- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
Sağol canım bende iyiyim çok şükür.. maydanoz süt buharını bende denedim adet bitiminden hemen sonra üç gün üst üste hamile kaldığım ay değil bikaç ay öncesi ama.. inşallah faydasını görürsün canım..iyiz canım memleketten geldik.kaldığımız yerden devam,yeni şeyler araştırıyordum maydonoz süt buharı bide yakı deneyeceğim bu ay.sen nasılsın?
Valla ben yedim epey:) bugün tartıldım bu Bayram 3 kilo almışımnerdesinizzz kızlarrrr çokmu kavurma yedinizdeeee ağırlık yaptıda gelmiyorsunuzzzz hıııı

Sağol canım iyiyiz biz çok sevindim kızına kavuşmana Rabbim bir ömür ayırmasın sizi.. Mis gibi kokuyordur yavrucak Allah bağışlasın canım..kızlar nasılsınız bayramın bırıncı gunu kızım evımıze geldı haber vermek istedım çok guzel bışeymış ya allahım herkese nasıp etsın her gece yatarken sızler ve tum bebek isteyenler için dua edıpte yatıyorum kızımdan gıremıyorum ama arada okuma fırsatım oluyo
a.s cnm ben ıyıyım sen nasılsın bakalım..çalışmalarımız bıttı bakalım ne olucak pek olmuş gıbı hıssetmıyorum yıne ama hayırlısı..
ben burdayımm senn nerdesınn zeynoişşşşşşşşş hıc kavurma yemedım valla gezmekten yapmaya fırsatımda olmadı
​gözün aydın cnm evın şenlendı evıne huzur geldı ohhh nee guzell darısı dıger kızlarında basına ınş. onlarda hayırlısı ıle dogumyaparda evlerı neşelenir..
Sağol canım iyiyim bende bugün tetenoz aşısı yapıldı kolum çok fena ağrıyor.. Hayırlısı artık canım sen elinden geleni yaptın takdir Allah'ın artık.. Hislerine bakma o hiç belli olmuyor çünkü inşallah bu sefer olmuştur artık..
Son düzenleme: