ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım o niye benim işlime karıştı yahu tamda seni yoldan çıkartmıştımm
tamam canım bekleyelim merak ediyorum işte karın ağrısı dışında varmı beliritlerin kuzucuk
bebek düşmezde canım ağırlığın yüzünden deprem olsun istemiyorum:52::52::52::52::52:
Yok canım sancı çekiyorum bol bol :1: arada göbeğim geriliyor gibi oluyor, aaa aşk olsun sen benim kiloma laf mi atıyorsun kız :1: 56 kiloyum deprem olmaz korkma :1:
öle canım ya önemlı olan kızımı saglıklı şekılde kucagımıza alabılmemız bence sende yarın kan testı yaptırabılırsın yukselme varsa cıkar zaten cumaya kadar stres yapma kendıne
garanti olsun diye cumayı bekliyorum canım çünkü benim damarlarım çok ince bulamıyorlar en az 2 kez şırınga sokuyorlar zaten çok korkarım kan almalarından :25: bu sefer de çıkmadı pazartesi derlerse artık oracıkta düşer bayılırım :1:
aAMAN ALLAHIM GELENE KADAR KİMSE KALMAMIŞ ALACAĞINIZ OLSUN İSİMLERİNİZ BİR BİR AKLIMDA
Canım benim bu siralar kusuruma bakma çünkü giriyorum çıkıyorum aksama kadar girip girip çıkıyorum az uzanıyorum sonra sizi merak edip tekrar giriyorum :1: yatmam gerekiyormus malum :1:

bnde iyiyim canm napıym misafirlerm vardı belimin ağrsndan duramym gerci mide bulantısıda var psikolojik galiba

Belli olmaz canım belki psikolojik belki de gerçektir inşallah hamişsindirdir :49: bana da cuma günü gelecek misafirler hemde o gün test yaptıracagim :25: sen ne zaman yaptıracaktın testi?

hadi hayrlısı canım bende pazartesi yaptıracam bakalım ne cıkacak insallah sende hamilesndr tatlım
inşallah canım :16: cuma gününü iple çekiyorum :18: salı gününü de böyle iple çekmiştim salı geldi bir şey ifade etmedi belli olmadı sonuçlardan bir şey belli değil dedi doktorum, hamile de olabilirsin olmayada bilirsin dedi ​:31: cumaya attılar bakalım inşallah beklediğime değer :16:

canım ya nete sorun vardı ondan giremiyordum
ah canm bende özledim kız bak gelmedim diye senin hamişlik haberini okudum senin yerinde olsaydım bu değerden sonra alırdım beş altı tane test sabah akşam yapardım
yakın ecz.varsa gidip alsana bi daha bak

hoşgeldin canım öncelilkle ne zaamndan beri korunmuyorsun birde canım sen hiç dr.muayene olmadınmı
o iğneleri bıraktıktan sonra biraz gecikmeli gebelik görülebilir sen yinede bi doktora görün

Zeynos benim neyim olacak?? Icine dogani soyle ilk gunlerde hep limon yedim ve hic bol tatliyi yiyemiyom :( tabi once saglikli olsun insallah

KIZLARRR bir şey soracağım ben resmen adet sancısı çekiyorum çok fena hem de :43: aceba hamiş değil miyim :43::43::43::43::18: çok korkuyorum :31::25::25::25::25::25:o kadar heveslendim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :14::14::14::14::25:

Cnm adetimin olacagi gunden itibaren tam 10 gun adet sancisi cektim o sirada hamileligimi ogrendim sonra ikinci adet tarivim geldi yani bu hafta ve bu haftada adet sancisi cekiyorum o yuzden korkma Allahin izniylr olmazsin adet falan :)) insallah

Cnm adetimin olacagi gunden itibaren tam 10 gun adet sancisi cektim o sirada hamileligimi ogrendim sonra ikinci adet tarivim geldi yani bu hafta ve bu haftada adet sancisi cekiyorum o yuzden korkma Allahin izniylr olmazsin adet falan :)) insallah

İnşallah canım bunu duyduğuma çok sevindim ama benim günüm daha gelmedi 23ünde iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

Batdasim ne durumdasin ?? Adetin gecikmis haydi hayirlisi :)
inş.canım bakalım 4.güne girdik gelen gden yok daha öncde geciktiği olmuştu o yüzden emin olaıyrum test yapmaya cesaret edemiyorum bakalım ...senin hamilelik nasıl kalp atıı için ayın kaçında gidicektin ?

inş.canım bakalım 4.güne girdik gelen gden yok daha öncde geciktiği olmuştu o yüzden emin olaıyrum test yapmaya cesaret edemiyorum bakalım ...senin hamilelik nasıl kalp atıı için ayın kaçında gidicektin ?
yap artık zeynoş çatlatma bizi de :1: benimki gecikse bir an bile durmam benim günüm daha gelmeden test yapıyorum kız nasıl duruyorsun :18::52: inşallah pozitiftir :16:

günaydın kızlar :46:artık hamiş haberlerimizi öğrenirsek böyle tepki veririz :30:

Son düzenleme:
yap artık zeynoş çatlatma bizi de :1: benimki gecikse bir an bile durmam benim günüm daha gelmeden test yapıyorum kız nasıl duruyorsun :18::52: inşallah pozitiftir :16:
inş. canım hep birlikte, şafak az kaldı pazar günü yapıcam bu sefer sabredicem pazara kadar kırmızılar gelmezse test yapıcam.peş peşe yiz ama sen kandan baktırcaksın inş. yarın arkadaşlarına dalıp kader ortaklarını yani bizi unutup habersiz bırakmzsın.

inş. canım hep birlikte, şafak az kaldı pazar günü yapıcam bu sefer sabredicem pazara kadar kırmızılar gelmezse test yapıcam.peş peşe yiz ama sen kandan baktırcaksın inş. yarın arkadaşlarına dalıp kader ortaklarını yani bizi unutup habersiz bırakmzsın.
unutmam canım telefondan girerim yine de haber veririm :1: arkadaşlarımın bu yaşadıklarımdan haberi yok canım bebiş olaylarını bilmiyorlar :31: sadece burda dertleşiyorum :26: haber etmez olur muyum hiç :34::52: inşallah hepimiz mutlu haberi veririz :emir_bebek::32:

Back
X