ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

rrRABBİMMM HEPİNİZE OLNLARIN KİNİ ONLARA OLMYANLARADA EN KISA ZAMANDA NASP ETSİN
KIZLAR DEĞERİM 129.43
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
İNANAMIYORUMMM ALLAHIMM HEPİNİZİ TÜM OLMAYANLARADA NASİP ETSİN

Ayy gozun aydin canim rabbim kicagina almayida nasibetsin insallah

rrRABBİMMM HEPİNİZE OLNLARIN KİNİ ONLARA OLMYANLARADA EN KISA ZAMANDA NASP ETSİN
KIZLAR DEĞERİM 129.43

gercekten mı zeynoş kızzzzzzzzzzzzzzz çok sevindimmmmmm :46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]SORUNUMUZ[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 mayıs[/TD]
[TD]2 haziran[/TD]
[TD]15 hziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD]çikolata kisti[/TD]
[TD]​5.klomen 5.iğne 1 aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]9 şubat[/TD]
[TD]21 şubat[/TD]
[TD]9 mart[/TD]
[TD]sebebsiz[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 şubat[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]4. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 aydır[/TD]
[TD]çankırı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]denizli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karanfilll:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]tek tüpü kapalı[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurralanur:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hewa:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sabahmeltemi:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 nisan[/TD]
[TD]​[/TD]
[TD]28 mayıs[/TD]
[TD]​pcos[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kuday:nazar:[/TD]
[TD]​26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]yurt dışı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulec87:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]bilecik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayse_firuzemm:nazar:[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]5 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masumcat:nazar:[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep29:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]18 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya1655:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]servet85:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 aydır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 mart[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 serephone 3 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arkasiyarin:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen 1. ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nalyec:nazar:[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD][/TD]
[TD]samsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 klomen 1 ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HVC:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]1.5 yıl[/TD]
[TD]fransa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beytunur:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylemx:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]10 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​pco[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emus:nazar:[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]4 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]16 nisan[/TD]
[TD]24 nisan[/TD]
[TD]10 mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrnnnn:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]8 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]25 mayıs[/TD]
[TD]4 haziran[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bidiqperge:nazar:[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul [/TD]
[TD]3 temmuz[/TD]
[TD]18 temmuz[/TD]
[TD]​31 temmuz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur3838:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merhabahayatt:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD]urfa[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD]​1 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​ewet kızlar listeye dahil olmak isteyenler tüm bilgilerini boşlukları doldurarak yzarsa listeye dahil olabilir...

birsen nasılsın canım darısı sıze inşallah allahım sızlerede nasıp eder ama zeynoş bayıldı galıba kacmış :1:

birsen nasılsın canım darısı sıze inşallah allahım sızlerede nasıp eder ama zeynoş bayıldı galıba kacmış :1:

iyyim cnm sen nasılsın..minik damla nasıl :16:
aminn cnmm inşallaahh bu mutlulugu bizlerede yaşatır rabbim..
bendee olsamm bendee bayılırdımmmmm
:9::9::9: kızz zeynoşşşşşşşşşşşşş nerdesinnnnnnnnnnn gell kutlama yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzz :52::52::52::52::24::24::24::24:

iyyim cnm sen nasılsın..minik damla nasıl :16:
aminn cnmm inşallaahh bu mutlulugu bizlerede yaşatır rabbim..
bendee olsamm bendee bayılırdımmmmm
:9::9::9: kızz zeynoşşşşşşşşşşşşş nerdesinnnnnnnnnnn gell kutlama yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzz :52::52::52::52::24::24::24::24:

bende iyiyim kızımın özlemı dışında canım çok şükür iyi damlada kavuşmmız yaklasıyo artık dun 40mız cıktı hhep dua edıyorum canım sızler için inş. sizlerede nasıp edecek allahım zeynoş bayılmakta haklı bende bayılcak gıbı olduydum:1:

bende iyiyim kızımın özlemı dışında canım çok şükür iyi damlada kavuşmmız yaklasıyo artık dun 40mız cıktı hhep dua edıyorum canım sızler için inş. sizlerede nasıp edecek allahım zeynoş bayılmakta haklı bende bayılcak gıbı olduydum:1:

ooo bizimm kızz kocaaman olmuş desene annesı 40 çıkmış artık..inşallah bıdaha hıc ayrılmazsınız canımcım..çok sağol allah razı olusun..hahahha kızz bayılma zamanı değil şimdiiiii zeynoşşşşşşşşşşşşşş:52:

KIZLAR DEĞERİM 129.43

zeynoşşş çokkk sevindim rabbim kucağına almayıda nasip eylesin..

bi,rsencim topiğin demirbaşları olarak kalacağız bu gidişle bizim 2 yıl olmak üzere hala tık yok..yeni batımda 2 kasım eklersin...

ayşegülcüm kızın nasıl ne zaman çıkacağı belli mi..

ooo bizimm kızz kocaaman olmuş desene annesı 40 çıkmış artık..inşallah bıdaha hıc ayrılmazsınız canımcım..çok sağol allah razı olusun..hahahha kızz bayılma zamanı değil şimdiiiii zeynoşşşşşşşşşşşşşş:52:
evet teyzesı kocaman oldu kızım gercekten bayıldı herhlde zeynoş:9::9:

bi,rsencim topiğin demirbaşları olarak kalacağız bu gidişle bizim 2 yıl olmak üzere hala tık yok..yeni batımda 2 kasım eklersin...

cok şükür ıyı canım inş. dahada ıyı olacak nasıp olursa bayrama cıkcak gıbı canım yada bayramdan hemn sonra

ewt cnm demirbaş olarak kaldık biz..baya bı hamıle cıkarttık çok güzel zeynoşun hamile olması çok sewındırıcı..inşallah bızım zamanımızda cok yakındadır daha fazla beklemeyız..benım subatta 3 sene oluyor :50:

KIZLAR DEĞERİM 129.43

cnm benim hayırlı olsun inşallah ikizlerin olur:))çok sevindim yaaa:9::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ewt cnm demirbaş olarak kaldık biz..baya bı hamıle cıkarttık çok güzel zeynoşun hamile olması çok sewındırıcı..inşallah bızım zamanımızda cok yakındadır daha fazla beklemeyız..benım subatta 3 sene oluyor :50:

inşallah daha fazla beklemeyiz canım yaa..burada Zeynep ve ayşegülün hamile kalmaları özellikle bana büyük moral oldu..bende eşimi ikna etmeye çalışıyorum aşılama için ama nafile..tedaviyede ara vermiştim..kurbandan sonra tekrar başlayacağım..sen ne durumdasın..

ayşegülcüm kraliçen umarım size bayram sürprizi yaparda bayramda yanınızda olur..

KIZLAR DEĞERİM 129.43

AYYYYYYYYYYY SÜPER Bİ HABER BUUUUUU DEMİŞTİM BEN AMA.:nazar::nazar::nazar: ALLAH KUCAĞINA ALMAYI KOCAMAN AİLE OLMAYI NASİP ETSİN AAAAAAAAAAAAAAMİİİİİİİNNNN:46::46::46::46::46:

Degerin cok guzel zeynom kiz bu ikiz olmasin sakin :)) bir icin ugrasirken bide ikitane olurmus nede guzel olurmus hadi gozunaydin canim benim..

zeynoşşşşşşşşşşşşşşşşşş canımm innılmazz sewındımmmmmm kızz senıde hamiş yaptık sonundaa allahıma şükür olsun..bzler içinde dua et canımmmm...degerinnn çok guzel cıktı bu kadar erken sonuc almana gore kız kesın ıkızler gelıyor soylıyımmm ben sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52:

:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::64:

:118::118::118::118::118::118:
evettt canım zor olduuuuu inş.seninde burdaki tüm bu duyguyu yaşamak isteyen arkadaşlarımında olur hayırlısıylaaaa rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmaasınn inş.değişik bir duygu daha inanamıyorum rabbim fazla aratmasın inş.

Ayy gozun aydin canim rabbim kicagina almayida nasibetsin insallah
amin canım allah razı olsun darısı seninde başınaaa inş.
gercekten mı zeynoş kızzzzzzzzzzzzzzz çok sevindimmmmmm :46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::64::62::62::62::62::62::62::62::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
evet canımmmm bu sefer gerçekk kız yalan değil tüpcan tüpnay dedim kısmet tüp bebekleymişşş

amin canım allah razı olsun darısı başııza inş...
cnm benim hayırlı olsun inşallah ikizlerin olur:))çok sevindim yaaa:9::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok sağol canımmm allah razı olsunnn kızzz sağlıklı olsunda ikiz tekizzz valla hepsi kabulümmm
AYYYYYYYYYYY SÜPER Bİ HABER BUUUUUU DEMİŞTİM BEN AMA.:nazar::nazar::nazar: ALLAH KUCAĞINA ALMAYI KOCAMAN AİLE OLMAYI NASİP ETSİN AAAAAAAAAAAAAAMİİİİİİİNNNN:46::46::46::46::46:
aminnn canım allah razı olsunnnn darısı başınıza inşallahhhh

Degerin cok guzel zeynom kiz bu ikiz olmasin sakin :)) bir icin ugrasirken bide ikitane olurmus nede guzel olurmus hadi gozunaydin canim benim..
canımmm çok sağol yok kız değer normal dedi hemşireee bakalım ayyın 5,de yine tut dediii

inşallah daha fazla beklemeyiz canım yaa..burada Zeynep ve ayşegülün hamile kalmaları özellikle bana büyük moral oldu..bende eşimi ikna etmeye çalışıyorum aşılama için ama nafile..tedaviyede ara vermiştim..kurbandan sonra tekrar başlayacağım..sen ne durumdasın..

ayşegülcüm kraliçen umarım size bayram sürprizi yaparda bayramda yanınızda olur..

inşallah cnm..senin eşin neden istemiyordu aşılama olmanı..bide sende ne sorun vardı cnm unuttumda :)) bende en son hazıranda aşılama yapmıştım ozamandan berı ara verdim..3 aydırda adet duzensızlıgı olmaya başladı..bugün adet oldm perşembe için randövu aldım bakalım tekrar başlıyorum doktora gitmeye..

evettt canım zor olduuuuu inş.seninde burdaki tüm bu duyguyu yaşamak isteyen arkadaşlarımında olur hayırlısıylaaaa rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmaasınn inş.değişik bir duygu daha inanamıyorum rabbim fazla aratmasın inş.

amin canım allah razı olsun darısı seninde başınaaa inş.

evet canımmmm bu sefer gerçekk kız yalan değil tüpcan tüpnay dedim kısmet tüp bebekleymişşş

amin canım allah razı olsun darısı başııza inş...

çok sağol canımmm allah razı olsunnn kızzz sağlıklı olsunda ikiz tekizzz valla hepsi kabulümmm

aminnn canım allah razı olsunnnn darısı başınıza inşallahhhh

canımmm çok sağol yok kız değer normal dedi hemşireee bakalım ayyın 5,de yine tut dediii

kızz zeynoşş nereyee kayboldun ben basından berı demedımmı sana tutucak tüp bebegın bana ıkız gıbı gelıyor inşallah öyledir..kızzz çok guzel duygu dımııııı eşine söyledinmi ne yaptınn anlat bakayımmmmmmmm :52:

inşallah cnm..senin eşin neden istemiyordu aşılama olmanı..bide sende ne sorun vardı cnm unuttumda :)) bende en son hazıranda aşılama yapmıştım ozamandan berı ara verdim..3 aydırda adet duzensızlıgı olmaya başladı..bugün adet oldm perşembe için randövu aldım bakalım tekrar başlıyorum doktora gitmeye..

canım bendede eşimdede hiçbir sorun yok..kötü olanda eşim benim kadar bebek istemiyor..sorunumuzda olmadığı için zamana bırakalım diyor..ama bende ısrarla istiyorum..3 4 aydır bende ara verdim..doktor iğneyle yumurta çoğaltalım demişti..galiba tekrar tedaviye başlarsam bu şekilde devam edecek..

klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı..
silkeletme yolunu denemdik olmadı..
Meryem suresini okudum olmadı..
7 gün oruçlu ya halık ya bari ya musavvir duaları okunacak dendi yaptım olmadı..
en son Fatma ana otunu duydum umreden getirttim bu ay onuda kullandım iğrençç bir tadı olduğu halde burnumu sıkıp içtim oda olmadı..

bakalım daha neler yapacağız..

kızz zeynoşş nereyee kayboldun ben basından berı demedımmı sana tutucak tüp bebegın bana ıkız gıbı gelıyor inşallah öyledir..kızzz çok guzel duygu dımııııı eşine söyledinmi ne yaptınn anlat bakayımmmmmmmm :52:

evet canımmm dedinnn ne bileyim yolu sonu gibi geliyordu banaaa korku stres herşey vardı o yuzden olumsuzdu eşim aradı test yanıltmış dedi olamaz yaaa falan filan dedi şaka deyinceee yoldayım geliyorum falan ddi çok sakindi çünkü olacağına inanıyordu transferden beri oldu bittiye bağlıyorduu
öyleee sakindi ya eşimle öyle duygusal anımız olmadı hakatenmi ikizmidirr sağlıklı olsunda bbirsoş inş.sizlere uğur getiririm sizlerinnde güzel haberini alırımmm

evet canımmm dedinnn ne bileyim yolu sonu gibi geliyordu banaaa korku stres herşey vardı o yuzden olumsuzdu eşim aradı test yanıltmış dedi olamaz yaaa falan filan dedi şaka deyinceee yoldayım geliyorum falan ddi çok sakindi çünkü olacağına inanıyordu transferden beri oldu bittiye bağlıyorduu
öyleee sakindi ya eşimle öyle duygusal anımız olmadı hakatenmi ikizmidirr sağlıklı olsunda bbirsoş inş.sizlere uğur getiririm sizlerinnde güzel haberini alırımmm

ee hani senin takvimin..yıllardır bu an bekleniyor..artık sahtesi değil gerçeğini yapma zamanı hadi yapta gözümüz şenlensin..ailelerinizin tepkisi ne oldu..birsen gibi bende meraklıyım..bizimkiler olsa bayılırlardı galiba :)

Back
X