hoşgeldin güzel haberle geldin hamileler çoğalıyormu ne, bu mübarek aylar uğurlu geldi ,allah kucağına almayı nasip etsin
evet cnm saol uc aylarin yuzu suyu hurmetine diye dua ettim hep bin sukur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin güzel haberle geldin hamileler çoğalıyormu ne, bu mübarek aylar uğurlu geldi ,allah kucağına almayı nasip etsin
ooo canım hadı hayırlı ugurlu olsun ne guzel yaaa...yumurtan ne kadardı esının degerlerı neydı ve ne dıklıkla ılıskıye gırdınız merak ettım bızı aydınlatırmısın
kız senın içini yerim ama hıc umudum yok benım yavrum yaa...kızz lekelenme olmasın hamiş oolma snde süpriz yapma bızee ayy inş.
13. gün cnm 13 mm olmuş günde 1 mm büyüyorr hahahah ewt yaa kesınlıkle gonal ıyı gelmedı bana ustelık bacak agrısıda yapıyo cok..hakkımızda hayırlısı artık..
kızz yapsana bı tesy cok merak ettım yaa..inş. hamişsindirdee senin bu tezcanlılıgından kurtuluruzz
anaa hoşgeldinn kızz nerelerdeydınn...amandaa amann hemde ıkı kısı bırden gelmıs bu kız canım çok sewındım walla ayy ne guzel duygudur o duygu..eşine nasıl soyledın..kızz bı ayda neler oldu iğneyı doktorunmu verdı hangı ıgne kac yumoş anlat bakalım genıs genıs belırtılerın varmıydı neydı ayyyyyy anlattttttttttttttt
:124::124::124::124::124:
​walla elımde olmuyor kuzum yaa ne yapcagımı nsl davrancagıımı sasırdım..amin kuzum
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER[/TD]
[TD]SORUNUMUZ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD]Tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara verdi..[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 nisan[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ara werdi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]beyza[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]ece[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pco[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emus[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]emel[/TD]
[TD]4 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 nisan[/TD]
[TD]24 nisan[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...
[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Euzu billahi mineş-şeytanirracim... Bismillahirrahmanirrahim[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]salat-ı tefriciye[/TD]
[TD]okunacak sayı[/TD]
[TD]toplam(4444)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1)talhaaam[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2)ayse_firuzemmm[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3)trnaysgl[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4)bbbz[/TD]
[TD][/TD]
[TD]200 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5)karanfilll[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6)brsn61[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​7)kuday[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8)hvc[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4444[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​9)papatya1655[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​406 okudu[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10)nalyec[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11)zeynep29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]​12)elmase[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13)keria[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14)mmery[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15)zynn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ewt kızlar işte yeni listemiz dahil olmak isteyenler haber werebilir..yanlız diğer dua blümü gibi olmasın..sonuna kadar okıycaklar listeye dahil olacaktır........
cnm iste en son buraya yazdigimda klomenin ikinci ayiydi o aydan sonra doktor igne verdi fostimon diye adetin ikinci gununden 17.gunune kadar gunde bir kez vurundum ve 18.gun catlatma ignesini vuruldum catlatmadan bi gun once catlatmanin vuruldugu gun ve ertesi gun iliskiye girdim bu kadar baskada girmedim cunku hic umudum yoktu doktor bu ay olmazsa gelcek aya tup bebek demisti cunku ... hatta tup bebek merkezinden randevuyu bile almistik haziranin yedisine normalde gecen aylarda catlatmadan 16 gun sonra adet oluyordum ama bu sefer olmadim ve bugune kadar sabirla bekledim sabahda esim isten gelince kan aldirmaya gittim umutsuzca aksam tahlilleri almaya gittigimde bi baktim 862 inanamadimmm iste boyle Allah isteyince hersey bos esimde sperm hareketsizligi vardi bendede pko ama iste Allah herseye kadir
ne guzel yaa masallah vallahı ne dıyelım:) Allah sag salım kucagına almayı nasıp eder ınsallah...su an benım tekrar adet olcakmısım gıbı hafıf sızı var kasıklarda
selaaam kizlar cok uzun zaman oldum gelmeyeli foruma ama baya bi zor ay gecirdim hergun igne vuruldum yumurta gelistirici baya yoruldum ve aci cektim ama simdi bugun kan tahlili yaptirdim ve 862 cikti degerim laboratuardaki kadin 5 haftalik dedi o kadar mutluyumki bir bucuk senelik bekleyisden sonra Allahimm a bin sukur o kadar mutluyumki hamileyim kizlar yarin doktoru arayacagim bugun kapanmis az evel aramistimda bana hamilelik tablosu yapmayi ogretirmisiniz lutfen kizlar tekrar geldim araniza
kız senın içini yerim ama hıc umudum yok benım yavrum yaa...kızz lekelenme olmasın hamiş oolma snde süpriz yapma bızee ayy inş.![]()
canım hayırlı olsun Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin..artık sende hamilelerdensin bizlere dua et bol bol![]()
umutsuz olma canım tabi çokta umutlu olma sonra insan zor toparlanıyo ama sen pozitif düşün..benimde hiç umudum yok canım heran gelecek zannediyorum..
HVC canım Allah şahit geçen aklımdan sen geçiyodun ne oldu acaba dedim ama bugün mutlu haberini almak varmış nasipte çok çok çok sevindim canım yaa bizlerede dua et olur mu bizlerde bu sevinci yaşayalım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin artık işte 3 günde tutmuş nasib olunca böyle oluyo Rabbim bu güzel haberlerin devamınıda getirsin inşAllah![]()
cnm dusundugun icin saol iste bir aydir giremedim baya yogun gecti igneler kan aldirmalar ultrasonlar derken ama dedigin gibi her ne sorun olursa olsun Allah isteyince sorunlar siliniyor ve oluyor ben hep dua ediyorum ve simdi daha cok dua edecegim Allahim yuzumuzu hep guldursun insallah bizleri anne etsin sen ne durumdasin
öyle canım yeterki Rabbim dilesin bende türkiyedeki doktora mail attım ve burda 4 aydır yanlış tedavi görüyomuşum yani bana fayda vermiycek iğne kullanıyomuşum burdaki doktorum onu en kuvvetli iğne olarak görüyo fakat bana uygun olan menegon ve onun türevleri iğnelermiş şimdi türkiyeye gidicem orda doktor nasıl devam ederse öyle yapıcam bakalım beklemedeyim yani cnm
Cnm sen hangi igneyi kullaniyosunki?? Bana fostimon verdi 75 ml ve 15 gun kullandim ve sinuc Allahim bebek verdi merak ettim senin igneyi??insallah hayirlisi olsun
selaaam kizlar cok uzun zaman oldum gelmeyeli foruma ama baya bi zor ay gecirdim hergun igne vuruldum yumurta gelistirici baya yoruldum ve aci cektim ama simdi bugun kan tahlili yaptirdim ve 862 cikti degerim laboratuardaki kadin 5 haftalik dedi o kadar mutluyumki bir bucuk senelik bekleyisden sonra Allahimm a bin sukur o kadar mutluyumki hamileyim kizlar yarin doktoru arayacagim bugun kapanmis az evel aramistimda bana hamilelik tablosu yapmayi ogretirmisiniz lutfen kizlar tekrar geldim araniza
selaaam kizlar cok uzun zaman oldum gelmeyeli foruma ama baya bi zor ay gecirdim hergun igne vuruldum yumurta gelistirici baya yoruldum ve aci cektim ama simdi bugun kan tahlili yaptirdim ve 862 cikti degerim laboratuardaki kadin 5 haftalik dedi o kadar mutluyumki bir bucuk senelik bekleyisden sonra Allahimm a bin sukur o kadar mutluyumki hamileyim kizlar yarin doktoru arayacagim bugun kapanmis az evel aramistimda bana hamilelik tablosu yapmayi ogreırltirmisiniz lutfen kizlar tekrar geldim araniza
as canım hoş geldinnnnnn canımmm çok güzel haberlede geldinselaaam kizlar cok uzun zaman oldum gelmeyeli foruma ama baya bi zor ay gecirdim hergun igne vuruldum yumurta gelistirici baya yoruldum ve aci cektim ama simdi bugun kan tahlili yaptirdim ve 862 cikti degerim laboratuardaki kadin 5 haftalik dedi o kadar mutluyumki bir bucuk senelik bekleyisden sonra Allahimm a bin sukur o kadar mutluyumki hamileyim kizlar yarin doktoru arayacagim bugun kapanmis az evel aramistimda bana hamilelik tablosu yapmayi ogretirmisiniz lutfen kizlar tekrar geldim araniza
mrb canım kız hiç büyümemeiş ya hatta bu iğneler büyümesinimi ne engelleöiş gonalf bi halta yaramadı bizde sende de hiç yaramadımerhaba kızlarr gittim geldim yinee doktora...yınee buyumemıs yumoşlarrrrrrdoktor dıyo ne ınatcı cıktı senın yumoşlar boyle yaaa..sağdak i 13 mm soldakıler 12 olmuş 1 er santım buyuyolar la havleee yaaaa ufffffffff
![]()
zeynoşum bence rüyandaki kadının hamiş olması senin tüp bebeğinin tutacağı anlamına geliyo çok heyecanlandım doğrusu ve çok sevindim hem o kadıncağız adına hemde senin adına sanki kesinmiş gibi hissediyorum cnm yaa
canım ya bilemiyorumki bi garibim hislerin çıkarmı ya şimdide bekle ağustos gelsin gelmiyo bitsin gitsin istiyorummmm
türkiyeye ne zaman gelecen kız gell fazla oyalanma oralarda inş allahım hepimize hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hsyırlı evlat nasip eder bu duyguyu hepimize yaşatr
birsencimm bugün adetinin kaçıncı günü bazen kendi kendinede 11. gün 12. gün olduğunda gelişiyo bende öyle oluyo yani yada gonal değilde başka bi ilaç mı kullanman gerekirdi acaba çünkü sende yumurta tembelliği yok sanırım benimki gibi, fayda vericek cnm sıkma canını sıkıntı yapma kendine streste yapma en önemlisi güzel haberler alıcaz senden inşAllah
sabah meltemiiiii merakta bıraktın bizi bi test yapsan iyi olur bi müjdeye ihtiyacımız var topik olarak
birsencim benim icin halay cekmedin???sozun vardi??igne fostimon 75 adetin ikinci gununden 17. gunune kadar sonrada catlatma ignesi sagda 4 yumurta vardi ama en buyugu 10mm idi soldada iki tane vardi 18,5 ve 17.5 mm idiler catlatladan bi gun once o gun ve bi gun sonra iliski vardi iste bu kadar belirtilerde adetimin olmasi gerektigi gun asiri karin ve kasik agrisi ve ateslenme ellerimin ici hala yaniyo istebu kadar cnm bugun o degeri gordukten sonra aglayarak ciktim esim arabada bekliyodu arabaya vardim esimde agliyo supriz yapamadim ogrendi o sekilde :)))
300 tefriciye daha cnm eklememissin
umutsuz olma canım tabi çokta umutlu olma sonra insan zor toparlanıyo ama sen pozitif düşün..benimde hiç umudum yok canım heran gelecek zannediyorum..
birsencim doktorun iğne hakkında bişey demiyo mu dozu yükseltsin ben son 2 ay 300 vuruldum 5 gün sana 150 verse olmazmı bi konuşsaydın dr la bu arada canım ben 300 tefriciye okumustum liste düzelmiş eklersin cnm benim
as canım hoş geldinnnnnn canımmm çok güzel haberlede geldin
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin çok güzel haberlede döndün geçen ayki tahminim 1 ay ileri kaymayla bu ay gerçekleşmiş bulunmakta
canım ya bizede dua et unutma bizleri ikizmi görünüyo acaba
mrb canım kız hiç büyümemeiş ya hatta bu iğneler büyümesinimi ne engelleöiş gonalf bi halta yaramadı bizde sende de hiç yaramadı
ne olacak şimdi