ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

​cnm bende hep herşeyın hayırlsını dılıyorum 2 sene olacak nerdeysee yok onca doktora gttım geldım hersey yolunda bu ay kalman gerekır derken yıne kırmızılarala karşılaşmaktan umudum ıyıce gıttı..belkı sende o duyguları yasamıssındır sankı bana ben o sevıncı hıc yasayamıycam hıc anne olamıycam gıbı gelıyor belkıde cok ıstedıgım ıcın mucıze gıbı gelıyor ama karışık duygular içerisindeyım işte..

evet canım benimde yaşadığım oldu o duyguyu ama kendimi çabuk toparladım takmamaya düşünmemeye başladım Rabbim sana da o rahatlığı versin inşallahh..bu da olmazsa laparoskopi olmayı düşünüyomusun?

evet canım benimde yaşadığım oldu o duyguyu ama kendimi çabuk toparladım takmamaya düşünmemeye başladım Rabbim sana da o rahatlığı versin inşallahh..bu da olmazsa laparoskopi olmayı düşünüyomusun?

ahh cnm bende takmasam ne süper olur benım ıcın takmamam umursamam ıcın dua et..laparoskopilik durumum olmadıgını soyledı gıttıgım butun doktorlar..açılmıycak bı yerden kapalıymış..o yzden laparoskopı gereksız dedıler...

neysee senn nasılsın kızz nasıl gıdıyor hamıslık..bak bu ay sende ne umutsuzdun gorumcene ımrenmıstın bende sana sendekalcan senınlede oyle ılgılencekler demiştim..hatta kahvelekem var dedım dedım lekelenme olmasın süpriz yapmaa gerçektendende oyleeolduuu
:9::9::9:

adet olcak gıbımıydı yıne belırtılerın tatlım..şimdi bulantın fln bı sıkıntın varmı

kızlar nasılsınız bugun dogum gunum geceen sene bugun dıkışlerım vardı karnımda laparoskopi olmuştum bu sene allahıma bınlerce kez şkürler olsun bebegım var karnımda:16::16:

​cnm bende hep herşeyın hayırlsını dılıyorum 2 sene olacak nerdeysee yok onca doktora gttım geldım hersey yolunda bu ay kalman gerekır derken yıne kırmızılarala karşılaşmaktan umudum ıyıce gıttı..belkı sende o duyguları yasamıssındır sankı bana ben o sevıncı hıc yasayamıycam hıc anne olamıycam gıbı gelıyor belkıde cok ıstedıgım ıcın mucıze gıbı gelıyor ama karışık duygular içerisindeyım işte..

aynen kuzum ya bende 2senedir hep hayal kırıklığı her seferinde farklı bir sorun sanki hiiç olmicakmış gibi geliyo...ömür boyu hep başkalrına özenicem yapayanlız yaşlanıcam şu aralar böyle bir ruh hali içindeyim...hamilelği artık nasıl gözümde büyüttümse sanki ulaşılması çook zor ve uzak bişey gibi..acaba herkes bizim gibimiydi hamilelikten önce..

kızlar nasılsınız bugun dogum gunum geceen sene bugun dıkışlerım vardı karnımda laparoskopi olmuştum bu sene allahıma bınlerce kez şkürler olsun bebegım var karnımda:16::16:

doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara..ya zaman insana neler getiriyor işte sabredebilsek seneye bugünde bebişin kucağında olacak inşallah..
buarada laparoskopi nasıl zor bi işlemmi hastanede ne kadar yattın bende olucam ama korkuyorum çok..

aysegul banada anlatirmisin su takvim isini son adet tarihim 18 nisan yumurtlama gunum 7 mayis yani biraz gec yumurtladim ve tahminende o gece girdigim iliskiden sonra tuttu simdi takvimim dogrumu yanlismi?cunku son adete gore 6 haftalik ama yumurtlamaya gore 3 haftalik...

biz aynı değilmiydik.. 18 nisan diyorsun ewet doğr ben 16 nisan.. ama sen değişmişsin tarihi :(( son adete göre hesaplanmıyormuki doğum? ozaman 26 Nisan olsa benim yumurtlamam 1 Şubata denk geliyo.. sen nasıl hesapladınki? nereden bilecenki hangiisi tuttu?

Son düzenleme:
Birsencim içime doğuyor inşallah bu ay aşılaman tutacak ALLAHIn izniyle tabi inşallah...sen böyle umutsuzsun ya işte ondan diyorum ansızın olacak inşallah...Güzel haberlerinin bekliyoruz canım

emus senın su an BATın ustunden kac gun gectı? benım 4 gün geçti.....daha hiç bir belirti yok sen de var mı mıde bulantısı bas donmesı falan

emus senın su an BATın ustunden kac gun gectı? benım 4 gün geçti.....daha hiç bir belirti yok sen de var mı mıde bulantısı bas donmesı falan

benim 16 Nisandı son adet yani 15 gün geçmiş ..:1: bendede hiç birr belirti yoktu halada bişi yok sadece hafif sancı yapıyo arada sanki adet olacakmışım hissi var onun haricinde hiç bir sıkınjtım yok çok şükür..

ahh cnm bende takmasam ne süper olur benım ıcın takmamam umursamam ıcın dua et..laparoskopilik durumum olmadıgını soyledı gıttıgım butun doktorlar..açılmıycak bı yerden kapalıymış..o yzden laparoskopı gereksız dedıler...

neysee senn nasılsın kızz nasıl gıdıyor hamıslık..bak bu ay sende ne umutsuzdun gorumcene ımrenmıstın bende sana sendekalcan senınlede oyle ılgılencekler demiştim..hatta kahvelekem var dedım dedım lekelenme olmasın süpriz yapmaa gerçektendende oyleeolduuu
:9::9::9:

adet olcak gıbımıydı yıne belırtılerın tatlım..şimdi bulantın fln bı sıkıntın varmı

hep dua edicem canım hepinize..aynen nasıl umutsuzdum bu ay görümcem geldi herkez bebeğinden bahsediyo diye sinir olmuştum :9: onun lekenme olabileceğini sen soktun zaten aklıma yoksa test yapamyı bile düşünmüyodum hala adet bekliyo olacaktım :9:

aynı adet olacakmışım gibi göğüslerim ağrımaya başladı kasıklarım ağrıdı o yüzden hep bekliyodum heran olablirim diye göğüs ağrılarım biraz geçti ama kasıklarım hala ağrıyo rahim büyüdüğü için oluyomuş doktor öyle dedi..bu güne kadar da iyiydim ama bugün midem çok kötü bişey yiyemedim doğru düzgün inşallah böyle devam etmez..

doğum günün kutlu olsun canım..seneye kucağında bebişinle beraber yazarsın buraya inşallah bugün doğum günüm diye :) Rabbim birbirinizden ayırmasın sizi :16:

doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara..ya zaman insana neler getiriyor işte sabredebilsek seneye bugünde bebişin kucağında olacak inşallah..
buarada laparoskopi nasıl zor bi işlemmi hastanede ne kadar yattın bende olucam ama korkuyorum çok..

karar verdin mi canım laparoskopiye hakkında hayırlsıı olsun inşallah..tez zamanda bebişine kavuşursun..zor bi işlem değil diye biliyorum bigün içinde hallolup çıkıyosun ama yaşayanlar daha iyi bilir tabi..

Allah ım inş herkesin gönlüne göre versin benimde haftaya belliolcak inş hayırlı haberler alırım.

inş cnm..ewewt kızlar sıradaki hamişimiz inş DMLUS ..:9: hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz hepimiz.. bak ben 2 hafta önce haber verdim benden sonra 4 hamişimiz oldu senle 5 olsun inş:16:
...

haklısın canım teşekkur ederım laparoskopi şöyle zor oldu uyuttular zaten benı 15 dkda çıkmısım ama bıraz uyanmamı falan beklmışlr yarrım saatte falan çıkmışım amelıyathaneden narkozdan uyanırken bulantım çok oldu onn zorlugunu çektım evdede bı hafta zorlugu oldu sonra gectı
doğum günün kutlu olsun..nice güzel yaşlara inş bebişin ve sevdiklerinlee.. :6:

çok sagol canım amın inş.:16:

Back
X