- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
iyi almışsın kız demek kot tişört aldın bana birşey almadın
peki romantik masada otururken ne konuştunuz süslendinmiii anlatsana ayolll birsoşta pek zeki masayı akıl edemedimm slm söyle benden ona o anlarrrrrrr
seni görünce şok olmuştur sanmıyorum senin yaptığın masadan dolayı olsun GULYABANİİİ görmüş ilk
günleini say bakam bende sayıyorum ecem son 22 gün
hayırlı olsun inş.düğünlere denk gelirsinde bol bol hoplayıp zıplarsın rabbim hep mutluluğunu daim etsin
söyle yavrum ne istiyon sanada alim
valla eşim okadar şok olduki şaşkınlıktan pek bişi konuşamadık ama çok mutlu oldu..tabiki süslendim şekerim saçlarımı falanda yaptım makyaj ki normalde pek yapmam ben güzeldi yani..
evet yabirsoş hakikaten zeki ve pek romantik sağolsun ondan aldım taktik uyguladım ve sonuç harika
bu arada canım 500 tefriciye okudum inşallah daha okuyabilirsem söylerim..
çok sağol canımmm ya allah razı olsun sendenbende okurum canım :)
evet canım kimse olmuyor genelde havalar ısındı ya ondandr kızlar bunalmış durumda da daaa daaagenelde aksama kadar gırıyorum ama kımse olmayınca gerı çıkıyorum
söyle yavrum ne istiyon sanada alim
valla eşim okadar şok olduki şaşkınlıktan pek bişi konuşamadık ama çok mutlu oldu..tabiki süslendim şekerim saçlarımı falanda yaptım makyaj ki normalde pek yapmam ben güzeldi yani..
evet yabirsoş hakikaten zeki ve pek romantik sağolsun ondan aldım taktik uyguladım ve sonuç harika
bu arada canım 500 tefriciye okudum inşallah daha okuyabilirsem söylerim..
zynoşşşşşşşşşşşş kuzum hiçbirey anlatmıyosun şimdi perşembemi işlem yapılacak ?
neyse ben istediğim detayı aldım sonunda .amin canım seni seviyoruz ve mübarek ayda dualarımız seninle olucak...ne işlemi kızzzz perşembe teslim edecem duamı ondan MI bahsediyorsun acep
HEM DUA EDİYORDUM BİZLERE KONSANTRASYONUMU BOZDUNNNNN
neyse ben istediğim detayı aldım sonunda .amin canım seni seviyoruz ve mübarek ayda dualarımız seninle olucak...
oruç tutmamak benim doğamda yok, namazım eksik ama onada ramazanda başlıycam allahın izniyle inş. devamınıda getiririm...mic mic işlemi ise erken sahura kalkıcam işimi halledicem :)herkese hayırlı ramazanlar rabbim dua kapımızı bu ayın hürmetine açık tutsun hayırlısıyla gönlümüzdekini bizlere nasip etsin kızlar dualarla canlarım hepinizi öpüyorummmm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar hepimizin ramazanı şerifi hayırlı olsun..ne guzel 11 ayın sultanı ramazan geldı..sofralarımız ewlerımız bereketlenecek..rabbim ramazanın hürmetine yuvalarımızı şenlendirsin bereketlendirsin inşallahh..
cCANLARIM CİĞERLERM DOSTLARIM ARKADAŞLARIM YAVRU CEYLANLAR KEKLİKLERİM MİNK KUŞLARIM EŞSİZ GÜZELLİKTE KİŞİLİĞİ TAM OTURMUŞ KALBİ TEMİZ HATTA TERTİMİZ ARKADAŞLARIM BENİMMMMM(bu kadar yağ yeter sanırım)
bugün son iğnemide yaptım son 10 günüm kaldı iğnelere başlıycam inş.tüp bebek işine yolunuz çıkmaz rabbim size bu ayların hürmetine tüm peygamber ve evliyalrın yüzü suyu hürmetine tüp bebeğe gitmeden hayırlısıylla yaşatsın hayırlı evlat....
hamiş olanlara sağsalim kucağına almayı nasip etsin
benim gibi tüp bebek yolunda olanlarada bu ayların hürmetine hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin diyeceğim şu kiiiiiiii
bekar olanlarada gönlünde her kim varsa hayırlısıyla muaradını ona versin(ikizbebişistiyorum anladın sen onu)
KIZLARRRRR YA ÇOK HEYECANLI Bİ DURUM(bu kadar)
ha ha haaa mic mic nasıl olacak kız zaten saurda erken başlıyor sen en iyisi yine aynı yöntemi yap kız sabaha denk gelmiyyyyy valla sahurda mic mic olursa haliyle kalkacan dökülecekkoruç tutmamak benim doğamda yok, namazım eksik ama onada ramazanda başlıycam allahın izniyle inş. devamınıda getiririm...mic mic işlemi ise erken sahura kalkıcam işimi halledicem :)
zaten kız kociş olmadan bebiş olmiyyy ayolll:)anladım canım anlamammı :)amin canım insallah önce kociş sonra bebiş :)hehhe:) hadi insallah bu mübarek ayın bereketine yuvalarınızda senlenir göbişleriniz bebişlerle dolsun:) ne güzel pozitifsin hadi bakalım insallah müjdeli haberlerini alırız canım.güzel dileklerin için sagol canım benim :*
çok sağol canım ya ben 1300 tane okudum belki okuyan olur diye fazla olmasın diye beklemedeyim bugün zaten başımı kaldırmadımmmzeynoşummmm ben tefriciyede 300 ü geçtim perşembe ye kadar 1000 kesinlikle yaparım tabi allahın izniyle aynı zamanda ,haberin olsun canım.....
kızlar hepimizin ramazanı şerifi hayırlı olsun..ne guzel 11 ayın sultanı ramazan geldı..sofralarımız ewlerımız bereketlenecek..rabbim ramazanın hürmetine yuvalarımızı şenlendirsin bereketlendirsin inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?