ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

seninn ağzını yerım ben bu zamana kadar nerelerdeydınnn :21::21::21: yok be cnm ben hıssetmıyorum hatta iptal olucak gıbı bıle gelıyor aşılamam...titrerler titrerlr hele sen hamiş ol ben senın uzerıne oyle bı tıtrerımkiii:52::52: kızz olcan sende cok yakında benımde ıcıme oyle doguyor sen boyle umursamaamaya devam et boşwerr ozaman bakkk gelcenn ben hamişimmmmmm diyeeeeeeeeeeee:52::52::52: aynen öylee gurup terapisiiiiiiiiiiiiiii:32:

ağzından bal damlıyo kızzzz inşallah hepimize nasip olur şekerim :52::52:

hee ben gıttıınız sanıyordum kuzuş...iyi mdem taşınırken haber et bizde yardım gelırızz:9::9::9: antebinn hamamlarııı dökülürr külhanlariiiiiiiiiiiii:32::32::32: yok bee yavrum ıkısı solda oldu bırı sağda onlarda 11mm de kaldı buyudugu fln yok anlıycagınn:9::9:

seninn ağzını yerım ben bu zamana kadar nerelerdeydınnn :21::21::21: yok be cnm ben hıssetmıyorum hatta iptal olucak gıbı bıle gelıyor aşılamam...titrerler titrerlr hele sen hamiş ol ben senın uzerıne oyle bı tıtrerımkiii:52::52: kızz olcan sende cok yakında benımde ıcıme oyle doguyor sen boyle umursamaamaya devam et boşwerr ozaman bakkk gelcenn ben hamişimmmmmm diyeeeeeeeeeeee:52::52::52: aynen öylee gurup terapisiiiiiiiiiiiiiii:32:

antebe gelin kız gezmeye buralar hala yağışlı rüzgarlı gelmeyin üşürsünüz:D bebeğimmm ya aşılama yaptırınca devlet tüp bebişin ne kadarı karşılıyor unuttumda şimdi aşıamaya ne kadar veriyon devlette mi özel mi birde o karşıladığınıda aşılamaya vermiyozmu zati üff kafam karıştı yine:44:

selam kızlarrrrrr

MASUMCAT gun sayma dıyorsun ama elımde degıl aklımda hep o var..... son 3 gunum ınsallah adet olmam yaa..........Olursam da ne yapacam bılmıyorum 1 hafta ııcınde mısafır gelecek yatılı onlar gıdınce baska mısefır gelecek 1 hafta ben ne ara calısacam bılmıyorum..... yazın zaten evımızde olmayacagız ıkı ay o zaman da nasıl degerlendırecez bılmıyorum:((((

ağzından bal damlıyo kızzzz inşallah hepimize nasip olur şekerim :52::52:

inşallahhh balımm inşallaaaahhhhhh...

antebe gelin kız gezmeye buralar hala yağışlı rüzgarlı gelmeyin üşürsünüz:D bebeğimmm ya aşılama yaptırınca devlet tüp bebişin ne kadarı karşılıyor unuttumda şimdi aşıamaya ne kadar veriyon devlette mi özel mi birde o karşıladığınıda aşılamaya vermiyozmu zati üff kafam karıştı yine:44:

ayy ıstanbul cok sıcak bn sımdıden bunaldım walla gelıyorum agrıya..yok yaa sıcaga hıc dayanılmıyor...cnm 3 snelık ewlı olanlar rapor cıkartıp cok az bı mıktarla hem aşılama hem tüp bebek yaptırabılıyor..ben 2 senelık ewlı oldugum ıcın özelde mecbur oda 750 aşılama 700 de ilaçlar tuttu...sen ne kadarlık ewlıydın?

biraz moralim bozuldu ayşegülcüm hiç büyümemiş çarşambadan berı yaa normalde gunde 2 mm buyumuyormuydu yumurtalar..benımkıler yerınde saymış resmen..korkuyorum açıkcası bu ıgneler yumurtlamamı bozucak zarar verıcek dıye..benım normalde 6. gun hıc ılacsız 11 mm oluyrdu...sen nasılsın tatlım göbiş çıktımı hiç

cnmm ben ılk 75 lik vurdum çarşambadan sonra 50 ye düşürdü..şimdi ilaç bittigi için tekrar bi kutu aldım 700 tl verdım ilaçlara yaa...bugun ıtıbarıyle yıne 75 mm e başladım bakalım salı gunu bellı olucak buyumusmu yerındemı saymışş:31:

ooo canım yaptığın sıkıntıya BAK emin olki bugün bile büyümüşlerdr rahat ol canımçarşambayada allahın izniyle doktorunun istediği boyuta gelr inşallah
canım temmuz sonu ağustos başı gibi gideriz antebe sanırsam:Düff eşyalar nasıl toplanaksa:S

kız eşyalar kendiliğinden toplanır ya birde ordan oraya götür getr ister istemez eşyalar zarar görüyor
tüp bebeğe gidince sende antepe gideceksin herhalde
oranın havası inş.iyi gelir ve antepte şans kapın açılır umarım

inşallahhh balımm inşallaaaahhhhhh...

ayy ıstanbul cok sıcak bn sımdıden bunaldım walla gelıyorum agrıya..yok yaa sıcaga hıc dayanılmıyor...cnm 3 snelık ewlı olanlar rapor cıkartıp cok az bı mıktarla hem aşılama hem tüp bebek yaptırabılıyor..ben 2 senelık ewlı oldugum ıcın özelde mecbur oda 750 aşılama 700 de ilaçlar tuttu...sen ne kadarlık ewlıydın?

canım 4 bitiyor:S ozaman gittiğim yerde rapor çıkartmam lazım ama aşılama istemiyorum aşılama olmadan da olmuyor üff peki raporla aşılama ne adar tutuyor beybi firin var mı birde özel hastahaneden o dediğin rapor alınabiliyor mu illa devlet hastahanesi mi olması lazım
canım temmuz sonu ağustos başı gibi gideriz antebe sanırsam:Düff eşyalar nasıl toplanaksa:S

kız eşyalar kendiliğinden toplanır ya birde ordan oraya götür getr ister istemez eşyalar zarar görüyor
tüp bebeğe gidince sende antepe gideceksin herhalde
oranın havası inş.iyi gelir ve antepte şans kapın açılır umarım

evet tatlım artık mecbur antepte yaptıracağım tüp bebeki yaz tatiinde taşın vs sonra eylülde okul başıyor git gel yaamayız yani canım sıkılıyor insallah iyi bir merkez vardır:44:

Son düzenleme:
canım ben yumurta takibi yaptırdığımda bi keresinde küçülmüştü yumoşum ben ilaçsız kontrol yaptırıyodum bi de ona rağmen büyümüştü ama sende de büyür merak etme..

nedense ben kendimden hiç umutlu değilim ya..öyle yapmaya çalışıyorum ama günler kesin değil ya çok önemseyemiyorum yorgunsam amannn boşver zaten belli değil nasıl olsa diyorum kendi kendime :9::9: senin için bişeyler hissediyorum bu ay bakalım hayırlısıyla olur inşallah :21::21: kız ben bi acayibim ya görümceme artık mesafeli davranıyorum bebeğini öğrendiğimden beri elimde değil onlar ondan konuştukca benim canım yanıyo bende gitmiyorum yanlarına..kesin anlıyolardır ama napim yapamıyorum başka türlü bundan sonra ona yakınlaşmaya çalışıcam bakalım öyle düşünmeyince belki daha iyi hissederim :9:

kızlaarrr psikiyatra bence hepberaber toplanıp gidelim burda ihtiyacı olmayan yok bence :52::52:
Benide almayı sakın unutmayın tatilde istanbuldayım zaten ALLAH izin verirse

kızzzzz nasılsın biz çıkmışız sen gelmişsin yaa
kocan gitti diye hasretinden uykulara vermişsin bakıyorumda geceyi gündüz gündüzü gece yapmışsın hadi yine iyisin bak kavuşuyorsun kocana
4 gün gecikmeli oldum çok yoğun bi şekilde hemdeeee 3 ay gecikecek dedim oda yok
tabi şimdi uyuyorsun pasaklı kaç gündür evin toz içinde kalmış görmüyorum sanma burdan bile görünüyyyy

yok zeynoşum yaa patronuyla geldi şimdi medinedeler bi iki gün daha var kavuşmama:31: ben gececi olduğum için artık temizliklerde gece oluyo :1::1:

merhaba kızlar nasılsınızz
bugun doktor kont vardı ..yumoşlar hıc buyumemiş çok moralim bozuldu yaa..neden boyle oldu acaba...çarşamba kont 3üde 10.5 mmdi bugun ucude 11 mm çıktı:50: tekrar gonal-f verdı yıne 75 mm vurulucam salıgunu tekrar kont edıcek :31:

oo hadı bakalım yarın bol bol hasret gıderırsınız...anladım cnm demek o yuzden goremıyoruz senı muhtemel sımdıde uyuyorsundur sen...ahh cnm dua et bızım ıcın ne olur benım yumoşlara bısey oldu gelişmez oldu:43: kızz bu arada bı topıkte dua verıyosun bıze nıyee vermıyosunn küstümm sanaaa iişteeeeeeeeee:19:

canım sıkma canını büyüdümü de birden büyüyo sen takılma ona zaten daha günlerin var olucak inşAllah
bu duayı paylaşmak yasakmış galiba kaldırılmış ondan mesaj olarak yollanıyo namaz falan var yollıyım cnm sizede ne demek isteyenler yazsın burdan göndereyim isteyenlere

selam kızlarrrrrr

MASUMCAT gun sayma dıyorsun ama elımde degıl aklımda hep o var..... son 3 gunum ınsallah adet olmam yaa..........Olursam da ne yapacam bılmıyorum 1 hafta ııcınde mısafır gelecek yatılı onlar gıdınce baska mısefır gelecek 1 hafta ben ne ara calısacam bılmıyorum..... yazın zaten evımızde olmayacagız ıkı ay o zaman da nasıl degerlendırecez bılmıyorum:((((

onu diyorum.. sayarak stresin katlanıyo.. kafamızda tabiki o war ama başka şeylere yoğunlaş.. kolay değil biliyorum.. daha gelecek günlerin hesabını yapıyosun. anı yaşa bence. çünkü sürekli kafada kurmak stres yapıyo. bu arada böyle sıkışık zamanlarda girilen ilişkilerde hamilelik daha fazla oluyo :) :52::52:takma.. :52:

amiinn inşallah uğur getirirde birsenle başlar devam eder
kız inşallah hepimize birden getirirde bu büyük stresten hayırlısıyla kurtuluruz
demek tatilde istanbula geleceksin

yok zeynoşum yaa patronuyla geldi şimdi medinedeler bi iki gün daha var kavuşmama:31: ben gececi olduğum için artık temizliklerde gece oluyo :1::1:
kocan geldiğinde lan karı bi kaç gün içinde nasıl değişmişsin geceyle gündüzü karıştırmışsın diyecekkkk tabi sende herif hatta kibar versiyonu herifcim sen gittikten sonra gece olmuş ne yazar gündüz olmuş ne yazar hep karanlıklar içindeydim dersin:43::43::43: son ra eski usul leğen getr yıka ayaklarını ve enson sehpan olayımmmm uzat ayaklarını de bu dediklerimi harfiyen uygula kız:53::53::53: (çok zekiyim ya ne güzel yol konuşmalar öğrettiğm sana tşk.gerek yok beyzammmm)
canım sıkma canını büyüdümü de birden büyüyo sen takılma ona zaten daha günlerin var olucak inşAllah
bu duayı paylaşmak yasakmış galiba kaldırılmış ondan mesaj olarak yollanıyo namaz falan var yollıyım cnm sizede ne demek isteyenler yazsın burdan göndereyim isteyenlere

beyzoşşş kız bende birsoşa öyle dedim de birsoş moralini inş.düzeltr onun sürpriz yumurta nolacakkk:52::52::52::52:

Son düzenleme:
şekerler....
herkese iyi tatiller
canlarım fıstık sarmalarım benimmmmm
baklavalarımm tatlılarım benimmm
daha çocuk yapmasını bilemeyen arkadaşalrım benimmmmm ne diyeyim allah hepimize birden hayırlı yavrular nasip etsin İNŞALLAHHHHH(sanki ben çok biliyorum ya laf atmayın da)

şekerler....
herkese iyi tatiller
canlarım fıstık sarmalarım benimmmmm
baklavalarımm tatlılarım benimmm
daha çocuk yapmasını bilemeyen arkadaşalrım benimmmmm ne diyeyim allah hepimize birden hayırlı yavrular nasip etsin İNŞALLAHHHHH(sanki ben çok biliyorum ya laf atmayın da)
selamlarrrr beybi:D

ah sorma ah beceriksizliğin alası var bacım:D ben daha kadın olmayı beceremedim hahahaha

11. 13. 15. 17. 19. 21. 23. 25. 27.29.31. gunler ılıskıye gırdık bugun bıttı....esım dukkanı kapattık mı dıyor:))) evet dedım.. 1 hafta tatıldeyız. sonuca gore tabı ınsallah hamıleyımdır.....

kocan nerde canım sen süslen hortlaklara benzemek istemem kız belki bilgisayarın başında süslü süslü ooturuyorsundurda:53::53::53:

off off çalışıyor kuzumm ya bu sıralar yoğunlar patlıcam bende :((kocamı istiyoooooooooooom:ssz::ssz:

Back
X