ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

olmuyor bende çok yoğun değil ama az az yoğunmu ki sende
kız sen neden okdar kurcalıyon heee dikkatini çekerim sana yine heyecan stres gelmiş bile yazdıklarını okudumda birazcık aza indirsen olmazmı canım

ne bılım bu ay umıtlıyım ya yıne heyecan bastı. eger tutmazsa doktorumu degıstırecegım

ne bılım bu ay umıtlıyım ya yıne heyecan bastı. eger tutmazsa doktorumu degıstırecegım

harbi bebeğim ya ne kadar stres olmuşsun sen bi sakın ol bak daha evleneli 2 sene bile olmamış biz napak

gün sayma dicem ama olmayacak biliyorum ama belirtileri dikkate alma gerçekten günün geçsin test yap hemen

anladım arkadaşım hadi inşallah orada bulursun çareyi. hayırlı haberlerini bekliyrm.
ben klomen kullanınca yarım cm büyüdü malesef yarın tekrar soğan suyuna başlayacağım ama gelecek ay aşılama var onda içmeyeceğpim bakalım hayırlısı ne kadar küçülürse o kadar iyidir.

inş.ya hayırlısıyla hepimiz..
canım klomn büyütüyor dediler 5 tane kullandım hiç büyüme olmadı normalde
kaç kez aşılama düşünüyorsun

olmuyor bende çok yoğun değil ama az az yoğunmu ki sende
kız sen neden okdar kurcalıyon heee dikkatini çekerim sana yine heyecan stres gelmiş bile yazdıklarını okudumda birazcık aza indirsen olmazmı canım

kızlarrrr son bır soru. ben klomene cevap verıyormusum yanı yumurtalarım buyuyor ama catlamıyor ya o gonal f falan ıgneler var yaa onları sonrakı adımda vermez dımı? cunku onlar yumurtası gelısmeyenler ya da olmayanlar ıcın degıl mı?

canım sorma demiyoruz canın naıl isterse aklında ne varsa sor stres yapma demeye çalıştım yoksa yanlış anlama
canım klomene cevap veriyorsa yumurtaların iğneye gerek yok bence ama iğne klomenden daha çok yumurta yapıy aslında bende yapmamıştı doktorundan isteyebilirsin bunu ama klomende çok etkili bi ilaç

ben de klomen ve serophen kullandım onlar belli bir aydan fazla kullanılmıyor eğer kullandığın sürede hamile kalmazsan iğnelere geçilmek durumunda diye biliyorum

inş.ya hayırlısıyla hepimiz..
canım klomn büyütüyor dediler 5 tane kullandım hiç büyüme olmadı normalde
kaç kez aşılama düşünüyorsun

ben tıp fakültesine tüp bebek merkezine geçtim o yüzden tam bilmiyrm ama yönetmelikte ne varsa o kadar yapılacak 2 veya 3 sanırım sonra tüp bebeğe geçilecek. inşallah öyle veya böyle bi şekilde yakında hepimizin bebeği olur.

ben de klomen ve serophen kullandım onlar belli bir aydan fazla kullanılmıyor eğer kullandığın sürede hamile kalmazsan iğnelere geçilmek durumunda diye biliyorum

tesekkur ederım kızlar:==) 2. kez kullandım klomen. pekı o zaman doktorumu degıstırnce bakalaım o ne dıyecek. tabı tutarsa bu ay degıstrmem doktorumu. pcos durumu cıddı bır durum guzel tedavısı edılmesı gerek ondan en azından bır doktora daha gostereyım dıyorum. gercı elımde hıc bılgıler yok test sonuclarını doktorum hep ekrandan bakıyor bana vermedı. sımdı ben baska doktora gıttıgımde nasıl anlatacam kendımı bılemıyorum

tatlım bende pco luyum hormonlarım vs noral ama görünüm olarak pcos luyum..bildiğim kadarıyla tedavisi yok pcosun sadece ilaçlarla yumurta büyültme yapılıyor.

şimdi daha 2 kez lomen içmişsin emin ol gittiğin doktorda klomen verecek :))bence bu süreçte doktor değiştirme çünkü izlenecek adımlar aynı ve senin geçmiş durumunu bilen doktor daha avantajlı olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…