- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
merhaba canım..he ben menoganıda her ay kullanıcak zannettim..ozman doğru canım senin dediğin gibidir..
canım birsenin anlattıkları doğru galiba bende aynı şekilde düşündüm istersen yardımcısına falan sor böyle böyle mi diye..ama zaten zeki arkadaşımız birsenin söyledikleri büyük ihtimal doğru
kızz allah senii iyi etsin nerem zekii bee...herhalde öyle olucak dıye tahmın ettım ben kuzum geçen aret amcayı tvde ızlemıstım oda böyle bişeyler anlatmıştı ordan kaldı aklımda...sen nasılsın yavrucummm çalışmalara başladınızmıçilek ve erıklerımı begenmişsinnnn
bencede doğru söylüyor kız o ne anlar ancak eti püf der o soracam haftaya ama şimdi kafam rahat olsunda dimi bi insan bu kadarmı salak olur anlamadım kimerhaba canım..he ben menoganıda her ay kullanıcak zannettim..ozman doğru canım senin dediğin gibidir..
canım birsenin anlattıkları doğru galiba bende aynı şekilde düşündüm istersen yardımcısına falan sor böyle böyle mi diye..ama zaten zeki arkadaşımız birsenin söyledikleri büyük ihtimal doğru
canım yok sana ne gerek onu araştırıyor aret amcam acaba neden istiyor kız sormadınmı bu tahliller niye bak bendende bunu istedi hit amcamwalla ne yaptıgımı bende anlamadım canım..aret amcam bır suru tahlıl verdı yarın onları göstericez bakalım ne dıycek bana..bu adamdırek tüp bebekmı yapıcak bana ne yapıcakbnde anlamadım pekk
bencede doğru söylüyor kız o ne anlar ancak eti püf der o soracam haftaya ama şimdi kafam rahat olsunda dimi bi insan bu kadarmı salak olur anlamadım ki
canım yok sana ne gerek onu araştırıyor aret amcam acaba neden istiyor kız sormadınmı bu tahliller niye bak bendende bunu istedi hit amcam
tsh,t4,t3,kan sayımı,k zamanı p zamanı.hıv 1+2 ab,hsb ag,hvc
kız nerde daha adetim bitmedi kiiaman çalışmalardan da yoruldum yaa ne olur sanki fazla çalışmadan da olabilse şu zekisin işte kızım hemen çözdün olayı çilek ve eriklerini değil düşünceli eşini beğendim kız iyi bakmış sana
bencede doğru söylüyor kız o ne anlar ancak eti püf der o soracam haftaya ama şimdi kafam rahat olsunda dimi bi insan bu kadarmı salak olur anlamadım ki
canım yok sana ne gerek onu araştırıyor aret amcam acaba neden istiyor kız sormadınmı bu tahliller niye bak bendende bunu istedi hit amcam
tsh,t4,t3,kan sayımı,k zamanı p zamanı.hıv 1+2 ab,hsb ag,hvc
canım okadar yol git gel birşey sormadan bilmeden gel mantığa bile sığmıyor kız bizim akıllı birsen bilememiş yumurayı baskılıyorrmuşşşşekerim ne alakası var salaklıkla hepimiz doktorun yanına gidince unutuyoruz ne diyeceğimi benim doktorum benden bıkmıştır herhalde sürekli arıyorumbence de rahat ol zaten şuanda tedavin belli şu 3 ayı da güzelce geçir ondan sonra senden çok güzel haberler bekliyoruz
bende devlet hastanesinde yapacam öyleyse canımmm birde bankalar anlaşmalı olmuş baz hastanelrle ayda 20 tl yatırıyorsun bankaya 1 yıl boyunca tüm hastane masraflarını o karşılıyo muayene tahlil falan bakem eşime öyle bi talep gelmiş doruysa yapacam ben öyle​yaff ben arka tarafta gıyınırken eşime vermiş bunları..yaptırın oyle gelın konusalım demiş..ben gıyındıkten sonrada c ıktık hıc bısey soramadım..nesee yarın anlarızz ne için istediğini artık..bu arada bunları yaptırdım bende daha fazlasıda vardı..nasıl yaptırıcaksın sen sıgortan varmı..ben bedavaya yaptırdım...özelde 1 milyarın ustunde tutuyor benımkıler..
hee olsunn doping toplayın canım yaa...ayy aynenn yaa çalışmalardan hepimizee ögg geldi artık zevk yok bişey yok..adamı sırf cocuk yapmak ıcın kobal gorur gıbı oldum yalt kalk başka bısey yok yaa...kız allah ıyılıgını versınn öylee düşüncelidir eşim canım acaip erik çekmişti halada geçmedi bu grip ne viruslu bişeydi anlamadım
bende devlet hastanesinde yapacam öyleyse canımmm birde bankalar anlaşmalı olmuş baz hastanelrle ayda 20 tl yatırıyorsun bankaya 1 yıl boyunca tüm hastane masraflarını o karşılıyo muayene tahlil falan bakem eşime öyle bi talep gelmiş doruysa yapacam ben öyle
kız bu arada yumurtayı baskılıyormuş menepoza sokmuyor beni yani yumurtalar aynı olgunlukta olurmuş başlık açmıştım oaraya yazmış arkadaş süslüüüüüü
okudum canım kız adet görülürmuş ameil attım arayacaklar beni ne diyecem ki ben yine unuttum
hmmbak bakalım ona göre yaptır sende canım...
ben googleden buldum cnm bak sayfayı göndereyim sana..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...ot-kullananlar-varmi-cikolata-kisti-icin.html
kkızlar herkese selamlar ben geldim tek tek kısa yazmaya çalıştım arkadaşlar arada unuttuklarım olmuşsada kusura bakmasınlar
öncelikle gittim doktora valla kızlar hiç bir şey demedim konuşmadım konuşacak bir şey bulamadım hastaneden ayrılınca aklım başıma geldi iş işten geçmişti dr.muayene etti 3 ay her ayın 8inde kullanmam gereken bi ilaç verdi temmuz 18de menegon 2 tane kullanıp gidecem direk tüp bebek yapmayalım olma ihtimali, aza iner hatırladığım şu ben ist.doktor yapacaktı dediğimde olurmu öyle şey rahimin içi bu kistle yapış yapış dedi bi kaç tahlil ben ve eşim tutup temmuzda gidecem 3 ay boşum ön tedavi gerekiyormuş
şimdi kıbrısı anlatayım size ticari taksiler hep lüks araba BMW Mercedes ve çok güzel arabalar fakir insan dilenci bile yoktu her yer gazino dolu çok sıcak millet kadın erkek kız çoluk çocuk hep kumardalar yaşlı karttoşlar bile bunu bi kadından ve taksiciden öğrendim valla herkesin durumu iyi birazda pahalı bi yer
biraz hesabımdan daha çok gitti hz.ömerin arkadaşının türbesine gittik onada orda hz.ömer diyorlar gezdik tozduk geldik merak eden olursa kendime bir şey almadım
okudum canım kız adet görülürmuş ameil attım arayacaklar beni ne diyecem ki ben yine unuttum
bu arada lucrinle hamile bile kalan varmışşşş
hee olsunn doping toplayın canım yaa...ayy aynenn yaa çalışmalardan hepimizee ögg geldi artık zevk yok bişey yok..adamı sırf cocuk yapmak ıcın kobal gorur gıbı oldum yalt kalk başka bısey yok yaa...kız allah ıyılıgını versınn öylee düşüncelidir eşim canım acaip erik çekmişti halada geçmedi bu grip ne viruslu bişeydi anlamadım
canım okadar yol git gel birşey sormadan bilmeden gel mantığa bile sığmıyor kız bizim akıllı birsen bilememiş yumurayı baskılıyorrmuşşş
canım uçaktan indik düşün ticari taksiler bmw mercedes sordu eşim taksciye neden böyle diye zengin insanlar geliyor ya ondan neyse dr.muayenesi türkiyeden daha az ben burda bi doktora muayene olacatım 240 tl istediler ben orda 150 tl verdim bana o çok gelmedide hava alanından hastane çok tuttuu birde eşim bi kaç yeri merak ettik ordan geçtik gitti yani her yerde gazino var başka eğlence yeri yok yanigidip gelmişsin canım..inşallah faydasınıda görürsün burdakilerden daha farklı bir tedavi uygulayacak ozaman..kızz birseninde dediği gibi keşke önceden sormak istediğin herşeyi kağıda yazsaydın..valla bende doktoru gördüğüm an iğneden korkan çocuklar gibi sesim soluğum kesiliyor..orası lüks ve pahalı demişsin ya peki doktor tedavi buraya oranla dahamı masraflı.
canım bazı yerlerde menepoz bazı yerlerde yumurtayı aynı boyutta yapıyorlar demişer kafam karıştıaynen canım bizde öyle adamlara bi rahat vermedik dopinge de ihtiyacımız vardüşünücek tabi baktılar bakım yapmadan bizimkiler bize çocuk moçuk doğurmayacak onlara bakalım bari diyolar
o daha iyiymiş ozaman canım ilaçla hamile kalırsın ozman inşallahta tüp masrafını da bebişine yaprsın
öylemi peki bu tedavi sürecinde korunma filan vermedi heralde..belki sende hamile kalanlardan olursun bellimi olur.
bu arada lucrinle hamile bile kalan varmışşşş
diğer tahlillerin ne oldu canım ulaşamadınmı daha..
canım uçaktan indik düşün ticari taksiler bmw mercedes sordu eşim taksciye neden böyle diye zengin insanlar geliyor ya ondan neyse dr.muayenesi türkiyeden daha az ben burda bi doktora muayene olacatım 240 tl istediler ben orda 150 tl verdim bana o çok gelmedide hava alanından hastane çok tuttuu birde eşim bi kaç yeri merak ettik ordan geçtik gitti yani her yerde gazino var başka eğlence yeri yok yani
artık kağıda yazacam
yavrum kız senı aradıgı zaman boyle boyle dun gelmiştik de..doktor lucrin dıye bı ilaç verdı bana ben tam anlıyamadım de bu iilaç ne için kullanılıyor bana bılgı verebılırmısınız de o bılıyordur acıklar sana...
ayy sormaa cnm ne tahlılmiş bi ulaşamadık...eşim internet cafeye gıttı bakalım ordan yazıcıdan cıkartcakmıs halledıyorum dedı 1 saat oldu gelemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?