Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yanmalar tam yaza geldi:)...geceleri sürekli kalkıyorum camları açıyorum üstümede hiç bişi örtmeden yatıyorum...tam kıştada bebiş gelecek bakalım hayırlısı o gelsin de sağlıkla napalım anneler katlanıcaz:)
iyi geceler zeynocum nasılsın...bu saatte ne işin var internet başında![]()
hoşgelip hoş gitmişsin canımkızlarrr ben geldımmmmm![]()
seni anladık kız diğerlerine güneş çarpmış gelmiyorlar been iyiyim şahsen kendi adıma sen nasılsın canım iyimisinBende geldim..laptopum tamirde yarın gelebilir..hele bi gelsin ramazanda burdayım bütün gün başka türlü vakit geçmez..:))) nasılsınız bakalım..
arkadaşlar, herkese ıyı tatıller. bız yarın tatıle cıkıyoruz memleketlerımıze.2 aya kadar yokuz pek ınternete gıremem. ınsallah tedavleerınız olumlu gecer guzel sonuclar alırsınız.Allahım ınsallh yuzunuzu, yuzumuzu guldurur.Her seyın hayırlısını dılıyorum hem kendım hem sızler ıcın....Hıc karamsar olmayın umutla bekleyın ınsallah yaz donusu bır suru hamıle haberı alırım kızlar:))))
ben tüp bebek yapacam biliyorsunuz kızlarrr
SZDEN BİRŞEY İSTİYCEM KABUL EDERSENİZ TABİ kimse yapmak zorunda değil topiğimizde hamişlerimizde var zaten maşallah ve benim gibi uğraşanlarda var son tedavi şekli tüp bebek nyse lafı uzatmadan utana sıkıla bana yardım edebilirmisiniz kulun birbirine duası kabul olunur daha hayırlı olurmuş
SALAVATI TEFRİCİYE OKUMAK İSTİYORUM
eğer istiyorsanız paylaşalım bana okuyalım ama 7 gün içinde bitirelim ramazanda geldi yormak istemem sadece okumak isteyn olursa bölüşelim
kabul eden olursa bana söylesin birlikte bölüşelim şimdiden okumak isteyenden de istemeyendende allah razı olsun hepinizi çooook seviyorum rabbim herşeyin hayırısını tüm bizim gibi bu yolda uğraşan mutlu yola ulaşan yada mutlu yolda uğraşan tüm arkadaşlarıma tanıdık tanımadık herkse nasip etsin
AMİNNNNN
tşk.canım kendini yormadan oku 100 olmasada olur kendini yorma sakın seni bi kişi olarak saymıyorum hamişler iki canlı olur ya 2 kişisinizCanim insallah hayirlisiyla tutsun tup bebegin ben 100 tane alayim cnm fazla alamiyorum kusura bakma cok bulantilarim var zorluyo biraz hamilelik Allah isteyenin rahmine Meryem anamizin rahmine koydugu gibi koysun hamile olanlarada kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
Kizlar biletimi aldim cok mutluyum bayrama almadik bileti yoksa iki kisi 2 bin tl idi agustosun 10 undan eylulun 7 sine aldik yari fiyatina denk geldi ozledim memleketin havasini suyunu valla… iside biraktim bu arada kizlar hamilelikle isi yurutemedim sabahlari cok kotu geciyo ise kalktigimda iki uc saat kendime gelemiyordum bulantilardan( neyse iyi oldu dinleniyorum boylelikle bu arada yaz indirimleri asiri basladi fransada bebise birsuru biseyler aldim birde cinsiyet belli olsaydi herseyini alacaktim ama biraz daha var cinsiyete :)) neyse kafanizi sisirdim grsrzz
evet canım ya ben geldim sen gittin bi türlü deng gelemiyoruzdünya turu yapan arkadaşım canım benimmmm
kız sen gelmişsin bwn gitmişim şansa kimsecikler gelmiyyyyyyy artıkkk
AYOLLL BAKINDIM BEN BİRAZCIK SENİN NE İŞİN VARDI PEKİİİ
KARANFİL DESTESİYİM HA HA YARİMM![]()
ben tüp bebek yapacam biliyorsunuz kızlarrr
SZDEN BİRŞEY İSTİYCEM KABUL EDERSENİZ TABİ kimse yapmak zorunda değil topiğimizde hamişlerimizde var zaten maşallah ve benim gibi uğraşanlarda var son tedavi şekli tüp bebek nyse lafı uzatmadan utana sıkıla bana yardım edebilirmisiniz kulun birbirine duası kabul olunur daha hayırlı olurmuş
SALAVATI TEFRİCİYE OKUMAK İSTİYORUM
eğer istiyorsanız paylaşalım bana okuyalım ama 7 gün içinde bitirelim ramazanda geldi yormak istemem sadece okumak isteyn olursa bölüşelim
kabul eden olursa bana söylesin birlikte bölüşelim şimdiden okumak isteyenden de istemeyendende allah razı olsun hepinizi çooook seviyorum rabbim herşeyin hayırısını tüm bizim gibi bu yolda uğraşan mutlu yola ulaşan yada mutlu yolda uğraşan tüm arkadaşlarıma tanıdık tanımadık herkse nasip etsin
AMİNNNNN
evet canım ya ben geldim sen gittin bi türlü deng gelemiyoruz
özledim valla hepinizi kimseyle karlışamaz oldum artık.birsoşum hariç onu heryerde yakalıyorum ben
tabiki okurum tatlım sen yeterki iste
ne zaman başlicaksan söyle okurum ben sana sayıyıda söylerim..haklısın canm kişinin din kardeşine yaptığı dualar daha çabuk kabul olunurmuş..rabbim bu yolda yardım etsin sana ve bizim gibi bekleyen herkese..AMİİN..
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese..
bu gün benim evlilik yıldönümüm daha hediye bile almadım.. ne alıcağıma dair bir fikrimde yok bana fikir vercek olan varmı şöyle değişik bişeyler istiyorum napsamki:44::44::44:
hadi ya sen onu nerde yakalıyorsun ki kız bana takıldığınız mekanları söyleyinde sopayla basayım dağıtayım orayı ikiniz ne çeviriyorsunuz ayolll bende sizi yakalamak istiyorum
bugün cumadan sonra namaz kılacam 2 rekat başlarız çok sağol canım ya allah razı olsun gönlündeki mucizeni rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhh
valla canım şöyle dyeyim yolun sonu gibi görünüyor tüp bebek dileerim rabbim bu ayların hatrına tüm peygamber ve evliyaların hürmetine en kısa zamanda sizlerede nasip eder gittiğim bu yolda bana da hayırlısıyla nasip eder sağlıklı evlat
ama allahım sizleri tüp bebeğe muhtaç etmeden versin inş.
aaa kız altta yazıyor kocacığınla 4 yıl olmuş evleneli
ALLAHIM MUTLU MESUT SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR ŞEKİLDE MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN YUVANIZDA ÇOCUK SESLERİNİ EKSİK ETMESİN EN KISA ZAMANDA HAYIRLI EVLATLARLA SÜSLESİN TOZLU EVİNİ
kocan daha çok ne sever onu söyle yada bi eksiği varmı
paranı ver bana ayıpsın hallederimmmm
bu arada genelde saat parfüm gömlek yüzük felan filan alınır ama daha değişiği ne olabilir
aminnnn canım rabbim yardım etsin hepimizebiz gizli alemlerde takılıyoruz canm sır yani
tamam canım bende başlarım bugün ozaman..Allah kabul etsin inşallah..amiin canım hepimizin mucizesi gelir inşallah biran önce..
evet psikolojik olarak yolun sonu gibi görünsede hiiç öyle düşünme aksine yeni başlıyormuşsun gibi düşün..rabbim 2.bırakmasın inşallah ama öyle olanlarda var kuzum bizim onlardan ne fazlamız varki..
Allah bize böylesini nasip etmişse vardır bununda bir hikmeti..bak yine şanslısın canım öyle düşün öyle mübarek günlere deng geldiki tedavin inşallah sonucuda hayırlı olucak..
mukabeleye başladım nasip olursa hatim yapıcam hergün camiye gidiyorum hernekadar sizleri görmesemde hep dualarımda içimden geçiriyorum..inşallh bi gün gelicek burda hepimiz bebişlerimizden bahsedicez..
seciciyse o bilir canım hediye hediyedr zaten yaz ayındayız bi parfüm seti al içinde deodorantıda olsun al ver saat olmaz dediğin gibi tedvilerde biliyorsun para olmadan da olmuyor şöyle 50 yada 60 tllik parfüm al yeter gardaşının dediğini yap pişman olmazsın kız yada 20 tl ye tişört al hediyenin ne kadar alındığı önemli değilsağol canım AMİİİİİİİİİİİİN....
kocam aslında çok seçicidir herşeyi beğenmez öyle..eksiği yok ama benim aklımda saat vardı biraz araştırdım çok pahalı yaa bütçemi sarsıyor..banane ben tedavi gören biriyim öyle pahalı bişi almim demi kızz![]()
aminnnn canım rabbim yardım etsin hepimize
canım cumadan sonra namaz kılacam 2 rekat sonra başlıyalım olurmu
bende hatim indirmişim 28cuzdayım bugün bitirirsem yenisine ramazanın ilk günü başlıycam kıbrısa gitmeden önce bitirmeyi düşünüyorum allah kabul etsin canım ya bende okadar çok istiyorum camide okumayı malesef burda mahallemde okuyan giden yok tekte gidemiyorum allah dualarını kabul etsin
olur bende başlarım bugün..maaşallah sana bir hatim bitirmiş ikinciye başlican ha Allah kabul etsin canım..bende evdede ara ara okuyorum ama camide çok farklı ya orda dua yaparkende bi farklı hissediyorum çok şükür arka sokağımda çok yakında bana gidiyorum bende..
seciciyse o bilir canım hediye hediyedr zaten yaz ayındayız bi parfüm seti al içinde deodorantıda olsun al ver saat olmaz dediğin gibi tedvilerde biliyorsun para olmadan da olmuyor şöyle 50 yada 60 tllik parfüm al yeter gardaşının dediğini yap pişman olmazsın kız yada 20 tl ye tişört al hediyenin ne kadar alındığı önemli değil