demek bana gıcık oluyosun ha oysa ki ben seni sevmiştim
as canım hoşgeldinnnnnnselam kızlar ben geldim nasılsınız? ben biraz akraba ziyaretleri düğünler falan dolaştım geldim iyi geldi yoksa evde bebek ve kist düşünmekten moralim alt üsttü keşke hep öyle yoğunluk olsada düşünmesem
iğnen hayırlı olsun canımmm ağrılara sakın takılmabu gece 11 30 da igneyi vurdum ve çok agrım var sanırım yumurtalar catlıyo
Günaydın hanımlar....hepinize mutlu pazarlar olsun:)
ağlama zaten gıcıkağlamam beni sevmeyenler için ağlamam ben
çatlama kız dur söylim ben kot pantolon tşört aldım canım eşimde elbise almıştı..canım vallahi elektrik gitti ondan ağlantı gitti yazamadım
kız al işte pahalı olacak diye birşey yok ben ugüne kadarnişenlıyken aldım bi kez onun dışında hiç bi zaman hediye almadım
ama hediye almasını sevreim ona zorla aldırtıyorum hadi al diye bua arada ne aldıysan söyle bana kocan ne alırsa onuda söyle bana yoksa arkadaşın çatlar burda canimmmm
canım benim bizde inernet yoktu günlerdir dün geldi ondan yeni girebildim bugün nasılsınız görüşmeyeli sizin laptop geldi mi tamirden
zevkle okuruz zeynoşum ne demek bugün mü başladı ben şimdilik 300 diyim eğer bi işim çıkmazsa da fazla okuyabilirsem tekrar yazarım canım benim
nasılsınız cankuşlarrr
görüşmeyeli pek bi değişiklik yok sanırım Rabbim gelen bu ramazan ayı hürmetine bizimde bebişlerimizin sağ salim bize gelmelerini nasib etsin çok çok çok istiyorummmm bir mucize olmasını
kız inş.hayıt sende işe yarar ya
off zeynep senle avga edemem en iyisi ortak yol bulalım hep birlikte birbirimizden kurtulalım sonra hep birliktee orta biyerde buluşup kafamız rahat bi şekilde burda dedikodu yapalım oldumu
evet kız sabah dene birde bazen akşamda dene adet gününe kadar dene
kız evet işsizlik parası varsa sen niye kendini bu kadar yoruyorsunnn
hade bakalım sen buraya ben bebeğime kavuşurum belki oda rabbim isterse ve hayırlıysa
Cnm bebek falan yoktuya evde cok sIkIliyodum o yuzden baya calistim 4 senedir calistim ee artik Rabbim hamileligide nasip etti hayirlisiyla dinlene dinlene bebegimi buyutmek istiyorum valla evde olmak guzelmis :) turkiyee gitmemede 1 ay kaldi insallah dugunler var bol bol :)
iyi almışsın kız demek kot tişört aldın bana birşey almadınçatlama kız dur söylim ben kot pantolon tşört aldım canım eşimde elbise almıştı..
birsenden güzel tiyolar aldım pasta aldım bide güzel süslü bi masa adamı böyleşook ettim valla
günleini say bakam bende sayıyorum ecem son 22 günCnm bebek falan yoktuya evde cok sIkIliyodum o yuzden baya calistim 4 senedir calistim ee artik Rabbim hamileligide nasip etti hayirlisiyla dinlene dinlene bebegimi buyutmek istiyorum valla evde olmak guzelmis :) turkiyee gitmemede 1 ay kaldi insallah dugunler var bol bol :)
hayırlı olsun inş.düğünlere denk gelirsinde bol bol hoplayıp zıplarsın rabbim hep mutluluğunu daim etsin
zeynooooşşşşşşş
kız denk geldik görüyomusun nasılsın fıstıkk
beyzoşşşş kız ben çıkmışım sen gelmşsin böyle bir tesadüf olamazzzzzzzzzzzzzz:44::44::44::44:
kzzz sen nasılsın ben şükür iyiym sanada gıcığım gelmiyor kimse buraya diğer kızlarda yok birseni anladık ya bu ayşegülde yokkk
KİMSECİKLER UĞRAMIYORRRRR ARTIK
kız haklısın ne diyim ama bizimde internet yoktu bide burda benim sabah akşamım biraz karışık gündüzleri uyuyorum namazlara kalkıyorum tekrar yatıyorum sonra gece 2 3 saat yatıp uyanıyorum sabahın köründe bi daha yatamıyorum sonra öğlen yine uyku ondan denk gelemiyoruz bide ayy çok uzun yazdım ama durum böyle gülüm yaa sizde benim bi parçam oldunuz inan merak ediyorum sizleri kız bana valla hakkındır
bu arada ikamem çıktı çok şükür biraz maddi külfiyet oldu durup dururken ama ikame oldu en azından
zeynoş kız göruşemedık kac gundur ben gırdıgım zamn sen olmuyosun ya tefrıcıyeyı 100 tane okuyabıldım canım ya fırsat bulursam okumaya calışırım bıraz daha
kız sen birsensin dimi bizim birsoş vardı ya o musun hiç yabancı gelmiyorsun banaiştee geldimm burdayııııııııımmm
sonunda laptopum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :124::124::124:
zeynoşş bende okurum yavrum..perşembetye kadar kaç tane okuyabılırsem sana yazarım..
bu arada talhamm da kısı bası 250 tane okumustu listedıekılere onuda ekle cnm..ayşe_firuzemde okumustu ama kac taneydı unuttum
slm kızlar yokmudur salavatı tefriciyeyi bana okumak isteyen perşembe gününe kadar bitirmem gerekte sağolsun zeynep hvc yani ece karanfiloş beyza okurum dedi belki başka okumak isteyende olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?