ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

gördümm senii gördümmmmmmmmmmmmm:52:...çok güzelsin maşallah kuzumm çokta yakışmışsınız eşinleeee:16:...bii süslüdeee sensinn bu aradaa heee...maşallah nazar değmesinnn:52:

sende çok güzelsin tatlım aynen eşinle de çok yakışmışsınız :52: saol çok teşşekkür ederim canım :52: zeynoşşş sen geri kalmamalısın hemen bi face açıp gel :32::32:

sende çok güzelsin tatlım aynen eşinle de çok yakışmışsınız :52: saol çok teşşekkür ederim canım :52: zeynoşşş sen geri kalmamalısın hemen bi face açıp gel :32::32:
ne olmuş yani şöyle olmuyormu siz isminizi gönderin bakem rdan bide anlasam anlamıyorum ki sonra açıncada siz bana bakınnnnn tabi silerim eşimin 2 tane var arkadaşlarına hem gözükürmüsünüz anlamıyorumda cahilliğin gözü çıksın

kızlaaaarrr saat kaç olmuş namaz kılıp hazırlanmam lazım kociş gelecek gezmeye gidicez :52: siz benim dedikodumu yapın ben gelince okurum :52:

bende daha bi iş yapmamışımm pasaklıyımda
yAHUUUU BİRİDE BENİ DÜRTSÜN NE OLACEKKKKK

sohpetinize doyum olmaz kızlar ama çıkmam gerek görüşürüz:16::16::16::16:

görüşürüzz cnmm güle güleeee..

bende istiyorum bana neeeeeeeeee

açsın sana kocişin gızlı bı adres işteeeeeeeeee

kızlaaaarrr saat kaç olmuş namaz kılıp hazırlanmam lazım kociş gelecek gezmeye gidicez :52: siz benim dedikodumu yapın ben gelince okurum :52:

tşk ederimm tatlımmmmmmmm........hadı sızee ııyı gezmeler benım yerımede gezın ben hasta yatak döşeginde kaldım...

bende daha bi iş yapmamışımm pasaklıyımda
yAHUUUU BİRİDE BENİ DÜRTSÜN NE OLACEKKKKK

hahaha kızz senin için profılıme koyup kaldırıcm..hemen bak sılıcem
:34:

kızlar herkkes nereye kayboldu:34:

burdayız cnm aama cıkıyorum..zaten gozlerım donmus pc ye bakmaktanda hepten döndü bıraz uzanıyım:34:

gördümmm kız çok güzelsin seni yere bakan yürek yakan mavili mavili mor çiçek

sonunda gördün beni..tahmın ettıgın gıbıyım bakayım şalıda tutturdun bakkk :9:

burdayız cnm aama cıkıyorum..zaten gozlerım donmus pc ye bakmaktanda hepten döndü bıraz uzanıyım:34:

sonunda gördün beni..tahmın ettıgın gıbıyım bakayım şalıda tutturdun bakkk :9:

evet kızzz çok güzelsinn vallahiii kanım kaynadıııı

Back
X