ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

biliyorum ki benden bildiğini beni sevmiyorsun ya herşeyi benden biliyorsun
kızzzz eveeet aynen öyle değerden anlıyorsunuz diye sormuştummm hele senn başıma ne getrdin kızzz gel işte yap yiyelim istanbulun her ucunu biliyorsunuz birgün bana gelmedinizzz unutmam bunu

seni sevmemek ne mümkün zeynocum:16::16:
haklısın valla şimdiye kadar istanbulun her ucunu gezdim iyikide gezmişim çünkü bi süre artık zor gezerim..

[/B]

inşallah canım ama az önce idrar testini tekrarladım başka bi marka ile negatif çıktı.kan testi verdim sabah,saat 13:00 de sonuçlarını alacağım bakalım nasip ama olsaydı sabahki idrarda da net çıkardı değil mi?

evet canım silikte olsa çıkması gerekti çünkü daha önce çıktı demiştin canım bugün kaçıncı gününinş.senin için sürpriz olur hangi marka testti

ben iğne yaptığım ilk üç gün vardı şimdi yok yumurtalıkların kac ml olmuş inş.hayırlı haberler verirsin

Selam kızlar. Aranızda yeniyim bende ama sizleri uzun süredir takip etmekteyim :17: ayın 26 sında ovitrelle yaptırdım. Sizce en erken ne zmn yaptırmalıyım testi:2:

Merhaba canım bende yeniyim bu topikte..benim dr.um igneden 14gun sonra regl olmassan gel ozaman hamilelik testi yapacaz dedi..bi sitede okudum 10 ile 14 uncu günleri arasinda yapılan testler dogru cikiyomus erken yapılan testlerde ilactan dolayı yanıltıcı olabiliyomus..tabii burdaki tecrübeli arkadaşlar deneyimlerine gore daha fazla bilgi verirler.

kızzzzz beyzoşşş iyi gidiyor darısı başınıza inşallahhh birtek alt karnım ağrıyor başkada belirtim yokk

canım yoksa çıkmaz diyebiliyorum bidaha baktır istersen habersiz bırakma kanda da yok gözükmüyor değerin belki yükselmiştr

mrb canım hoş geldin
canım normaldir sancılar inş.döllenirde tutunur seni rabbim bu yoldaki hiç kimsenin emeklerini boşa çevirmesin
aminnnnnnnnnnn

as canım hoşgeldinnnnnn
canım 12.gün kandan bakabilirisin inş.hayıırlı haberini de yazarsınnn

allah razı olsun aminnnn rabbim hepimizinkini öyle kılsın kız hiç inanamıyorum acsbs kese flan görmedim diyemi
inş.canım rabbim herkese yaşatr kimseyi bu duygudan eksik eylemesin

İnşallah aminnnn canım

seni sevmemek ne mümkün zeynocum:16::16:
haklısın valla şimdiye kadar istanbulun her ucunu gezdim iyikide gezmişim çünkü bi süre artık zor gezerim..
belli belliiii
kızzzzz gezzdin gezdin insan bu taraflaarada uğramazmı yaniiii
oldu olcak o karınlada gezzzz yerinde durabilecekmisinnn kızzzzzzzzzzzz:34:
:34::34::34:

Merhaba canım bende yeniyim bu topikte..benim dr.um igneden 14gun sonra regl olmassan gel ozaman hamilelik testi yapacaz dedi..bi sitede okudum 10 ile 14 uncu günleri arasinda yapılan testler dogru cikiyomus erken yapılan testlerde ilactan dolayı yanıltıcı olabiliyomus..tabii burdaki tecrübeli arkadaşlar deneyimlerine gore daha fazla bilgi verirler.

hoşgeldin canımmmmminş.beklediğin sonucu alırsın inş. o ilacın etkisi neden bende kendini göstermedi canım ilacın etkisi 7.güne kdar kendini atıyormuşşş
sen 12.günde kanda da bakabilirsn erken döllenmişse 12.günde idrarda bile çıkar

kuzuarrr selam hepiciğinize:))) okula gitmeden selam vereyim dedim doktor araştırması yapıyorum artık ne zaman regl olursam başlayacğım tekrardan tedaviye gazi eurofertile gitmeyeceğim sadece muayeneye 250 tl istemeleri sinir etti beni sanko hastahanesine gideceğim artık hayırlısı olur inşllhhh

kuzuarrr selam hepiciğinize:))) okula gitmeden selam vereyim dedim doktor araştırması yapıyorum artık ne zaman regl olursam başlayacğım tekrardan tedaviye gazi eurofertile gitmeyeceğim sadece muayeneye 250 tl istemeleri sinir etti beni sanko hastahanesine gideceğim artık hayırlısı olur inşllhhh

as canımmmm kız tüp bebeğemi başlıycannn
anam öyle zaten bazı doktorlar uçuyor insan birazcık halden anlar olan var olmayan varrr
hayırlı olsun yeni tedavin inş. rabbim yüzünü yüzünüzü güldürsün

test yaptırdım. Sonuç ne yazıkki negatif. 0,3 çıktı. Bugün iğneden sonra 11. Gün. Afedersiniz en son ilişki tarihimiz 3 ekim idi. Sizce erken mi baktırdım kan sonucu yanlış olabilir mi

Son düzenleyen: Moderatör:
belli belliiii

hoşgeldin canımmmmminş.beklediğin sonucu alırsın inş. o ilacın etkisi neden bende kendini göstermedi canım ilacın etkisi 7.güne kdar kendini atıyormuşşş

yok canım gezemem zaten yasak şuan bayramda memlekete gidicektim izin vermedi doktor:43::43:
o gezdiğim zamanlar stres atmak içindi ve işede yaradı işte..

test yaptırdım. Sonuç ne yazıkki negatif. 0,3 çıktı. Bugün iğneden sonra 11. Gün. Afedersiniz en son ilişki tarihimiz 3 ekim idi. Sizce erken mi baktırdım kan sonucu yanlış olabilir mi
nasıl yani kaç gün ilişki dedi doktor bilemiyorum şu değerlerden hiç anlamam ama yok gibi gözüküküyorrr bilen yazar sana inş. kan sonucu yanlış çıkmaz genelde
yok canım gezemem zaten yasak şuan bayramda memlekete gidicektim izin vermedi doktor:43::43:
o gezdiğim zamanlar stres atmak içindi ve işede yaradı işte..

doktor iyi yapmışşşş oldu olacak oralarında altınnıı üstüne getirirsin dimi seni seniiii
he kızzz stresi iyi attın valla maşallahhhhhhhhhh

nasıl yani kaç gün ilişki dedi doktor bilemiyorum şu değerlerden hiç anlamam ama yok gibi gözüküküyorrr bilen yazar sana inş. kan sonucu yanlış çıkmaz genelde

doktor iyi yapmışşşş oldu olacak oralarında altınnıı üstüne getirirsin dimi seni seniiii
he kızzz stresi iyi attın valla maşallahhhhhhhhhh

yok yavrum ya orda gezmicektim çok annemi babamı çook özledim 1yıldan fazla oldu görmeyeli ama sağlık olsun napalım sağ salim doğsunda bi şu sıpa ozaman gideriz artık..

belli belliiii

Amin canım inşallah. .ozaman benim ivin büyük gün arife günü. .zaman gecmiyo unutmaya çalışıyorum yok çıkmıyor aklımdan. .ruyalarimda abuk subuk seyler görmekten bıktım artik bi pozitif cikiyobi yanlis olmus negatif felan bilinçaltı iyice bozuldu benim..rabbim nasip etsin isteyen herkese

arkadaşlar ovitrella dan sonra asla 15 gün geçmeden test yaptırmayın kesinlikle yanlış pozitif veriyorrr...idrarda benim 13.gün bile pozitifti keza kanda 13.gün bile şüpheli gebelik dendi ama 15.gün ne kanda ne idrarda eser kalmadı vücuttan geç atılıyor ilaç.Zaten iğneden 36 saat sonra yumurtanız çatlıyor ve çatladıktan sonra 14 gün corpus luteum denilen sarı cisim devreye giriyor onun çekilmesi sonucu kanama başlar.Yani 16.gün adet olacakmış ibi hesaplayın ki lütfen hayal kırıklığı olmasın keza çok dilim yandı.

kızlar kan onucum 0.688 e düşmüş yani çatlatma iğnesinden tam 15 gün sonra beta hcg 0 lanmış oldu size haber vermek istedim.Benim tedavi tüp bebeğe doğru yol alıyor kasımda tahliller ve evraklar hazırlanacak aralıkta tedavi başlayacak artık bbbz bu konuda yardımlarına ihtiyacım olcak.Ayrıca bayramdan sonra son kez klomen +çatlatma iğnesi kullanacağım sonraki ayda tüp bebek zaten,bu arada doktorum bugün bana bir ilaç yazdı inofolic adında türkiyede yeni çıkan bir ilaçmış ve son zamanlarda bununla hamile kalan çok sayıda kişi varmış.prospektüsüne baktım folic asit+pko lu hastalarda hamile kalmayı kolaylaştırma amaçlı kullanılıyormuş.Eğer benim durumumda olan varsa bu ilacıda kullanabilirler.İnşallah yarırı olur ben bu ay deneyeceğim faydası olursa size de mutlaka yazacağım :26:

eylem canım neden dikişlik durumun yok dedi doktor?
rahimagzı ölçümünü vajinal usg ilemi yaptı? kaç çıktı?

aman dikkat et arkadaşım..ben 23 haftalık kızımı bu yüzden kaybettim..
öle bir acı ki..Allah ım düşmanıma yasatmasın..
önemli bir durum bu..ama düzgün tedaviyle 38li haftaları bile görürsün..
doktorun oerinatolog mu? eger istersen İstanbul da çok ii doktorlar önerebilirim..
sen nerede yasıyorsun?

birden konuya girdim okuyunca seni de sıkıntıya sokmak istemem ama cok hassasım bu konuda:(

canım galiba dikişi rahim ağzı yetmezliği durumunda yapıyolar kendiliğinden kısalma olduğu için dikiş yapılmıyo diye anladım ama emin de değilim doktorun yanında o kadar şaşkındık ki ne soracağımızı bilemedik bi dahaki randevum da ayrıntılı olarak öğrenicem inşallah..evet vajinal usg ile ölçtü 27 mm çıktı normal de 40 mm olması lazımmış..
amin canım sende inşallah bi daha görmezsin o acıları..doktorum normal kadın doğum doktoru ama çok iyi tecrübeli bi kadın ama yine de doktor ismi öğrenebilirim acil durumlar için..istanbul da oturuyorum bende..senin ne zman teşhiş konulmuştu peki önlem alınmadı mı?

canım hayırlı olsun tedavin.aşılamayı neden önermedi ki

sağol cnm..aşılamanın sansı cok düşükmüş tüp bebekle aynı ılaclar kullanılıyormus asılama yapana kadar tüp bebek yaptır daha kesin sonuç dedi..cuma kont var ondan sonra devam etmıycem bu doktora zaten..

doğal gazı yaktı bile 2 gündür bendeeee üşüyorum birsoşşşşşşşşşş
kız hamilelik aynnı değişen birşey yokkkk yarın testi tekrarlayacammm canımmmm
hayırlı olsun zaten bende aşılamadan çok yumurta takibinden yanayım kız iğnelerle daha kaliteli yumurtalar oluşuyormuş inş.bu sefer ki tedavin yüzünü güldürür rabbim ol der olur inşalahhhhhhhh
AMİNNNNNNNNNNNNN

2 gundur hava cok guzel ama evler soguk yıne bayramda da boyle olur inşallah..degerın baya artmıs zeynoo benım ıcımede hep ıkız dıye doguyor..yarın gıdıcektın dımı doktora..hadı bakalım inş. ıkı keseyle gelırsın :)))) inşallah cbnm ben oek umutlu degılım ama gırdım bı yola işte..

Aaahhhh bu hormonlar yokmu zaten olsa bi sıkıntı olmasa ayrı. kilo olarak geri dönüyorlar ama olsun bebişler için değer tonton gezeriz noolcakki .Hadi hayırlı sonuçlar inşallah.

naber zeynepcım nasılsın..sen gıdıyormusun doktora neler yapıyosun bakalım..sağol cnm hayırlısı allahtan valla..

selam kızlar..2 gündür doktora gidiyoruz çok kötüyüm..dün lekelenmem olmuştu zaten kontrolüm vardı doktora gittim rahim ağzında kısalma var dedi ayrıntılı ultrason istedi..bu günde onu çektirdik doğruladı doktoru yani her an doğum riskim var ama bebeğim daha çok küçük..kasılmalarım da var..bundan sonra yatarak geçiricem hiç bişey yapmamam gerekiyo..dua edin bana kızlar çok üzgünüm..

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm..dikkat et kendıne yat sakın kalkma cnm..bıdahakı kont ne zaman inşallah vbişey olmıycak canım..bu arada perşmbe bende nısadaydım karsılasacakmısız neredeyse :)

birsencim yeni tedavin hayırlı olsun canım benim Rabbim yüzümüzü güldürsün inşAllah ennn kısa zamanda senin tüm arkadaşlarımın benimde inşAllah nerde başladın tedaviye hangi doktorda?

merhaba kudaycım nslsın..çok sağol bıtanem nisa hastahanesıne gıttım ama orda devam etmıycem cnm..adet duzensızlıgım ıcın gıtmıstım..onuda aşılamadan dolayı dedı vucut kendıne gelememıs daha :S bende klomenle yumurta takıbı ıstedım bakalım hyırlısı..

sağol cnm..aşılamanın sansı cok düşükmüş tüp bebekle aynı ılaclar kullanılıyormus asılama yapana kadar tüp bebek yaptır daha kesin sonuç dedi..cuma kont var ondan sonra devam etmıycem bu doktora zaten..

2 gundur hava cok guzel ama evler soguk yıne bayramda da boyle olur inşallah..degerın baya artmıs zeynoo benım ıcımede hep ıkız dıye doguyor..yarın gıdıcektın dımı doktora..hadı bakalım inş. ıkı keseyle gelırsın :)))) inşallah cbnm ben oek umutlu degılım ama gırdım bı yola işte..

naber zeynepcım nasılsın..sen gıdıyormusun doktora neler yapıyosun bakalım..sağol cnm hayırlısı allahtan valla..

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm..dikkat et kendıne yat sakın kalkma cnm..bıdahakı kont ne zaman inşallah vbişey olmıycak canım..bu arada perşmbe bende nısadaydım karsılasacakmısız neredeyse :)

merhaba kudaycım nslsın..çok sağol bıtanem nisa hastahanesıne gıttım ama orda devam etmıycem cnm..adet duzensızlıgım ıcın gıtmıstım..onuda aşılamadan dolayı dedı vucut kendıne gelememıs daha :S bende klomenle yumurta takıbı ıstedım bakalım hyırlısı..

canım tüplerden dolayı mı aşılama şansı yok dedi.eğer öyleyse bence değiştir doktorunu,benimde gittiğim doktor tüp dedi başka 2 doktora daha gittim onlar önce aşılama sonra tüp bebek dediler.ve bunu söyleyen ikiside tüp bebek doktoru normak kadın doğumcuda değil.tüplerin yumurtayı ne taraftan yakaladığı belli olmaz dedi.bunun en güzel örneği karanfil arkadaşımız tıkalı taraftan yumurtladığı ay hamile kaldı sende umudunu yitirme bence.

çok saol canım inşallah bi kaç hafta daha sabreder kızım yoksa çok zor olucak malesef..hadi ya ben baya kaldım o gün hastane de karşılaşabilirmişiz nerdeyse..sen hangi doktora gideceksin ya karar verdin mi?

Benim ilk dr um tüp bebek önermişti .Ama şimdiki dr um tavsiye etmiyorum biz hiçbişey yapmasakta hamile kalırsın dedi tüp bebeği devlet çocuğu olanlara karşılamıyor ama istersen özelde yaptırabilirsin .Bence gerek yok dedi yumurta takibi yaptırıyordum ara verdik bayram giriyor araya tatil olduğu için birdahaki aya Allah kısmet ederse .Ama bende şaşırdım valla ozamn niye olmuyooooooooooooooooooooooorrrrrrrrr :43::43::43::43::43::43:

Back
X