Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ocak ayından beri korunmuyoruz.ama bende pko vardı.doktorum ilaç tedavisine başladı.eylül 4de adet oldum.5günlük ilaç kullandım. 16sında muayene oldum.yumurtam 14mm di.17sinde çatlatma iğnesi oldum ve yumurtam 18 mm di.hatta 2 yumurtam vardı.3gün ilişki dedi doktor sonrada jel verdi.2haftalık.ekim 1de adet olucaksın olmazsan gebelik testi yap dedi.bugün doktorun dediğine göre 2gün geçti.hala adet olmadım ama bu sabah test yaptım yine negatif.eşimde hazırlan bir de kan testi yaptıralım diyor inanın ona bile cesaretim kalmadı.inşallah isteyen herkese nasip olsun.
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım hamişlerimiz artıyor hayırlısıyla rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hamiş olmayan kalmasın:)
canım hoş geldin inş.rabbim fazla aratmadan hayırlısıyla vermiştr sana idrar testinde çıkmamış olabilir inşallah öyledirde
pco ile adet düzüensizliğide oluyormuş galiba inş.rabbim yüzünü güldürür birde kandan bak eşinin dediği gibi
çok sağol canım ya valla bende inanamadım çok korkuyordum yina olmazssa diya rabbim nasip etti artık allahım hayırlısıyla diğer arkadaşlarımızada inş.nasip eder
allah razı olsun canım ya 8.gün kanda baktım 129 çıktı değerim artık tekizmi ikimiz mi değerlerden anlamıyorum ki yine kandan bakıp sonra gidecem kese ne zaman gözükürki
Merhaba kizlar nasilsi iz? Biliyrsunuz iki gun once cqtlatma ignemi yaptim,calismalar basladi artik adete kadar devam,size sorum su calismadan sonra yatis pozisyonu cok onemli mi. En sirt ustu yatinca bi ise yaramiyr giden geri geliyr
e biraz önemli.1-2 saat kalkmaman gerekiyomuş.hatta istersen daha çok yat.enfeksiyon oluşmaması içinde ilişki öncesi ya da sonrası su içmek çok faydalıymış.bir de vajinal duş önermiyorlar.hayırlısı olur umarım
kızlaarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzz..nasıl gıdıyorr..kış geri geldı ben cok üşüyorumm![]()
zeynoşşşşşş nasılsın bakalımm nasıl gıdıyor hamılelık kan testını tekrarladınmı doktora gıttınmı bakalım..ben bugün doktora gittim dokr aşılamadan sonra adet duzensızlıgı normal dedı onda hormon aldın dedı vucut anca bı kac aya kendıne gelırmıs..aşılamaıyı tavsıye etmedı bana bende yumurtlama takıbı ıstedım klomene bsladım yıne hyırlısı bakalım:44:
Merhaba kizlar nasilsi iz? Biliyrsunuz iki gun once cqtlatma ignemi yaptim,calismalar basladi artik adete kadar devam,size sorum su calismadan sonra yatis pozisyonu cok onemli mi. En sirt ustu yatinca bi ise yaramiyr giden geri geliyr
canımmm nedense bi sabır gelmiş baana hiç sorma ki normaldede çok sabırsız biriyim yarın tekrar kan varecem odan sonra gitmeyi düşünüyorum pazartesi eğer burdaki doktorum yarın için gel derse giderimmcanım bende 6. hafta da gitmiştim keseyi görmeye ama ben senin yerinde olsam doktora giderim yine ne olur ne olmaz diye..zaten keseyi görmek için bi daha gel der ama sen bilirsin tabi..senin erken belli olmuş hamileleliğin o yüzden ikiz olabilir diyorum ben inşallahh öyledir![]()
inş.hayırlı sonuç alırsın bu tedavindeMerhaba kizlar nasilsi iz? Biliyrsunuz iki gun once cqtlatma ignemi yaptim,calismalar basladi artik adete kadar devam,size sorum su calismadan sonra yatis pozisyonu cok onemli mi. En sirt ustu yatinca bi ise yaramiyr giden geri geliyr
doğal gazı yaktı bile 2 gündür bendeeee üşüyorum birsoşşşşşşşşşşkızlaarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzz..nasıl gıdıyorr..kış geri geldı ben cok üşüyorumm![]()
zeynoşşşşşş nasılsın bakalımm nasıl gıdıyor hamılelık kan testını tekrarladınmı doktora gıttınmı bakalım..ben bugün doktora gittim dokr aşılamadan sonra adet duzensızlıgı normal dedı onda hormon aldın dedı vucut anca bı kac aya kendıne gelırmıs..aşılamaıyı tavsıye etmedı bana bende yumurtlama takıbı ıstedım klomene bsladım yıne hyırlısı bakalım:44:
canımmm nedense bi sabır gelmiş baana hiç sorma ki normaldede çok sabırsız biriyim yarın tekrar kan varecem odan sonra gitmeyi düşünüyorum pazartesi eğer burdaki doktorum yarın için gel derse giderimm
kızzzzzz baktım başka sayfalara değerimden yüksek olup tekiz yapan var ikizmidir kiii
inş.hayırlı sonuç alırsın bu tedavinde
canım spermler geri geliyor diye üzülme onlar gideceği yeeri biliyorrr sana lazım olan 1 tane milyonlarca sperm hepsi geri gelmiyor içinde kaln var doktorum demişti ilişkide rahim içi de ıslak inş.yumurtalarına varırda döllenir
anammmm biz zamanında neleri sorun etmedikkk nasip kızmet benn soluğu tüp bebekte aldım inş.sizlerin gerek kalmadan bebeğiniz gelir
doğal gazı yaktı bile 2 gündür bendeeee üşüyorum birsoşşşşşşşşşş
kız hamilelik aynnı değişen birşey yokkkk yarın testi tekrarlayacammm canımmmm
hayırlı olsun zaten bende aşılamadan çok yumurta takibinden yanayım kız iğnelerle daha kaliteli yumurtalar oluşuyormuş inş.bu sefer ki tedavin yüzünü güldürür rabbim ol der olur inşalahhhhhhhh
AMİNNNNNNNNNNNNN
kızlaarrrrrrrrrrrrr nasılsınızzz..nasıl gıdıyorr..kış geri geldı ben cok üşüyorumm![]()