aneeem benden doktor hahaha çok komik olurdum benm dikkatde dağınıktır amelyat ederken neyi ettiğimi bilem unuturdum kız![]()
aman bacı iyiki değilmişsin katliam olurdu ameliyatın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aneeem benden doktor hahaha çok komik olurdum benm dikkatde dağınıktır amelyat ederken neyi ettiğimi bilem unuturdum kız![]()
gııız memleketine ne zaman yaz gelecek![]()
gııız memleketine ne zaman yaz gelecek![]()
kız ağrının ilçeleri öyle soğuk değil nedense ağrıda daha çok soğuk var ben bile bi keresinde az daha donuyodum allah yardım etsin bu yıl belki yaz gelmz
olmuyor bende çok yoğun değil ama az az yoğunmu ki sende
kız sen neden okdar kurcalıyon heee dikkatini çekerim sana yine heyecan stres gelmiş bile yazdıklarını okudumda birazcık aza indirsen olmazmı canım
kız ağrının ilçeleri öyle soğuk değil nedense ağrıda daha çok soğuk var ben bile bi keresinde az daha donuyodum allah yardım etsin bu yıl belki yaz gelmz
eveet en soğuk yer ağrı merkez bende geçen sene donacağımı hissetmiştim abartmıyorum arabanın derecesi-38 i göstermişti bildiğin buz heryer bırrrr şükür bu sene -25 ler sıcak geldi bize hahah ama ben alışkınım sivaslıyyım da şu sıcak yererden gelen akadaşlar dondu dondu![]()
ne bılım bu ay umıtlıyım ya yıne heyecan bastı. eger tutmazsa doktorumu degıstırecegım
ne bılım bu ay umıtlıyım ya yıne heyecan bastı. eger tutmazsa doktorumu degıstırecegım
ayy bilirim oraları soğuya karşı çok dirençsizim valla kız sen güçlüsün bebeğin olursada ağrı dağını yıkarsınnneveet en soğuk yer ağrı merkez bende geçen sene donacağımı hissetmiştim abartmıyorum arabanın derecesi-38 i göstermişti bildiğin buz heryer bırrrr şükür bu sene -25 ler sıcak geldi bize hahah ama ben alışkınım sivaslıyyım da şu sıcak yererden gelen akadaşlar dondu dondu![]()
ayy bilirim oraları soğuya karşı çok dirençsizim valla kız sen güçlüsün bebeğin olursada ağrı dağını yıkarsınnn
haha ağrı bana çocuk hediye edecek diyordum ama olmadı yavss giderken ben çok üzüleceğim soğuk küçük bi yer ama isanları hepsini örtüyor canlarım benim beni fahri ağrılı yaptı arkadaşlar bide belge hazırlamışlar yaaa bende ağrılıyım bir nebze![]()
kız fahrii kim ne belgesi benim jeton yine köşeli takılıyor aslen nereliydin gelene kadar belki büyük ağrı dağı küçük ağrı dağı diye bi kız bi oğluşun olurhaha ağrı bana çocuk hediye edecek diyordum ama olmadı yavss giderken ben çok üzüleceğim soğuk küçük bi yer ama isanları hepsini örtüyor canlarım benim beni fahri ağrılı yaptı arkadaşlar bide belge hazırlamışlar yaaa bende ağrılıyım bir nebze![]()
kız fahrii kim ne belgesi benim jeton yine köşeli takılıyor aslen nereliydin gelene kadar belki büyük ağrı dağı küçük ağrı dağı diye bi kız bi oğluşun olur
yavruuu beni sonradan olma ağrılı yaptılar yaniben sivaslıyım canm
canımmm ya yeni doktorum hafta sonuydu diye yoktu başka bi doktor arkadaşına geçici göründüm oda hiç görmedi ben kistim var deyince he evet solda dedi bende yok solda dedim 18ml dedide 30 saniye falan baktı bence yanlış söyledi canım canım ben kendi semtimde 2 doktor buldum ama muayene ücreti çok fazla geldi bana birde tahlil vs.aşılama falan tüp bebek fiyatı çıkar hemen kıbrısa ön muayene için gidersem 600 700tl herşey dahil uçak konaklama dr.muyenesi vs.dahil daha iyi bence yinemi büyüdü senin
yavruuu beni sonradan olma ağrılı yaptılar yaniben sivaslıyım canm
anladım kızzz sivas çok güzel bi yer heryer yeşillik bağ boston bende geldim memleketine çok güzeldi suşehr ilçesinde de kaldım
inş.ya hayırlısıyla hepimiz..anladım arkadaşım hadi inşallah orada bulursun çareyi. hayırlı haberlerini bekliyrm.
ben klomen kullanınca yarım cm büyüdü malesef yarın tekrar soğan suyuna başlayacağım ama gelecek ay aşılama var onda içmeyeceğpim bakalım hayırlısı ne kadar küçülürse o kadar iyidir.
olmuyor bende çok yoğun değil ama az az yoğunmu ki sende
kız sen neden okdar kurcalıyon heee dikkatini çekerim sana yine heyecan stres gelmiş bile yazdıklarını okudumda birazcık aza indirsen olmazmı canım
canım sorma demiyoruz canın naıl isterse aklında ne varsa sor stres yapma demeye çalıştım yoksa yanlış anlamakızlarrrr son bır soru. ben klomene cevap verıyormusum yanı yumurtalarım buyuyor ama catlamıyor ya o gonal f falan ıgneler var yaa onları sonrakı adımda vermez dımı? cunku onlar yumurtası gelısmeyenler ya da olmayanlar ıcın degıl mı?
kızlarrrr son bır soru. ben klomene cevap verıyormusum yanı yumurtalarım buyuyor ama catlamıyor ya o gonal f falan ıgneler var yaa onları sonrakı adımda vermez dımı? cunku onlar yumurtası gelısmeyenler ya da olmayanlar ıcın degıl mı?
inş.ya hayırlısıyla hepimiz..
canım klomn büyütüyor dediler 5 tane kullandım hiç büyüme olmadı normalde
kaç kez aşılama düşünüyorsun
canım sorma demiyoruz canın naıl isterse aklında ne varsa sor stres yapma demeye çalıştım yoksa yanlış anlama
canım klomene cevap veriyorsa yumurtaların iğneye gerek yok bence ama iğne klomenden daha çok yumurta yapıy aslında bende yapmamıştı doktorundan isteyebilirsin bunu ama klomende çok etkili bi ilaç
ben de klomen ve serophen kullandım onlar belli bir aydan fazla kullanılmıyor eğer kullandığın sürede hamile kalmazsan iğnelere geçilmek durumunda diye biliyorum
kızlarrrr son bır soru. ben klomene cevap verıyormusum yanı yumurtalarım buyuyor ama catlamıyor ya o gonal f falan ıgneler var yaa onları sonrakı adımda vermez dımı? cunku onlar yumurtası gelısmeyenler ya da olmayanlar ıcın degıl mı?
tesekkur ederım kızlar:==) 2. kez kullandım klomen. pekı o zaman doktorumu degıstırnce bakalaım o ne dıyecek. tabı tutarsa bu ay degıstrmem doktorumu. pcos durumu cıddı bır durum guzel tedavısı edılmesı gerek ondan en azından bır doktora daha gostereyım dıyorum. gercı elımde hıc bılgıler yok test sonuclarını doktorum hep ekrandan bakıyor bana vermedı. sımdı ben baska doktora gıttıgımde nasıl anlatacam kendımı bılemıyorum![]()