ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

maslak acıbademde de bir doktor var ulunmu ne o çok tavsiye ediliyor paranı biriktr gel benle uzaya gidelim valla bak oaranın hemşireleri de yapsa tüp bebek yapar çok bilgililer doktordan çok aklım onları kesti
altın tabakta bal var
oğlana deme yalvar eğer annen vermezse
el aç allaha yalvar

​cnm eger devam edersek okumaya kudaydan sonra sana okuruzda kızlar çok tembel..kaç hafta oldu bişeyi bitiremedik

tesekkur ederım canım ben bıraz daha okıyım bıterse bana da haber ver kendım ıcın de okuyayım senın ıcın de hersey hayırlısı olsun ıns ıyı gecer hersey de sen dde anne olursun

merhabaa kızlarr ben bugun gıttım aret beye sonuclarımı gösterdim eşim tekrar sperm ornegı verdı sonuçları ptesı cııkıcak..benım kan ve ıdrar sonuclarımda da bı sıkıntı yokmuş herşey normal dedi...idrarımdakı proteınde grıp oldugum ıcın antıbıyotık almıştım ondan dolayıdır dedi..herşey normal degerdeymiş...eşimin sperm sonuclarına göre aşılama ya da tüp bebege karar verıcekmişiz..yalnız bugun klınık acaip kalabalıktı..doktor 3 ayrı odada hastaları muayene edıyordu..pek bişey konuşmadık..ben bu işten bişey anlamadım..medipoldekı doktor gıbı hıc bısey acıklamadı...sanki direk tüp bebek yapıcak gıbı bana..bilmiyorum pek açıklama yapmadıgı ıcın hoşuma gıtmedı bugün pek..belki ben orda yatırmıycam aşılama mı veya tüp bebegımı o dırek oraya baglamaya calısıyor beni..kararsız kaldım..doktor olarak cok ıyı ama medıpoldekı doktorun acıklamaları daha cok hosuma gıttı bu pek bısey konusmuyor bende sormadım yine bişey..öylee yani kızlar

Canım öncelikle çok sevindim tahlillerinin temiz çıkmış şükürki başka bi sorun çıkmadı..doktor konusundada çok haklısın canım..nasılki biz maddi manevi anlamda elimizden gelip en iyisini yapmaya çalışıp en iyi doktoru seçiyorsak onlarda bizi en iyi şekilde bilgilendirip ne olması gerektiğini detaylı bi şekilde bilgi vermek zorundalar.. Bu 3 5 dakikalık basit bir muayene değilki.. Ayrıca doktor ve hasta arasındaki iletişimde çok önemli bence.. Biraz daha araştır istersen nere daha çok içine sinecekse oraya karar ver canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

cnm gunaydın..... benım bır ıkı sayfa once yazdıklarımı okursan ben de senınle aynı durumdayım:))) ben de ıkı kez klomen ve ovıtrelle tedavısı oldum su anda baska doktora gıttım o da aynısını verdı 3. tedavımı orda yaptırıyorum. kendı doktorum da araverdıgımı sanıyor:)))) ya uzulme sonucta ben de senın gıbı dusundum bır doktor daha gorsun ıstedım. olmadı kendı doktoruma gıttgımde derım ben ara verdıgım sırada bır doktora daha gorundum bır kez daha klomen kullandım dıye....... bılmıyorum belkı de demem...sen kac yasındasın sorun ne ve kac kez tedavı oldun cnm esının spermıogramı nasıl

Ah canııım bendensin yani :)) yaşım 36 sorunumda yumurtalık tembelliği yavaşmış çalışması .Eşim görünmediki sorun bende sanırım bir oğlum var 13 ü bitcek ,çok şükür ama istedik bir kardeşi olsun ALLAHIM hayırlısıyla hepimize verir inşallah

Bugün biz doktora gittik. Önce kendi doktoruma gittim. Adetimin ikinci günü yani bugün karnımdan ultrason ile baktı. temizmiş. kist yokmuş. Gene olmadı neden dedim. Kesinlik yok .Çatlayınca olacak diye bir şey yok. Buna sebepsiz infertilite denir dedi.(İçimden biliyorum tabii dedim:)) Sonra eşimin sperm sonuçlarına baktı. 22milyon ve ilerihızlı yüzde 57.Eşinin sonuçları güzel dedi.Bu ay sana aşılama yapalım dedi. 500 600 müş fiyat. Ben bu ay ara vermek istiyorum dedim.Tamam dedi.

Hemen bir diğer doktora gittim özel muayenesine.İlk kez gittiğim için baştan anlattım. Pcos olduğumu, uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandığımı,bıraktıktan sonra adetlerimin düzensizleştiğini, son 6 aydır bebek istediğimizi ( aslında bunun 2 ayı ciddi çalıştığımızı yani klomen ve ovitrelle ile) anlattım. gerçekten de özellikle bu klomen ve ovitrelle kullanırken daha ciddi çalıştık en azından yumurtlama günlerini bilerek. Öncesinde hem yumurtlama günlerine hiç denk gelmiyordu hem de nerdeyse iki haftada bir ilişkiye giriyorduk....Neyse işte anlattım bunları. Öncelikle bana biraz kilo vermemı soyledı. Bunun bile faydası olacakmıs. Glukofen şeker ilacına devam et dedı. aspırın ve folık asıtı bırak dedı. 6 aydır kullanıyorum bırak dedı bılmıyorum. Klomenı 6 kez kullanabılırız sen 2 hakkını kullandın. gerısını de deneyecegız dedı. olmazsa 3 ay ara verıp baska taedavıye gececez ıgnelerle dedı. olmazsa ben sadece bır kez asılama onerıyorum dedı. (dıger doktorum da tıpatıp aynı seylerı soyledı ama asılamada erken davranmıstı...)şımdı klomene baslayacagız gecen 1 tane ıctın bu ay adetının 5. gunu baslayacan 5 gun ıcıcen dedı. rahımım yumurtlaıklarım normalmıs ama yumurtalar pcosta oldugu gıbı buyume konusunda bıraz zayıf dedı sanırım. eşimin sperm degerlerıne de cıddı bır sorun dedı??? çok ıyı degıl sonuc dedı. ama bır daha yaptırırsın tahlıl dedı. sımdı ben tekrar klomene basyalacam 5. gunu.( onceden hep 2. ve 4. gun baslamıstım) sonra yıne catlatma ıgnesı vurucak. boyle devam edecekmısız. ama asılamaya gecınce esımın sperm degerlerı cıddı sorunmus. oyle deyınce moralımız bozuldu. cocugunuz olur merak etmeyın ama sabırlı olacaksınız belkı de bu tedavı 1 bucuk yıl surecek dedı. normal ınsanların bıle 1 yıl bekleyebılıyor. sız de bekleyeceksenız ama bu sure ıcınde kendıgılınden de olabılır hıc bellı olmaz dedı. ama daha gec gebe kalabılırsınız dedı.. once sabır dedı. acıkcası esımın urolojı doktoru ve benım dıger doktor spermlere ıyı derken bu cıddı sorun dedı kafamız karıstı. ama ben kecıboynuzu kuru uygulayıp gene verıdırırız dıye dusunuyorum....Bir de bu doktorla boyle deneyım bakalaım. Bulundugum sehırde bu doktor cok unlu ve cok hastası olan bır doktor. bır de bunu deneyelım bakalaım. gene olmzsa bır ay ara verıp eskı doktoruma gıdıcem...Bu aarada sadece aralık ayında verdıgım hormon testlerıne baktı. sımdı hormon testı falan hıc ıstemedı...............

evet yorumlarınız sevgılı uzmanlar::::::::::::::::))))))))))))[/QU

inş olur cnm benim...hiçbirimizin çabaları boşa gitmez inş... :72

canım bak şükür ki tahlillerin iyi çıkmış bizde neler dedik sana
bu arada kalbinin sesini dinle dr.içine neden sinmemiştr az çok onuda biliyorum yeteri kadar konuşamadınız sen sorular soramamışsın sana yeteri kadar açıklama yapamamış dedğin gibi bunlardr aklında soru işaretleri kalmış yoğun doktorlar hep böyle oluyor ilgisiz ama işinide iyi yapıyorlar
birazda şöyle düşün doktora bizim gibi günde onlarca insan gidiyor onlar ne gerektiğini biliyor tüpse tüp bebek aşılama iise aşılama aslında tek tüple hamile kalınır ama şans işte
içine kim sinerse ona git biraz daha araştır istersen doktorları sonra hangisi doğtu yolsa rabbim o yolda yürütsün seni

daime ilk doktorlar iyi çıkıyor
3 ay ara vermeni istedi sende o ara boş kalmamak için başkasına gittin haklı olarak ben olsam doğruyu söylerdim valla başkasına gittim böyle böyle oldu diye yada iğneyle istiyorsan ben klomen kullanmak istemiyorum de
5 tane kullanmışsın sorun deeğil bundan sonra kullanma
kız ilk doktorun 3 ay ara verelim demişse hatırlamaz bile öyle dediğini şehir dışındaydım o ara başka doktora dayanamayıp gittim de sana iki çıkış yolu söyledim ama ben olsam valla doğruyu söylerdim ne diyecen düşündünmü

Ay çok hoşsun canım yaa saol iyiki varsınız kararsızım söylemekte önümüzdeki ay bakalım cesaret topliyimde biraz :))

Son düzenleme:
kızlar bu ay galiba tuttu ilk defa böyle oluyorum adetime bir hafta var ama benim aşırı derecede kasık ağrısı aşırı derece bel ağrısı var inşallah hamileyimdir çünkü ilk defa böyle oldum

inş canımcım inş.. bende bu ay ilk defa vuruldum ama bende hiç ağrı yapmadı vurulurken yakacak dedi hemşire ama yakmadı bile daha 4 gün oldu ama vurulalı..

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]​7 nısan[/TD]
[TD]28 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD]23 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​3 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 nısan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]11 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]ece[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]26 mart[/TD]
[TD]13 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD]20 mart[/TD]
[TD]6 nısan[/TD]
[TD]20 nısn[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD]okundu:34:[/TD]
[TD]​250 okudu[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemmm[/TD]
[TD]​450 okudu[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD]150 okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD]500 okudu[/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​200 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​7)kuday[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​300 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​1000 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​400 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​450 okudu
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14)mmery[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15)zynn[/TD]
[TD][/TD]
[TD]250 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır........

benide ekleyebilirsiniz ama ne okunacak bilmiyorum yazarsan sevinirim biz kendimizmi belirliyoruz okunacakları ve sayısınıı.. bide şey soracağım bu isim listesine nasıl ekleyebiliriim kendimi :16: sevgiler herkese..

günaydın hanımlar nasılsınız ...
hep kimse yokken denk geliyorum bende..kusura bakmayın pek giremiyorum karışık kafalar birazda inşallah düzelsin her gün gelicem yanınıza kaçtı demeyin:)...

Bugün biz doktora gittik. Önce kendi doktoruma gittim. Adetimin ikinci günü yani bugün karnımdan ultrason ile baktı. temizmiş. kist yokmuş. Gene olmadı neden dedim. Kesinlik yok .Çatlayınca olacak diye bir şey yok. Buna sebepsiz infertilite denir dedi.(İçimden biliyorum tabii dedim:)) Sonra eşimin sperm sonuçlarına baktı. 22milyon ve ilerihızlı yüzde 57.Eşinin sonuçları güzel dedi.Bu ay sana aşılama yapalım dedi. 500 600 müş fiyat. Ben bu ay ara vermek istiyorum dedim.Tamam dedi.

Hemen bir diğer doktora gittim özel muayenesine.İlk kez gittiğim için baştan anlattım. Pcos olduğumu, uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandığımı,bıraktıktan sonra adetlerimin düzensizleştiğini, son 6 aydır bebek istediğimizi ( aslında bunun 2 ayı ciddi çalıştığımızı yani klomen ve ovitrelle ile) anlattım. gerçekten de özellikle bu klomen ve ovitrelle kullanırken daha ciddi çalıştık en azından yumurtlama günlerini bilerek. Öncesinde hem yumurtlama günlerine hiç denk gelmiyordu hem de nerdeyse iki haftada bir ilişkiye giriyorduk....Neyse işte anlattım bunları. Öncelikle bana biraz kilo vermemı soyledı. Bunun bile faydası olacakmıs. Glukofen şeker ilacına devam et dedı. aspırın ve folık asıtı bırak dedı. 6 aydır kullanıyorum bırak dedı bılmıyorum. Klomenı 6 kez kullanabılırız sen 2 hakkını kullandın. gerısını de deneyecegız dedı. olmazsa 3 ay ara verıp baska taedavıye gececez ıgnelerle dedı. olmazsa ben sadece bır kez asılama onerıyorum dedı. (dıger doktorum da tıpatıp aynı seylerı soyledı ama asılamada erken davranmıstı...)şımdı klomene baslayacagız gecen 1 tane ıctın bu ay adetının 5. gunu baslayacan 5 gun ıcıcen dedı. rahımım yumurtlaıklarım normalmıs ama yumurtalar pcosta oldugu gıbı buyume konusunda bıraz zayıf dedı sanırım. eşimin sperm degerlerıne de cıddı bır sorun dedı??? çok ıyı degıl sonuc dedı. ama bır daha yaptırırsın tahlıl dedı. sımdı ben tekrar klomene basyalacam 5. gunu.( onceden hep 2. ve 4. gun baslamıstım) sonra yıne catlatma ıgnesı vurucak. boyle devam edecekmısız. ama asılamaya gecınce esımın sperm degerlerı cıddı sorunmus. oyle deyınce moralımız bozuldu. cocugunuz olur merak etmeyın ama sabırlı olacaksınız belkı de bu tedavı 1 bucuk yıl surecek dedı. normal ınsanların bıle 1 yıl bekleyebılıyor. sız de bekleyeceksenız ama bu sure ıcınde kendıgılınden de olabılır hıc bellı olmaz dedı. ama daha gec gebe kalabılırsınız dedı.. once sabır dedı. acıkcası esımın urolojı doktoru ve benım dıger doktor spermlere ıyı derken bu cıddı sorun dedı kafamız karıstı. ama ben kecıboynuzu kuru uygulayıp gene verıdırırız dıye dusunuyorum....Bir de bu doktorla boyle deneyım bakalaım. Bulundugum sehırde bu doktor cok unlu ve cok hastası olan bır doktor. bır de bunu deneyelım bakalaım. gene olmzsa bır ay ara verıp eskı doktoruma gıdıcem...Bu aarada sadece aralık ayında verdıgım hormon testlerıne baktı. sımdı hormon testı falan hıc ıstemedı...............

evet yorumlarınız sevgılı uzmanlar::::::::::::::::))))))))))))[/QU

inş olur cnm benim...hiçbirimizin çabaları boşa gitmez inş... :72

içini ferah tutmaya çalış canım sen olur inşallah...doktorda olur merak etmeyin demiş zaten test konusunda da pek üzelme sonuçta diğer iki doktor kötü dememiş ki ...sen kurunu uygula kafanı da rahat tutmaya çalış kafan rahatlayınca olma ihtimali yükseliyo.. hakkında hayırlısı olsun en kısa sürede olur inşallah bebişin:)

günaydın hanımlar nasılsınız ...
hep kimse yokken denk geliyorum bende..kusura bakmayın pek giremiyorum karışık kafalar birazda inşallah düzelsin her gün gelicem yanınıza kaçtı demeyin:)...

hoşgeldın canım nasıl gıdıyo hamılelık bebış nasıl hayırdır bı sorun mu var neden kafan karısık:44:

bu sefer aret amcadan daha iyi daha iyi olmayabilirde giler yüzlü tüp bebekta ilki türkiyeye getirip yapan doktoru buldum bunuda düşün derim prof.dr. timur gürgan

canım bak şükür ki tahlillerin iyi çıkmış bizde neler dedik sana
bu arada kalbinin sesini dinle dr.içine neden sinmemiştr az çok onuda biliyorum yeteri kadar konuşamadınız sen sorular soramamışsın sana yeteri kadar açıklama yapamamış dedğin gibi bunlardr aklında soru işaretleri kalmış yoğun doktorlar hep böyle oluyor ilgisiz ama işinide iyi yapıyorlar
birazda şöyle düşün doktora bizim gibi günde onlarca insan gidiyor onlar ne gerektiğini biliyor tüpse tüp bebek aşılama iise aşılama aslında tek tüple hamile kalınır ama şans işte
içine kim sinerse ona git biraz daha araştır istersen doktorları sonra hangisi doğtu yolsa rabbim o yolda yürütsün seni

ewt cnm çok şükür bişey yo herşey normal dedı ama oyle ustun körüde baktı ben bısey anlamadım bu doktordan...ewt cnm onca para verdım bılgılendırecek hıc bısey soylemedi..bıde soru soruyoruz hadı cabuk dıger hastaya gıdıyorum dıyor...yok yaa dıger doktor ben bısey sormadan yarım saate yakın anlattı durdu benım ıcım ona sındı sanırım..bu ay adet oldugum gıbı ona gıdıp bı aşılama deniycem..aret bey işinde çok iyi asla kötülemiyorum ıyı olmasaydı o kadar yogun olmazdı ama bızım durumumuzdakılerınde uzun acıklamaya olumlu goruse en onemlısı morale ıhtıyacı oluyor..onca parayı verdıkten sonra ilgi göremiyceksem ne kadar ıyı olursa olsun benı o doktor tatmin etmez..

birsencim araştrdım senin içi bahçeci fulyayıda araştr bakayım birde bu doktoruda selman laçin ama dr.aret çok tavsiye ediliyor sen yinede dur üstünde

cnm çok sağol araştırıyorsun benım ıcın..benım o medıpolde gıttıgım doktor bahçeci fulya tüp bebekte çalışıyordu ondan öncede alman hastahanesı tüp bebek bölümünde çalışmış geçtigimiz 2 yılda amerıkda master görmüş..yani oda çok denıyımlı ve bılgılı doktor..ben kesinlikle tercıhımı ondan yana kullanıcam gibi gözüküyor ;)

tesekkur ederım canım ben bıraz daha okıyım bıterse bana da haber ver kendım ıcın de okuyayım senın ıcın de hersey hayırlısı olsun ıns ıyı gecer hersey de sen dde anne olursun

çok sağol canım allah razı olsun..

Canım öncelikle çok sevindim tahlillerinin temiz çıkmış şükürki başka bi sorun çıkmadı..doktor konusundada çok haklısın canım..nasılki biz maddi manevi anlamda elimizden gelip en iyisini yapmaya çalışıp en iyi doktoru seçiyorsak onlarda bizi en iyi şekilde bilgilendirip ne olması gerektiğini detaylı bi şekilde bilgi vermek zorundalar.. Bu 3 5 dakikalık basit bir muayene değilki.. Ayrıca doktor ve hasta arasındaki iletişimde çok önemli bence.. Biraz daha araştır istersen nere daha çok içine sinecekse oraya karar ver canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

çok sağol bıtanem benımde ıcım rahatladı cok korkmustum böbreklerımde bısey var dıye...aynen canım çok haklısın..bız zaten hassasız bu kouda psikolojımızde çok ıyı degıl o yuzden moral acıklama yaklaşım cok onemlı..ben kesınlıkle hande hanıma gıdıcem..canım dayından haber varmıı ne zaman haber verir:26:

benide ekleyebilirsiniz ama ne okunacak bilmiyorum yazarsan sevinirim biz kendimizmi belirliyoruz okunacakları ve sayısınıı.. bide şey soracağım bu isim listesine nasıl ekleyebiliriim kendimi :16: sevgiler herkese..

cnm tefrıcıye okuyoruz ama suan lısteye ekleme yapmıyorum..liste kalkabilir buyuk ihtimal..diğer listeye ben eklıyorum..sen bana lıstede olması gereken bılgılerını yaz ben eklerım emuscumm :34:

bu sefer aret amcadan daha iyi daha iyi olmayabilirde giler yüzlü tüp bebekta ilki türkiyeye getirip yapan doktoru buldum bunuda düşün derim prof.dr. timur gürgan

kuzucugum çok sağolasın..onu bende nette baya duymuştum...ama ben bu ay aşılama yapmaya karar verdım ve hande hanımda yapıcam...yaklaşımını ılgı alakasını tekrar gözden geçirip tüp bebek için ya onda karar kılıcam ya da araştrmaya devam edıcem..:34:

kuzucugum çok sağolasın..onu bende nette baya duymuştum...ama ben bu ay aşılama yapmaya karar verdım ve hande hanımda yapıcam...yaklaşımını ılgı alakasını tekrar gözden geçirip tüp bebek için ya onda karar kılıcam ya da araştrmaya devam edıcem..:34:

kız hem alman hem bahçecide çalışmışsa ona git bak okadarını bilmiordum valla hakkında hayırlısı dün bugün biraz araştırdım ama dr.timuru buldum senin için acaba burdamı çalışıyor yoksa ankaradamı oda var neyse bi kezde olsa aşılama dene dr açık olan tüpünün yakınlarına döker spermi zaten

Ah canııım bendensin yani :)) yaşım 36 sorunumda yumurtalık tembelliği yavaşmış çalışması .Eşim görünmediki sorun bende sanırım bir oğlum var 13 ü bitcek ,çok şükür ama istedik bir kardeşi olsun ALLAHIM hayırlısıyla hepimize verir inşallah

canım benım yasım da 31 esımın 33.....
ben de yumurtalar ınatcıymıs azcık yavasmıs... ama en azınsan bır cocugun var darısı basımıza:)) ıkıncı de olur ınsallahhh....
içini ferah tutmaya çalış canım sen olur inşallah...doktorda olur merak etmeyin demiş zaten test konusunda da pek üzelme sonuçta diğer iki doktor kötü dememiş ki ...sen kurunu uygula kafanı da rahat tutmaya çalış kafan rahatlayınca olma ihtimali yükseliyo.. hakkında hayırlısı olsun en kısa sürede olur inşallah bebişin:)

ınsallah canımm....ama mumkun degıl kı robot gıbı olduk takvım de yazıyorum cızıyorum yumurtlama gunlerını ılıskı gunlerını kafama takıyorum stres oluyorum yanııı ne yapayım:(((( sen kac aylık hamıleydın cnm ve ne tdavılerden gectın azcık de ve bana umut ol:)

hoşgeldın canım nasıl gıdıyo hamılelık bebış nasıl hayırdır bı sorun mu var neden kafan karısık:44:

hoşbulduk cnm iyi gidiyo bi kaç gün önce pembelik gelince korkuttu biraz bide hiç daha görmemiştik biz keseyi görmüştük sadece şükür cumartesi kalp atışını duyduk iğne oldum işte kanama yüzünden ama iyiymiş ultrason resminden sanki epey şekil belli gibi ama ben sabırsızlıktan benzetiyoda olabilirm:) iş yüzünden kafamız karışık cnm eşim işten ayrıldı sorun yaşadı inşallah hemen başlar biyerede sevincimizi doya doya yaşarız...ben biraz tuhaf hamileyim galiba ne bulantı ne kusma hiç bişey yok bende bi sanclarım oluyo senin hamilelik nasıl gidiyo ...
rabbim isteyen herkese verir inşallah bizim komşunu 6 sene sonra oldu şimdi oda hamile inşallah tez zamanda bizim topikte hamişlerle dolacak:)..

slm birsen ben 582 daha okudun bari bunu da ekleyelim biter o zaman heralde toplamadım tabloyu

Back
X