gördümm senii gördümmmmmmmmmmmmm...çok güzelsin maşallah kuzumm çokta yakışmışsınız eşinleeee
...bii süslüdeee sensinn bu aradaa heee...maşallah nazar değmesinnn
![]()
bende istiyorum bana neeeeeeeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gördümm senii gördümmmmmmmmmmmmm...çok güzelsin maşallah kuzumm çokta yakışmışsınız eşinleeee
![]()
![]()
ne olmuş yani şöyle olmuyormu siz isminizi gönderin bakem rdan bide anlasam anlamıyorum ki sonra açıncada siz bana bakınnnnn tabi silerim eşimin 2 tane var arkadaşlarına hem gözükürmüsünüz anlamıyorumda cahilliğin gözü çıksınsende çok güzelsin tatlım aynen eşinle de çok yakışmışsınızsaol çok teşşekkür ederim canım
zeynoşşş sen geri kalmamalısın hemen bi face açıp gel
![]()
sohpetinize doyum olmaz kızlar ama çıkmam gerek görüşürüz![]()
bende istiyorum bana neeeeeeeeee
sende çok güzelsin tatlım aynen eşinle de çok yakışmışsınızsaol çok teşşekkür ederim canım
zeynoşşş sen geri kalmamalısın hemen bi face açıp gel
![]()
kızlaaaarrr saat kaç olmuş namaz kılıp hazırlanmam lazım kociş gelecek gezmeye gidicezsiz benim dedikodumu yapın ben gelince okurum
![]()
bende daha bi iş yapmamışımm pasaklıyımda
yAHUUUU BİRİDE BENİ DÜRTSÜN NE OLACEKKKKK
gördümmm kız çok güzelsin seni yere bakan yürek yakan mavili mavili mor çiçekgördünmüü zeynoşşşşş profilimee girrr![]()
kızlar herkkes nereye kayboldu![]()
gördümmm kız çok güzelsin seni yere bakan yürek yakan mavili mavili mor çiçek
kız gördümmmm başkası görmüyorgördünmüü zeynoşşşşş profilimee girrr![]()
burdayız cnm aama cıkıyorum..zaten gozlerım donmus pc ye bakmaktanda hepten döndü bıraz uzanıyım
sonunda gördün beni..tahmın ettıgın gıbıyım bakayım şalıda tutturdun bakkk![]()
burdayız cnm aama cıkıyorum..zaten gozlerım donmus pc ye bakmaktanda hepten döndü bıraz uzanıyım
sonunda gördün beni..tahmın ettıgın gıbıyım bakayım şalıda tutturdun bakkk![]()
kımse yazmayınca merak ettım![]()
kımse yazmayınca merak ettım![]()