ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım bak senin için gece yatağa girdiğimde hesap yaptım 8.gün değerin 129 du 12. gün değerin 639 normal bi hamilelik için iki günde bir iki katına çıkması lazım şu sonuca göre :nazar::nazar::nazar:seninki fazlasıyla katlanmış görünüyor..değer 1500 ve 3000lerdeyken vajinal ultrasonda 5000 ve 6000binlerde de karından ultrasonla kese görünür..ve genellikle 6. yada 7.haftalarda da kalp atışları duyulur ben 6+2günlükken duymuştum mesela.sen ilk kontrolde keseyi sonraki kontrolde de kalp atışlarını duyacaksın inşallah..:16::16::16:

ayyy anladık sanki bilmiyormuşum gibi konuşuyorsunnn hıııı:19: :19::19::19:
hem kötüüüüü gelin hem kötüüüü teyzeeee demek öyleee haaa aman vajinal ultrasondan kurtulmşken daha da baktırmam ordan anammmm

demek uyumadan önce beni düşün hesap yaptın he otur şimdi sıfır aldınnn

ayyy anladık sanki bilmiyormuşum gibi konuşuyorsunnn hıııı:19: :19::19::19:
hem kötüüüüü gelin hem kötüüüü teyzeeee demek öyleee haaa aman vajinal ultrasondan kurtulmşken daha da baktırmam ordan anammmm

demek uyumadan önce beni düşün hesap yaptın he otur şimdi sıfır aldınnn

ayy zeynocum sanada hiiç yaranılmıyor ha:19::19::19:söylesen suç söylemesen suç..gece yatağıma girdim uyuycam seni düşündüm hesap yaptım senin için yine memnun olmadın:19::19:sen nekadar kabul etmesende senin ilk belirtin alınganlık zavallı enişte şimdi onu düşünüyorum:9::9:

ayy zeynocum sanada hiiç yaranılmıyor ha:19::19::19:söylesen suç söylemesen suç..gece yatağıma girdim uyuycam seni düşündüm hesap yaptım senin için yine memnun olmadın:19::19:sen nekadar kabul etmesende senin ilk belirtin alınganlık zavallı enişte şimdi onu düşünüyorum:9::9:

sussss birde cevap veriyorrrrr bana
kızzz ya ben şu değer hesaplamaları gerçekten bilmiyordum valla bak hiç takmıyordum işin doğrusu ikizmi tekizmi onu merak etmiştim ama sen kötü oluncaaa ne yaparsın işte lafı ağzıma tıkadınnn kötü kötüü kötüüüü sınfta bırakacam seni
yok kızzz onu düşünmeee o rahattt başka alemdee o:3::3::3::3::3::3:

sussss birde cevap veriyorrrrr bana
kızzz ya ben şu değer hesaplamaları gerçekten bilmiyordum valla bak hiç takmıyordum işin doğrusu ikizmi tekizmi onu merak etmiştim ama sen kötü oluncaaa ne yaparsın işte lafı ağzıma tıkadınnn kötü kötüü kötüüüü sınfta bırakacam seni
yok kızzz onu düşünmeee o rahattt başka alemdee o:3::3::3::3::3::3:

her kötü benim gibi olsa keşke:21::21:ikiz değerlerini bende bilmiyorum ama hala diyorum senin ikiz bence çarşamba öğrenicez artık..
:52::52::52::52:ayy koptum zeyno ne yaptın adama da başka alemlere:3::3: daldı öyle..

her kötü benim gibi olsa keşke:21::21:ikiz değerlerini bende bilmiyorum ama hala diyorum senin ikiz bence çarşamba öğrenicez artık..
:52::52::52::52:ayy koptum zeyno ne yaptın adama da başka alemlere:3::3: daldı öyle..

varya sende herşeyi benden biliyorsun anammmm o hep o alemdeydi ben birşey yapmadım taaammııı o zaten öyleee kız inş.hayırlısıyla aha böyle konuş canımı allll gel bize sevdim seni iyi teyze çoook iyi gelin kahvaltı hazırla yapalımmmm

varya sende herşeyi benden biliyorsun anammmm o hep o alemdeydi ben birşey yapmadım taaammııı o zaten öyleee kız inş.hayırlısıyla aha böyle konuş canımı allll gel bize sevdim seni iyi teyze çoook iyi gelin kahvaltı hazırla yapalımmmm

ne bilim kızz ben senden kaynaklı sandım..hee senin istediğin cevap kesin ikizdir dememizdi hayırlısı olsun canm inşallah gönlüne göre olur..tamam sen bana adresini ver gelirim tabi ama ben misafirim kahvaltıyı sen hazırla bende börek açim derdim ama şu durumda yapamıyorum neyse hazır alırım artık:1::1:

ne bilim kızz ben senden kaynaklı sandım..hee senin istediğin cevap kesin ikizdir dememizdi hayırlısı olsun canm inşallah gönlüne göre olur..tamam sen bana adresini ver gelirim tabi ama ben misafirim kahvaltıyı sen hazırla bende börek açim derdim ama şu durumda yapamıyorum neyse hazır alırım artık:1::1:
biliyorum ki benden bildiğini beni sevmiyorsun ya herşeyi benden biliyorsun
kızzzz eveeet aynen öyle değerden anlıyorsunuz diye sormuştummm hele senn başıma ne getrdin kızzz gel işte yap yiyelim istanbulun her ucunu biliyorsunuz birgün bana gelmedinizzz unutmam bunu

amin çok sağol canımm allah razı olsun darısı siz isteyen arkadaşlarımın başına inşallah
iinş.tedavin cevap verir en kısa zaman yumurtlama takipleri ve aşılamam cevap vermedi bende tüp bebek yaptım rabbim nasip ettii doktorum aşılamadan öncede ısrarla tüp bebek diyordu onu dinledim
inş.en kısa zaman da sizlerde hayırlı haberlerinizi yazarsınız senin neden olmuyor

aminn canım..saol güzel duaların için..

benim adet düzensizliğim,hormon bozuklugumtroid hastalığım,pcosum vardı o yüzden ilkine de cok uğraştım 2 yılda hamile kalabildim..hep sorun bende görünüyordu..sonra rahimagzım kısaldı ve erken doğum yaptım:((
1 yıl geçti üzerinden..adetimi düzenledik yine,troid ilaçları..pcos için kg vermeler yine hamile kalamadım.
2 kez klomen+ovitrella tedavisi..hersey cok iyi..hep 2 ser yumurtam gelişti 19mm-21mm arası..

rahim kendini hazırlamış dedi..bebek geliorya bende korkuyorum aman ikiz olmasın..tekini taşıyamadı rahmim diye:14:

ama yine olmadı..artık neden olmuyor derken eşime bakıldı..onun degerleride beklenenden düşük çıktı..

Allah yardım etsin ne diyeyim..inan bazen hiç inancım kalmıor

merhabalar.ben sitenin uzun zamandır takipçilerindenim ama yeni yazmaya karar verdim.
bundan 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum.İğnenin 11.gününd dayanamayıp evde idrar testi yaptım ve 2.çizgi silik çıktı.Aynı gün kan testi yaptırdım yani tahmini döllenmeden 8-9 gün sonra ondada değer 5.00 çıktı doktor olabilir testi 2 gün sonra tekrarla dedi ama henüz kan testini tekrarlayamadım.Dün evde idrar testi yaptım yine 2.çizgi çok silik çıktı.Yarın sabah kan testi yaptıracağım tekrar ama çok endişeliyim.Sizce hamile miyim?yoksa iğnenin etkisi ile mi pozitif testler??

aminn canım..saol güzel duaların için..

benim adet düzensizliğim,hormon bozuklugumtroid hastalığım,pcosum vardı o yüzden ilkine de cok uğraştım 2 yılda hamile kalabildim..hep sorun bende görünüyordu..sonra rahimagzım kısaldı ve erken doğum yaptım:((
1 yıl geçti üzerinden..adetimi düzenledik yine,troid ilaçları..pcos için kg vermeler yine hamile kalamadım.
2 kez klomen+ovitrella tedavisi..hersey cok iyi..hep 2 ser yumurtam gelişti 19mm-21mm arası..

rahim kendini hazırlamış dedi..bebek geliorya bende korkuyorum aman ikiz olmasın..tekini taşıyamadı rahmim diye:14:

ama yine olmadı..artık neden olmuyor derken eşime bakıldı..onun degerleride beklenenden düşük çıktı..

Allah yardım etsin ne diyeyim..inan bazen hiç inancım kalmıor
allah büyüktür canım ya ama o endişede haklısın canım yaa erkeklerin değerleri değişebiliyor şimdiki tedavin ne olacak
merhabalar.ben sitenin uzun zamandır takipçilerindenim ama yeni yazmaya karar verdim.
bundan 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum.İğnenin 11.gününd dayanamayıp evde idrar testi yaptım ve 2.çizgi silik çıktı.Aynı gün kan testi yaptırdım yani tahmini döllenmeden 8-9 gün sonra ondada değer 5.00 çıktı doktor olabilir testi 2 gün sonra tekrarla dedi ama henüz kan testini tekrarlayamadım.Dün evde idrar testi yaptım yine 2.çizgi çok silik çıktı.Yarın sabah kan testi yaptıracağım tekrar ama çok endişeliyim.Sizce hamile miyim?yoksa iğnenin etkisi ile mi pozitif testler??
tatlım hoşgeldinnn kızzz canım ya değerlerden pek anlamam ama gebelik yok diyede gözükmüyor yükselmiştr belki idrarda silik çizgi varsa demek ki var uoksa çıkmaz durduk yere inş.vardr

zeynoşşşşşş napıyosun taze hamişşşşşşş nasıl geçiyo hamilelikk

birsencim yeni tedavin hayırlı olsun canım benim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşAllah ennn kısa zamanda senin tüm arkadaşlarımın benimde inşAllah nerde başladın tedaviye hangi doktorda?

tatlım hoşgeldinnn kızzz canım ya değerlerden pek anlamam ama gebelik yok diyede gözükmüyor yükselmiştr belki idrarda silik çizgi varsa demek ki var uoksa çıkmaz durduk yere inş.vardr [/QUOTE]

hoşbulduk canım ayyy inşallah yaa ama ben çok ümitsizim niyeyse:50:

sağol canım rabbim biran önce sizlerede nasip etsin inşallah..öncelikle çok stres yapma ve herşeyden önce rahat ol..ben toplam 3 kez çatlatma iğnesi oldum ilk iki kez iğneden sonraki gün ilişki olmuştu..ama hamile kaldığım ay salı sabah 8de iğnemi yaptım salı akşam ve perşembe akşam ilişki oldu.. bide iğneden önceki pazar günü yani günaşırı olmuş oldu..tabi kiminin yumurtası daha erken kiminin daha geç çetlayabilir..içinden nasıl geliyorsa öyle yap bence..inşallah bebişin çok uğraştırmaz seni hemencecik gelir..

amin canım çok sağ ol..bu sefer 36.saati beklemedik doğrusu iğneden önce ve sonra denedik bakalım tabii doktorun yazdığına göre de devam edicez günaşırı :) gün saymaya başlıyoruz yine stres yapmadan da olmuyor ama tatille,bayramla aklıma gelmez inşallah..

Merhaba kızlar bende topigi takip ediyorum uzun süredir aranizda yeniyim. .bende klen kullandim 5.gun ovitrelle igne vuruldum ayin 3unde..simdi sol yumurtaligim cok sanciyo normalmi sizce? Ayrıca isteyen herkese rabbim nasip etsin bebis..

Selam kızlar. Aranızda yeniyim bende ama sizleri uzun süredir takip etmekteyim :17: ayın 26 sında ovitrelle yaptırdım. Sizce en erken ne zmn yaptırmalıyım testi:2:

evettt canım zor olduuuuu inş.seninde burdaki tüm bu duyguyu yaşamak isteyen arkadaşlarımında olur hayırlısıylaaaa rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmaasınn inş.değişik bir duygu daha inanamıyorum rabbim fazla aratmasın inş.

amin canım allah razı olsun darısı seninde başınaaa inş.

evet canımmmm bu sefer gerçekk kız yalan değil tüpcan tüpnay dedim kısmet tüp bebekleymişşş

amin canım allah razı olsun darısı başııza inş...

çok sağol canımmm allah razı olsunnn kızzz sağlıklı olsunda ikiz tekizzz valla hepsi kabulümmm

aminnn canım allah razı olsunnnn darısı başınıza inşallahhhh

canımmm çok sağol yok kız değer normal dedi hemşireee bakalım ayyın 5,de yine tut dediii

Cnm oyle cok sevindimki insalllah hayirlisiyla ilk uc ayini sonrada hepsini gecirmeyi nasip etsin Allah insallah hayirlisiyla bebisine kavus cok sevindim Rabbim hamilelil duygusu herkeze yasatsin

zeynoşşşşşş napıyosun taze hamişşşşşşş nasıl geçiyo hamilelikk
kızzzzz beyzoşşş iyi gidiyor darısı başınıza inşallahhh birtek alt karnım ağrıyor başkada belirtim yokk

hoşbulduk canım ayyy inşallah yaa ama ben çok ümitsizim niyeyse:50:

canım yoksa çıkmaz diyebiliyorum bidaha baktır istersen habersiz bırakma kanda da yok gözükmüyor değerin belki yükselmiştr

Merhaba kızlar bende topigi takip ediyorum uzun süredir aranizda yeniyim. .bende klen kullandim 5.gun ovitrelle igne vuruldum ayin 3unde..simdi sol yumurtaligim cok sanciyo normalmi sizce? Ayrıca isteyen herkese rabbim nasip etsin bebis..
mrb canım hoş geldin
canım normaldir sancılar inş.döllenirde tutunur seni rabbim bu yoldaki hiç kimsenin emeklerini boşa çevirmesin
aminnnnnnnnnnn

Selam kızlar. Aranızda yeniyim bende ama sizleri uzun süredir takip etmekteyim :17: ayın 26 sında ovitrelle yaptırdım. Sizce en erken ne zmn yaptırmalıyım testi:2:
as canım hoşgeldinnnnnn
canım 12.gün kandan bakabilirisin inş.hayıırlı haberini de yazarsınnn

Cnm oyle cok sevindimki insalllah hayirlisiyla ilk uc ayini sonrada hepsini gecirmeyi nasip etsin Allah insallah hayirlisiyla bebisine kavus cok sevindim Rabbim hamilelil duygusu herkeze yasatsin
allah razı olsun aminnnn rabbim hepimizinkini öyle kılsın kız hiç inanamıyorum acsbs kese flan görmedim diyemi
inş.canım rabbim herkese yaşatr kimseyi bu duygudan eksik eylemesin

kızzzzz beyzoşşş iyi gidiyor darısı başınıza inşallahhh birtek alt karnım ağrıyor başkada belirtim yokk

canım yoksa çıkmaz diyebiliyorum bidaha baktır istersen habersiz bırakma kanda da yok gözükmüyor değerin belki yükselmiştr

inşallah canım ama az önce idrar testini tekrarladım başka bi marka ile negatif çıktı.kan testi verdim sabah,saat 13:00 de sonuçlarını alacağım bakalım nasip ama olsaydı sabahki idrarda da net çıkardı değil mi?

Back
X