 2 tane alda akşama kadar elin kolun gözün oynarsa pazarada bırak bi tane canım beylikdüzü sizi dinledim 2 hastane aradım medicana dr.selman laçin muanesi 170tl
acıbaden doktor aylin bilmem neee muanesi 240 tl bir anormallikmi var sanki doğum yaptıracaklar fiyatlar uçuk geldi

zeynoşşşşşşşşşşşşşşşş:52::52::52:
efendimmmm süsslüüüüüüüüüüüüüüü:52::52::52::52:

nerde oturuyosun ki canım çevrende yokmu arkadaşın sana eşlik edecek? bence de en iyisi ben bugün yarın alayımda pazar dayanamazsam yaparım :9::9:
bari 2 tane alda akşama kadar elin kolun gözün oynarsa pazarada bırak bi tane canım beylikdüzü sizi dinledim 2 hastane aradım medicana dr.selman laçin muanesi 170tl
acıbaden doktor aylin bilmem neee muanesi 240 tl bir anormallikmi var sanki doğum yaptıracaklar fiyatlar uçuk geldi

efendimmmm süsslüüüüüüüüüüüüüüü:52::52::52::52:[/QUOTE]

gıs nerelere gıttın bı geldın sonra kayboldun baska topikleremı gıdıyon bakım:23:

kızlarrrrrrrr yaa ne yapayım siz söyleyin doktorum güya adet günü ara dedi bugün 2.günüm aradım asistanını haber verip doktora ararım sizi dedi gidiş o gidiş arayıp kızsam mı geri dönmediler ya bu ne ya sanki bedava benim ilk doktorum okadar hastasının içinde odasına geçmeden yanıma gelir konuşur sorardı beni hamilemisin yada nasılsın üzüntüsünü her daim dile getirirdiiiii ben en iyisi bu gıcık doktorlara paramı yedirmeden tüp bebeğe gideyim zaten istanbula geldiğim ilk günden beri yakamı hastalıklar ve hakkını veremeyen doktorlar bulamadım bu kistim için 6 dr.gitmiştim sağ tarafımda çik. kistim var dediğim halde yok demiştiler bıktım yahuuu

efendimmmm süsslüüüüüüüüüüüüüüü:52::52::52::52:

gıs nerelere gıttın bı geldın sonra kayboldun baska topikleremı gıdıyon bakım:23:[/QUOTE]
geldim kimseyi göremeyince doktor aradım kızzzz

yawrum ben illa o hastahaneye gıt demıyorum sana çevrende ıyı bı doktor varsa onada gozukebılırsın..hanı yönlendırmesı açısından sana yol gösteriri..bu son gittiğim doktor çok samımı ve açıklıyor sana ne yapman gerektıgını hangı yolu ızlersen daha ıyı olur fln hemde moralını yukseltıyor o yuzden dedım cnm...eşinin spermine senın tahlıllerınıe bı baksın ona göre bi yol çizsin sana ..sen ztn tüp bebek ıstıyorsun kıbrısa gıtmek fln..hanı tüp bebek yaptırsan olurmu şuan yoks farklı tedavılere gıdılebılırmı vs konuş derimben kuzum..

zeynoşşşşşşşşşşşşşşşş:52::52::52:

kız süslü burda zeynoştan başka kimse yokmuda her gelşinde zeynoşş diyee bagırıyonn..bizi begenmıyonmuu heee :))))

bende o hastane de başka doktorlar duydum ama bu doktor çok hoşuma gitti bi de kapalı ondan da sevdim :) bazı doktorlar sırf inanmadıkları için hamileyken falan oruç tutma diyolar ya bende dedim eğer hamile kalırsam buna giderim diye öyle başladım ben hem inançlı hem doğru yönlendirir diye :52: ama sen şu medipolu o kadar güzel anlattın ki bi de oraya da mı gitsem diye düşünmüyo değilim yani :9::9: sen nerde oturuyosun canım

bilmiyorum cnm esra hanımdan oyle bısey gormedım çokta kapalı hastası vardı..bende kapalıyım zaten cnm..çok tatlı oda şakacı güler yüzlü ama dediim gibi çok yoğun çok hastası var...ben güneşlide oturuyorum cnm..medipol yakın bana..diğer kadın doğum doktorları genellıkle hamılelıkle ılgılı cok gelişmişler esra hanım mesela butun hastaları hamıleydı ben onca zaman gıttım hıc hamıle olmayan gormedım bı tane gormusumdur belkı..ama hande hanım tüp bebek doktoru aynı zamnda ve çok bilgli bu konudada..o yüzden çok zeki ve çok aktif şak şak cvb verıyor sorularına..bende amma övdüm doktoru gerçekten hee :))) gören bilende para aldım zannetcekkk :1::1::1:

yawrum ben illa o hastahaneye gıt demıyorum sana çevrende ıyı bı doktor varsa onada gozukebılırsın..hanı yönlendırmesı açısından sana yol gösteriri..bu son gittiğim doktor çok samımı ve açıklıyor sana ne yapman gerektıgını hangı yolu ızlersen daha ıyı olur fln hemde moralını yukseltıyor o yuzden dedım cnm...eşinin spermine senın tahlıllerınıe bı baksın ona göre bi yol çizsin sana ..sen ztn tüp bebek ıstıyorsun kıbrısa gıtmek fln..hanı tüp bebek yaptırsan olurmu şuan yoks farklı tedavılere gıdılebılırmı vs konuş derimben kuzum..
kızzzz bilmiyorum bana yol gösteriyorsunuz diye netten araştırdım tavsiyeyle 2 doktor buldum onlarda çok para istiyorlar üstüne 150 koysam kıbrısa gider dr.ücretini bile öderim yani burakiyle kıbrıs aynı fiyata geliyorlr teyzoşşş

kız süslü burda zeynoştan başka kimse yokmuda her gelşinde zeynoşş diyee bagırıyonn..bizi begenmıyonmuu heee :))))
kıskanma kız ayşegül hamiş değilken sabahın köründee burda olurduk sizi ağırlardık sonra bu uykucu çıktı sabah kuşları yalnız kaldııı bendeee ayşegüllllllll derdim sende öğlene doğru gelincede seni ağırlardım unuttunmmu şarkılı markılı devir değişti vecihiiiiiii

ayyyy birrrrr aybirrr kızlar nerdesiniz bulamadımmmmm sizi gittinizmi aybirrr
aAYŞEGÜL BİRSENN OLDU SANA AYBİR

ben zeynoş dıye bagırdıgımda sen daha gelmemıştın bırsoş gıs istersen sanada bagırem dur
birsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::1:

kızzzz bilmiyorum bana yol gösteriyorsunuz diye netten araştırdım tavsiyeyle 2 doktor buldum onlarda çok para istiyorlar üstüne 150 koysam kıbrısa gider dr.ücretini bile öderim yani burakiyle kıbrıs aynı fiyata geliyorlr teyzoşşş

kıskanma kız ayşegül hamiş değilken sabahın köründee burda olurduk sizi ağırlardık sonra bu uykucu çıktı sabah kuşları yalnız kaldııı bendeee ayşegüllllllll derdim sende öğlene doğru gelincede seni ağırlardım unuttunmmu şarkılı markılı devir değişti vecihiiiiiii

heheheh cnm dediğim gibi paragöz olmayan dogru yol göstericek bi doktor buk..hem ne yapıcaksın ıyı bı doktorsa bı seferlık verıceksın..bak ben aret kamara 250 vercem...sırf bilgi almak iiçin yaa...

unutmadımm unutmadımmmmmmmm......kız kaç aydır beraberizz yıllancaz yakındaa heee hala yerımızde sayıyoruz senleee..bizi tüp bebek paklar dostum kalk gıdek kıbrısaa :))))))))))))

Back
X