ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

inşallah vardır bebiş canım dualarını bekliyorum :16: bu belirsizlik öldürüyor beni:18:salıyı iple çektim şimdi de cumayı iple çekeceğim aman bebiş olsun da beklemeye razıyım :43: biz zaten doktorun bize vermiş olduğu o ilişki takviminden başka hiç beraber olmadık canım bir yerde okumuştum bir bayana öyle söylemiş doktoru bende onu uyguladım yapmadık hiç. özletti kendini zeynoşş :15: aşağı kısımlarım ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi :25: göğüslerim de ağrıyor umarım olmam :25:

inş. degerın yükselır canım bıkac gune kdar belli olur agrıya gelınce ben hep adet agrısı cektım o yuzdende adet olacagım gunu bekledım hep benım ne gögus agrısı nede baska bişeyım yoktu sadece adet agrısı bırde arada bıkac sanıyelık anı batmalar oluyordu tabı herkesde farklı oluyo belırtıler inş. guzel habrler verırsın

evet canım ağrı aynı göğüslerde hassasiyet,bel ağrısı ,kasık ağrısı.hem adet olucağın zamanda olur hemde hamiş olabilirsinde mesela benimde adet olmam gewreken gün dündü bişey yok bende ümitlenmeye başladım bakalım inş. bebişimiz tutunmaya çalışıyordur bizimledir..:52::52::16:

inş cnm yaaa simdi daha da heveslendım yaaaaa nasil gecicek bu gunler ins bızımlelerdır cnm ins pisikolojık degıldır butun bu belırtıler senden de guzel haberler alirızzzzz inş cnm

evet cnm ya ins olmasi gereken budur ins hamıleyızdır bereber paylasırız burda kızlara senın kac gun gecıktı ecrnnn senın msj ustun yazamadım cnm ondan boyle bısey yaptım ins aklından gecen olur inş goguslerındekı hassasıyet bebiştendır cnm
Benim günüm 23ü canım daha gelmedi günüm. göğüslerim o kadar değil de alt kısımlarım ağrıyor sanki regl olacakmışım gibi umarım olmam. İnşallah canım inşallah hamişizdir :49:

inş cnm yaaa simdi daha da heveslendım yaaaaa nasil gecicek bu gunler ins bızımlelerdır cnm ins pisikolojık degıldır butun bu belırtıler senden de guzel haberler alirızzzzz inş cnm
ende senin gibiyim 1 haftadan önce test yapmak istemiyorum tek çizgiyi görüceğime kırmızıları görmeyi yeğlerim

tabiki canım erken daha yapma bekle :1: benim çalışmalar geçen hafta pazar son buldu ama bak bugün teste gittim çıkmadı cuma tekrar yapılacak :26: inşallah ikimizin sonucu da pozitif çıkar Rabbim hepimize bebiş nasip etsin inşallah :16:

ins cuma gunu cıkar da once senın mutlulugunu yasarız sonrada ben yaparım bı test ins sonrada benım mutluluyumu yasarız ve kutlarız butun kızlarla bırlikte inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş................................

Benim günüm 23ü canım daha gelmedi günüm. göğüslerim o kadar değil de alt kısımlarım ağrıyor sanki regl olacakmışım gibi umarım olmam. İnşallah canım inşallah hamişizdir :49:

canım hadi inşallah olur umut ediyorum senin ben olacaktır inşallah,dikkat et artık kendine..

bide düşünüyorum geçen ay 15 inde kahverengi akıntı gelmeye başlamıştı tam olarak 18 inde kırmızılAR geldi bu ay kahverengilerde hiç uğramadı bakalım
Ay hadi inşallah hamişsindir canım benim :49: kız ne güzel olur hepimiz güzel haberlerle gelsek :1:
inş. degerın yükselır canım bıkac gune kdar belli olur agrıya gelınce ben hep adet agrısı cektım o yuzdende adet olacagım gunu bekledım hep benım ne gögus agrısı nede baska bişeyım yoktu sadece adet agrısı bırde arada bıkac sanıyelık anı batmalar oluyordu tabı herkesde farklı oluyo belırtıler inş. guzel habrler verırsın
Canım bende sancılı oluyordum ama sen adet olmadan mı adet ağrısı çektin? Bende onu çekiyorum şuan ama göğüslerim geçti gibi sanki dün vardı. İnşallah canım darısı bize olsun senin hamişliginin :1:

ins cuma gunu cıkar da once senın mutlulugunu yasarız sonrada ben yaparım bı test ins sonrada benım mutluluyumu yasarız ve kutlarız butun kızlarla bırlikte inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş................................

canım sen iğne mi yaptırmıştın ne zamana yapacaksın test benim cuma 2 hafta olacak iğnem..

Ay hadi inşallah hamişsindir canım benim :49: kız ne güzel olur hepimiz güzel haberlerle gelsek :1:

Canım bende sancılı oluyordum ama sen adet olmadan mı adet ağrısı çektin? Bende onu çekiyorum şuan ama göğüslerim geçti gibi sanki dün vardı. İnşallah canım darısı bize olsun senin hamişliginin :1:

evet canım adet olmadan adet agrısı cektımm test yaptın mı evde kendın

İnşallah canım inşallah :1: Rabbim bize de nasip etsin o duyguyu, beraber hamilelik Günlerimizi sayariz :49: ne güzel olur :1:
canım hadi inşallah olur umut ediyorum senin ben olacaktır inşallah,dikkat et artık kendine..
İnşallah canım dualarını bekliyorum, ahh ahh canım hiç dikkat edemedim kendime ama bundan sonra edeceğim artık :5:

aynen cnm bı 1 hafta olsun bakam cunkı daha once 10 gun kadar gecıkmıstım acele etmek ıstemıyorum hayırlısı ınş kızlarrrrr
benimde kasım gibiydi bi 10 gün geçti çok heveslenmiştim sonrasında aralık gibi 1 hafta geçmişti yine öyle olurmu diyorum çünkü 2 ay klomen kullandım klomen düzene sokuyor diyorlar bide gecikmeside iyiymiş rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diyor doktorlar.

canım sen iğne mi yaptırmıştın ne zamana yapacaksın test benim cuma 2 hafta olacak iğnem..

yok cnm ben ıgne yaptırmadım sadece haziranin 6 sinda folik asıte basladım o yuzden bu ayyyy cok umutlıgım bu ılac gebelıye yazırlıyomus ona dayanarak umutlıyım yannnnnnisen ne ıcın ıgne olmustun cnm benım daha bu gun 3. gunum cnm yaaa cok erken daha ama umutlenıyo ınsan işte

Pazar günü yaptım canım ama tek çizgi çıktı :5: baksana bugün kan testinde bile belli olmadı :5: bende sanki adet olacakmışim gibi sancı çekiyorum :5:

benım bıle adetım 2 gun gecınce sılık çıkmıştı buraya koymuştum bakmak istersen 11 marttı tarıhı

benimde kasım gibiydi bi 10 gün geçti çok heveslenmiştim sonrasında aralık gibi 1 hafta geçmişti yine öyle olurmu diyorum çünkü 2 ay klomen kullandım klomen düzene sokuyor diyorlar bide gecikmeside iyiymiş rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diyor doktorlar.

bu ay gecen aylar gıbı olmaz ins hıc bırımız ıcın benımde zaman zaman cok gecıkmelerım oldu hatta 35 gun sonra geldıgını bıle bılırım ama bende polikıstık yumurta hastalıgı var yumurtalıklarimda kıst var yanı dr hamile kalamassın demıyo ama su zamanda dıyemıyo adetımız duzensız oldugu ıcın gebe kalmamız zorlasıyomus her dr da baska bısey soyluyo benım dr da gecıkmesı ıyı degıl dedı ama ins oyle yada boyle bızım ıcın hayırlısı

İnşallah canım inşallah :1: Rabbim bize de nasip etsin o duyguyu, beraber hamilelik Günlerimizi sayariz :49: ne güzel olur :1:

İnşallah canım dualarını bekliyorum, ahh ahh canım hiç dikkat edemedim kendime ama bundan sonra edeceğim artık :5:

dualarım sizinle inşallah Allah herkese nasip eder tez zamanda..et artık tabii bi bayan tut o yapsın olmadı işleri..

yok cnm ben ıgne yaptırmadım sadece haziranin 6 sinda folik asıte basladım o yuzden bu ayyyy cok umutlıgım bu ılac gebelıye yazırlıyomus ona dayanarak umutlıyım yannnnnnisen ne ıcın ıgne olmustun cnm benım daha bu gun 3. gunum cnm yaaa cok erken daha ama umutlenıyo ınsan işte

inşallah canım yararını görürsün umarım..bizim 7aydır olmayınca doktora gttim niye diye o da iğne yapalım dedi başka ilaç falan kullanmadım ilk deneme zaten inşallah tutmuştur..

Back
X