- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
ayy yavrumm bendee bı yandan senın cvbını beklerken facede gezınıyordum..birsenin mutfagı dıye bı blog buldum..ayy acaip tarıfler var canım bişeyler çektii ben rejım mejım yapamam 5 tüp kan verdımm tatlı bıseylere ıhtıyacım varrrr
hahahah çok komikmiş canımm yaa kaynanada bu yakında oglumuda yer demiştirr haaaa
aslında bende pek diyet yapamam ama denicem bi yiycem ama enazından porsiyonu küçültecem.
he kız sorma kaynanamda dio benimki çok ben bitiremem banada yardım et gülsemmi ağlasammı bilemedim.
etseydinn kızz kadıncagızaa yardımmm
yavrumm ben cıkıyorum akşama bıseyler yapıyım..dünde yufka almıştım tava boregı yapayımmm
Afiyet olsun canım bende çok severim tava böreğini sende az hamarat değilsin kuzum hem hamarat hem güzel..görüşürüz canım
birsencim 400 tefriciye yazarmısın
öylemi gel beraber yıyelım ozaman çayda demlerik 2 dk dacnm valla mutfakta mütavazi olamıycam kendim çok yemek seçerim ama yemek pasta borek yapmayı cok sewerım hemde çok lezzetli yaparım laf aramızda
kızz zynoo nerelerdesinn unuttunmu bizi..gelmez oldun artık
kızlar nerdesınız bata son 2 gun ama sankı adet olcakmısım gıbı hıssedıyorum
öylemi gel beraber yıyelım ozaman çayda demlerik 2 dk dacnm valla mutfakta mütavazi olamıycam kendim çok yemek seçerim ama yemek pasta borek yapmayı cok sewerım hemde çok lezzetli yaparım laf aramızda
kızz zynoo nerelerdesinn unuttunmu bizi..gelmez oldun artık
öylemiii..becerikli hatunsun ha bende yemeyi severimkomşum olsan hep kapında olurdum kız
börekler açardık pasta filan çayla yerdik oh kim sallar rejimi
canım ya biraz çocuk meselesini unutmak istiyorum buraya girincede daha çok hevesleniyorum hayatımda tekşey çocukmuş gibi düşünüyorum o yüzden bu ay doktorada gitmiycem biraz bu konudan uzaklaşmak istedim şimdiki ruh halim bu ama sizleri merak ediyorum arada bakıyorum....tefriciyeyi daha öncede okurdumda hastaydım yıkanıp okumak istedim.her zaman kalbimde ve dualarımdasınız ....
kızlar bızım sperm testınde morfolojıye aıt bır bılgı yok. o olmadan olur mu oyle? sonucta yapıları nasıl bılmıyoruz. 22 milyon sperme doktor ıyı dedı. hatta film cekılmene bıle gerek yok demıs. renklı fılm cekılcektı. gerek yok demıs.???? sonucun ıyı demıs. anlamadım gıttı
hee kızz bendee yedirmeyi sewerim..ahh ne ıyı olurdu yakın olsak...100 kilo olur cıkardık beyaww..burma baklava bile açtım ben sewıyorum yemek yapmayı..varmı şöyle değişik tarıfın kuzucan..
​hmm anladım canım..kafan nasıl rahat edıcekse oyle yap canım..hakkında hayırlısı olsun inşallah..
kuday iğne fsh ı düşürüyormuymuş anlamadım kuzum
işte aslında bızım kadın dogum doktoruna degıl ınfertılıte doktoruna veya tüp bebek yapan doktorlara göstermemiz lazım onlar bu işlerde daha bılgılı..kadındogum doktorları gevbelık surecı ıcın daha ıyı..neysee bı doktorunla konuş bakalım ne yapıcaksıncnm
kudayyy beyzacım yani senin gittiğin doktorda kusura bakmasın h.....kmü boşu boşunamı okadar stres yok bilmem tedavi yahu ben bu doktorlara bu gidişle hiç güvenemiycemmm dev.hastanesi insanı yorar başından salar
özellerde zaten para meraklısı aldıktan sonra bi tek kafa sallar vardı işinin ehli varsr kahramanlar ama nerdeee
sen bu doktorla yüz yüzemi görüştün sadece mesajlaştıysan ne kadar güvenebilirsin ki nede olsa üçe karşı bir iyi düşün canım
kKIZLARRR HEPİNİZE İYİ GECELER SABAH OKUYACAK OLANLAR İÇİN DE GÜNAYDINLAR EVDE KALMIŞ PASAKLI KIZLARRRR
SAAT 9:30 UÇİCİM NLOCAK BİLMİYORUM TEK BİLDİĞİM STRS YAPTIM İNŞ.ÇATLAK Bİ DOKTOR DEĞİLDİR RABBİM HAYIRLI YOLDA BİZLRİ YÜRÜTSÜN BEN GİDİYORUM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM CANLARIM YAVRIIII CEYLANLARIM BENİM ...RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI BEBİŞLER VERSİN İNŞ.OLANLARADA ONLARA BAĞIŞLASIN BEN GİDİM YABAN ELLERE
BANA DUA EDİN KIZLARRR GELİNCE SİZE DAHA CİCİ ŞEYLER SÖYLERİM FISTIKLAR
BENİ UNUTMAYIN GERÇİ YARIN GECE BURDA OLURUMDA SİZ YİNEDE UNUTMAYINNN
oyy kıyamam duygusallaşırmış birde, inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım belki uçakta ünlü birilerini görürsün kız iyi bak etrafına güle güle
hajjHayırlı haberle gelırsın ınsallah canım,yolun acık olsun
bildimmm dimi yarındas bata 1 günnnnngeldim canım memleketim bambaşkadoğru dedın gercekten de .:))) sen bır saat sonra ucuyor olacan. hadı hayırlı yolculuklar bakalım senı 4 gozle beklıyoruz bakalım ne dıyecekler.... gene yazayım bakalım BATA son ıkı gunnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))))
tşk.canım canım geldim en sona açıklama yaapacammmcanım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.yolun açık olsun
tşk.canım güzel haber varmı yok mu hatırlamıyorum kızzzhayırlı güzel mutlu haberlerle umut dolu olarak gelirsin inşallah zeynoş..tüp bebeğe gerek yok onu kim demiş bi iki denemeye tamam senin işin falan desin sana
günaydınlarr kuzucanlarr nasılsınızz bakalımmm
...ohh bugun zeynoşş yokkk kafamızz rahat olacak desenizeeeeeeeeeee
amanndaa amannn benim yavrukuşummm yavruvatanlara uçmuşş kıbrıslara gitmişşş..hadi git gel bakalım hayırlısıyla senden ıyı haberler beklııyoruz kuzum bencede tüp bebege bıle gerek kalmadann sana yol göstercek hit amca inşallah...dualarımız senınle ben bu doktorun hakkında hayırlı olacagına ınanıyrum yavrucum..gelince sende için rahatlamış bı sekılde gelırsın inş.
geldimmmmm kızkançç şeyyy hit amcam ne dedi hiç hatırlamıyorummm içim çok rahat neye gittim neye geldim kız ben bir şey anlamadımmm
hmm ewt olabılır kuzum ama ben her ıhtımale ctesıye aldım randövuuyu
yok canım yaa fsh ve lh düşük olduğu için gonal değil menegon iyi geliyomuş yani menegonun içindeki bileşen fsh ve lh yi beslermiş
canlarım aslında burda ayrı bölüm yok hepsine aynı doktor bakıyo zaten biz burda hiç bi hakka sahip değiliz özel doktora gidebiliyoruz sadece oda kadın doktoru olarak geçiyo Allah razı olsun doktorum iyi biri elinden geldiğince yardımcı da oluyo ama bilmiyorum kafam karıştı dr aret kamarada mail gönderdim onlarda normal demişler herkes normal görüyo hormon tahlillerimi ama bahçecideki kadının dediği doğru (bu arada zeynepçim dr la telde konuştum tahlillerimide mail olarak göndermiştim) çünkü benim bekarlıktan beri adet problemim var ve ben burda jasmin içince adet gördüm ilk defa bi ilacın arkasına yani ancak ilaç içince adet oluyorum. bizim dr gelsede geç oldu artık bu ay devam etmiyorum tedaviye haziran sonunda türkiyeye gelicem orda başlıycam tüp bebek tedavisine direk çünkü diğer tadaviler yetişmiyo inşAllah tüp bebek tutarda yıkılmam iyicenereye gideceğim ise meçhul daha karar veremedim:26:
zeynooooşşşş ne zaman geliyosun umarım herşey olumlu geçmiştir merakla bekliyoruz seni çok güzel haberler getir bize topik olarak ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?