ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

gızarrr ölüyom bitiyom canım çıktı ya topla topla bitmiyo bu ev(

annemle babam geldiler onlar olmasa ne halt ederdim bilmiyorum çok yorgunum ben çooooooooooooooookkkkkkkk

........................................................

Son düzenleme:

süslü geçmiş olsun ya allah bidaha göstermesi n
tşk canımm benim ben çok acıkıyorum ya normalde birşey yemeyen rejim yapan ben hayal kuruyorummm sen kesin g,izliden bozuyorsun orucuuuuunuuuuu sana güvenmiyorumm

süslü geçmiş olsun ya allah bidaha göstermesi n
tşk canımm benim ben çok acıkıyorum ya normalde birşey yemeyen rejim yapan ben hayal kuruyorummm sen kesin g,izliden bozuyorsun orucuuuuunuuuuu sana güvenmiyorumm

sağolasın cnm..
ayy bende kalkınca acıkıyorumyaa sonra açlıgım gecıyor susuzlugum başlıyor

hadi ordan bee sen bozuyorsundur kesın orucunu ben öyle şey yapmam hıh....

kızlarrrrrrrrrrr iftar için güzel tarıflerı olan varmıııııııııııııı

slm kızlar ne var ne yok bakim oruçla aranız nasıl..ben gündüzleri iyi sayılırım biraz susuzluk dışında.. ama iftardan sonra çok fena oluyorum elimi kolumu oynatacak halim kalmıyo hemencecik uyuyorum..

zeynoşum tefriciyeyi toplam 750tane okudum canım... 1000ne tamamlim dedim ama olmadı akşamları resmen bagın gidiyorum ben.

slm kızlar. 6 haziranda regl olmuştum. 5 gün serophene kullandım. 19 haziranda ovitrelle oldum. 3 gün önce test yaptım evde negatifti. bugün de beta hcg kan testi yaptırdım negatif. ama dr 1 hafta daha regl olmazsan 1 hafta sonra tekrar yapalım betayı dedi. 15 gün geçmesi gerekebilir bazen , yükselebilir dedi. beklemek de ne zormuş

kan testın kac cıktı canım

benim bugün ki menüm
pirinç pilavı + et sote +domates çorbası +kayısı kompostosu

benim de menüm:

kıymalı tarhana çorbası-
Akçaabat köfte-
patates kızartması-
ev erişte makarnası-
salata-
karpuz.

tabiki sofraların vazgeçilmezi PİDEEEEEEEEE :) ŞÖYLE BOL SUSAMLI, POFUDUKKKKK

RAMAZANI SEVİYORUM YAAA....

susadım ulennnn
birsoş ya çok halsiz oluyorummm ya kafamı kaldıramıyorummm heran bir çılgınlık yapabilirim geçen yıl böyle değildim acaba iğnemmi yaptı bu garip belirtileri
şekerimmm bzim bu kokuş süslü kızlar ne anlar yemek yapmaktan nasıl birşey istiyorsun bugünkü menün benden olsun birazdan taeif verecemmm

ben ölüyorummmm gardaşım çok halsizim ablaaaaa beni kurtar yerime sen tutttt ben su içeyim ben uyuyamıyorummm da
çok sağol allah razı olsun çok okudun bile millet akşamları çocuk yapıyor bu baygınlık geçiriyyyyyy

benim bugün ki menüm
pirinç pilavı + et sote +domates çorbası +kayısı kompostosu
acımmmmm bu ne yemek mi bana yolla ben yerimmm

nee ne ne nededin ACIM BEN ACIM BU SAYDIKLARINI YOLLA bana ben yiyeyim karpuzum sevmem ama ne güzel görünüy bana bugün

nee ne ne nededin ACIM BEN ACIM BU SAYDIKLARINI YOLLA bana ben yiyeyim karpuzum sevmem ama ne güzel görünüy bana bugün[/QUOTE]

:))) ben de çok açım

ayy zeynooo aç halinde hiç çekilmiyor senin heee..iğneden olabılır menopozlu oldugun ıcın hepten ateş basıyordur sana ateşli gacı kız tedavıyee nezaman başlıyorsun şimdi bı hafta sonramı

hanii nerdee tarıff sabah berı tarıf beklıyorum sizi bekleyen aç kalırr beee

sorma pide benimde vazgeçilmezim ev makarnası benimde var kayınvalidee ksmiştik yarında onumu yapsam ,bide köfte cazip geldi köfteye patates püreside yakışır:)

kızlarr kızlarr akşama kayınvalıdemlerı cagıdım ıftara sizden ses çıkmayınca bende kendı menumu kendım hazzırladımm

mercimek çorbası
patlıcan oturtma
köfte - patates
pilav - cacık
salaata - karpuzz

dahaa nee olsunn beehh

biz menülerimizi söyledik sen beğenmedim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…